Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

πολύ χαίρομαι για τη μικρή σου. ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να της γυαλίσει. το πέρασα ως μικρούλι και την καταλαβαίνω την κορούλα σου. προσπάθησε να μην την πιέζεις, να μην την παρακολουθείς, να της αφήνεις φαγητά κοντά της την ώρα του παιχνιδιού και κυρίως πειραματίσου με τις γεύσεις-φαγητά. κάπου θα κάτσει. συνήθως στα πιο απίθανα.

καλές μάσες πάντα!

θενκς ,το κακο ειναι οτι μας περιοριζει πολυ η αλλεργια που εχει στο γαλα ..ειδαλλως ολα τα απαγορευμενα γ μενα την χοντρη θα την ταιζα χαχααχα

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω πρεπει ν αλλαξω φορουμ..

πρεπει να βρω καποιο για 'θεοχοντρες μαναδες, που εχει κολλησει το μυαλο τους στο λουκανικο και τις τηγανιτες πατατες!!' :lol:

εδω υπαρχει σεξουαλικο υπονοουμενο? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

να σαι καλα βρε φυστικακι!!!!!!!!!!!

NJMAp3.png

Εμένα τελικά ο δικός μου δεν δοκίμασε αρακά, τον μύρισε και έφυγε! :shock:

Την Κυριάκή έφαγε λαχανοντολμάδες ή μάλλον μαρουλοντολμάδες πρώτη φορά. Τρείς σχετικά μικρούς αλλά κάτι είναι και αυτό.

Έλεγα να έρθει η Τρίτη να πάει σταθμό μπας και φάει γιατί μου έβγαλε το λάδι πάλι για να τον ταίσω!

Εντωμεταξύ είμαι κρυωμένη και τον κόλλησα, έχει βήχα και μυξούλες. Οπότε και η όρεξη μειώνεται αν τον πονάει και κανένας λαιμός! έλεος πια!

11.200 με το ζόρι και κολλημένοι μετά τους πυρετούς που είχε χάσει 500 ολόκληρα γραμμάρια!! δεν τα πάιρνει πίσω με τίποτα! έχει πάρει τα 200 μόνο. Για να ξαναπάει 11.400 πρέπει να περάσουν 2-3 μήνες!!

Ρε σεις όλα νέα κόλπα είναι με το φαγητό...μια το φτύνει, το κρατάει στο στόμα ή αν αφήσω κάτι για να τσιμπήσει στο τραπέζι αν δεν του γεμίσει το μάτι, θα το κάνει κομματάκια και θα το πετάξει κάτω!:shock:

Καλημερες....3 μερες Αιγινα τα γατια μου.....μμμμμ ο καιρος σκατουλες...τεσπα

Τζονσον συγχαρητηρια για τα φαγανοδιδυμα!

η Α θελει να τρωει μονη της, αν της αρεσει το φαι ουτε που θα με κοιταξει

ο Β αντιθετα...τεμπεεεεεελης....θα φαει 3 κουταλιες και μετα θα μου δειξει....μαμα...εγω...ταισε με!!!!

αρακας και Β = διαζυγιο, γενικα σιχαινεται τα πρασινα και λατρευει το κρεας

ψωμι τρωμε σκετο, με τιποτα πανω, δε θελουν καν να δοκιμασουν να δουνε τουςαρεσει η οχι?

ο β λατρευει τις...σοκολατες δυστυχως..μου εμοιασε, η Α ουτε να τις δει....ευτυχως χαχαχαχαχα

κοκκαλα ειχα και εγω μικρη! τωρα εχουν καλυφθει.....απο παντου χαχαχαχαχα

Φαι στην Αιγινα????? μπλιαχχχχχχχ 2 μερες δεν εφαγαν ουτε ενα φρουτακι και φυσικα χαζη δσεν ειμαι ουτε που δοκιμασα ναπασαρω κανα γιαουρτι

Το σαββατο σχεδον αφαγα και τα δυο....αλλα.......ηπιαμε 3 μπουκαλια γαλα ο καθενας!!! θαυμα!!!! (μονο 1 πινουμε) οποτε δε θες, γαλα, θες οκ!!!

τσακισαμε οτι μπιφτεκι και πατατα βρηκαμε!

