Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Καλά και εμένα ο Δημητράκης το πρωϊ δεν το πίνει το γάλα. Καμια φορά θέλει την νύχτα !:shock: πως γίνεται αυτό δεν ξέρω! εδώ και το βράδυ πίνει ελάχιστο γάλα 50γρ. και στην καλύτερη 100γρ. και όχι κάθε μέρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η δικια μου δεν τρωει αυγο, δεν εχουμε κανει ακομα εξετασεις,αλλα μας ειπε η γιατρος να το κοψουμε μεχρι να παει 2 χρονων, και μετα βλεπουμε... τιγκα στις κοκκινιλες μολις φαει αυγο...

α ναι, και γω εχω δυσανεξια στο γαλα... η μικρη ευτυχως πινει..

Διαφημίσεις

φυστικι η βαφτιιστηρα μου εχει παρα πολυ μεγαλο προβλημα αλλεργιας στο γαλα

αλλα τσουρεκακια κλπ κλπ ετρωγε

τελικα αποδειχτηκε οτι επειδη δεν εκανε πληρη αποχη απο το γαλα , μαλλον ποτε δε θα ξεπερασει ο οργανισμος στης πλεον στα 7 το προβλημα

κανει ολικη αποχη πλεον σε ολα τα παραγωγα

kKZUp2.png

Δεν θα το πιστεψετε,ξυπνησαμε το πρωι μετα απο ενα βραδυ απιστευτης γκρινιας κ διαπιστωσαμε οτι εβγαλε επιτελους το τριτο δοντακι,μωρε μαζεμενα της επεσαν ολα!!!

καλτ θα σου βαλω μολις ευκαιρισω μια συνταγη γ μπισκοτακια βρομης με μπανανα ,γινονται μαλακα κ νοστιμα ,τα κανω στη δικια μου που εχει αλλεργια στο γαλα

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

καλτ θα σου βαλω μολις ευκαιρισω μια συνταγη γ μπισκοτακια βρομης με μπανανα ,γινονται μαλακα κ νοστιμα ,τα κανω στη δικια μου που εχει αλλεργια στο γαλα

δεν έχουμε αλλεργία στο γάλα..στο αβγό έχουμε!

και αποθηλασε επιτελους!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62176 για δετε αυτο... G.STONE ....

Εμεις αυγο τρωμε 3 μερες την εβδομαδα μελατο με λαδι και τυρακι τωρα που βρηκα πως του αρεσει το κατεβαζει σε 2 λεπτα....

Αμα θελετε για πρωινο δοκιμαστε κορν φλεικς η βρωμη ....

Εμενα παντος ειναι πολυ μακαρονας...

Τα δικα σας καθονται σε καρεκλα για να φανε η τα γυνηγατε οπως κανω εγω , εμενα ανοιγει το στομα αλλα δεν θελει να κατσει με τιποτα!!!

Αβοκαντο με μελι εχετε δοκιμασει???

Α και να τους φτιαχνεται συχνα φαγητα με κρεμα γαλακτος παχενει τρομερα!!!

Διαφημίσεις

G.STONE εμεις δεινουμε αυγο η κρεμα το πρωι η τοστ και μετα φρουτα ....

Παντως μια καλη λυση ειναι το Milk Shaik για πρωι γαλα με μπανανα η φραουλες...

Bebaki-Eva ποτε γεννηθηκε η δικια σου πρεπει να ειναι κοντα με τον δικο μου εμεις 13.04.09 ...

Γεννηθηκαμε 03/04/09....

ειμαστε πολυ κοντα......

ποσα κιλα ειστε εσεις????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

η ευα τι νο παπουτσι φοραει?????

18 ή 19.....:(:(:(:(:( πρωτα ρωταμε τι υπαρχει σ αυτο το νουμερο και μετα κοιταμε σχεδιο και χρωμα!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

κοριτσια επεσαν πολλα ποστ μαζεμενα και ακομα διαβαζω........

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62176 για δετε αυτο... G.STONE ....

Εμεις αυγο τρωμε 3 μερες την εβδομαδα μελατο με λαδι και τυρακι τωρα που βρηκα πως του αρεσει το κατεβαζει σε 2 λεπτα....

Αμα θελετε για πρωινο δοκιμαστε κορν φλεικς η βρωμη ....

Εμενα παντος ειναι πολυ μακαρονας...

Τα δικα σας καθονται σε καρεκλα για να φανε η τα γυνηγατε οπως κανω εγω , εμενα ανοιγει το στομα αλλα δεν θελει να κατσει με τιποτα!!!

