Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θες ποντικι.. απλα κοπανανε το πληκτρολογιο!

τωρα ειδα οτι εισαι χανιωτισσα... και γω!

(η μαμα μου δηλαδη, ηταν.. δυστυχως δε ζει... αλλα τα χανια ειναι μεσα στη καρδια μου!!! κουμκαπιανη!!!)

Κοριτσια γεια σας.Να σας πω και εγω τα δικα μου με την κορη μου.Γεννηθηκε 38η εβδομαδα κυησης 2420 βαρος και 47 ποντους με καισαρκη γιατι δεν μεγαλωνε μεσα στην μητρα.Τον 4ο μηνα( ηταν 5550 και 61 ποντους) εκοψε το γαλα.Εβλεπε το μπιμπερο και εκλεγε.Το γιατι ποτε δεν το εμαθα.Απο εκει ξεκινα ο γολγοθας μας.Για να πιει γαλα επρεπε να την κοιμιζω και να της πιεζω την θηλη του μπιμπερο στο στομα για να πεφτει το γαλα και να το καταπινει.Το καθε γευμα διαρκουσε πανω απο μια ωρα για να πιει το πολυ 150 γρ.Πολλες φορες βεβαια το εκανε και εμετο.Οταν ξεκινησαν οι στερεες τροφες επρεπε 2 ατομα να κανουμε τους καραγκιοζηδες μπας και φαει καμια κουταλια.Ολοι μου ελεγαν το γνωστο " οταν πεινασει θα φαει" .Ε, η δικια μου ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΕ ΠΟΤΕ.Μερικες φορες την ειχα αφησει χωρις πιεση 2-3 μερες και δεν ετρωγε ΤΙΠΟΤΑ.Ο παιδιατρος κατεληξε στο συμπερασμα , αφου ολες οι εξετασεις ηταν πολυ καλες, οτι απο την πιεση που της εκανα ειχε παρουσιασει μια μορφη αρνησης για το φαγητο και μου συστησε να παμε σε παιδοψυχολογο για να βοηθησει πρωτα εμενα και μετα τη Μαρια μου. Το λαθος ειναι οτι δεν πηγαμε γιατι ο συζυγος ηταν αρνητικος.Καλα πως δεν χωρισαμε τοτε απορω.Εγω να κοιμαμε και να ξυπναω κλαιγοντας και το μονο που σκεφτομουν ειναι αν και πως θα φαει το παιδι.Ειλικρινα δεν ευχαριστηθηκα καθολου το παιδι μου εως και 3-4 χρονων οποτε αρχισα να χαλαρωνω λιγο αφου το παιδι ηταν υγειεστατο ,εξυπνο και πολυ ζωηρο.Παντως ακομα και τωρα που ειναι 5,5 χρονων 17 κιλα και 112 περιπου υψος δεν τρωει ποτε μονη της, πρεπει παντα να την ταιζω εγω, δεν εχει φαει ποτε παγωτο η σοκολατα πανω απο δυο κομματια ,ειμαστε ακομα στο "τρωγε Μαρια" ,αλλα γενικα τα παμε καπως καλυτερα στο θεμα αυτο.Εγω τουλαχιστον εχω αρκετα χαλαρωσει. Αυτα εν συντομια.Καλη δυναμη και πολυ κουραγιο στις μαμαδες που αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα.Δεν μπορει κανεις να καταλαβει εαν δεν το εχει ζησει. Φιλια σε ολες.

Καλησπέρα!!!!!Να έρθουμε στην παρέα σας???????

Ο μικρός μου γεννήθηκε πρόωρος(34+6) 2.030.Τώρα είναι στους 6+1/2 μήνες με βάρος 6600:p:p.Ξεκινήσαμε στερεές τροφές αλλά δεν τις έχει και μεγάλη αδυναμία......Με το ζόρι τις τρώει:P

QgIJp2.png

vjwRp3.png

εμεις που ειμαστε απο επαρχια......κλαψ κλαψ......

δεν μπορουμε να ερθουμε..... θα ειμαστε βεβαια αθηνα για το βρωμοτεστ ιδρωτα στις 05 Ιουλιου..... ελπιζω να τελειωσει κι αυτο και μετα θα την τρελανω...... δεν θελεις να φας???? ΟΚ να μην ΦΑΣ!!!!!!!!

