Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

και η δικιά μου 83 πόντους είναι..τι να κάνω, να βάλω τα κλάμματα??

και 9 μηνες μικροτερη!

παντως και η αλλη Α, πηρε ξαφνικα υψος, οι γονεις ειναι μετριοι

για να δουμε!!!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ευχαριστω πολύ.Γατούλα χρονια πολλα ,αντε κ 3 χαχαχαχαχα

το αγχος της μανας συνεχιζεται ..πως να συνεχιζω να μπουκωνω γ να διατηρηθεί η άνοδος?εαν δεν συνεχιστει αυτό δεν θα μας κανει πρόκληση στο αγελαδινο,τη ρωτησα εχθες και μου ειπε θα δουμε απο Σεπτέμβρη,τι σκας μου λεει αμα δεν πιει αγελαδινο?μα θελω να την ταισω τυροπιτα της λεωωωωωω,κανει η πεθερα μου κατι πρασοτυροπιτες κοριτσια μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

NJMAp3.png

κοριτσια ευχαριστω πολύ.Γατούλα χρονια πολλα ,αντε κ 3 χαχαχαχαχα

το αγχος της μανας συνεχιζεται ..πως να συνεχιζω να μπουκωνω γ να διατηρηθεί η άνοδος?εαν δεν συνεχιστει αυτό δεν θα μας κανει πρόκληση στο αγελαδινο,τη ρωτησα εχθες και μου ειπε θα δουμε απο Σεπτέμβρη,τι σκας μου λεει αμα δεν πιει αγελαδινο?μα θελω να την ταισω τυροπιτα της λεωωωωωω,κανει η πεθερα μου κατι πρασοτυροπιτες κοριτσια μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

χαχαχα να υποθέσω ότι είναι από την Ήπειρο η την Θεσσαλία ε???:mrgreen::mrgreen: να την βάλεις να κάνει την γέμιση χωρίς τυρί ............(για το παιδί βρε)

Η πεθερά μου φτιάχνει μία γέμιση χωρίς τυριά και μοσχομυρίζει το σπίτι το φύλο της βέβαια είναι αισχρό, η μανούλα από την άλλη είναι expert στο φύλο αλλά η γέμιση της είναι απλός καλή σε σύγκριση με της πεθεράς (αφού όλο λέμε με τον άντρα μου να τις βάλουμε και τις 2 μαζί για να φάμε καμία πίτα της προκοπής) χαχαχαχαχα

(άμα θες ρωτάω την πεθερά για την γέμιση) :-D:-D

Διαφημίσεις

οχι εγω δεν ειμαι Σερραια,παντρευτηκα ομως Σερραιο...

Κι εγώ Σερραίο παντρεύτηκα :P

Παιδιά η Δήμητρα εγινε σημερα 18 μηνών! Πότε πέρασε τόσος καιρός;;

Και οι μετρήσεις μας: 86 ύψος και 9,300 βάρος και είμαστε μέσα στο χοροπηδητό και την υστερία:D

GJMap2.png

Διαφημίσεις

να την χαιρεσαι Εύη ,ιδια κιλά έχουμε!!κοριτσια μετακομίζουμε Χίο ,λετε να ανοιξε η ορεξη της εκεί?

ααααα...είναι πολύ ωραία εκεί..σίγουρα!!

και αποθηλασε επιτελους!

να σας ζήσει Εύη !!!

savropinguinos μια χαρά σας βρίσκω:D:D αχχχχχχχ να είχαμε και εμείς την τύχη σας επαρχεία και όπου να είναι ............ζεις σαν άνθρωπος :?:-D:-D

παρότι δεν ηταν επιλογη μας προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη,με σταναχωρει λιγο το θεμα παιδιατρου ,ισως γ παρακολουθηση να ανεβαινω καθε δίμηνο Θεσσαλονίκη..

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Διαβάζω πολύ καιρό τα θέματα του forum και έχω ενημερωθεί για πολλά. Ήρθε η ώρα να γράψω στα αδύνατα μωρά γιατί ανήκουμε εδώ στα σίγουρα!!! Η κόρη μου είναι 4 χρονών, 12 κιλά και 97 πόντους ύψος. Όχι δηλαδή μόνο στα αδύνατα αλλά γενικώς στα μικροκαμωμένα και λιγόφαγα!!! Στο βάρος είμαστε περίπου ½ κιλό κάτω από τις καμπύλες και στο ύψος οριακά στα κατώτατα.