Φιλουρες

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλά ότι είναι απίστευτες φατσούλες τα παιδιά σας fistiki και culte σας το έχουμε πεί πολλές φορές! pelagia και ο δικός σου κούκλος είναι να ον χαίρεσαι!

Εντωμεταξύ εξωτερικά δεν φάινονται αδύνατα έτσι είναι ο δικός μου. Αν τον δείς γυμνούλη όμως...θα μου τον πάρει ο άερας καμια ώρα και θα τον ψάχνω!!

Γατούλα είσαι τυχερή που πίνουν γάλα μόνο αυτό σου λέω!! πρωϊνό τι τρώνε;

καλε μονο ενα γαλα τους δινω! πρωινο φρουτα-φρουτοκρεμα οταν ειμαστε στο σπιτι

αλλα εκει πινανε ευτυχως

και το καλο ειναι οτι πινουν οτι και να τους εδινα φρεσκο

kKZUp2.png

Καλημέρα! εχτές άλλη μια δραματική μέρα με περίμενε...

Πήγα να ταϊσω τον μικρό το απόγευμα κρέμα και μόλις έφαγε 2-3 κουταλιές κλασσικά άρχισε να κάνει την κίνηση για εμετό. Προσπάθησα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να μην βάλω τα κλάματα παίρνοντας βαθιές ανάσες...του φώναξα έντονα και άρχισε να τρώει. Αφού είχε φάει την μισή κρέμα και είπα οκ δεν τον πιέζω άλλο...γκλουπ κάνει εμετό!

Κορίτσια βοήθεια τι να κάνω; το πήρε συνήθεια και προκαλεί μόνος του εμετό. Με έσκασε!

Μετά από καμιά ώρα τον πήγαμε στην παιδική χαρά και έφαγε ένα danette και αυτό κυνηγώντας τον! δεν αντέχω άλλο με έχει επηρεάσει πολύ αυτή η κατάσταση.

ποσες φορες το ελεγα με την Α

οκ φαγαμε , τερμα 2-3 κουταλιτσες....ουφφφφφφ .....και γκλουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

το στομαχακι της ειχε γινει χαλια πια, με το παραμικρο, ακομα και αν εκλαιγε η διαμαρτυροταν , ξερναγε με απιστευτη ευκολια

και τωρα μπορει να της συμβει αλλα σπανια ευτυχως , μετα απο κλαμα η βηχα και γενικα κατι εντονο

η Α ειχε τελικα ελαφρια ΓΟΠ , τον περσινο αυγουστο δε μπορω να πω αν η μηνιαια χρηση του επαντορεν μας βοηθησε η τελικα εμεις απλα βρηκαμε τη γιατρεια μας

τι να σου πω....τα ξερουμε....μη τα πιεζετε, αφηστε τα, θα πεινασουνε, θα φανε κλπ κλπ

εχουν δικιο, αλλα μπορουμε να το κανουμε?

και τωρα που τρωνε καλα, αν για ενα γευμα δε φανε, παθαινω, ανεβαζω παλμους, γιατι ο κομπος στο στομαχι απο την πιεση δεν εφυγε

kKZUp2.png

Λες ρε γατούλα η παλινδρόμηση που είχε μωρό να μην έχει υποχωρήσει; αυτό το σκηνικό με την τάση για εμετό τους τελευταίους μήνες μου το κάνει.

Εντωμεταξύ εχτές τον ζύγισα και πήγε πάλι 11 κιλά. Έχασε και αυτά τα 200 που πήρε από τα χαμένα πάλι! φφφφφφφφ!!!!!

Διαφημίσεις

ας μη το γραψω παντου, θα το δουν και αρκετοι εδω

για να παρουμε χαμπαρι τι ερχεται

περικοπες στους δημους!!!!

μας εδωσαν ανακοινωση στο σταθμο

απο το Σεπτεμβρη αποφασισε ο Δημος Ηλιουπολης (ΔΝΤ περικοπες και κουραφεξαλα)

1. να κλεισει τελειως ενα παιδικο και καλα ακαταλληλο για τα παιδια

2. να κλεισει ΟΛΑ τα βρεφικα τμηματα 8-1,5 ετων!