ρε κοριτσια εμενα τον τελευταιο καιρο θελει να τρωει μονη της! χτες της εκανα πιλαφι (το λεγομενο γαμοπιλαφο αν ξερετε....) το οποιο ξερω οτι τρελαινεται...... και τι μου εκανε ..... δεν ηθελε η κοντεσσα να της το δινω στο κουταλακι και τσουπ στοματακι.... ηθελε να το βαζω στον δισκο της καρεκλας και να πιανει μονη της στα χερια της και να το τρωει απ εκει.... οποτε καταλαβαινετε τι εγινε...... απο τα μαλλια μεχρι τα νυχια των ποδιων ειχε πιλαφι!!!!!!!!

εσας σας το κανουν αυτο τα ζουζουνια σας στην ηλικια της δικας μου.....?????και την βλεπω ρε γμτ οτι θελει να φαει αλλα θελει μονη της......τι να κανω δεν ξερω.....

πρώτα θα την ταίζεις τόσο όσο να φάει για να χορτάσει και μετά δώσε προς το τέλος το μπολάκι με το κουτάλι να το κουμαντάρει όπως θέλει, να παίξει, να φάει, ό,τι θέλει για να χαρεί με την ανεξαρτησία της.

Διαφημίσεις

εφη τα καλυτερα ευχομαι ...... οπως βλεπεις εδω πολυ κοσμος αγωνια για τα κιλα και για τα υψη.....τι κυβικα ειστε με τον συζυγο???? απ οτι ειπες ο αντρας σου ειναι ψηλος..... θα ψηλωσει μωρε και το δικο σου σαμιαμιδι......

σ ευχαριστω πολυ bebaki-eva! ο μπαμπας μας ειναι 1.80 77κιλα και εγω 1.60 49κιλα.

Ολυμπια μια χαρα είναι η δική σου!!εμεις στα 6.5 μας χρονια ακομα 16 κιλα ειμαστε! :) :)

line_line_typew6_beg_d_typew9_time_1058673600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Μάριος-Νίκος : 18/12/2003

Νικόλας:27/01/2006

αχ παιδια, εγω εχω σωθει 3 μερες τωρα, με τα παιχνιδια στον υπολογιστη που σας εδειξα...

τι να σας πω, δεν εχω λογια!!! φτου φτου φτου... παναγια μου, μην τα βαρεθει!!!!

χτες μεσημερι σπανακορυζο, βραδυ φακες! (τιγκα τα μπολακια)

πρωι σημερα κρεμα, μεσημερι τραχανα με κρεας (επισης τιγκα!!)

αν συνεχισουμε ετσι, θα γινει ανθρωπακι... απο πραγματακι με μαλλια, που ειναι!!! λολ!!!

εμενα δεν τρωει μονη της.. θελει δηλαδη, αλλα δεν την αφηνω.. μονο πατατουλες..

αμα την αφηνα και φαει μονη της.... οχι 11 κιλα που ειναι.... ουτε 11 γρμ δεν θα ηταν!

Φυστίκι δεν το πιστεύω!!!

Μετάλλαξη έπαθε; θα τα δοκιμάσω και εγώ τα παιχνίδια!φτου φτού φτού!

Ο δικός μου θέλει να φάει μόνος του αλλά τα περισσότερα τα πετάει κάτω επίτηδες για αυτό όπως λές αμα τον αφήσω μόνο μισός θα γίνει! απλά μερικές φορές στις σούπες τον βοηθάω μέχρι να φάει το μισό φαγητό και το υπόλοιπο του το δίνω εγώ.

Ρε κορίτσια η γενική εξέτάση αίματος και του θυροειδή δείχνουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όταν είναι αδύνατα τα παιδάκια ή πρέπει να κάνουμε πιο ειδικές και ποιές είναι αυτές;

Φυστίκι δεν το πιστεύω!!!

Μετάλλαξη έπαθε; θα τα δοκιμάσω και εγώ τα παιχνίδια!φτου φτού φτού!

Ο δικός μου θέλει να φάει μόνος του αλλά τα περισσότερα τα πετάει κάτω επίτηδες για αυτό όπως λές αμα τον αφήσω μόνο μισός θα γίνει! απλά μερικές φορές στις σούπες τον βοηθάω μέχρι να φάει το μισό φαγητό και το υπόλοιπο του το δίνω εγώ.

Ρε κορίτσια η γενική εξέτάση αίματος και του θυροειδή δείχνουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όταν είναι αδύνατα τα παιδάκια ή πρέπει να κάνουμε πιο ειδικές και ποιές είναι αυτές;

καλημερα..

