Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

πηγαμε παλι παιδογαστρεντερολογο σημερα, 13,5 μηνων, 7380, 72,5 ποντους...δεν τη γλυτωνουμε τη γαστροσκοπηση μου φαινεται!περαστικα μας!

αχου μωρε........

λες κι εμας δηλαδη να μας το φυλανε για εκπληξη οταν θα ανεβουμε για το τεστ ιδρωτα........ ???????

ελπιζω οταν θα μεγαλωσουν και θα τρωνε επιτελους να θυμωμαστε αυτες μας τις αγωνιες που περναμε και να γελαμε...... τωρα βεβαια δεν μπορουμε να μην κανουμε αυτα που μας λενε οι γιατροι γιατι τα σκασμενα:cry::cry::cry::cry: δεν τρωνε και ειναι τοσο χαμηλα ή οπως εμας τις δυο τοσο εξω απο τις κλιμακες!!!!!

τι να πω ρε "despoina" υπομονη και σε σενα!!!!!!

ενημερωσε μας για νεοτερα.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε παιδια εμενα τιποτα δεν πιανει ουτε περιστερια, ουτε παιδικες χαρες, ουτε θαλασσες, τιποτα τιποτα....... τις τελευταιες μερες εχουμε βγαλει βεβαια δυο τραπεζιτες επανω και αγωνιζομαστε για αλλους δυο κατω....... ετσι δεν μου τρωει πλεον τιποτα! τουλαχιστον δεν εχω γκρινια...... το μονο συμπτωμα για τα δοντακια μας ειναι απ εκει που τρωγαμε ελαχιστα δεν τρωμε τιποτα!!!!!!!!!

και επειδη εχω φτασει κι εγω στα ορια μου αποφασισα να μην την ζοριζω......

σημερα εχουμε φαει μοναχα ενα γιαουρτακι και 200 γραμμ στις 6 το πρωι και η ωρα ειναι 4.........!!!!!!το μοσχαρακι ουτε να το φτυσουμε...... κλεινουμε στομα και αντε ανοιξε το τωρα εσυ.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Η δαπάνη για τα βλαστοκύτταρα δεν μπαίνει στη φορολογική δήλωση (έχω μπαμπά και αδερφό λογιστή)

τελικα ειχες δικιο ...... μου την αφαιρεσαν απο τα ιατρικα και μου την εβαλαν ομως στις δαπανες! κατι ειναι κι αυτο....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Καλα τι σκατε και εμεις σημερα κανουμε απεργια εφαγε πρωινη κρεμα μετα τιποτα φρουτα πολυ λιγο και απο μεσημεριανο λιγη φασολαδα και τρωγαμε σεφταλιες με κινεζικη σαλτσα και το μονο που ηθελε ειναι να του βουταμε ψωμι στην σαλτσα που εκεγαι και ολας ενας θεος ξερει!!!!

ρε παιδια εμενα τιποτα δεν πιανει ουτε περιστερια, ουτε παιδικες χαρες, ουτε θαλασσες, τιποτα τιποτα....... τις τελευταιες μερες εχουμε βγαλει βεβαια δυο τραπεζιτες επανω και αγωνιζομαστε για αλλους δυο κατω....... ετσι δεν μου τρωει πλεον τιποτα! τουλαχιστον δεν εχω γκρινια...... το μονο συμπτωμα για τα δοντακια μας ειναι απ εκει που τρωγαμε ελαχιστα δεν τρωμε τιποτα!!!!!!!!!

και επειδη εχω φτασει κι εγω στα ορια μου αποφασισα να μην την ζοριζω......

σημερα εχουμε φαει μοναχα ενα γιαουρτακι και 200 γραμμ στις 6 το πρωι και η ωρα ειναι 4.........!!!!!!το μοσχαρακι ουτε να το φτυσουμε...... κλεινουμε στομα και αντε ανοιξε το τωρα εσυ.....