Η αλήθεια είναι ότι από ενός έως τριών αντιμετωπίσαμε ένα σωρό τροφικές αλλεργίες (γάλα, αυγό, ψάρι, μοσχάρι, πορτοκάλι, σιτάρι) που μας πήγαν πίσω, αλλά παρόλο που τα ξεπεράσαμε δεν επανακάμψαμε στην ανάπτυξη. Έχει (και έχουμε) ταλαιπωρηθεί με ένα σωρό γιατρούς, αλλά τζίφος. Τρώει σωστά αλλά λίγο και γάλα ούτε που να το δει.

Συμπαραστέκομαι στους αδύνατους και συγνώμη για το μεγάλο post!!!

Γεια σας! Διαβάζω πολύ καιρό τα θέματα του forum και έχω ενημερωθεί για πολλά. Ήρθε η ώρα να γράψω στα αδύνατα μωρά γιατί ανήκουμε εδώ στα σίγουρα!!! Η κόρη μου είναι 4 χρονών, 12 κιλά και 97 πόντους ύψος. Όχι δηλαδή μόνο στα αδύνατα αλλά γενικώς στα μικροκαμωμένα και λιγόφαγα!!! Στο βάρος είμαστε περίπου ½ κιλό κάτω από τις καμπύλες και στο ύψος οριακά στα κατώτατα.

Η αλήθεια είναι ότι από ενός έως τριών αντιμετωπίσαμε ένα σωρό τροφικές αλλεργίες (γάλα, αυγό, ψάρι, μοσχάρι, πορτοκάλι, σιτάρι) που μας πήγαν πίσω, αλλά παρόλο που τα ξεπεράσαμε δεν επανακάμψαμε στην ανάπτυξη. Έχει (και έχουμε) ταλαιπωρηθεί με ένα σωρό γιατρούς, αλλά τζίφος. Τρώει σωστά αλλά λίγο και γάλα ούτε που να το δει.

Συμπαραστέκομαι στους αδύνατους και συγνώμη για το μεγάλο post!!!

καλως ήρθες ,οταν λες αλλεργια στο σιτάρι ?κανατε κ γ κοιλιοκακη εξετασεις?γτ αυτη η αλλεργια δεν φεύγει...με ενδιαφερει γτ θα το ψαξουμε κ εμεις..προς στιγμην εχει στο γαλα

NJMAp3.png

Κάναμε εξετάσεις αίματος και rast tests σε αλλεργιολόγο και καθώς οι ενδείξεις ήταν θετικές κάναμε γαστροσκόπηση όπου φάνηκε η αλλεργία στη γλουτένη και όχι κοιλιοκάκη. Για ενάμιση χρόνο τρώγαμε ειδικά προϊόντα και στα 3 περίπου με εξετάσεις είδαμε ότι ξεπεράσαμε τις αλλεργίες. Αφού ήταν αρνητικά τα αποτελέσματα δεν έχει κοιλιοκάκη. Κανονικά έπρεπε να κάνει πάλι γαστροσκόπηση αλλά δεν το τολμήσαμε σε συννενόηση με γιατρούς.

Αχ κορίτσια έχει πάλι πυρετό ο μικρός και φυσικά άρχισε να μην τρώει!

Μου τηλεφώνησαν από το σταθμό ότι έκανε 2 φορές εμετό, μια το πρωϊ και μια μόλις έφαγε την μισή φρουτόκρεμα. Θεονήστικο μέχρι αυτή την ώρα...

Τώρα τον έχει η μαμά μου. Δεν αντέχω να περάσω τα ίδια κορίτσια όπως τον προηγούμενο μήνα που έχασε μισό κιλό και δεν έτρωγε απολύτως τίποτα για μια εβδομάδα! 200 γρ. πήρε με τα χίλια ζόρια!

φφφφφφφ! δεν μου αρρώστησε όλη την χρονιά και μου αρρωσταίνει τώρα...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...