Αβοκαντο με μελι εχετε δοκιμασει???

Α και να τους φτιαχνεται συχνα φαγητα με κρεμα γαλακτος παχενει τρομερα!!!

Αχ pelagia μου υπάρχουν τόσες ιδέες για πρωϊνό αλλά αν δεν του γεμίσει κάτι στο μάτι ο δικός μου δεν τα δοκιμάζει.

Πριν μια εβδομάδα του έβαλα κορν φλέικς να δοκιμάσει και μολις τα είδε είπε κακά και έφυγε! ούτε καν δοκίμασε...

Εγω την φρουτόκρεμα του την δίνω στο καρεκλάκι, το φαγητό τώρα που ξεκινήσαμε άλλοιωτα, το μισό το τρώει στην αγκαλιά μου στο τραπέζι και το υπόλοιπο ταϊζοντας τον σκύλο στο μπαλκόνι...μαρτύριο! τον κυνηγάω!

Εσενα τουλάχιστον ανοίγει και το στόμα. Εμένα ο μικρός στην φρουτόκρεμα το πρωϊ και το απόγευμα στην κρέμα γυρίζει το κεφάλι του και σφραγίζει.

Εχτές για να φάει γέμισα ένα μπώλ με νερό και πετούσε μέσα κέρματα!:shock:

Έχεις δίκιο για τα φαγητά με την κρέμα γάλακτος! θα του φτιάξω!!

Πριν μια εβδομάδα του έβαλα κορν φλέικς να δοκιμάσει και μολις τα είδε είπε κακά και έφυγε! ούτε καν δοκίμασε...

χαχαχα το καστοράκι άπαιχτο λέμεε, τελικά κάθε μικρό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό :D:D η Ευγενία αποφάσισε μόνη της ότι θέλει να φάει κορν φλεικς μια μέρα την βλέπω να ανοίγει την τροφοθήκη να παίρνει το κουτί με τα κορν φλείκς (της άρεσαν οι εικόνες μάλλον και το μπάνιζε αρκετό καιρό) :roll::roll: αφού δοκίμασε μερικά το άφησε, την επόμενη μέρα ξανά το ίδιο μόνο που αυτή την φορά ανέβηκε στο καρεκλάκι της άφησε το κουτί στο τραπέζι και άρχισε να τρώει κανονικά .........τι κάνεις εκεί αγάπη μου ? τοω ε μαμααααα......... κουφάθηκα μιλάμε :-D:-D

χαχαχα το καστοράκι άπαιχτο λέμεε, τελικά κάθε μικρό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό :D:D η Ευγενία αποφάσισε μόνη της ότι θέλει να φάει κορν φλεικς μια μέρα την βλέπω να ανοίγει την τροφοθήκη να παίρνει το κουτί με τα κορν φλείκς (της άρεσαν οι εικόνες μάλλον και το μπάνιζε αρκετό καιρό) :roll::roll: αφού δοκίμασε μερικά το άφησε, την επόμενη μέρα ξανά το ίδιο μόνο που αυτή την φορά ανέβηκε στο καρεκλάκι της άφησε το κουτί στο τραπέζι και άρχισε να τρώει κανονικά .........τι κάνεις εκεί αγάπη μου ? τοω ε μαμααααα......... κουφάθηκα μιλάμε :-D:-D

Έλα ρε! μιλάει κιόλας, και τα λένε τόσο γλυκά!

Παντως εχουν πολυ πλακα τα παιδακια σας.. Εμεις επειδη τον τελευταιο καιρο παμε συχνα στην μαμα μου τον παω στο συντριβανη και κυνηγαει τα περιστερια και ετσι τον ταιζω η παμε στο λιμανι και χαζευουμε τα καραβια αλλα ετσι δεν τρωει ....

Εχετε δοκιμασει της κρεμουλες της Nutricia που ειναι απο 1 ετους , ο δικος μου της τρωει με γαλα εννοητε ...

Σημερα θα ειναι μια δυσκολη-φαγητο-μερα για μας γιατι χθες εφαγε του σκασμου και σημερα κανει αποχη ετσι μου κανει καθε φορα , κρεμα το πρωι εφαγε μετα μια μπουκια τοστ και τωρα τα φρουτα δεν τα θελει αντε να δουμε τι θα γινει το μεσημερι πολεμος!!!!

Και εμένα η μητέρα μου, στα περιστέρια τον πήγαινε για να τον ξεγελάσει και να φάει τις μέρες που ήταν άρρωστος!και δεν έιναι και δίπλα στο σπίτι της η πλατεία που μαζεύονται!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...