κατι παιζει με εργατικη Εστια και ευρωπαικα κονδυλια και ημιαπασχοληση

πορεια αυριο στο Δημο

kKZUp2.png

Γατούλα πόσα γραμμάρια κρέμα τους φτιάχνεις;

γενικα τα γευματα μας ειναι γυρω στα 200-250 γιατι ειναι και αλιωτα πλεον

κρεμες φαρινα και τετοια τις κοψαμε

τρωνε η ανθος ορυζουν η ενα γιαουρτακι οταν ειμαστε μαζι

(ενα τζουνιορ για την ωρα) και γενικα τσιμπολωγανε μπισκοτακια κλπ

kKZUp2.png

ο Β παντως εχει κολλησει στα 14 απο τον νοεμβρη!!! Τον αυγουστο ειχαν 3 κιλα διαφορα και τωρα εχουν 2 κιλα. Δεν εχω και ακριβειας ζυγαρια πια αλλα καπου κοντα στο 12 ειναι η κυρα. Βαλαμε καλοκαιρινα σημερα για το σχολειο χιχιχιχιχιχι

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! εχτές άλλη μια δραματική μέρα με περίμενε...

Πήγα να ταϊσω τον μικρό το απόγευμα κρέμα και μόλις έφαγε 2-3 κουταλιές κλασσικά άρχισε να κάνει την κίνηση για εμετό. Προσπάθησα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να μην βάλω τα κλάματα παίρνοντας βαθιές ανάσες...του φώναξα έντονα και άρχισε να τρώει. Αφού είχε φάει την μισή κρέμα και είπα οκ δεν τον πιέζω άλλο...γκλουπ κάνει εμετό!

Κορίτσια βοήθεια τι να κάνω; το πήρε συνήθεια και προκαλεί μόνος του εμετό. Με έσκασε!

Μετά από καμιά ώρα τον πήγαμε στην παιδική χαρά και έφαγε ένα danette και αυτό κυνηγώντας τον! δεν αντέχω άλλο με έχει επηρεάσει πολύ αυτή η κατάσταση.

καρδούλα μου από αντίδραση κάνει εμετό. σε βλέπει αγχωμένη και ανακατεύεται. άφησέ του φαγητάκια κοντά στα παιχνίδια, εκεί όπου απασχολείται και θα φάει όταν πεινάσει. έχεις δίκιο που αγχώνεσαι. μάνα είσαι και το πονάς το σπλάχνο σου. αλλά για να το βοηθήσεις πρέπει να το αφήσεις λίγο ελεύθερο. θα πεινάσει. εσύ απλά μαγείρευε διαφορετικά κάθε φορά πράγματα. κάπου θα κάτσει. ψυχολογικό είναι το θέμα.

συγνώμη που πήρα το θάρρος πάλι, αλλά όταν μιλάς για το παιδάκι σου είναι σαν να περιγράφεις εμένα μικρή. αν είσαι τόσο απελπισμένη, επισκέψου παιδοψυχολόγο. το καλύτερο θα ήταν να έχει ειδίκευση σε θέματα διατροφικών διαταραχών.πάντως δείξε στο παιδί ότι δεν αγχώνεσαι. πες του "δεν πειράζει που δεν θέλεις να φας αγάπη μου. όταν πεινάσεις θα το πεις στη μαμά και θα σου ετοιμάσω ό,τι επιθυμήσεις". να του το δώσεις να το καταλάβει ότι είσαι καλά με αυτό το ζήτημα.θα δεις τεράστια διαφορά. πίστεψέ με!

και κάνε γευστικούς πειραματισμούς.

Αυτό μας έλειπε τώρα να μας κλείσουν και τους σταθμούς. Τεσπα.

Ρε κάτι πήραν εσένα από κιλάκια. Τωρα για την παλινδρόμηση έπαιρνε αρκετούς μήνες epadoren αφού είχαμε κάνει υπέρηχο πρώτα και μας είχε βοηθήσει πολύ. Μετά τον χρόνο υποχώρησε η παλινδρόμηση.

Δηλαδή ρε γατούλα πές μου σε παρακαλώ τι τρώνε καθημερινά τα δικά σου από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Αχ ρε μανουλα!!!! οχι καλα ειμαστε τωρα

οπως εχεις δει πλεον για υψος παραπονιεμαι! (κατω απο 10% η Α!!!)

