Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARIAEVA απίστευτες φατσούλες!!! να τα χαίρεσαι!!! τι ηλικίες έχουν είπαμε;

Από ομιλία βλέπω κάποια πρόοδο από τότε που κόψαμε την πιπίλα (εδώ και 20 μέρες) έχω γράψει και στο ανάλογο τόπικ. Έχει επιτέλους αρχίσει και κάνει προτασούλες με δύο λέξεις. Ωστόσο κρατάω τις επιφυλάξεις μου...

Κοριτσια εχτές ήρθε η παιδίατρός μας για να δεί τον μικρό. Ομολογώ ότι αυτή τη φορά δεν της άρεσε καθόλου που το βάρος του παρέμεινε σχεδόν το ίδιο από τον Μάρτιο. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον προηγούμενο μήνα έχασε 450 γρ. οπότε προσπαθεί να το αναπληρώσει μου είπε.

Τέσπα για να ηρεμήσω και εγώ και για να σιγουρευτεί και η ίδια αποφασίσαμε να τον ξεσκονίσουμε στις εξετάσεις μέσα στον Ιούλιο. Θα κάνουμε για σωματομεδίνη, απαραίτητα για αντισώματα κοιλιοκάκης και δάφορες άλλες αιματολογικές. Επίσης θα του κάνουμε μάλλον και για κυστική ίνωση αλλά αυτή η εξέταση μου είπε ότι γίνεται μόνο στο Παίδων. Τουλάχιστον θα μου φύγει το άγχος...

Από ύψος παίρνει οπότε δεν τίθεται θέμα αυξητικής ορμόνης είναι καλά. Το θέμα είναι το βάρος...

Φφφφφφφφ....

Διαφημίσεις

γ.στοουν ευχομαι να μην εχει τπτ απολα αυτα το ζουζουνι ...ρε παιδια εχω φίλες που τα παιδια τους ειναι σαν τη δικια μου μα οι παιδιατροι τους ειναι χαλαροιιιιιι,φεεεεεττταααααα......

NJMAp3.png

savropinguinos μου καλύτερα να τα ψάχνουμε όλα για να είμαστε σίγουροι. Η δική μας παιδίατρος αυτή τη φορά μας είπε να ψαχτούμε. Μέχρι πρότινος ήταν σχετικά καθησυχαστική. Πέρα από την γεν. αίματος και ούρων και θυροειδή δεν μας είχε πεί κάτι άλλο να κάνουμε.

Τώρα ήρθε η ώρα...

τι ειναι η σωματομεδινη στοουν????

δε με στελνεις τις περιεργες????

πηγα με Β στο πεντελης για ακουογραμμα

καλα καμια σχεση με τα αλλα, ανθρωπινα!!!

και φυσικα ακουμε τελεια!

στο μεταξυ ρωταω εκει για αιματολογικες και μου λενε ξερετε για τις ορμονολογικες

μπορει να μην εχουν αρκετα αντιδραστηρια και να μη τις κανουν!!!

τελειοι!!! Ελλαδαρα!!!!!

Μαλλον θα παω για Ευρομεντικα και να πανε...να......τουτ.....

kKZUp2.png

Στο παίδων Πεντέλης πραγματικά τα πράγματα είναι καλλίτερα έχω φίλους που ξεκινάνε από τον Πειραιά για να έρθουν Πεντέλη μια και στα άλλα γίνεται ο κακός χαμός

G.Stone μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε τίποτα δεν έχει ο μικρός απλά με την αρρώστια έχασε βάρος.

Όταν έψαχνα που θα κάνω την εξέταση για κυστική ίνωση βρήκα νωρίτερα ραντεβού στο Πεντέλης (15 μέρες) ενώ στο αγία σοφία μου είπαν πάρτε σε κανα μήνα για να βάλουμε το ραντεβού με τον νέο χρόνο ...........Νοέμβριο για Ιανουάριο δηλαδή ...........:evil::evil: εν τω μεταξύ σε όσα διαγνωστικά ιδιωτικά πήρα τηλέφωνο δεν την κάναν λέει...........

Είδες που ανυσηχούσες για το ακουόγραμμα; μπράβο όλα καλά δηλαδή! τι περίμενες μαρή ότι δεν θα άκουγε; φαντάζομαι ότι και αυτός θα σου είπε ότι είναι θέμα χρόνου η ομιλία έτσι.

Η σωματομεδίνη είναι μια αυξητική ορμόνη που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού.