αν θελεις να κανεις εξετασεις, τετοιου ειδους , θα πας σε ενδοκρινολογο, η γενικη αιματος δεν σου δειχνει κατι, απλα θα δεις αν εχει αναιμια. για υψος κτλ θα σου γραψει ενδοκρινολογικες, που περιλαμβανει θυροειδη και ορμονολογικες... εμενα επειδη τον παρακολουθουν τωρα στο παιδων αγλαια κυριακου, μου τις εγραψαν εκεινοι σε ενα χαρτι και μετα πηγα στο παιδιατρο και μου τις εγραψε στο βιβλιαριο, αλλα καλυτερα να πας σε ενδοκρινολογο.

line_line_typew6_beg_d_typew9_time_1058673600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Να ρωτησω βρε κοριτσια? Η δικια μας ΄ξεκολλησε' απο τα 10,5 κιλα και πηγε αισιος στα 11. Αλλα πλησιαζουμε προς τα 2 χρονια και πηρε μονο 500 γρ. μεσα σε 7 μηνες. Ειναι 84 εκ. και τα ποδαρακια της εχουν αρχισει να φαινονται πολυ αδυνατα. Δεν με πειραζει μιας και ειναι υγιεις (αν δειτε σε αλλο thread τρελλενομουν γιατι δεν τρωει-μιας και ΔΕΝ τρωει λεμε με την καμια. Μια μπουκια 30 λεπτα-αλλα αποφασισα να την αφησω ησυχη και απο τοτε τρωει παραπανω.....ή μαλλον το ιδιο τρωει απλα εγω δεν φρικαρω τοσο πολυ)......αυτο που με ενοχλει ειναι το ποσο 'λιγο' εχει παρει μεσα σε τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Ποσο ειναι φυσιολογικο να παιρνουν ρε κοριτσια σε 7 μηνες? Γιατι 500 γρ δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο......ασε που θα το γκαντεμιασω θα την πιασει παλι φρικη θα κοψει το φαι κανα 2 μερες και πανε και αυτα τα 500. Θα γυρισουμε παλι στα 10.5.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Να ρωτησω βρε κοριτσια? Η δικια μας ΄ξεκολλησε' απο τα 10,5 κιλα και πηγε αισιος στα 11. Αλλα πλησιαζουμε προς τα 2 χρονια και πηρε μονο 500 γρ. μεσα σε 7 μηνες. Ειναι 84 εκ. και τα ποδαρακια της εχουν αρχισει να φαινονται πολυ αδυνατα. Δεν με πειραζει μιας και ειναι υγιεις (αν δειτε σε αλλο thread τρελλενομουν γιατι δεν τρωει-μιας και ΔΕΝ τρωει λεμε με την καμια. Μια μπουκια 30 λεπτα-αλλα αποφασισα να την αφησω ησυχη και απο τοτε τρωει παραπανω.....ή μαλλον το ιδιο τρωει απλα εγω δεν φρικαρω τοσο πολυ)......αυτο που με ενοχλει ειναι το ποσο 'λιγο' εχει παρει μεσα σε τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Ποσο ειναι φυσιολογικο να παιρνουν ρε κοριτσια σε 7 μηνες? Γιατι 500 γρ δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο......ασε που θα το γκαντεμιασω θα την πιασει παλι φρικη θα κοψει το φαι κανα 2 μερες και πανε και αυτα τα 500. Θα γυρισουμε παλι στα 10.5.........

κοιταξα στο βιβλιο υγειας και 17μηνων ηταν 9.200 και 78 ποντοι, και 18 μηνων 9.300 και 78.5.

εφοσον ειναι υγιεις ,δεν αρρωσταινει , περα απο το φυσιολογικο εννοειται.ολα μια χαρα τα βλεπω, μη ξεχνας οτι οσο μεγαλωνει το παιδι δεν θα παιρνει το ιδιο βαρος. τα θεματα του υψους αλλωστε τα κοιτανε οι γιατροι μετα 5 χρονια τους.απλα δεν θελει πιεση.

Διαφημίσεις

καλημερα..

αν θελεις να κανεις εξετασεις, τετοιου ειδους , θα πας σε ενδοκρινολογο, η γενικη αιματος δεν σου δειχνει κατι, απλα θα δεις αν εχει αναιμια. για υψος κτλ θα σου γραψει ενδοκρινολογικες, που περιλαμβανει θυροειδη και ορμονολογικες... εμενα επειδη τον παρακολουθουν τωρα στο παιδων αγλαια κυριακου, μου τις εγραψαν εκεινοι σε ενα χαρτι και μετα πηγα στο παιδιατρο και μου τις εγραψε στο βιβλιαριο, αλλα καλυτερα να πας σε ενδοκρινολογο.

Μου είχε γράψει κάποιες η παιδίατρος ενδοκρινολογικές από ότι θυμάμαι αλλά δεν ξέρω αν ήταν μόνο του θυροειδή. Θα τις δώ μόλις πάω στο σπίτι.

