Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Αυτό με την σύριγγα στον ύπνο πρώτη φορά το ακούω! Μα είναι δυνατόν να μπουκώνεις έναν άνθρωπο με το ζόρι στον ύπνο του? Βασανιστήριο σκέτο! Σας το πρότεινε δηλαδή γιατρός? :?

αααααααααχ, ααααααααααααχ....

εναμιση χρονο τωρα, δινω γαλα μεσα στα αγρια ξημερωματα.... εγω και οι λυκοι ειμαστε ξυπνιοι τετοιες ωρες... οχι με συριγγα, με μπιμπερο... αλλα, το βασανιστηριο υφισταται... για μενα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε φυστίκι....

Εμείς γάλα πίνουμε ανα 2μερο 50- 100 γρ. το πολύ!!! πλέον δεν με νοιάζει! φαγητό μπορεί να τρώει;;;;

Το σ/κ πήγαμε για μπάνιο και του φόρεσα μαγιώ και του πέφτε! πολύ γέλιο!! ήταν και κολλητό υποτίθεται με ένα ψαράκι επάνω!

Διαφημίσεις

Καλημερα . Σας παρακολουθω και εγω γιατι αυτο το θεμα με αφορα. Η μικρη ειναι 10.600 Με τα χιλια ζορια καταφεραμε να παμε στα 11 κιλα αλλα σημερα αρρωστησε και μαλλον θα τα χασουμε τωρα. Το γαλα τωρα αρχισαμε να το πινουμε αλλα μαλλον για να φαμε πρεπει να ειμαστε απασχολημενοι με οτιδηποτε αλλο. Να κοιταμε τις γατες και τα σκυλακια, να παιζουμε με το νερο και τσουπ μια μπουκια. Το γαλα δε μονο αν βλεπουμε παιδικα. Ειμαστε στην καλυμπη στο 50 και εχουμε αρχισει τον κατηφορο. Δυστυχος εχουμε και αλλεργιες οποτε τα φαγητα ειναι περιορισμενα. Συν της αλλης εχω και τους τριγυρο πεθερικα αντρα και ολα τα συναφη να λενε οτι παιδι ειναι αδυνατο. Μιλοντας με την παιδιατρο η οποια δεν ανυσηχει μου λεει οτι το παιδι θα παρει απο τους γονεις και και οτι απο μαμα 47 κιλα και 1,56 υψος μην περιμενεις να βγει ενα παιδι γιγαντας.

Με 50 % εχεις ενα κανονικουλι παιδακι, απλα δυσκολο στο φαγακι του!

Με αλλα λογια τον Βασιλακη μου!:D

νομιζω η Α αγγιξε τα 10 στους 22 μηνες και αφου πλεον ειχε παψει να ειναι λιγοφαγο!!!!!!!

Μεταξυ μας βλεπω παιδακια με διπλες και λεω, εγω δεν ειχα τετοιο, αλλα καθολου δε με πειραζει! Καλυτερα να εχουμε σιλουετα παρα κατι αλλα να τα κυνηγας για διαιτα μικρα μικρα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα η μικρή είναι 19 μηνών και είναι 9.700. Τον τελευταίο μήνα δεν έχει πάρει καθόλου! Τρώει κανονικές ποσότητες, καθόλου γλυκάκια και ψωμάκια, κ.α. τέτοια πράγματα που τρελαίνονται άλλα παιδάκια της ηλικίας της. Βέβαια, είναι όλη μέρα στην κίνηση. Ανεβαίνει, κατεβαίνει σε καρέκλες, καναπέδες, τρέχει από δω από κει, δεν μου κάνει εντύπωση που δεν έχει πάρει βάρος. Τώρα μας είπε η παιδίατρος ότι μπορούμε να της δίνουμε και λίγο φαγητό το βράδυ, καμιά σουπίτσα, κάτι τέτοιο. Μετά το απογευματινό και πριν το γάλα το βραδυνό. Εσείς τι τους δίνετε?

τελικα αδικως χαρηκα!!!!!

η Ευα πηρε αυτο το μηνα 300γραμ και αισιως φτασαμε τα 8100 και τους 82 ποντους.... ειναι 100γραμμ ανα ποντο!!!!

