Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalispera , xronia polla sto koristaki sou Age na tin xairesai tin koukla ...

Loipon emeis exoume aufentika crocks , einai apla teleia exoyn krokodilaki den peirizoun kai einai super anapaftika mia xara tou einai tou mikrou egw ta peira 25 eurw alla einai original!

Α, μου φαίνεται θα πάρουμε κι εμείς! Άσε, η μικρή έχει περισσότερα παπούτσια και από τους δύο γονείς της :P

GJMap2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εγώ μετά από άλλο ένα εξαντλητικό σ/κ με κυνήγι φαγητού για τον Δημητράκη καλα είμαι!

Εχτές όλη μέρα τον είχα έξω για να φάει. Και αφού με χτύπησε ο ήλιος κατακούτελα στις πλατείες, έφαγε με τα χίλια ζόρια την φρουτόκρεμα όχι όλη, λίγο παστίτσιο το μεσημέρι, το απόγευμα 1,5 danette και ένα γιαουρτάκι το βράδυ. Ε μέχρι το βράδυ τα έκανε και 3 φορές :shock: και μόλις τον ζύγισα σήμερα το πρωϊ μου ρθε και το εγκεφαλικό! 11 κιλά!!! :shock: από 11.200. Βέβαια θα μου πείτε τρέχει κιόλας, τα έκανε και όλη μέρα ,τον ζύγισα και πρωϊ νηστικό οπότε τι πέριμενα;ε;φφφφφφφφφ!

Πότε θα ξεκολλήσει αυτή η ζυγαριά;;;;;;;;;;;;

ωχ τόσο καλά ε?

εμείς θα πρέπει να σας εγκαταλείψουμε κάπου εδώ..πήγαμε στην γιατρό και ήμασταν 11.800 και 83 πόντους...

δεν μου πάει όμως ρε γμτ...άσε που μου βγάζει την πίστη στο φαγητό...

στο σταθμό τα πήρε τα κιλά...άγιοι άνθρωποι...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Μπράβο σας ρε culte! Μια χαρά πάτε! ακόμα και να φύγεις από το τόπικ να μπάινεις που και που να μας δίνεις θάρρος!

Από ότι βλέπω ο δικός μου είναι ο πιο αδύνατος. Και η γατούλα βλέπω να εγκαταλείπει...μόνη θα μείνω να κλαίγομαι μου φαίνεται...

Πέρα από αυτό χαίρομαι πραγματικά που ανεβαίνετε στις καμπύλες!

Μου είπαν στον παιδικό σταθμό την Παρασκευή ότι τρώνε ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Πως να πάρει γραμμάρια έτσι;οκ είναι πιο ισορροπημένη η διατροφή τους έτσι αλλά...

Μπράβο σας ρε culte! Μια χαρά πάτε! ακόμα και να φύγεις από το τόπικ να μπάινεις που και που να μας δίνεις θάρρος!

Από ότι βλέπω ο δικός μου είναι ο πιο αδύνατος. Και η γατούλα βλέπω να εγκαταλείπει...μόνη θα μείνω να κλαίγομαι μου φαίνεται...

Πέρα από αυτό χαίρομαι πραγματικά που ανεβαίνετε στις καμπύλες!

Μου είπαν στον παιδικό σταθμό την Παρασκευή ότι τρώνε ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Πως να πάρει γραμμάρια έτσι;οκ είναι πιο ισορροπημένη η διατροφή τους έτσι αλλά...

δεν σας εγκαταλείπω λέω!!

ολικής αλέσεως?? χμ, καλό είναι αλλά στα αδύνατα βάλτε και κάτι παραπάνω!!

και αποθηλασε επιτελους!

ολικης????? μπλιαχχχχχχ

βρε εγω εχω μια φαγανη υπεραδυνατη μινιατουρα!

δε πα να λετε? εδω θα μεινω!!!!!

αδυνατα μωρα λεει! οχι νηστικα χιχιχιχιχιχχιχιχιχιχιχι

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

εμένα που είναι χοντρή και νηστική (όταν είναι σπίτι) τι κάνω??

να δω τι θα κάνω τον αύγουστο που θα κλείσει ο σταθμός,....

