Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυστικάκι μην σκας...και εμάς όταν αρρώστησε έκανε 2 μήνες να επανέλθει στο περιδρόμιασμα που έκανε πριν και είχα ανησυχήσει αλλά μετα από πολύ καιρό επανήλθε...μετά από αρρώστια θέλει πολύ υπομονή...κουράγιο! Απλά μην πιέζεις, όταν νιώθει έτοιμη θα το καταλάβεις!

gwggp2.png ISWTp2.png

Φυστίκι εμένα πρίν μια εβδομάδα που αρρώστησε όχι απλά με έσκασε αλλά αδυνάτιζα και εγώ μαζί του από τα κλάματα και την στενοχώρια! κάθε μέρα έκλαιγα! έτρωγε ελάχιστα...και είμαστε και μείον 400γρ! τώρα για να τον ταϊσω τον βγάζω στο μπαλκόνι και ταϊζουμε από ψηλά και τον σκύλο που έχουμε στην αυλή! το τι μπισκότο έχει φάει η μάντυ δεν λέγεται!! μόλις μας βλέπει πετάει από τη χαρά της!

Για δοκίμασε στο μπαλκόνι και εσύ βρε φυστίκι. Εμένα μόλις βλέπει πιάτο κλαίει και τρέχει!

Διαφημίσεις

νομιζω οτι ολα τα παιδια με την ζεστη που κανει αυτην την περιοδο εχουν ελλαττωσει τις ποσοτητες τους απλως στα δικα μας τα παιδακια εστω και μια μικρη μειωση μας φαινεται καταστροφη γιατι ειναι ηδη πολυ μικρες οι μεριδες τους......

κι εμας η δικια μας μας εχει κοψει τα παντα!!!!!

εχω βαρεθει να ετοιμαζω φαγητα και να τα πεταω!!!!!!

χτες μονο γαλα!!!!! και οταν λεω γαλα εννωω 400 γραμ ολη μερα!!!!!!!σιγα την ποσοτητα!!!!!λιγο φρουτοκρεμα (5 κουταλιες......) καθολου μεσημεριανο (κοτοπουλακι...) αλλες 5 κουταλιες γιαουρτι...... αυτο ολη την ημεραααα!!!!!!

τα νευρα μου τα χαπια μου.......

το μονο καλο ειναι οτι βγηκαν οι εξετασεις μας και ειναι καλες οποτε σκεφτομαι να αλλαξω τακτικη και να μην την πιεζω γιατι τελικα δεν μας βγαζει πουθενα.....

ααααα και οταν λεμε γαλα η κοντεσσα μας το πινει με την συριγγααααα!!!!! μεχρι να χρονισουμε το πιναμε απευθειας απο το μεμε και μονον απο εκει αλλα μετα αποφασισαμε να της βαλουμε ξενο και ο μονος τροπος που το δεχοταν ηταν με την συριγγα!!!!!

φυστικακι υπομονη ....... αυτο κανουμε ολες με τα αδυνατα μωρα!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Και εγώ δεν την παλεύω άλλο! ως πότε θα τον κυνηγάω;11 κιλα πήγε, σαν αιθίοπας έγινε! άλλη μια φορά που αρρώστησε αυτά που έχασε τα πήρε γρήγορα. Αυτή την φορά ακόμα τίποτα!

ααααα και οταν λεμε γαλα η κοντεσσα μας το πινει με την συριγγααααα!!!!! μεχρι να χρονισουμε το πιναμε απευθειας απο το μεμε και μονον απο εκει αλλα μετα αποφασισαμε να της βαλουμε ξενο και ο μονος τροπος που το δεχοταν ηταν με την συριγγα!!!!!