σου λεω για το ΣΚ που ειμαστε μαζι

9 φρουτα (μισο μηλο, 1 αχλαδι , μισο πορτοκαλι, μιση μπανανα το καθενα) η 200 φρουτοκρεμα

μπορει να τσιμπολογησουν κατι μπισκοτακι, μπουκιτσες τοστ η και τιποτα

12,30 φαι κανονικο καπου 250, πχ 5 πατατουλες φουρνου και 2 κομματακια κρεας κομμενο στο περιπου

5 ενα τζουνιορ

τσιμπολογημα αν κατσει

κατα τις 7 τρωω εγω και συνηθως θα φανε μιση μεριδα φαγακι

8-9 250 γαλα!

αυτα δε νομιζω οτι τρωνε τρελλα ετσι? (δεν εχουμε πρωινο γαλα)

στην Αιγινα δε μου ετρωγαν και μια μερα ηπιανε 3 μπουκαλια γαλα και ελαχιστες μπουκιες απο φαι, ουτε φρουτα , τιποτα

kKZUp2.png

καρδούλα μου από αντίδραση κάνει εμετό. σε βλέπει αγχωμένη και ανακατεύεται. άφησέ του φαγητάκια κοντά στα παιχνίδια, εκεί όπου απασχολείται και θα φάει όταν πεινάσει. έχεις δίκιο που αγχώνεσαι. μάνα είσαι και το πονάς το σπλάχνο σου. αλλά για να το βοηθήσεις πρέπει να το αφήσεις λίγο ελεύθερο. θα πεινάσει. εσύ απλά μαγείρευε διαφορετικά κάθε φορά πράγματα. κάπου θα κάτσει. ψυχολογικό είναι το θέμα.

συγνώμη που πήρα το θάρρος πάλι, αλλά όταν μιλάς για το παιδάκι σου είναι σαν να περιγράφεις εμένα μικρή. αν είσαι τόσο απελπισμένη, επισκέψου παιδοψυχολόγο. το καλύτερο θα ήταν να έχει ειδίκευση σε θέματα διατροφικών διαταραχών.πάντως δείξε στο παιδί ότι δεν αγχώνεσαι. πες του "δεν πειράζει που δεν θέλεις να φας αγάπη μου. όταν πεινάσεις θα το πεις στη μαμά και θα σου ετοιμάσω ό,τι επιθυμήσεις". να του το δώσεις να το καταλάβει ότι είσαι καλά με αυτό το ζήτημα.θα δεις τεράστια διαφορά. πίστεψέ με!

και κάνε γευστικούς πειραματισμούς.

sevoula μου όλο αυτό λέω ότι θα κάνω να μην τον πιέζω δηλαδή απλά αυτό που με κρατάει πίσω πολλές φορές είναι ότι χάνει πολύ εύκολα βάρος. Στο φαγητό το μεσημέρι δεν τον πιέζω τον αφήνω όσο θέλει και μετά από κάνα 2ωρο του δίνω ένα γιαουρτάκι. Είναι ικανός όλο το πρωϊ να μην φάει καθόλου κρέμα. Πιστεύω ότι τις σιχάθηκε. Γάλα δεν πίνει όμως, αυγό δεν τρώει τι να του δώσω πια το πρωϊ και το απόγευμα που δεν δοκιμάζει τίποτα τις περισσότερες φορές; το ξέρω ότι είναι ψυχολογικό το θέμα αλλά πίστεψέ με το παλεύω πολύ. Εχω σκεφτεί να πάμε σε παιδοψυχολόγο αλλά ο άντρας μου ούτε να ακούει... Το Σαβ/κο που θα είμαι σπίτι θα κάνω αυτό που είπες και ας με πονάει η καρδιά μου...

Στοουν, φρουτα τρωτε? και τι κρεμα του δινεις? ειναι καθολου γλυκατζης???

εχτες μου ορμησαν στις γλυκοκουταλιες τυραμισου χαχαχαχα

η Α ως συνηθως, δε μαρεσειιιιιι, χωρις να δοκιμαζει καν

ε της εδωσα ελαχιστο και το τσακισε, σα σπουργιτια επεσαν πανω μου χαχαχαχα

kKZUp2.png

Δεν τρώει ρε γατούλα. Εγώ του φτιάχνω φρουτόκρεμα σκόνη νουνου το πρωϊ και το απογευμα φαριν λακτέ ή μπισκοτόκρεμα. Γλυκατζής ιδιαίτερα δεν είναι. Δηλ. ένα κίντερ ραβδάκι θα το φάει μισό και όχι πάντα. Μια φορά επιχείρησα να του δώσω ένα γιαυρτάκι με γεύση μπανάνα και είδε ότι ήταν το κύπελλάκι του γιαουρτιού διαφορετικό από το advance και δεν το δοκίμασε! :shock: πάλι καλά που τρώει τα danette.