το ίδιο που θα κάνω και εγώ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑΣ οοομμμμμμμμ :lol::lol:

(να κάνουμε γκρουπάκι όλες μαζί σαν τις συναντήσεις των αν. αλκοολικών το μότο μας θα είναι .......δεν θα παθαίνω εγκεφαλικό όταν δεν τρώει)

το ίδιο που θα κάνω και εγώ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΙΑΣ οοομμμμμμμμ :lol::lol:

(να κάνουμε γκρουπάκι όλες μαζί σαν τις συναντήσεις των αν. αλκοολικών το μότο μας θα είναι .......δεν θα παθαίνω εγκεφαλικό όταν δεν τρώει)

μέσα!!

εμείς τον Αυγουστο θα πάμε διακοπές Σάμο...αποφασίσαμε να εφοδιαστούμε με πατατάκια και γιαουρτάκια (τα μόνα που τρώει έξω) και αν φάει και κανένα φαγητό στο ξενοδοχείο έχει καλώς!!

τι να κάνουμε να χαλάσουμε τις διακοπές μας???

και αποθηλασε επιτελους!

Εν τω μεταξύ η παιδίατρος μας ατάραχη σχεδόν πριν από κανα 3μηνο που τον είχε δεί. Πέρα από Τ3, Τ4, TSH και την γενική αίματος -ούρων δεν μας έδωσε κάτι άλλο να κάνουμε. Δεν ανυσηχεί μου είπε. Τώρα σκέφτομαι να την ξαναφωναξω να τον δεί πάλι.

Διαφημίσεις

εμένα ευτυχώς τρώει εύκολα ............τζατζίκι και σκορδαλιάααααααα ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ:lol::lol:

αχαχαχαχα......

εμένα ξέρετε για τι τρελαίνεται??

για λεμονόκουπες!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

και αντισωματα θυρεοειδη

...ασχετο...ετσι μου ειπε η αναπτυξιολογος να κοιταξω

ασχετο ρε σεις αλλα το λεω και εδω

το ακουογραμμα τελικα ειναι δυσκολη εξεταση για 2,5 χρονων?

αξιζει να τον παιδεψω?

θα παω σε ενδοκρινολογο να μου γραψει εξετασεις για Α

ορμονικες και ξερω και μια, οστικη κατι για το χερι, που εχει σχεση με την αναπτυξη

13/7 εχω κλεισει ραντεβου για αιματολογικες στο Παιδων

kKZUp2.png

Γατούλα σε ενδοκρινολόγο στο Παίδων Πεντέλης θα την πάς; Ξέρεις κάποιον; και ραντεβού για αιματολογικές έκλεισες από το 1535; είναι ειδικές εξετάσεις που μόνο στον Πάίδων γίνονται;

Για το ακουόγραμμα ας μας πει καμιά μανούλα που ξέρει, αλλά από ότι είχα διαβάσει κάποια στιγμή εδώ στο φόρουμ δεν είναι τίποτα.

θα παω να μου γραψει εξετασεις η ενδοκρινολογος μου και ο παιδιατρος

εκλεισα ρανταβουν για παιδων πριν 2 μηνες!!!!

για Πεντελη ψαχνω για ωρυλα για το ακουογραμμα γιατι το Αγ Σοφια ελεγε απο αυγουστο!

στο παρεντς διαβασα οτι δεν ειναι ευκολο το ακουογραμμα δεν ειναι ευκολο!

kKZUp2.png

Ωχ ναι; πως θυμάμαι ότι είναι δεν είναι δύσκολη διαδικασία; πρέπει να γίνει οποωσδήποτε μωρέ τώρα; δεν σου έδωσε κανένα περιθώριο μπας και το αποφύγεις δηλαδή; σιγά μη δεν ακούει ο μικρός, αφού είναι γάτα με πέταλα!

Σόρρυ αλλά ο ενδοκρινολόγος για τα παιδακια είναι ειδικός;όπως π.χ. παιδοορθοπαιδικός; δεν μπορώ να τον πάω σε ενδοκρινολόγο που πάνε οι μεγάλοι; δεν έχω ιδέα με τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς τι γίνεται.

Διάβασα την απάντηση που σου έδωσε η theolvas για το ακουόγραμμα και για μέθη. Ρε συ δεν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολη. Μήπως να περίμενες λίγο; αφού ο μικρός σου πήρε φόρα.

ουτε ξερω! ας κανω τις αιματολογικες για την ωρα

να παρω το ιστορικο

να παω Τεβε για εναρξη ? λογοθεραπειας

αν ειναι ολα οκ

τον παω στη φιλη και βλεπουμε

θα ενημερωσω!!!!

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...