Ευχαριστώ πάντως!

Μου είχε γράψει κάποιες η παιδίατρος ενδοκρινολογικές από ότι θυμάμαι αλλά δεν ξέρω αν ήταν μόνο του θυροειδή. Θα τις δώ μόλις πάω στο σπίτι.

Ευχαριστώ πάντως!

μου ειχε γραψει και ανοσοποιητικες.. και ηταν πεσμενη , και μου συνεστησαν να τον δει αιματολογος, με ρωτησαν αν αρρωσταινει και ειπα οχι , κατι ιδιαιτερο. οπως ολα τα παιδια. αλλα η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχω κανονισει ραντεβου να τον δουνε. η τιμη τουδηλαδη για να καταλαβεις ειναι 600 και το φυσιολογικο ειναι 850 με 1200.

Δηλαδή οι ενδοκρινολογικές και οι ανοσοποιητικές δείχνουν αν υπάρχει πρόβλημα με το βάρος;

οι ενδοκρινολογικες σιγουρα , οι ανοσοποιητικες να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα, μαλλον επειδη ειναι πολυ αδυνατος , ισως γι αυτο το κανουν. να δουνε και απο εκει πως τα παει. δεν νομιζω ομως , χωρις να ειμαι σιγουρη.μεσα στη βδομαδα θα παω και στο παιδιατρο και θα την δειξω, να δω τι θα μου πει. ο ενδοκρινολογος δεν ηξερε να μου απαντησει, μπορει λεει ναμην ειναι και τιποτα ,μπορει και να σημαινει κατι, απλα ειμαστε υποχρεωμενοι να σας ενημερωσουμε γι αυτο που ειδαμε ,και δεν ειναι της ειδικοτητας μας , γι αυτο σας λεμε να τον δει και ενας αιματολογος, επειδη του την κανανε δυο φορες την εξεταση και τις δυο φορες εδειξε το ιδιο, με διαφορα δυο μηνων.

Καλημερα σε ολες τις μανουλες,ειμαι νεο μελος ,αλλα σας παρακολουθω πολυ καιρο

και μου αρεσει η παρεα σας , ολα τα θεματα που συζητατε και ποσο κοντα ειστε η μια στην αλλη...ειμαι και εγω μανουλα 2 κοριτσιων[ζουζουνες} 13 μηνωνκαι 2 μηνων..

Σας χαιρετω και θα τα λεμε απο εδω και στο εξης...

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες,ειμαι νεο μελος ,αλλα σας παρακολουθω πολυ καιρο

και μου αρεσει η παρεα σας , ολα τα θεματα που συζητατε και ποσο κοντα ειστε η μια στην αλλη...ειμαι και εγω μανουλα 2 κοριτσιων[ζουζουνες} 13 μηνωνκαι 2 μηνων..

Σας χαιρετω και θα τα λεμε απο εδω και στο εξης...

καλωσορισες mary και να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!!μικρουλικα!!!φανταζομαι σαν να εχεις διδυμακια θα ειναι!!!

βρε κοριτσια, τι να σας πω....

δεν εχω λογια :D

με το σαιτ με τα παιχνιδια για μωρα που σας ειπα..... εχω ηρεμησει, τρωει!!!!!!!!!!!!! τα παντα!!!!!!!!!!! ποσοτητες!!!!!!!!!!!!! :-D:-D

να φανταστειτε χτες βραδυ, δεν εκανα καν κινηση να την ταισω, ειχε φαει τοσο καλα πρωι μεσημερι και μισο ριζογαλο το βραδυ.. που σιγα μην την ταιζα και βραδυ!!

μολις εφαγε ενα μπολ πουρε πατατα-μπροκολο-καροτο-σελινο-κρεμμυδι-μοσχαρακι :-D:-D:-D:-D

θα το βαρεθει καποια στιγμη, στανταρ, οτι προλαβω να ταισω μεχρι τοτε!!!

φανταστειτε δεν της το βαζω αλλη ωρα, μονο την ωρα του φαγητου...

της λεω 'μαμ' και τρεχει και παιρνει ενα μαξιλαρι για να φτανει, ανεβαινει στη καρεκλα και περιμενει να της βαλω πετσετα και ν ανοιξω πισι...

η ωρα του φαγητου της μικρης, ηταν η χειροτερη ωρα της μερας για μενα!! το μισουσα... :?

ουφ, εχει φυγει ενα βαρος απο πανω μου...

οσο κρατησει, μεχρι να το βαρεθει... μετα παλι, βλεπουμε!!:roll:

βρε κοριτσια, τι να σας πω....

