Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

παντως μια πρωην συναδελφος ειχε παει το γιο της καπου στα 4 για ελεγχο αυξητικης

η οστικη μαζα του παιδιου εδειξε 2! οποτε και περιμενε και οβντως στα 6 ειναι μια χαρα παιδακι

τι ρωτησε τι γινεται με την αυξητικη ορμονη και μου λεει οτι θελει μια ενεση καθε μερα για πολλα χρονια και ειναι και πανακριβη

κοινως αχρειαστη να μας ειναι

παντως θελω και εγω να ελεξω την οστικη ηλικια της Α να δω τι θρεφω! σαμιαμιδι η εχω καποια ελπιδα καποτε να την κοιταξω προς τ απανω χαχαχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι θα το προτιμουσα να εβγαινε θετικο.. ετσι οπως μου τα ειπαν και οι γιατροι....κατ αρχην νοσηλευεται το παιδι για δυο μερες στο νοσοκομειο... του δινουν ενα χαπι και μετα του βαζουν ενα ορο για 4 με 5 ωρες και καθε μια ωρα του παιρνουν αιμα .. την πρωτη μερα αυτο. την δευτερη παλι ορο και μια ενεση στον πισινο. μ αυτο το τροπο βλεπουν αν θα υπαρχει αντιδραση της αυξητικης , αν υπαρχει δειχνει θετικο, οτι δεν εχει ελλειψη αν δεν υπαρχει δειχνει οτι εχει. ελα ομως που εμας το ενα τεστ εδειξε θετικο και το αλλο αρνητικο.και με αυτη τη περιπτωση δεν δικαιουμαστε. πρεπει να ειναι και τα δυο αρνητικα. στο εξωτερικο ισχυει αυτο στα παιδια που γεννιουνται ελλιποβαρη δεν υπαρχει προβλημα το κανουν , σε εμας εδω ακομα δεν εχει ψηφιστει.η αγωγη ειναι παρα πολυ ακριβη... στοιχιζει χιλια ευρω η μερα(κατι τετοιο μου ειπαν). κανεις στο παιδι μια ενεση καθε μερα μεχρι τα 16 -17 του χρονια.μεχρι δηλαδη να κλεισουν τα οστα του. το θετικο ακομα ειναι οτι η οστικη μετρηση εδειξε οτι ειναι πισω ηλικιακα, περιπου δυο χρονια.γι αυτο και στο υψος ειναι ισα με τον αδελφο του. σε ενα χρονο μεσα εχει παρει ενα ποντο. καταλαβαινετε τωρα γιατι θα προτιμουσα να ειναι αρνητικο. δεν σημαινει οτι επειδη δεν δειχνει ελλειψη , θα ψηλωσει κιολας.

αυτο με το σχολειο το αντιμετωπισαμε φετος που παμε πρωτη, το κοροιδευαν πηγα και επιασα τη δασκαλα και το ειπα. απο τοτε δεν μου ξανακανε παραπονα, βεβαια δεν ξερω και τι γινεται, πιθανον να μην μου τα λεει κι ολα.τον ενθαρρυνα βεβαια και του ειπα βρε χαζουλη τα αγορια μοιαζουν στους μπαμπαδες , ο μπαμπας ειναι ψηλος αρα και εσυ θα τον φτασεις. σε εξι μηνες θα παμε για επανεξεταση και ρωτησα τι ασκηση μπορει να βοηθησει, μου ειπε κολυμπι... απο φαγητα να τρωει πολλα φρουτα (3 τη μερα) γιαουρτια ,κοκκινο κρεας και λαχανικα.(σωθηκες δηλαδη τωρα,σιγα ο μαριος μη κατσει να τα φαει )

line_line_typew6_beg_d_typew9_time_1058673600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Μάριος-Νίκος : 18/12/2003

Νικόλας:27/01/2006

πω πω επώδυνη μου ακούγεται η εξέταση...

effaki μου ευχομαι να πάνε όλα καλά.

ψυχολογικα περισσοτερο.. γιατι τι να πεις σε ενα εξαχρονο παιδι?!δεν του το ειπα, απλα επειδη ηταν στη μεση και η γριπη , ειπαμε οτι παμε να κανουμε εξετασεις οπως ολα τα παιδακια!

σ ευχαριστουμε πολυ πολυ!!!με τη βοηθεια του Θεου ολα καλα θα πανε!!!

line_line_typew6_beg_d_typew9_time_1058673600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Μάριος-Νίκος : 18/12/2003

Νικόλας:27/01/2006

Και εμεις εδω!!!

Εμεις ειχαμε μια στασιμοτητα τους 3 τελευταιους μηνες....Ευτυχως πηρε βαρος στον 10ο και δεν χρειαστηκε να κανουμε εξετασεις. Ειμαστε 8500 και 75 ποντοι. απο βαρος στην 25η καμπυλη....

Και τρωει ρε κοριτσια.......ενταξει οχι τρελλα οπως ετρωγε αλλα τρωει.

Τι αγχος ειναι αυτο ρε κοριτσια που σου μεταδιδουν?? Εγω ουτε το κοιτουσα και αποτοτε που τεθηκε λογος για εξετασεις...ολο ποσο βαρος παιρνει κοιταω!!

και τι να λεω εγω με το σαμιαμιδι μου??????

τον προηγουμενο μηνα που ηταν 13 μηνων ηταν 7400:(:(:(:(

τουλαχιστον απο υψος παει καλουτσικα..... ηταν 78 αλλα αυτο το μηνα μου φαινεται οτι πρεπει να πηρε κανα διποντο.... σε δυο μερες θα εχω και τις νεες μας μετρησεις.....