Άστην! δώστης γιαουρτάκι αφού το τρώει. Τάϊζε την από λίγο και συχνά και εγώ αυτό προσπαθούσα να κάνω όταν ήταν άρρωστος. Έστω δυο -τρείς κουταλιές για να μην κλέισει το στομαχάκι της. Θα της ανοίξει η όρεξη σιγά σιγά.

Εμάς πάντως κορίτσια μας βοηθάει πολύ ο σίδηρος που πίνει. Του έχει ανοίξει η όρεξη. Αλλά τώρα στο μεταβατικό στάδιο που είμαστε τρώγοντας άλλοιωτα δεν τα τρώει όλα. Εχτές το απόγευμα έφτιαξα γεμιστά και δοκίμασε στην μύτη του κουταλιού και το φτυσε!

φφφφφφφφφφ! με έσκασε! Έρχεται και τριήμερο και τι να του μαγειρέψω για να δοκιμάσει και φυσικά να το φάει;

Διαφημίσεις

Καλημερα κορτσακια ....

G.Stone μην κανεις κατι καινουργιο , ειχα διαβασει οτι και σας αρεσουν τα μακαρονια κανε μακαρονια κανε και κιμα και αμα δεν θελει κιμα δωστου μονο μακαρονια εγω σωθηκα με τα μακαρονια , του παιρνω αυτα με σχημα bob σφουγγαρακι ....

Εμεις χθες φαγαμε ολα τα γευματα μας γιουπιιιιιιιιιι ...

Σημερα να δουμε τι θα κανουμε πριν λιγο σεικωθηκαμε!!!

Pelagia κράτα γερά! άντε να δούμε! κάτι θα τσιμπήσει μωρε.

Ρε συ δεν τα έχω δεί τα μακαρόνια μπομπ σφουγγαράκι πρώτη φορά τα ακούω. Στο σούπερ μάρκετ έχει; θέλω και εγω....

Και πότε θα δοκιμάσει καινούρια φαγητά; έχει φάει μέχρι τώρα παστίτσιο, κεφτεδάκια και ζυμαρικά με κιμά στο σπίτι. Τσιμπάει από το πιάτο μας αν δεί κάτι άλλο π.χ σαλάτες ,σουβλάκι :lol: Και στο σταθμό έφαγε φασολάκια με πατάτες αρακά, γιουβαρλάκια (και ίσως και κάποιο άλλο φαγητό που δεν θυμάμαι) αλεσμένα όμως εκεί τα τρώνε. Αχ τι να του φτιάξω;

Ναι στο σουπερ μαρκετ νομιζω οτι ειναι μελισα ...

Εμενα ευτυχως ειναι δεκτικος με το φαγητο τα δοκιμαζει ολα , χθες δοκιμασε γλυκοξινη με τζιντζερ μεσα και του αρεσε .... Εμεις πλεον δεν εχουμε προβλημαμα αφαγιας αλλα ειμαστε και εμεις αδυνατοι . Κοιτα με τα καινουργια φαγητα τι να σου πω καντου ουγρατεν το οποιο θα εχει μεσα τυρι , αυγα και καποιου ειδους αλλαντικο οτι θες εσυ και νομιζω οτι θα δοκιμασει ... Εμεις το καλο ειναι οτι κοψαμε τα αλεσμενα απο νωρις μονος του εκανε την μεταβαση γιατι ο πατερας του του εδινε ψωμι απο 6 μηνων . Οταν μας δει να τρωμε φυσικα ερχεται και τσιμπαει σαλατα που του αρεσει πολυ , μια φορα προσπαθησε ο πατερας μου να του δωσει συκοτι ετσι να δοκιμασει επειδη μας εβλεπε και το εφτυσε ενω την ντοματουλα την τσακισε ...

