Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Γεια σας κορτισια ...

Εγω δεν του το αλεθω το φαγητο , εδω και πολυ καιρο αλλα ετσι τον εμαθε ο ανδρας μου , σημερα το πρωι ηπιε 190ml γαλα , μετα κατσαμε να φαμε πρωινο και τσακισε 5 φετες ψωμι μικρες ηταν χωρις κορα με τυρι βουτηρο και ντοματα , και μετα εφαγε και αυγο , μετα θα του δωσει η γιαγια ψαρωσουπα που ειμαι σιγουρη οτι θα φαει και αυτη κανονικα σαν εμας τα μασαμε ολα , και μετα φρουτα που εννοητε οτι θα φαει και αυτα και μετα γαλα για αυτο δεν ειμαι σιγουρη , επισης θα παω να παρω ταχινι να του το κανω το πρωι στο ψωμι λενε οτι παχαινει πολυ !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

την τελαιυταια φορα ηταν 9 κιλα και 75 ποντους !!!

:D:D Pelagi .........:mrgreen::mrgreen: δεν φτάνει που μένεις στην Ρόδο, δεν φτάνει που το παιδάκι σου τρώει :D:D δεν φτάνει που είναι και 9 κιλά ενός έτους (φτου φτου το πουλάκι μου) ήρθες να μας κάνεις τα νεύρα τσατάλια???? :mrgreen::mrgreen:

Πάντα φιλικά

Εύα

γαμωτω δε θυμαμαι τον Β, αλλα μαλλον μεχρι 9,5 ητανε και ιδιο υψος????

πελαγια μου στον εχουν πει αδυνατο?????????:D :D :D

βλεπω και μπολικο μαγουλακι στη φωτο σας!!!!

ο Β ειχε 3 κιλα διαφορα απο την Α

τωρα που ειμεινε στασιμος στα 14 και η Α εφτασε 12, ειναι και αυτος κουκλος, ουτε αδυνατος αλλα ουτε διπλωτος χιχιχιχιχιχι

kKZUp2.png

Age ασε το τι εχω τραβηξει για να φαει ολες το ξερουμε το μαρτυριο που περναω-περνατε

Γατουλα οταν τον ειδε η ξαδερφη του ανδρα μου , μου ειπε πως προχωραει αυτο το παιδι (ειναι μια σταλια ) τα πειρα πολυ ασχημα , μου ειπε να τον πιεζω να τρωει και να κοψω τον θηλασμο ... αλλα τοσα ξερει τοσα λεει τωρα ο μικρος εχει παρει τα πανω του !!!

περιμενε θα βαλω new photo !!!

περιμενουμε χιχιχιχιχι

ασε τις ξαδελφες να λενε μαμακιες

εγω τη μινιατουρα μου πλεον τη γουσταρω με 1000!!!!

Ευααααααααααααα Χρονια Πολλααααααααα μηπως ξεχαστουμε αυριο

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

η κοιλιτσα σας ειναι μια χαρά πάντως!!

καλά όταν εγώ πήγα να πάρω τέτοια παπουτσάκια γιατί μου είπαν οτι δεν βγαίνουν σε μικρό νούμερο??

τι νούμερο φοράτε??

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ ποολύ για τις ευχές σας!!! :D:D περιμένουμε πως και πως να φυσήξουμε το κεράκι (κάνουμε και πρόβες κοντεύει να μάθει όλα τα λόγια από το τραγουδάκι) χεχεχεχε

Χθές έπεσε από την κούνια στην π. χαρά και έχουμε παράσημο στα χείλια :(

Arma μια χαρά ειναι η κορούλα σου αφού τρώει σωστή μην φοβάσαι τίποτα.......

Pelagia η δικιά μου 13 μηνών ήταν 7795 και 73 εκ.(ντάξ είναι και κοριτσάκι) οπότε ..........άσε τις εξαδέλφες να λένε ότι θένε

Pelagia ένας κούκλος είναι να τον χαίρεσαι και κοιλίτσα και μπουτάκια μια χαρά έχει :D:D

Culte crocs μου είπαν ότι έχει και το intersport και παιδικά νούμερα άλλα και σε μαγαζιά έχω δει

Pelagia ένας κούκλος είναι να τον χαίρεσαι και κοιλίτσα και μπουτάκια μια χαρά έχει :D:D

Culte crocs μου είπαν ότι έχει και το intersport και παιδικά νούμερα άλλα και σε μαγαζιά έχω δει

ναι μου είπαν όμως ότι βγαίνουν από 24...γκρρρρρρρρρρ......

και αποθηλασε επιτελους!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...