φυστικακι υπομονη ....... αυτο κανουμε ολες με τα αδυνατα μωρα!

bebaki-eva γιατί δεν δοκιμάζεις να της μάθεις να το πίνει με καλαμάκι ίσως έτσι να μεγαλώσει και της ποσότητες, πάρε αυτά τα καλαμάκια τα μεγάλα που είναι για φρεντουτσίνο κόψε το από κάτω λίγο για να μην χρειάζεται να ρουφά τόσο πολύ, πάρε και ένα σουπερ ουαααου κύπελλο (ας την να το διαλέξει καλύτερα) ρίξε και το παραμύθι μεγάλο κορίτσι κλπ κλπ μπορεί να πιάσει

Fistikaki μου καλό υπομονή και βαθιές ανάσες :mrgreen::mrgreen: ομμμμμ ομμμμμμμμμμμμμ :roll::roll:

σας νοιωθω!!!!!!! με εσκασε ολο το ΣΚ ,εχθες εκανε πυρετο,την πηγα ομως σταθμο κοριτσια γτ μονο εκει τρωει,δεν αντεχω τα νευρα μου,οπως λεει κ το φυστικι θελω να κλαψω ,μα γτ κανουν ετσι?δεν μπορω να καταλαβω....

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

τώρα για να τον ταϊσω τον βγάζω στο μπαλκόνι και ταϊζουμε από ψηλά και τον σκύλο που έχουμε στην αυλή! το τι μπισκότο έχει φάει η μάντυ δεν λέγεται!! μόλις μας βλέπει πετάει από τη χαρά της!

Για δοκίμασε στο μπαλκόνι και εσύ βρε φυστίκι. Εμένα μόλις βλέπει πιάτο κλαίει και τρέχει!

κοιτα να δεις συμπτωση...

2 μερες τωρα, στο μπαλκονι και μεις.. με τον σκυλο... μαζι με το φαι της μαριας, εχω και ενα πιατακι με λιχουδιες για τον σκυλο..

κουταλια εγω στη μαρια, μεζεδακι η μαρια στον σκυλο..... :roll:

αν δεν φαει ο σκυλος, δεν ανοιγει στομα και η μαρια...

το τι μπινελικι εχει φαει ο σκυλος, που μερικες φορες δεν γουσταρει να ερθει να φαει... :evil:

διπλος εχει γινει σε 2 μερες απο τη μασαμπουκα..

καλα, δεν το κανω σε ολα τα γευματα αυτο.. στο μεσημεριανο της μονο.. στα αλλα αν θελει ας φαει, δεν αντεχω να το περναω αυτο το πραγμα 3 φορες τη μερα.. το πρωι θα φαει 2-3 κουταλιες φρουτοκρεμα, και το βραδυ μισο τοστ...

ενδιαμεσα μπορει να της χωσω και κανα γιαουρτακι, και ολα καλα..

αλλα ειναι κατι μερες...... κατι μερες τοσο δυσκολες.... :-(

και κλασσικα, απο τη στεναχωρια μου εγω τρωω σα βοδι.... οτι δεν τρωει η μαρια, το τρωω εγω επι 20... :?

μολις τσακισα ενα ιτογυρο γ να πνιξω την στεναχωρια μου,παει η διαιτα γ αλλη μια φορα...

πηγαμε εκτακτως παιδιατρο ,ανεβαζε πυρετο κ εκλαιγε,κατουρησε κ αιμα ,δηλ τα ουρα ηταν πορτοκαλι,εχει υρολοιμωξη ισως κ πυελονεφριτιδα γιαυτο δεν ηθελε να φαει 10 ημερες τωρα,επισης θα κανουμε εξετασεις γ κυστικη ινωση,εβαλε μονο 100 γρ κοριτσια ,εφτασε με το ζορι τα 9 κιλα και 80 ποντοι ,15 μηνων

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

περαστικά σας και όλα θα πάνε καλά μην το σκεφτεσαι δεν θα είναι κυστική ίνωση με τίποτα.

Που θα κάνετε την εξέταση κοίτα και στο παίδων πεντέλης έχουν πιο γρήγορα τα ραντεβού τους από το αγία σοφία (την έχουμε κάνει και εμείς την παλιο εξέταση) :|:?:-?

λοιπόν........