Εδώ και κάτι μέρες έχει φάει κώλυμμα με το αγκούρι! ανεβαίνει στην καρέκλα, κάθεται στο τραπέζι και φωνάζει ''αγκούα αγκούα''!! πόσο να του δώσω του κακομοίρη που με το αγκούρι θα τον πάει νερό! ενεργείται αρκετές φορές την ημέρα και το αγγούρι είναι πολύ ενεργητικό. Αυτό βρέθηκε να του αρέσει; χάθηκε ο κόσμος να του αρέσει η πίτσα η η μερέντα;;:lol:

Και μενα του αρεσει και η ντοματα !!! Παντος οταν πας σπιτι κανε milk shaik εκανα τωρα και εγινε τελειο εγω εβαλα ζαχαρι του εδωσα , εσυ βαλε μελι εγω δεν ειχα .. Δοκιμασε το!!!!

Διαφημίσεις

να δώσω μια ιδέα για παχυντικό φαγητό; βράζετε κοτοπουλάκι σε μικρά κομματάκια σε μια κατσαρόλα, σε μια άλλη βράζετε πατάτες σε μικρά κομμάτια. και τα δύο σωστά αλατισμένα για τα παιδάκια.

μετά το βράσιμο, τα βάζετε όλα σε ταψάκι με λαδάκι, με λίγο από το βρασμένο νερό του κοτόπουλου, με μπόλικη κρέμα γάλακτος, με πιπεράκι, μπεηκονάκι ή κομμάτια λουκάνιοκο κομμένο σε φετούλες και πιπεριές πράσινες, κίτρινες, κόκκινες. πριν ψηθεί προσθέτετε μπόλικο κεφαλοτύρι τριμμένο.

ανάλογα τις προτιμήσεις ταιριάζει και το σκόρδο.

είναι κόλαση!

Διαφημίσεις

να συνεχίσω τις ιδέες;

μπουρεκάκια με γέμιση από τυρί και αβγό ή τυρί και κρεμμυδάκι φρέσκο ή λουκανικάκια φρανφούρτης ή σκληροτύρι με μπέηκον!

το κέηκ να το κάνετε με βούτυρο λούρπακ ή άλλο φρέσκο "μπούτυρο"! μοσχομυρίζει. επίσης αντί για βανίλιες τεχνητές δοκιμάστε τις φυσικές. άλλο πράγμα!

μους με λευκή και κανονική σοκολάτα! διπλή απόλαυση! χορταίνει το μάτι και το στομάχι!και μπορείτε να βάλετε πάνω ή μέσα τα πάντα, από μαρμελάδα, από σιρόπι για παγωτά, από φρούτα, κομπόστα, τρούφα, τριμμένη ή λιωμένη σοκολάτα, τριμμένα μπισκοτάκια, πουράκια.

η κομπόστα από μόνη της είναι παχυντική.

οι βάφλες είναι άπαιχτες και γίνονται γρήγορα!

και γενικά ο στολισμός του φαγητού σε ωραία σκεύη με ωραία χρώματα ίσως δελεάσουν τα μικρά σας!

φιλάκια και καλές μάσες! πείνασα!

Πολύ νόστιμα όλα αυτά μου ανοίξατε την όρεξη!

Αλλά, σκέφτομαι, αξίζει να τα φάνε για να πάρουνε καμιά θερμίδα παραπάνω, και από την άλλη να τρώνε από τόσο μικρή ηλικία κρέμες γάλακτος, μπέικον και λουκανικάκια?

Εντάξει, ο δικός μου τρώει πίτσα κ μακαρόνια, αλλά επιλέγω πιο ελαφριά.

Και μία ερώτηση: Τώρα που έκλεισε το καμάρι μου τα δύο, πόσες φορές την εωδομάδα μπορέι να τρώει αυγό? Μέχρι τώρα έτρωγε κάθε μέρα. Τη ρώτησα την παδιίατρό μας κ στην αρχή μου είπε κάθε μέρα, εκτός μίας την εβδομάδα και μετά μου είπε μία φορά την εβδομάδα. ΕΚλαιγε μετά το μωρό και ξέχασα να το διευκρινίσω.

