Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

σεβουλα πολυ ωραια μωρε ακουγονται αλλα πραγματικα ειναι και στο παιδι.

η α δε θελει να δοκιμασει καν οτι δε ξερει! ουτε καν το παγωτο!

μελι στο γιαουρτι πχ το αρνειται

και με αυτα τα μικρ αδοντακια τι να μασησει χαχαχαχαχααχ

κοτοπουλο με πατατες η μακαρονια ομως?????? ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ενα στομα χαχαχαχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μένα το βασικότερο είναι η ψυχολογία του φαγητού. μετά έρχεται η ποικιλία, για να δείξει τις προτιμήσεις του, τις επιλογές του.

η παρέα του φαγητού είναι κομμάτι για την επιτυχία. εγώ δεν έτρωγα με τίποτα. με μια μεγάλη ξαδερφούλα μου, εκείνη διάβαζε για πανελλήνιες, τέτοια διαφορά ηλικίας, αλλά πολύ αγαπητή σε εμένα, έφαγα σε μια μέρα ό,τι δεν έτρωγα όλο το μήνα, χωρίς πίεση, ευχάριστα, με παιχνίδι, χορό, τραγούδια.όταν με παρέλαβε η μάνα μου σταυροκοπιόταν!και μετά πάλι αφαγία με τη μαμά μου.

Στοουν, γιατι ρε συ ακομα σκονη φρουτα?

αλλαξετα ! μηπως τα βαρεθηκε ολα?

στο σχολειο τι του δινουνε?

Στο σταθμό τρώει φρουτόκρεμα με φυσικά φρούτα. Και εγώ πιστεύω ότι τα βαρέθηκε. Τι να του δώσω για πρωϊνό ρε γατούλα;

Προσωπικά, αν το μωρό μου έκανε τόσο συχνά εμετό, θα έψαχνα και για οργανικά αίτια και όχι μόνο ψυχολογικά. Από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι η τροφή την οποία κάνει εμετό ένα παιδάκι αν την έτρωγε θα τον πείραζε. Η φύση τα προστατεύει.

Δεν κάνει συχνά εμετό κάνει την κίνηση για εμετό. Στο σταθμό τρώει σχετικά εύκολα από ότι μου έχουν πει. Αυτά τα κάνει σε εμένα.

Διαφημίσεις

Λοιπον στονε δοκιμασε την φρουτοκρεμα που θα σου πω , λοιπον 1 αβοκαντο , μιση μπανανα 3-4 φραουλες λιγο γαλα και μια κουταλια του γλυκου μελι και αν δεν την φαει στειλτον απο δω....

το γιαουρτάκι εγώ το έτρωγα με ζάχαρη μπόλικη. ξέρω, ξέρω, δεν κάνει τόση ζάχαρη. αλλά το έτρωγα. ήταν από τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού φαγητά που έτρωγα.και πάλι τσιλιβήθρα ήμουν.

Διαφημίσεις

πελαγια.....σορυ ρε συ...αλλα εγω δε θα το φαω χαχαχαχαχαχαχα

στα 17 ειμαι στο νοσοκομειο με αλλεργικο σοκ!

μου λενε φαε γιαουρτι

εριξα εριξα ζαχαρη....εεεε....το εφτυσα χαχαχαχαχα αδυνατον

kKZUp2.png

Ρε γατουλα ωραιο ειναι!!!

Sevoulα εγω δεν συμφωνω με τοση ζαχαρι και μενα ειναι τσιλιμπιφρας αλλα ποτε δεν του εβαλα ζαχαρι πουθενα , εχω μια φιλη η οποια εβαζε και βαζει στην φροτοκρεμα μπισκοτακια με συνεπεια αυτο που εχω καταλαβει τα μεγαλα δεν τρωνε φρουτα... Εμενα τα τρωει αρκετα , το γιαουρτι δεν του δινω advance κανονικο τρωει αλλα οχι καθε μερα!!!

