Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

mariaeva να μη κλαιγομαι για την Α δηλαδη με τα 84!!!! (85 λεει ο παιδιατρος)

.....και μεταξυ μας μου φανηκε οτι τσιμπησε ενα ποντακι ακομα και παμε για 86!!! ουρααααααααααααααα

πελαγια.........γκλουππππππππ ουτε εμεις τα τρωμε τοσα φρουτα χαχαχαχχα

για να φανε και φραουλιτσες τα γυρισα παλι σε φρουτοκρεμα!!!!!

.....τι φεγγαρι ειχαμε εχτες????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ 1 ωρα γκρινια για να παμε σταθμο, κλαμα φωνες κακο, εχω μυτσααααα, εχω δακριαααααααααααα, αμαννννννννν

....συμπερασμα η μαμα εφαγε μπουγατσα για να ερθει στα ισα της ααααααααα

λυπητερη απο σταθμο.....θα ντυθουνε στρουμφακια στη παρασταση....χοχοχοχοχοχο....60 ευρω....γκλουπππππππ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι καλή μου μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα πάτε εκεί σας βάζουν εσωτερικά λίγο ποιο πάνω από τον καρπό ένα μεταλλικό αντικείμενο κάτι σαν το στρόγγυλο του στηθοσκοπίου ένα πράγμα......... και από πάνω ένα διαφανές καπάκι που το στερεώνουν με μία γάζα αυτό είναι .......... το άσχημο είναι ότι έχει αναμονή πρέπει να περιμένετε 1 με μιά μίση ώρα άν θυμάμαι καλά για να ιδρώσει και να συλλέξει τον ιδρώτα μέσα το καπάκι (λίγο μην νομίζεις ότι πρέπει να μαζέψει ποσότητα εμείς το κάναμε και μές τον χειμώνα που να ιδρώσει το πουλάκι μου)

Αν θυμάμαι καλά τους τραπεζίτες και εμένα στο άσχετο τους έβγαλε αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τους έβγαλε πριν τους κυνόδοντες.

να φανταστω οτι εννοεις εξωτερικα και οχι "εσωτερικα" που γραφεις στο ποστ......;)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Αν θυμάμαι καλά τους τραπεζίτες και εμένα στο άσχετο τους έβγαλε αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τους έβγαλε πριν τους κυνόδοντες.

Εμεις δεν τους χρειζομαστε αφου δεν τρωμε τιποτα!!!!!χαχαχα κλαψ κλαψ κλαψ:(:(:(:(

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

MARIAEVA εγώ τον μετράω ξαπλωμένο όπως μου έχει πεί και η παιδίατρος. Δεν θα σκάσουμε με τις μετρήσεις!μέχρι 3 ετών ξαπλωμένος μου είπε.

savropinguinos υπομονή, τα συμπτώματα που περιγράφεις ουρολοίμωξης είναι μην πάει το μυαλό σου αλλού. Θα πάρει την αντιβίωση και θα γίνει περδίκι!

Εγώ σήμερα θα του πάρω ούρα να τα στείλω για καλλιέργεια να δούμε αν πέρασε η ουρολοίμωξη και την Πέμπτη θα πάμε στην Παιδιατρική του ΜΗΤΕΡΑ να του κάνουμε υπερηχογράφημα νεφρών.

Ρε κορίτσια ο δικός μου από ότι βλέπω την σιχάθηκε την φρουτόκρεμα το πρωϊ. Αλλά τι να του δώσω; δεν τρώει τίποτα!! τι θα κάνω; εχτές στο σταθμό δεν την έφαγε , έφαγε το μεσημεριανό του φαγητό και αργότερα ένα γιαουρτάκι. Το απόγευμα του έδωσα λίγο πεπονάκι στο μπαλκόνι μαζί με το σκύλο και το βραδάκι του έδωσα 2 DANETEE των 150 γρ. το ένα!!!:shock::shock: τα έφαγε!:shock: έμπλεξε με κάτι μαρκαδόρους και δεν καταλάβε για πότε τα έφαγε!

Γατούλα τα φαντάζεσαι στρουμφάκια τα δικά σου ;; γλύκες θα είναι!! εννοέιται ότι θέλουμε φωτό!

Διαφημίσεις

G.STONE εμεις δεινουμε αυγο η κρεμα το πρωι η τοστ και μετα φρουτα ....