Πολύ νόστιμα όλα αυτά μου ανοίξατε την όρεξη!

Αλλά, σκέφτομαι, αξίζει να τα φάνε για να πάρουνε καμιά θερμίδα παραπάνω, και από την άλλη να τρώνε από τόσο μικρή ηλικία κρέμες γάλακτος, μπέικον και λουκανικάκια?

Εντάξει, ο δικός μου τρώει πίτσα κ μακαρόνια, αλλά επιλέγω πιο ελαφριά.

Και μία ερώτηση: Τώρα που έκλεισε το καμάρι μου τα δύο, πόσες φορές την εωδομάδα μπορέι να τρώει αυγό? Μέχρι τώρα έτρωγε κάθε μέρα. Τη ρώτησα την παδιίατρό μας κ στην αρχή μου είπε κάθε μέρα, εκτός μίας την εβδομάδα και μετά μου είπε μία φορά την εβδομάδα. ΕΚλαιγε μετά το μωρό και ξέχασα να το διευκρινίσω.

mariaeva αν πάρεις κρέμα γάλακτος καλής ποιότητας, όπως και βιολογικά λουκανικάκια, κοτοπουλάκι, πατατούλα, μπέηκον, πιπεριές, δεν βλέπω γιατί να μην το φάει το παιδί; ακόμα και βιολογικά να μην είναι όλα, αν είναι προσεγμένα,δεν θα του προσφέρουν άχρηστες ή επικίνδυνες θερμίδες, αλλά κυρίως θρεπτικά στοιχεία και σίγουρη γευστική απόλαυση.

η γνώμη μου είναι για τα παιδάκια που δεν τρώνε ότι αφού το πέρασα κι εγώ ως παιδί αυτό το στάδιο, μην τα πιέζετε, γιατί η πίεση έχει αντίθετα αποτελέσματα. τα παιδάκια καταλαβαίνουν το άγχος σας και δεν τα βοηθάτε. μην εγκαταλείπετε τον γευστικό αγώνα, "τί θα αρέσει στο παιδί μου να φάει", μπορεί να σας εκπλήξει με το τί θα προτιμήσει τελικά.

εσείς μπορεί να του κάνετε αγκινάρες ογκρατέν κι εκείνο να ξετρελαθεί π.χ. με φιδέ σούπα με παρμεζάνα τριμμένη.

φιλικά,Σεβαστή!

Να 'μαι κι εγώ!!!!!!

Σας έχασα. Χαμός με τα post. Φτιάχνουμε το σπίτι μας και επικρατεί πανικός.

Τα νέα μας. Τα παιδιά σταμάτησαν τα λιωμένα!!! Καιρός ήτανε. Σε 4 μέρες κλείνουνε τους 28 μήνες. Το φαγητό μας πλέον γίνεται χωρίς άγχος και χωρίς πολύ πίεση......

Τρώνε μόνα τους. Η Κ δε όταν τη φωνάζω για φαγητό τρέχει και φωνάζει ''μαμ μαμ''.

Κάθετε στο καρεκλάκι της έχει το πιάτο μπροστά με το φαγητό, βάζει το κουτάλι της και μετά στο στοματάκι της. Μπουκώνεται τόσο πολύ που καμιά φορά της λέεω ''όχι άλλο ακόμα''. Που ακούστηκε , να ανοίγει στόμα για να φάει και εγώ να τη σταματάω!!!!!!!

Ο Σωτήρης άρχισε τα αλλιωτα πρίν 1 εβδομάδα ( η Κ πρίν 3 εβδομάδες).

Τα πάει καλούτσικα.

