Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Αλλά, σκέφτομαι, αξίζει να τα φάνε για να πάρουνε καμιά θερμίδα παραπάνω, και από την άλλη να τρώνε από τόσο μικρή ηλικία κρέμες γάλακτος, μπέικον και λουκανικάκια?

Η ερώτησή σου είναι πολύ σωστή. Αν θες διάβασε αυτή τη συζήτηση

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39163&highlight=%E1%EB%EB%E1%ED%F4%E9%EA%DC

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ επιμένω.

μόνο στη Λάρισα υπάρχουν αγνά κοτόπουλα χωριάτικα, λουκάνικα με καθαρό κρέας χωριάτικο, πατάτες βιολογικές, πιπεριές επίσης βιολογικές, μπέηκον καλής ποιότητας, .....

Απορώ με τις υπερβολές. πού στοχεύουν αν όχι στο να πανικοβάλλουν;

στο να χτίσουν αυθεντίες; στο να αγχώσουν μανούλες κι έτσι να .. τί;

μήπως να μου εξηγήσετε κι εμένα, γιατί κι εγώ διάβασα τη συζήτηση που ανέφερε η maggie, αλλά πάλι τα ίδια σκέφτομαι.

ειλικρινά και χωρίς διάθεση ειρωνείας περιμένω απάντηση.

κι εγώ επιμένω.

μόνο στη Λάρισα υπάρχουν αγνά κοτόπουλα χωριάτικα, λουκάνικα με καθαρό κρέας χωριάτικο, πατάτες βιολογικές, πιπεριές επίσης βιολογικές, μπέηκον καλής ποιότητας, .....

κοιτα, υποθετω πως οχι ΜΟΝΟ στη λαρισα.. πιθανων και αλλου υπαρχουν προιοντα καλης ποιοτητας..

για να ειμαι ειλικρινης, λουκανικο δεν θα εδινα στην κορη μου, ακομα.. ειναι πολυ μικρη.. γενικα δεν θεωρω τα λουκανικα, καλη τροφη.. ουτε το μπεηκον..

τα αλλα, ναι!! φυσικα!

σημερα το πρωι, της εδινα μια φετα ψωμι με μελι απο τις 10 μεχρι τις 10.25.. 5 λεπτα για καθε μπουκιτσα!!!! στο τελος απελπιστηκα, τις 2-3 τελευταιες τις εφαγα εγω :oops::oops::oops:

στη γιορτη του πατερα μου χτες, δεν εφαγε σχεδον τιποτα.. :( λιγες πατατες τηγανητες και 2 πηρουνιες ρυζι...

ειχα ελπιδες για χτες!!

παω να σας ανεβασω μια φωτο μας.. προσφατη, την εχω υποσχεθει καιρο.. :D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοιτα, υποθετω πως οχι ΜΟΝΟ στη λαρισα.. πιθανων και αλλου υπαρχουν προιοντα καλης ποιοτητας..

για να ειμαι ειλικρινης, λουκανικο δεν θα εδινα στην κορη μου, ακομα.. ειναι πολυ μικρη.. γενικα δεν θεωρω τα λουκανικα, καλη τροφη.. ουτε το μπεηκον..

τα αλλα, ναι!! φυσικα!

σημερα το πρωι, της εδινα μια φετα ψωμι με μελι απο τις 10 μεχρι τις 10.25.. 5 λεπτα για καθε μπουκιτσα!!!! στο τελος απελπιστηκα, τις 2-3 τελευταιες τις εφαγα εγω :oops::oops::oops:

στη γιορτη του πατερα μου χτες, δεν εφαγε σχεδον τιποτα.. :( λιγες πατατες τηγανητες και 2 πηρουνιες ρυζι...

ειχα ελπιδες για χτες!!

παω να σας ανεβασω μια φωτο μας.. προσφατη, την εχω υποσχεθει καιρο.. :D

πλάκα με κάνεις φιστικάκι;

δεν δίνεις λουκάνικο με καθαρό κρέας και δίνεις τηγανητή πατάτα;

κι εγώ όταν μεγαλώσει δεν θα την ελέγχω στο φαγητό, θα θέλει απ' όλα. θα φάει και τηγανητές πατάτες με ελαιόλαδο εννοείται! αλλά το λουκάνικο που γίνεται με κρέας καθαρό, το βρίσκω πολύ καλή επιλογή για την υγεία του, ιδίως όταν ψήνεται και δεν τηγανίζεται. μπορείς να το βάλεις σε τουρλού, ή σε πατάτες γιαχνί ή σε φακές. γίνεται τέλειο.