Διαφημίσεις

Πήρα στο Παίδων Αγ. Σοφία και μου είπαν για τέλος Αυγούστου!:shock: θα πάρω και στην Πεντέλη απλά μου είπε η παιδίατρος ότι ΄νομίζει ότι δεν την κάνουν εκεί.

AGE πως γίνεται αυτή η εξέταση; και πόση ώρα διαρκεί;

G STONE

η σωματομεδίνη είναι απλή εξέταση αίματος η οποία σχετίζεται με την αυξητική ορμόνη

την έχω κάνει στον μικρό μου τρεις φορές μέχρις ώρας

όσο για τα κιλά άστα ο δικός μου είναι μόλις 12200gr

την σωματομεδίνη μπορείς να την κάνεις και σε ιδιωτικά μικροβιολογικά

στο νοσοκομείο υποχρεωτικά, εάν χρειαστεί, γίνεται εξέταση αίματος που αφορά στην καμπύλη της αυξητικής ορμόνης (κάτι σαν την καμπύλη ζαχάρου στη εγκυμοσύνη)

παρέχουν στο παιδί αυξητική ορμόνη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα (περίπου ανά μισάωρο) παίρνουν αίμα από πεταλούδα που έχουν τοποθετήσει στο χεράκι και ελέγχουν την αυξητική ορμόνη και την απορρόφησή της

Αυτή την καμπύλη δεν είναι απαραίτητο να την κάνουν όλα τα παιδάκια θα το κρίνει παιδοενδορκινολόγος για το πότε είναι απαραίτητο και εάν

Η σωματομεδίνη είναι απλή εξέταση αίματος από το ύψος της οποίας μπορεί ο ενδοκρινολόγος να καταλάβει εάν πρέπει να προχωρήσει σε περαιτέρω εξετάσεις.

Μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε

wWPdp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια ο παιδοενδοκρινολόγος πάντως μου έχει πει ότι ανησυχούμε για αυξητική ορμόνη μόνο όταν και το ύψος δεν είναι καλό όπως π.χ. σε εμάς μόλις 95cm και ότι εάν το παιδί παίρνει ύψος τα πράγματα μάλλον είναι καλά

εύχομαι όλα καλά σε όλα τα παιδάκια γιατί και ο μικρός μου έχει ταλαιπωρηθεί πόλύ και δυστυχώς αποτέλεσμα τίποτα

wWPdp2.png

κάπου το είχα ξαναγράψει :D:D

όχι καλή μου μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα πάτε εκεί σας βάζουν εσωτερικά λίγο ποιο πάνω από τον καρπό ένα μεταλλικό αντικείμενο κάτι σαν το στρόγγυλο του στηθοσκοπίου ένα πράγμα......... και από πάνω ένα διαφανές καπάκι που το στερεώνουν με μία γάζα αυτό είναι .......... το άσχημο είναι ότι έχει αναμονή πρέπει να περιμένετε 1 με μιά μίση ώρα άν θυμάμαι καλά για να ιδρώσει και να συλλέξει τον ιδρώτα μέσα το καπάκι (λίγο μην νομίζεις ότι πρέπει να μαζέψει ποσότητα εμείς το κάναμε και μές τον χειμώνα που να ιδρώσει το πουλάκι μου)

mamy-g μου το ξέρω για την σωματομεδίνη ότι γίνεται και έξω έτσι και αλλιώς όλες έξω θα τις κάνουμε για να βγούν σύντομα τα αποτελέσματα για την κυστική ίνωση πρέπει να πάμε στο Παίδων.

Γατούλα πές αυτές που είπε και εμάς, γενική αίματος , αντισώματα κοιλιοκάκης, κυστική ίνωση Τ3-Τ4, TSH (θυροειδή) που είχαμε κάνει τον Φεβρουάριο. Τώρα δεν ξέρω τι άλλες θα μας δώσει την άλλη εβδομάδα θα μας τις γράψει και θα σου πώ.

Ευτυχώς ύψος πήρε αλλά την ρώτησα για την σχτική εξέταση της αυξητικής ορμόνης που νοσηλεύεται το παιδί για να γίνει αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται να την κάνουμε αυτή. Και η σωματομεδίνη αυξητική ορμόνη είναι που συνδέεται με το βάρος και ύψος.

Αυτές είναι οι βασικές εξετάσεις. Αν δουν ότι δεν είναι πολύ χαμηλά στην καμπύλη μπορεί να σου πεί να μην την κάνεις. Εγώ και να μην μου έλεγε είχα σκοπό να της πώ να μου τις γράψει.

Εμείς εκεί 11.100 και 88,5 εκ. α! ξαπλωμένο τον μέτρησε έτσι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...