χμμμμ πήγαμε σήμερα παιδίατρο. Ο Ιάσονας, 9 μηνών, 9.165 - σε ένα μήνα 800 γραμμάρια - και 2 εκ. ύψος. Αντε, λέω, θα φύγω από την παρέα των αδύνατων μωρών.

Αλλά μπααα

Γιώργος - 2 ετών - 10.500 (200 γραμμάρια σε 2μιση μήνες) και 0,5 εκατοστό ύψος. Καλά, για το ύψος έχω πολλές αμφιβολίες όπως έχω ήδη πει. Μετράει το Γ. και μου λέει ότι είναι 80 εκ. Μα πριν 2μιση μήνες ήταν 83 εκ, της λέω. Τον μετράμε ξανά κ τον βγάζουμε 83,5 εκ.

G. Stone.θυμάσαι που τα λέγαμε??????

Ο,τι να ναι οι μετρήσεις του ύψους γμτ!

Στο μεταξύυυυυ,το Μάρτιο ο Γ. έχασε ισε 3 εβδομάδες μισό κιλό, σε δέκα μέρες όμως μετά πήρε 640 γρ. Τον μέτρησα στο βρεφοζυγό του ανιψιού μου.Δλδ ήταν 10.640 γρ. Σήμερα στην παιδίατρο μου τον έβγαλε 10.500.

Να φρικάρω τελείως ότι σε δύο μήνες έχασε 140 γρ. ΄να θεωρήωσ λάθος εκείνη τη μέτρηση κ να χαρώ που σε δυόμιση μήνες έβαλε μισό κιλό (χα! αυτό θα σκέφτομαι, συμφέρει)

α, και επειδή το ποστ το ξεκίνησα στις 9 κ το τελέιωσα τώρα στις 11.30

savropinguinos, περαστικά στο μικρούλι σου κ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας. Δε θα είνια τπτ, θα δείς

Πάω κ εγώ για τσιγάρο!

savropinguinos περαστικα κοριτσακι ολα καλα θα πανε!!!!

Βρε κοριτσια εμενα ο δικος μου τρωει του σκασμου την μια μερα και την αλλη τιποτα..

Λοιπον χθες εφαγε το πρωι επανε απο το ψυγειο το φαγητο της προηγουμενης μερας και ετρωγε , μετα σε 2 λεπτα μεσα ειχε φαι το αυγο του και μετα με τραβουσε γιατι ηθελε και αλλο φαι του εκοψα φρουτα γιατι δεν τρωει φρουτοκρεμα τα τρωει ολα κανονικα εφαγε ενα μπολακι φραουλες-κερασια και μιση μπανανα , μετα εφαγε γιαουρτι , κοιμιθηκε 3 ωρες ,μετα εφαγε σχεδον ολο το μεσημεριανο το οποιο ηταν βαρβατο μετα εφαγε πατατες ουγρατεν ,μετα μηλο αχλαδι και ενδιαμεσα ετρωγε σαντιγη , και στις 12 ωρα το βραδυ εφαγε κρεμα λιγες κουταλιες γιατι δεν πινει γαλα και μετα θηλασε και κοιμηθηκε σημερα ειμαστε λιγο λαιτ , τι παθαινει????

savropinguinos περαστικα κοριτσακι ολα καλα θα πανε!!!!

Βρε κοριτσια εμενα ο δικος μου τρωει του σκασμου την μια μερα και την αλλη τιποτα..

Λοιπον χθες εφαγε το πρωι επανε απο το ψυγειο το φαγητο της προηγουμενης μερας και ετρωγε , μετα σε 2 λεπτα μεσα ειχε φαι το αυγο του και μετα με τραβουσε γιατι ηθελε και αλλο φαι του εκοψα φρουτα γιατι δεν τρωει φρουτοκρεμα τα τρωει ολα κανονικα εφαγε ενα μπολακι φραουλες-κερασια και μιση μπανανα , μετα εφαγε γιαουρτι , κοιμιθηκε 3 ωρες ,μετα εφαγε σχεδον ολο το μεσημεριανο το οποιο ηταν βαρβατο μετα εφαγε πατατες ουγρατεν ,μετα μηλο αχλαδι και ενδιαμεσα ετρωγε σαντιγη , και στις 12 ωρα το βραδυ εφαγε κρεμα λιγες κουταλιες γιατι δεν πινει γαλα και μετα θηλασε και κοιμηθηκε σημερα ειμαστε λιγο λαιτ , τι παθαινει????