όσο για το μπέηκον, είναι κομμάτι λιπαρό, αλλά όχι λιγότερο από άλλες τροφές που περιέχουν λίπος κρυμμένο. δεν πρότεινα να το τρώει κάθε μέρα, αλλά η γεύση του είναι δελεαστική, όταν καταναλώνεται μία στο τόσο, με απαραίτητη προϋπόθεση να ξέρεις ότι το γουρουνάκι έχει εκτραφεί σε σπίτι ή έστω σε φάρμα που γίνονται έλεγχοι ως προς την ποιότητα τροφής τους, την καθαριότητα, τη σφαγή τους. στην περιοχή μου υπάρχουν επιλογές.

sevoula είναι αλλιώς τα λουκάνικα στην επαρχία και αλλιώς στην Αθήνα που είναι ως επί το πλείστον τυποποιημένα και με συντηρητικά...

αυτό νομίζω εννούσε το φυστίκι...ούτε εγώ της έχω δώσει.......

και αποθηλασε επιτελους!

πάντως τα μικρά σας είναι χάρμα οφθαλμών!

συγνώμη, ποιό είναι αδύνατο; γιατί όλα είναι υπέροχα!

πάντως φιστικάκι αν θεωρείς το λουλουδάκι σου αδύνατο, έπρεπε να ήξερα να ανεβάσω φωτο από εμένα όταν ήμουν στην ηλικία της μικρής σου! τότε θα καταλάβαινες τί θα πει αδύνατο μικρό.μελαχρινό με μπούκλες, με πόδια σαν οδοντογλυφίδες, σαν κατσαριδάκι.

κοιτα, απ οσο ξερω στα λουκανικα βαζουν παρα πολλα μπαχαρικα, και κρεας απο μερη του ζωου που δεν τρωγεται αλλιως...

ασε που εχω ακουσει πως οσο νοστιμοτερο ειναι το λουκανικο, τοσο δεν θες να ξερεις τι εχει μεσα!!!

ε, η πατατα τωρα... πατατα ειναι, σε ελαιολαδο!!!

(κοιτα τωρα που μου σφηνωθηκε στον εγκεφαλο να φαω λουκανικα πηλιορητικα... :-(:sad::-( φυγε φυγε απο το μυαλο μου, παλιολουκανικο!!!!)

οσο για την μικρη μου...

αν την δεις γυμνουλα θα παθεις ενα ψιλοσοκ... :-(

κοκαλιαροβα!!!

παρ ολα αυτα ρε παιδια, εξεχει το κοιλουμπι της!!!! σαν να εχει πλακωθει στις μπυρες!!! ακωλο, μετρας πλευρακια... αλλα η μπακα, μπακα!!

Διαφημίσεις

ε δεν είσαστε και κοντοί!

και μας ο μπαμπάς 1.80 είναι..αλλά αυτή είναι φτυστή εγώ!!!!!

εγώ μάλλον πρέπει να αλλάξω forum , στα κοντά μωρά πρέπει να πάω όχι στα αδύνατα!

και αποθηλασε επιτελους!

κοιτα, απ οσο ξερω στα λουκανικα βαζουν παρα πολλα μπαχαρικα, και κρεας απο μερη του ζωου που δεν τρωγεται αλλιως...

ασε που εχω ακουσει πως οσο νοστιμοτερο ειναι το λουκανικο, τοσο δεν θες να ξερεις τι εχει μεσα!!!

ε, η πατατα τωρα... πατατα ειναι, σε ελαιολαδο!!!

(κοιτα τωρα που μου σφηνωθηκε στον εγκεφαλο να φαω λουκανικα πηλιορητικα... :-(:sad::-( φυγε φυγε απο το μυαλο μου, παλιολουκανικο!!!!)

οσο για την μικρη μου...

αν την δεις γυμνουλα θα παθεις ενα ψιλοσοκ... :-(

κοκαλιαροβα!!!

παρ ολα αυτα ρε παιδια, εξεχει το κοιλουμπι της!!!! σαν να εχει πλακωθει στις μπυρες!!! ακωλο, μετρας πλευρακια... αλλα η μπακα, μπακα!!

αυτό με τα πλευράκια που τα μετράς, να ξέρεις, από τη δική μου πείρα, θα τα έχει και όταν μεγαλώσει. θα είναι η γοητεία της!η κοιλίτσα θα συμμαζευτεί και θα δείξει μια μέση ... δαχτυλίδι. αμέ! άντε να μαζεύεις μανούλα θαυμαστές της κόρης σου!θύματα!