Λοιπον στονε δοκιμασε την φρουτοκρεμα που θα σου πω , λοιπον 1 αβοκαντο , μιση μπανανα 3-4 φραουλες λιγο γαλα και μια κουταλια του γλυκου μελι και αν δεν την φαει στειλτον απο δω....

Θα το κάνω και αυτό! το αβοκάντο είναι ωραίο;τι γεύση έχει; ετοιμάσου να τον παραλάβεις φιλενάδα.

Διαφημίσεις

Ρε γατουλα ωραιο ειναι!!!

Sevoulα εγω δεν συμφωνω με τοση ζαχαρι και μενα ειναι τσιλιμπιφρας αλλα ποτε δεν του εβαλα ζαχαρι πουθενα , εχω μια φιλη η οποια εβαζε και βαζει στην φροτοκρεμα μπισκοτακια με συνεπεια αυτο που εχω καταλαβει τα μεγαλα δεν τρωνε φρουτα... Εμενα τα τρωει αρκετα , το γιαουρτι δεν του δινω advance κανονικο τρωει αλλα οχι καθε μερα!!!

πελαγία μου, η μικρή ευτυχώς δεν πήρε από εμένα στο θέμα της όρεξης. τρώει πολύ καλά και προσέχω τη διατροφή της, φρούτα σκέτα, σουπίτσα με μοσχάρι-κοτόπουλο κολοκυθάκι, καροτάκι, πατάτα (βιολογικά συνήθως), ρυζάλευρο παλιά, βρώμη τώρα holle, γάλα, όλα καλά.

εγώ είχα ανορεξία ως παιδί και τάσεις για εμετό που τις περισσότερες φορές την έκανα πραγματικότητα. δύσκολο πράγμα, ιδίως για τη μάνα.

εδω και μεις... (τι πρωτοτυπο.. :( )

κοψαμε εντελως, το πρωινο...

γαλα κατα τις 6 το πρωι... (μπολικο, ευτυχως... γυρω στα 250) και μετα... τελος..

κοιμαται και ξυπναει κατα τις 9.. και δεν θελει τιποτα... ουτε κρεμα, ουτε φρουτα, ουτε κεικ, τιποτα τιποτα απολυτως...

αρκετες μερες τωρα, παμε κατ ευθειαν απο το πρωινο γαλα, στο μεσημεριανο φαγητο...

καλα παμε..:?

γεια σου φυστίκι!! έτσι ε???

μπόρα είναι θα περάσει...εμένα ευτυχώς τρώει ακόμη φρουτόκρεμα....

κανά μπισκοτάκι τίποτα??

σήμερα τις έδωσα κάτι δημητριακά με σοκολάτα που είχα πάρει για μένα για δίαιτα (τρομάρα μου) και μου φάνηκε ότι της άρεσαν.....

και αποθηλασε επιτελους!

Καλημέρααααααααα

ο Γιώργος θα με τρελάνει!

ή θα κάνει απεργία πείνας ή θα τρώει τρελά.

Χτες έφαγε συνολικά τα εξής:

Γάλα 270, φρουτόκρεμα, ένα πιάτο φακές., γάλα 270, 2 πιάτα φακές, ένα κομμάτι πίτσα, 270 γάλα!

Φοβερός?

καλημερούδια κοριτσάκια !!! σας διαβάζω άλλα δεν μπόρεσα να γράψω μέχρι τώρα.......

λοιπόν culte και φιστικάκι οι κοράκλες είναι τέλειες..........

ερώτηση ............σκέτες φράουλες δοκιμάσατε να τους δώσετε?? επίσης εγώ τις κόβω κομματάκια και βάζω λίγο πορτοκάλι επάνω τις αφήνω για καμιά ώρα στο ψυγείο (αυτό το έκανα μία φορά και πολτό και της το έβαλα επάνω στο γιαούρτι.......)

Υπάρχει παιδί που δεν τρώει φράουλες??εεε? :mrgreen::mrgreen:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...