Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

νομιζω οτι το 4 5 που φοραμε εμεις ειναι το 20 η το 21 , βρες στο νετ να παραγειλεις !! η ελα διακοπες εδω να παρεις ενα ζευγαρι!!!

χαχα...στη Σάμο που θα πάμε λες να έχει??

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Pelagie να τον χαίρεσαι! κουκλάκι είναι!

Κορίτσια στα γνήσια crocks τα νούμερα πάνε 1/2,3/4,4/5 κ.ο.κ. Πήρα και εγώ στον μικρό πρίν 2 εβδομάδες και δεν τα βγάζει από τα ποδαράκια του! Το πρώτο βράδυ κοιμήθηκε αγκαλιά μαζί τους. Προσέξτε να είναι γνήσια γιατί η crocks έχει κάνει πολλά δικαστήρια στις πολύ καλές απομιμήσεις...Την πάτησα και εγώ πέρυσι τα πλήρωσα 28 € και του έκαναν πληγή δεν ήξερα τότε...

κοριτσια η ιδιοκτητρια του σταθμου που παω την μικρη μου ειπε οτι τα περισσοτερα παιδακια δεν τα βολευονται αυτα τα παντοφλακια ,βεβαια δεν ξερω εαν ειναι γνησια ή οχι και εαν παιζει αυτό ρόλο..

NJMAp3.png

Όταν πήγα να πάρω φέτος είπα στην πωλήτρια ότι τα περσινά τον χτύπησαν. Μου είπε ότι αποκλείεται να ήταν γνήσια, της λέω τα πήρα από μαγαζί με αθλητικά 28 € και μου είπε ότι δεν πάιζει ρόλο η τιμή αν δεν έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας που δίνει η crocks.:shock: Και όντως όταν τα πήρα και τα σύγκρινα μεταζύ τους καμία σχέση, ούτε έγραφαν crocks επάνω άλλα εγώ νόμιζα ότι ήταν αφού τα πήρα από αθλητικά είδη.

Τα γνήσια έχουν και ένα κροκοδιλάκι στο πλάι, δεν μυρίζουν είναι ανατομικά, αντιμυκητισιακά και πολύ αναπαυτικά. Την Παρασκευή πήγα ορθοπεδικό τον μικρό στο ΠΑΙΔΩΝ και φορούσε και αυτός!

εγω τους πηρα απομιμηση αλλα μονο για παντοφλακια στο σπιτι

μια απορια

τους πηρατε το κανονικο νουμερο? δε θα κολλαγε πανω τους?

Στοουν πες νεα απο ορθοπεδικο

Τεταρτη εχω αναπτυξιολογο

kKZUp2.png

Γατούλα να σου πω την αλήθεια του ηταν ίσα ίσα αλλά το επόμενο νούμερο του ήταν μεγάλο.Τα γνήσια μου είπε οταν τα τραβάς μακραίνουν λίγο!:shock: και όντως του τα τραβήξαμε και του είναι οκ. τώρα. Είναι από λάστιχο μωρέ γι αυτό.

Πήγαμε στον ορθοπαιδικό στο ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τελικά,στον Κράλλη. Δυο λεπτα τον κοίταξε.:shock: Αφήστε το ξυπόλητο να περπατήσει, τον ξάπλωσε μπρούμυτα του έκανε δυο κινήσεις στα πόδια και τέλος. Μια χαρά είναι το παιδί! δεν έχει τίποτα απλά θα αργήσει να περάσει αυτό μετά τα 8 χρόνια μας είπε. :-( Παπουτσάκια μόνο ανατομικά , να περπατάει ξυπόλυτος και να μην κάθεται καθόλου με τα πόδια σαν w.

Άντε θα σου φύγει το άγχος όταν θα πάτε αναπτυξιολόγο. Περιμένω ενημέρωση εννοείται...

Γενικά πως πάει με ομιλία;

Διαφημίσεις

Κάνει προτασούλες; εμένα ο δικός μου πλέον μου λέει απο μόνος του πολλές λεξούλες και κάνει πρός το παρών δυο προτασούλες μόνο. Μαμά παπαπώ μαμά σ΄αγαπώ και άκου κυλί = άκου σκυλι! όλα μωρουδιακά όμως ρε γμτ. Α! ξεχωρίζει και 5 χρώματα! χιχι!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια !!! πάνω από όλα να είναι γερά τα παιδάκια μας και ας μας παιδεύουν :D:D

edit η τούρτα μας είναι με τον μικυ που τον τελευταίο καιρό έχουμε μια λατρεία........

xaxaxaxa ξέρω .......ξέρω.........

(κάνε μου την χάρη και κάνε edit το μήνυμα σου και σβήσε την φώτο της μικρής γιατί αν με πάρει πρέφα ο Κώστας θα έχω ένα μήνα κρεβατομουρμούρα ):mrgreen::mrgreen:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...