Προσωπικά, αν το μωρό μου έκανε τόσο συχνά εμετό, θα έψαχνα και για οργανικά αίτια και όχι μόνο ψυχολογικά. Από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι η τροφή την οποία κάνει εμετό ένα παιδάκι αν την έτρωγε θα τον πείραζε. Η φύση τα προστατεύει.

gwggp2.png ISWTp2.png

Προσωπικά, αν το μωρό μου έκανε τόσο συχνά εμετό, θα έψαχνα και για οργανικά αίτια και όχι μόνο ψυχολογικά. Από την εμπειρία μου, πιστεύω ότι η τροφή την οποία κάνει εμετό ένα παιδάκι αν την έτρωγε θα τον πείραζε. Η φύση τα προστατεύει.

ναι αν οντως φταιει καποια τροφη

μπορει και απλα να βγαζει τα παντα! ω ναι! 16/8/2009 δε θα τη ξεχασω αυτη τη μερα

η ξαδελφη μονιμα με μια μανικα να πλενει το τσιμεντο!

τα παντα οξω

και τρωει τα παντα τωρα (εκτος απο τυρια ...μου πηρε το σκατουλι)

kKZUp2.png

sevoula μου όλο αυτό λέω ότι θα κάνω να μην τον πιέζω δηλαδή απλά αυτό που με κρατάει πίσω πολλές φορές είναι ότι χάνει πολύ εύκολα βάρος. Στο φαγητό το μεσημέρι δεν τον πιέζω τον αφήνω όσο θέλει και μετά από κάνα 2ωρο του δίνω ένα γιαουρτάκι. Είναι ικανός όλο το πρωϊ να μην φάει καθόλου κρέμα. Πιστεύω ότι τις σιχάθηκε. Γάλα δεν πίνει όμως, αυγό δεν τρώει τι να του δώσω πια το πρωϊ και το απόγευμα που δεν δοκιμάζει τίποτα τις περισσότερες φορές; το ξέρω ότι είναι ψυχολογικό το θέμα αλλά πίστεψέ με το παλεύω πολύ. Εχω σκεφτεί να πάμε σε παιδοψυχολόγο αλλά ο άντρας μου ούτε να ακούει... Το Σαβ/κο που θα είμαι σπίτι θα κάνω αυτό που είπες και ας με πονάει η καρδιά μου...

να πας μόνη σου στο γιατρό να το συζητήσεις για να βοηθήσεις το αγοράκι σου.και για σένα είναι δύσκολο όλο αυτό.το καταλαβαίνω.

αν τρώει γιαουρτάκι, βάλε φρέσκα φρούτα μέσα, σιρόπι από κομπόστα ή λίγο μέλι ή κομμάτια από κομπόστα ή σπιτική μαρμελάδα. αν δεν έχεις σπιτική μαρμελάδα υπάρχουν στα καρφούρ μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά γευστικότατες γαλλικές σαν σπιτικές. δεν αναφέρομαι στις bonne maman. αντί για γάλα κάνε του ρυζόγαλο και κρεμούλα δική σου σπιτική. βάζε στο φαγητό παρμεζάνα (ή στο μαγείρεμα στο τέλος ή στο σερβίρισμα καλύτερα) που έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο από όλα τα τυριά.

αν ξέρεις ότι σε κάτι έχει έστω μια κάποια προτίμηση, πειραματίσου με τη γεύση αυτή. αν π.χ. του αρέσουν τα μπισκότα, κάνε σαμπλεδάκια με μαρμελάδα ή κουλουράκια με αμυγδαλόψιχα ή βάφλες σπιτικές. δεν λέω ότι ο χρόνος περισσεύει. το αντίθετο. αλλά μπορεί να του αρέσει κάτι που δεν έχεις σκεφτεί ακόμα.

αν του αρέσουν οι ζύμες κάνε τυρόψωμο ή κάνε παραλλαγή με κασέρια.

όλα αυτά που ζούσα ως μικρό σε σχέση με το φαγητό είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...