κι εγω που νομιζα οτι ηταν 8400 κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Και εξάλλου τώρα στην ηλικία που είναι γύρω στα 280 γρ. παίρνουν το μηνα. Οπότε...τι άλλο θες;;;

δεν κανω παραπονα καλε!!!!

οταν ειμαστε 15 μηνων και τους 8 μηνες εκτος καμπυλη και 100 να παρει θα χαρεις!:P:p:p:p

αλλα εμεις ειμαστε εκτος καμπυλης εσεις ποσα κιλα ειστε???? ειστε εκτος????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω bebaki-eva μου ότι δεν κάνεις παράπονα! όταν περιμένεις άλλο να δείς και άλλο βλέπεις καταλαβαίνω...

Εμείς είμαστε 11.200 με το ζόρι! όταν ενεργείται τα χάνει και τα 200! τελευταία καμπύλη είμαστε πλεον!:-(:-(

Χαίρετε. Εμείς λόγω καλοκαιριού είπαμε να χάσουμε λίγο για να βγούμε στις παραλίες. Από 12.000 κατεβήκαμε στα 11.600 (4 χρονών)!!! Η προσπάθεια μηνών για να τα πάρει χάθηκε σε μια βδομάδα αφαγίας, ότι και να της δώσουμε δεν θέλει, δεν πεινάει. Ελπίζω να ανοίξει η όρεξη λίγο στις διακοπές γιατί δεν έχει πιο κάτω (μωρέ έχει αλλά δεν θέλω να το δω). Είναι σαν το σκελετούλη που έδινε προσφορά μια εφημερίδα!!! Πόση υπομονή πια η δόλια η μάνα!!!

st77 και εγώ νόμιζα ότι είμαστε οι πιο αδύνατοι εδώ μέσα! από ύψος είστε καλά; εξετάσεις έχετε κάνει καθόλου;

Είδες για να παίρνεις κουράγιο!! Από ύψος είμαστε 98cm οριακά στην κατώτατη καμπύλη. Έχουμε κάνει άπειρες εξετάσεις (μέχρι και γαστροσκόπηση), περάσαμε τροφικές αλλεργίες που μας πήγαν πίσω (τα γράφω αναλυτικά και παραπάνω). Τώρα μας παρακολουθεί ενδοκρινολόγος ο οποίος είναι αισιόδοξος. Που βρίσκει την αισιοδοξία δεν ξέρω.

ειδες G. STONE.....

τουλαχιστον ειστε εντος καμπυλων.....

ρε κοριτσια ειναι καλοκαιρακι..... εχεις εχετε την ιδια ορεξη για φαγητο οπως τον χειμωνα???γιατι λοιπον θελουμε να εχουν κι αυτα..... εδω τις καλες μερες δεν εχουν ορεξη για φαγητο ποσο μαλλον τωρα που εχει και ζεστη.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Αρχές Αυγούστου πάμε στο χωριό μου. Εκεί μας περιμένει η μαμά μου με την θεία μου που έχουν πάει ήδη ετοιμοπόλεμες για να τον παχύνουν!!! από τώρα σκέφτονται τι καραγκιοζιλίκια θα του κάνουν!

Ο μπαμπάς μου του έφτιαξε χειροποίητη κούνια! 2 μέρες πεδευόταν ο καημένος.Η θεία θα κουνάει λένε και η γιαγιά θα ταϊζει!!! μέχρι και για καβούρια έχουν σκεφτεί να ψάξουν στο ποτάμι!!:shock::shock:

Άσχετο αλλά προχτές ο μικρός μου ζήτησε αυγό!

έλα Χριστε και Παναγία!!!:shock:

Αφού είναι καλές οι εξετάσεις μην ανυσηχείς. Όταν πεινάσει θα φάει...ελπίζω και οι δικές μας που θα κάνουμε να βγούν καλές...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πεινάει ποτέ!! Κι αν καμιά φορά πει πεινάω (πολύ σπάνια) νομίζω ότι με κοροϊδεύει!!! Σου εύχομαι όλες οι εξετάσεις σας να είναι μια χαρά, καταλαβαίνω την αγωνία σου. Για μας οι γιατροί έχουν καταλήξει ότι έχουμε ένα μικροκαμωμένο συμμετρικό κοριτσάκι, που βέβαια καλό είναι να πάρει και λίγο βάρος. Το πως δεν μου το λέει κανείς!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...