G.Stone έχεις δοκιμάσει να τον αφήσεις να φάει μόνος του??? Εχω παρατηρήσει με τον Σ ότι όσο περισσότερο επιμένω, τόσο περισσότερο δεν θέλει να φάει. Οταν του δώσω το φάγητό και το κουτάλι το δικό μας (όχι το παιδικό το πλαστικό) κάτι καταφέρνει......

Επίσης όταν βλέπω ότι δεν τρώνε, κάθομαι κι εγώ στο τραπέζι, βάζω τραπεζομάντηλο, το πιάτο μου με το φαγητό και τρώω μπροστά τους. Η Κ πάντα μα πάντα θέλει να φάει ότι τρώω εγώ (καλά έχει γίνει πολύ λιχούδα), ο Σ θα ζητήσει ότι του γυαλίσει από το πιάτο. Ετσι κάτι τρώνε. Τρώει φυσικά και η μαμά, που έχει λυσσάξει στην πείνα όλη μέρα!!!!

Τώρα από κιλά, ούτε ξέρω. Εχουμε να πάμε παιδιάτρο από τα γενέθλιά μας. Τα ρούχα τα περσινα μας, πάντως μας κάνουν τα περισσότερα.....Δε βαριέσε. Γερά να είναι και να μας δίνουν χαρές!!!!! Και αυτές είναι αμέτρητες!!!!!!

IeXep3.png

cjohnson μπράβο σας!! ευχάριστα τα νέα σας!

Το μεσημεριανό φαγητό το δίνω ως εξής : κάθομαι στο τραπέζι με τον άντρα μου να φάμε και έρχεται και ο Δημητράκης αμέσως μόλις μας βλέπει. Κρατάει μόνος του το κουτάλι και τρώει λίγες κουταλίτσες άλλωτε μόνος του και άλλωτε τον βοηθάω. Ε το υπόλοιπο του το δίνω όπως περιέγραψα και παραπάνω. Ταϊζοντας το σκύλο. Μου βγάζει το λάδι!Τώρα φτιάχνω αρακά που είμαι σπίτι σήμερα, είμαι περίεργη αν θα δοκιμάσει μόλις έρθει από το σταθμό.Αν και χλωμο το κόβω...

Από ότι βλέπω ρε κορίτσια ο δικός μου είναι ο πιο δύσκολος! γιατί να μην τρώει απ΄' όλα όπως και τα δικά σας παιδάκια; δεν την παλέυω άλλο!!!

Εντάξει κάνει προόδους με τα άλλοιωτα για αυτό δεν θέλω να τον πιέσω.Κάθε καινούργια γεύση θέλει το χρόνο της...

Αρακα τους έκανα εχθές. Στα παιδιά δεν άρεσε παρότι τους θύμιζε μπάλες.... Προχθές πάντως το κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες το γλυψανε!!! Τελικά έχουν προτιμήσεις!!!! Εχθές που δεν τους άρεσε το φαγητό, τους έκοψαν ντομάτα με φέτα που ξέρω ότι τους αρέσει για να βάλουν κάτι στο στόμα τους. Ελπίζω εσείς με τον αρακα να έχετε καλύτερη τύχη!!!!!

IeXep3.png

κοψαμε και τα τοστακια, αυτο ηταν... :(

βεβαια εφαγε γεμιστα χτες....

σημερα μονο κρεμα, και ενα κομματακι τοστ..

το βραδυ θα παμε στον πατερα μου που γιορταζει, αντε να δουμε τι θα καταφερω να της μπουκωσω... :|

πως τα πάνε τα μπουμπουκάκια σας??

βλέπω δεν τρώνε και πολύ!

τα αλεσμένα ούτε εσείς τα έχετε κόψει ε?

της δικής μου προσπαθώ να της το κόψω...αλλά χωρίς επιτυχία!!

μην ρωτήσετε για κιλά...είμαστε εκτός καμπύλης ...προς τα πάνω!!!

καθένας με τον καημό του!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...