δεν εχω λογια :D

με το σαιτ με τα παιχνιδια για μωρα που σας ειπα..... εχω ηρεμησει, τρωει!!!!!!!!!!!!! τα παντα!!!!!!!!!!! ποσοτητες!!!!!!!!!!!!! :-D:-D

να φανταστειτε χτες βραδυ, δεν εκανα καν κινηση να την ταισω, ειχε φαει τοσο καλα πρωι μεσημερι και μισο ριζογαλο το βραδυ.. που σιγα μην την ταιζα και βραδυ!!

μολις εφαγε ενα μπολ πουρε πατατα-μπροκολο-καροτο-σελινο-κρεμμυδι-μοσχαρακι :-D:-D:-D:-D

θα το βαρεθει καποια στιγμη, στανταρ, οτι προλαβω να ταισω μεχρι τοτε!!!

φανταστειτε δεν της το βαζω αλλη ωρα, μονο την ωρα του φαγητου...

της λεω 'μαμ' και τρεχει και παιρνει ενα μαξιλαρι για να φτανει, ανεβαινει στη καρεκλα και περιμενει να της βαλω πετσετα και ν ανοιξω πισι...

η ωρα του φαγητου της μικρης, ηταν η χειροτερη ωρα της μερας για μενα!! το μισουσα... :?

ουφ, εχει φυγει ενα βαρος απο πανω μου...

οσο κρατησει, μεχρι να το βαρεθει... μετα παλι, βλεπουμε!!:roll:

άντε άντε ποίος σας πιάνει τώρα :lol::lol: σε λίγο θα φύγετε και από το τόπικκκκκ χαχαχα

do not panic καλή μου στο Net υπάρχουν ένα σωρό από δαύτα...... κάτι θα βρεις που να της αρέσει....... :mrgreen::mrgreen:

το λεω σ ολους και με κοιτανε σαν ουφο!!

αααααααααχ, οποιος δεν εχει προσπαθησει να ταισει κακοφαγο παιδι, δεν μπορει να καταλαβει.....................

νομιζα θα παθω εγκεφαλικο εκει που την ταιζα, μου ελεγε ο αντρας μου 'θ αρρωστησεις!!! αστηννννννννν!!!!!!!!!!!!!'

και προσπαθουσε να την ταισει εκεινος, και εβλεπα τις φλεβες του να πετιουνται!!!!

μπρρρρρρρρρρρρρρ..

Φυστίκι εγώ όταν του έβαζα τα ζουζούνια στον υπολογιστή έτρωγε για κανα μήνα και μετά φυσικά τα βαρέθηκε και πήγαινε και τον έκλεινε μόνος του τον υπολογιστή!:shock:

Αχ μωρε δώστης ένα φιλάκι στα μαγουλάκια της!! και που ξέρεις μπορεί και να σώθηκες μια και καλή! μακάρι γιατί στο τέλος μας βλέπω με ζουρλομανδύα!!

Γεια σας.

Κι εγώ καινούρια είμαι.

Έχω δύο παιδάκια κορίτρσι 3 ετών και αγόρι 7 μηνών. Ο μπέμπης μου είναι απ τα πιο μικροκαμωμένα παιδάκια. Γερός να ναι΄καταρχήν και δόξα τω θεω μέχρι στιγμής καλά είναι το νινι μου. Αλλά από τις τιμές που βλέπω σ αυτό το φορουμ δεν έχω δει κατώτερες. 7 μηνών 6800 και 64 εκ.Ευτυχώς είναι μέσα στις καμπύλες και πάντα παράλληλες αλλα αγχώνομαι. Κια η κόρη μου δεν ήταν ψηλή (7 μηνών 65,5) αλλά και ψηλότερη και κατά ένα κιλό βαρύτερη στην ηλικία του. Βέβαια και μεις δεν είμαστε και πρωτο μποι οποτε τί νασου κάνεουν τα παιδια!!

παντως παιδια, εγω ταισα ενα μπολ τιγκα σπανακορυζο πριν λιγο!!!

με αυτο.. http://www.kneebouncers.com/

η μαρια επαιζε, εγω ταιζα!!!

εγγυηση!!

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ????? ειναι τελειο... σ'ευχαριστω τοοοοοσοοοο... φαγαμε 2 βερικοκα κ νεκταρινι σε χρονο μηδεν και στο καπακι ζητησε και σπιτικο κεηκ.....

σου ευχομαι να μη το βαρεθει και η δικια σου ποτε!!!!1 ταιζε,ταιζε τωρα που μπορεις!!!

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...