ωστοσο απο δοντια παμε μια χαρα!!!! εχει βγαλει κιολας τραπεζιτες δυο πανω και ετοιμαζονται να σκασουν αλλοι δυο κατω.... χτες καναμε και πυρετο (37,7) και σημερα ειδα οτι σκασανε αλλα δυο δοντακια πανω... νομιζω οτι λεγονται κυνοδοντες αυτα....

ηθελα να ηξερα τι τα κανει τοσα δοντια αφου δεν γουσταρει καθολου να τρωει!!!!!!:-D:-D:-D κι εμεις εχουμε φλιπαρει με τον αντρα μου για το θεμα φαγητο αλλα αφου οι εξετασεις μας ειναι καλες αποφασισαμε να κουλαρουμε και καποια στιγμη θα αρχισει να τρωει.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

εφη τα καλυτερα ευχομαι ...... οπως βλεπεις εδω πολυ κοσμος αγωνια για τα κιλα και για τα υψη.....τι κυβικα ειστε με τον συζυγο???? απ οτι ειπες ο αντρας σου ειναι ψηλος..... θα ψηλωσει μωρε και το δικο σου σαμιαμιδι......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

εμεις που ειμαστε απο επαρχια......κλαψ κλαψ......

δεν μπορουμε να ερθουμε..... θα ειμαστε βεβαια αθηνα για το βρωμοτεστ ιδρωτα στις 05 Ιουλιου..... ελπιζω να τελειωσει κι αυτο και μετα θα την τρελανω...... δεν θελεις να φας???? ΟΚ να μην ΦΑΣ!!!!!!!!

ρε κοριτσια εμενα τον τελευταιο καιρο θελει να τρωει μονη της! χτες της εκανα πιλαφι (το λεγομενο γαμοπιλαφο αν ξερετε....) το οποιο ξερω οτι τρελαινεται...... και τι μου εκανε ..... δεν ηθελε η κοντεσσα να της το δινω στο κουταλακι και τσουπ στοματακι.... ηθελε να το βαζω στον δισκο της καρεκλας και να πιανει μονη της στα χερια της και να το τρωει απ εκει.... οποτε καταλαβαινετε τι εγινε...... απο τα μαλλια μεχρι τα νυχια των ποδιων ειχε πιλαφι!!!!!!!!

εσας σας το κανουν αυτο τα ζουζουνια σας στην ηλικια της δικας μου.....?????και την βλεπω ρε γμτ οτι θελει να φαει αλλα θελει μονη της......τι να κανω δεν ξερω.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω και κατι ακομα????

εμεις δεν εχουμε ακομα περπατησει.....

στηριζεται σε επιπλα και πηγαινει ή προχωραει μπουσουλοντας.....

οταν την κραταει καποιος απο τα χερακια ή απο το ενα χερακι ψιλοπερπαταει αλλα ακομα δεν περπαταει μονη της......

βεβαια πως να στηριξουν αυτα τα καλαμακια το σωμα της αναρωτιεμαι........

λετε να αρχισω να ανησυχω και γιαυτο??????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

να σας ρωτησω και κατι ακομα????

εμεις δεν εχουμε ακομα περπατησει.....

στηριζεται σε επιπλα και πηγαινει ή προχωραει μπουσουλοντας.....

οταν την κραταει καποιος απο τα χερακια ή απο το ενα χερακι ψιλοπερπαταει αλλα ακομα δεν περπαταει μονη της......

βεβαια πως να στηριξουν αυτα τα καλαμακια το σωμα της αναρωτιεμαι........

λετε να αρχισω να ανησυχω και γιαυτο??????

περπατήσαμε 15 μηνών περίπου...ξαφνικά θα αφήσει τα χέρια και θα φύγει...

και αποθηλασε επιτελους!

για να δουμε.....

βεβαια δεν εχω και ιδιαιτερη καψα γιατι σκεφτομαι οτι θα χασει και τα λιγα κιλακια που εχει οταν θα αρχισει να περπαταει........ χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

culte βλεπω οτι εσυ θηλαζεις ακομα.....μπραβο σου......

κι εγω θηλαζα μεχρι που χρονισε.......μετα πηγαμε στο παιδων ¨αγ.Σοφια" και μου ειπαν να το κοψω μπας και παρει κανενα γραμμαριο.....

στεναχωρηθηκα γιατι ηθελα να την θηλασω κι αλλο......

και ξερεις που εχω καταντησει..... το γαλα που της δινω (advance) της το δινω με την συριγγα!!!!!! το μπιμπερο το αρνειται και μαλιστα αρνειται και την συριγγα απο εμενα και πινει γαλα μονο απο τον πατερα της....

σε ζηλευω με την καλη εννοια......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

αχ παιδια, εγω εχω σωθει 3 μερες τωρα, με τα παιχνιδια στον υπολογιστη που σας εδειξα...

τι να σας πω, δεν εχω λογια!!! φτου φτου φτου... παναγια μου, μην τα βαρεθει!!!!

χτες μεσημερι σπανακορυζο, βραδυ φακες! (τιγκα τα μπολακια)

πρωι σημερα κρεμα, μεσημερι τραχανα με κρεας (επισης τιγκα!!)

αν συνεχισουμε ετσι, θα γινει ανθρωπακι... απο πραγματακι με μαλλια, που ειναι!!! λολ!!!

εμενα δεν τρωει μονη της.. θελει δηλαδη, αλλα δεν την αφηνω.. μονο πατατουλες..

αμα την αφηνα και φαει μονη της.... οχι 11 κιλα που ειναι.... ουτε 11 γρμ δεν θα ηταν!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...