Παντως μια καλη λυση ειναι το Milk Shaik για πρωι γαλα με μπανανα η φραουλες...

Bebaki-Eva ποτε γεννηθηκε η δικια σου πρεπει να ειναι κοντα με τον δικο μου εμεις 13.04.09 ...

pelagia μου δυστυχώς το αυγό δεν το τρώει εδω και μήνες. Θα κάνω μια προσπάθεια μήπως και άλλαξε προτιμήσεις. Τοστ τσιμπάει σαν το πουλάκι...

Θα δοκιμάσω μιλκσεικ. Πως να το φτιάξω; αν και δεν νομίζω ότι θα το πιεί αλλά την προσπάθεια θα την κάνω!

Διαφημίσεις

εμείς σήμερα πήραμε τις εξετάσεις από το τεστ αλλεργίας που έκανε...είναι σε πολύ υψηλά επιπεδα στο αβγό...οπότε ξεχνάμε δυστυχώς και όλες τις τροφές που έχουν αβγό..κουλουράκια , μπισκοτάκια κλπ...γμτ και αυτά παχαίνουν λιγάκι....

και αποθηλασε επιτελους!

α στοουν, τωρα που ειπες για αυγο

ο Β ενω ηταν ενθερμος του αυγου απο σεπτεμβρη τελος

μετα σπανια 1 το μηνα και αμα

και τωρα ξαναξεκινησε!!!

εγω δε τους εχω δωσει αλλα η νταντα τα ταιζει και τρωει παλι μου λεει!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

culte μην στενοχωριέσαι και ο δικός μου όπως σου είπα έχει να φάει αβγό μήνες. Ούτε κουλουράκια τρώει και τα μπισκοτάκια δεν τον τρελλαίνουν. Το μισό του μισού τρώει όταν φάει...

Α ρε κορίτσια ξέρετε πολλές φορές τι σκέφτομαι; όταν θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας και θα τρώνε (γιατί κάποια στιγμή θα φάνε) που θα θυμόμαστε την στενοχώρια μας και την αγωνία μας να πάρουν λίγα γραμμάρια κάθε μήνα. Φαντάζεστε να τα κυνηγάμε για να μην τρώνε;;

Ρε γατούλα τι τα πιάνει; ούτε ο δικός σου το τρώει ε; εμένα από αρχή δεν το είχε πάρει με καλό μάτι το αβγό. Μα τι να τρώει για πρωϊνό; να του δίνω γιαούρτι; δεν θα το σιχαθεί και πρωϊ και απόγευμα;

εμεις πρωινο εχουμε φρουτα παντα δε πινουμε καν πρωινο γαλα και μαλλον σιγα σιγα πρπει να το αρχισω!!!!!

αμα παρουν ειδηση ποσο σιχαινομαι ολα τα γαλακτερα τυρια κλπ κλπ καηκαμε χαχαχαχαχα

μεχρι τα 12 επινα στον υπνο ενα γαλατακι μεχρι που ξυπνησα και αρχισα να το πεταω στην αυλη χαχαχαχαχαχαχα

kKZUp2.png

μεχρι τα 12 επινα στον υπνο ενα γαλατακι μεχρι που ξυπνησα και αρχισα να το πεταω στην αυλη χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχα γεια σου βρε γατούλα........... αυτό από ότι μου έλεγε η μαμά μου το έκανα από 5 ετών μέχρι 7 που με πήρε είδηση και άρχισα να πίνω το γάλα μέσα στο σπίτι..........

χαχαχα έχω δυσανεξία στην λακτόζη οπότε ότι σε γαλακτοζουμο μου φέρνει αναγούλα :mrgreen::mrgreen:

Ευτυχώς η μικρή το πίνει μια χαρά και την ξεπέρασε την αλλεργία

culte το διάβασα το θέμα σας με την αλλεργία στο αυγό ελπίζω να είναι γρήγορα περαστικά

δυσανεξια πρπει να εχω και εγω

δοκιμασα πριν 3-4 χρονια να πιω ενα σοκολατουχο και πηρα χαπι για να ξεφουσκωσω

και στην εγκυμοσυνη δοκιμαζα να φαω γιαουρτακια τυμπανο

το κερυγκολντ με εσωσε, αυτο ηταν το γαλακτερο μου χοχοχοχοχοχο

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...