Κ μετά απ'όλα αυτά συνεχίζεις να γράφεις σε αυτό το θέμα;;; Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!! :ΡΡΡ Αααααχ.... η δικιά μου (15 μηνών) δεν τρώει τπτ! Είχα μια χαρά που έτρωγε τσακ-μπαμ το αυγό της αλλά εδώ κ 2 μέρες ούτε να το φτύσει! Μόνο 2 κουταλιές έφαγε! Από μεσημεριανό σήμερα έφαγε μισό κιμαδοπιτάκι! Κ το απόγευμα μισό τοστάκι (πάνω από 2 ώρες έκανε να το φάει)

Κ έχεις κ τον παιδίατρο να λέει πρέπει να αρχίσει τις στερεές! Ο άντρας μου στο τσακ είναι να του πει: Έλα να την ταϊσεις εσύ! :Ρ

Κ μετά έχεις κ όλο το σοι να λέει: Πρέπει να σταματήσει να θηλάζει! Μόνο τότε θα αρχίσει να τρώει! Τώρα ξέρει ότι εσύ είσαι το μαμ! - Δεν τρώει κρέας, κοτόπουλο, κτλ;; Πώς θα πάρει σίδηρο; Πώς θα πάρει βιταμίνες;

Ευτυχώς με τον άντρα μου τους γράφουμε όλους κ πάμε σύμφωνα με τους ρυθμούς του μωρού! Αλλά όσο να'ναι με αγχώνουν! :( Σκέφτομαι να πάω να κάνω εξετάσεις στο μωρό κ μακάρι να είναι όλα καλά για να σταματήσουν να μας ζαλίζουν!

Σόρρυ για το μεγάλο ποστ (ήθελα να γράψω κ άλλα, αλλά σας λυπήθηκα :Ρ )

μικρή κινέζα κοιτα και εμεις θηλαζουμε και επιδη θελ να το κοψω πραγμα δυσκολο εχω καταφερει να μην τον θηλαζω την ημερα και εχει στρωσει στο φαι και δεν ζειταει μεμε την ημερα , και εννοειτε οτι και μενα ειναι αδυνατος ειναι 9 κιλα 13 μηνων και 75 υψος , πηρε απο τον ιανουαριο 1 κιλο αλλα εχουμε μπει σε προγραμμα με το φαι αλλα μου κανει και μενα ναζια σημερα εφαγε το πρωι κρεμα με γαλα , μετα λιγα κομματια τοστ μετα κοιμηθηκε , ξυπνησε εφαγε λιγες κουταλιες σπανακορυζο , ε μετα μπανανα και μετα λιγα κερασια , φραουλες αντε να εφαγε 1 ενω του αρεσουν και μετα ηθελε να κοιμηθει 8 η ωρα ειναι αναλογος αλλα το καλο μας ειναι οτ δεν τρωει αλεσμενα και αν τρωμε εμεις τσιμπολογαει και εκεινος αλλα το κρεας και εκεινος δεν το συμπαθει... Οσο για το θηλασμο η πεθερα μου με κατηγορει οτι το παιδι ειναι μια σταλια και η ξαδερφη του αντρα μου λεει οτι πολυ αδυνατος να τον πιεζω να τρωει και να του τα αλεθω γιατι το παιδι δεν μπορει να ειναι μια σταλια και να περπαταει και ολας!!!

μολις τσακισα ενα ιτογυρο γ να πνιξω την στεναχωρια μου,παει η διαιτα γ αλλη μια φορα...