όσο για το λουκάνικο, δεν συμφωνώ φιστικάκι μου. και οι γονείς μου κάνουν λουκάνικα για οικογενειακή κατανάλωση κάθε χρόνο, όπως και πολλά σπίτια που ξέρω και βάζουν καθαρό κρέας, άλλοι με πράσο, άλλοι με πορτοκάλι, άλλοι με σκόρδο και κύμινο όπως η μάνα μου (μικρασιάτικη συνταγή μπόμπα). τα μπαχαρικά είναι πολλά για νοστιμιά και κάνουν καλό γενικά, όχι για να καλύπτουν τη γεύση ενός κατά τα άλλα άθλιου κρέατος. σε καμιά περίπτωση δεν μιλάω για τυποποιημένο με συντηρητικά, πρόσθετα γεύσης, αρώματα.δεν χρειάζεται πάντα το κρέας που τρώμε να είναι από σπίτι. υπάρχουν πολλά χασάπικα με ζώα δικά τους. ρε παιδιά τί τρώτε στην Αθήνα από κρέατα;:confused:

εδώ σχεδόν ξέρεις το ζώο.

έχω βάλει τη μανούλα μου και από λίγες κοτούλες που έχει, γέμισε το κοτέτσι με κοτοπουλάκια για την μπουμπού και για μας. δεν είναι καθόλου φτηνά μα καθόλου τα ποιοτικά κρέατα!

τώρα την ψήνω και για παπάκια και 2-3 αρνάκια. η μαμά μου πρόθυμη. ο μπαμπάκας μου βαριέται. αλλά όταν τον χτυπάω στο φιλότιμο για τις εγγονές του δεν λέει ποτέ όχι.:)

τώρα που το σκέφτομαι και γαλοπούλες είναι καλή ιδέα!:roll:

ε καλα, κι εμεις δεν ειμαστε ολυμπιοι θεοι...

1.70 εγω, και ψιλοταπα ο φαδερ της!!! 1.75 :lol:

φυστικακι εγω ειμαι 168 ο συζυξ ειναι......165 ω ναι!!!ο 1ος μου γιοκας ειναι 16χρ. και ειναι 177 τωρα οποτε μην την ψαχνετε για το υψος θα φανει εκει στην εφηβια!!!ο μικρουλης μου τον μετρησα σημερα ειναι 3χρ.κλεισμενα τον απριλιο 99ποντους και 15 κιλα μια χαρα ειναι τα παιδια!!!αν δεν αρρωσταινουν ειναι καλα!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

εχθες ημασταν καλεσμενοι σε γαμο,η μικρη ηπιε στις εξιμηση 170 μλ γαλα,και συνεχισε με ... 3 φετουλες ψωμι ,αγγουρακι κ ντοματα μπολικη , ενα τεραστιο κομματι αρνι ψητο (ηταν βλαχος ο γαμπρος και ειναι εθιμο να βγαζουν αρνι πρωα μιαμ μιαμ) ,το οποιο αρνι το εφαγε κομματαρες κ το μασουσε!!! και μετα ειπιε κ αλλα 170 μλ γαλα ,ολα αυτα σε διαστημα 4 ωρων ,θα με τρελλανει ατο το παιδι......

NJMAp3.png

εχθες ημασταν καλεσμενοι σε γαμο,η μικρη ηπιε στις εξιμηση 170 μλ γαλα,και συνεχισε με ... 3 φετουλες ψωμι ,αγγουρακι κ ντοματα μπολικη , ενα τεραστιο κομματι αρνι ψητο (ηταν βλαχος ο γαμπρος και ειναι εθιμο να βγαζουν αρνι πρωα μιαμ μιαμ) ,το οποιο αρνι το εφαγε κομματαρες κ το μασουσε!!! και μετα ειπιε κ αλλα 170 μλ γαλα ,ολα αυτα σε διαστημα 4 ωρων ,θα με τρελλανει ατο το παιδι......

πολύ χαίρομαι για τη μικρή σου. ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να της γυαλίσει. το πέρασα ως μικρούλι και την καταλαβαίνω την κορούλα σου. προσπάθησε να μην την πιέζεις, να μην την παρακολουθείς, να της αφήνεις φαγητά κοντά της την ώρα του παιχνιδιού και κυρίως πειραματίσου με τις γεύσεις-φαγητά. κάπου θα κάτσει. συνήθως στα πιο απίθανα.

καλές μάσες πάντα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...