πηγαμε εκτακτως παιδιατρο ,ανεβαζε πυρετο κ εκλαιγε,κατουρησε κ αιμα ,δηλ τα ουρα ηταν πορτοκαλι,εχει υρολοιμωξη ισως κ πυελονεφριτιδα γιαυτο δεν ηθελε να φαει 10 ημερες τωρα,επισης θα κανουμε εξετασεις γ κυστικη ινωση,εβαλε μονο 100 γρ κοριτσια ,εφτασε με το ζορι τα 9 κιλα και 80 ποντοι ,15 μηνων

μωρε με τοσα που επαθε το παιδακι φυσιολογικο ειναι να εβαλε μονο 100.... εμενα τοσα βαζει σχεδον καθε φορα που παρω παιδιατρο και ακομα δεν εχω πηδηχτει απο το παραθυρο..... και ειναι μονο λεω μονο 7400:cry::cry::cry::cry::cry: τουλαχιστον ειναι ψηλη 78 (να δουμε για ποσο....) οποτε χαλαρωσε υπαρχουν και χειροτερα.....

για κυστικη ινωση θα κανω κι εγω το τεστ ιδρωτα στις 5 ιουλιου στο Αγια Σοφια......ελπιζω να μην ειναι επωδυνη διαδικασια......την τρεμω αυτην την εξεταση ......:cry::cry::cry::cry::cry:

ασχετο εμενα τα χει κοψει ολα απο φαγητο!!!!! δεν τρωει τιποτα τιποτα τιποτα!!!!! και χτες ειδα οτι εβγαλε τραπεζιτη..... εχει βγαλει τεσσερα μπροστα και δυο πανω και εκει στο ασχετο εβγαλε και επανω δυο τραπεζιτες.... ετσι τα βγαζουν και τα δικα σας????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

μωρε με τοσα που επαθε το παιδακι φυσιολογικο ειναι να εβαλε μονο 100.... εμενα τοσα βαζει σχεδον καθε φορα που παρω παιδιατρο και ακομα δεν εχω πηδηχτει απο το παραθυρο..... και ειναι μονο λεω μονο 7400:cry::cry::cry::cry::cry: τουλαχιστον ειναι ψηλη 78 (να δουμε για ποσο....) οποτε χαλαρωσε υπαρχουν και χειροτερα.....

για κυστικη ινωση θα κανω κι εγω το τεστ ιδρωτα στις 5 ιουλιου στο Αγια Σοφια......ελπιζω να μην ειναι επωδυνη διαδικασια......την τρεμω αυτην την εξεταση ......:cry::cry::cry::cry::cry:

ασχετο εμενα τα χει κοψει ολα απο φαγητο!!!!! δεν τρωει τιποτα τιποτα τιποτα!!!!! και χτες ειδα οτι εβγαλε τραπεζιτη..... εχει βγαλει τεσσερα μπροστα και δυο πανω και εκει στο ασχετο εβγαλε και επανω δυο τραπεζιτες.... ετσι τα βγαζουν και τα δικα σας????

όχι καλή μου μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα πάτε εκεί σας βάζουν εσωτερικά λίγο ποιο πάνω από τον καρπό ένα μεταλλικό αντικείμενο κάτι σαν το στρόγγυλο του στηθοσκοπίου ένα πράγμα......... και από πάνω ένα διαφανές καπάκι που το στερεώνουν με μία γάζα αυτό είναι .......... το άσχημο είναι ότι έχει αναμονή πρέπει να περιμένετε 1 με μιά μίση ώρα άν θυμάμαι καλά για να ιδρώσει και να συλλέξει τον ιδρώτα μέσα το καπάκι (λίγο μην νομίζεις ότι πρέπει να μαζέψει ποσότητα εμείς το κάναμε και μές τον χειμώνα που να ιδρώσει το πουλάκι μου)

Αν θυμάμαι καλά τους τραπεζίτες και εμένα στο άσχετο τους έβγαλε αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τους έβγαλε πριν τους κυνόδοντες.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...