Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν τα πλένουν μου το έχουν πεί. Τα σκουπίζουν μόνο με μωρομάντηλα. Είχα παρακαλέσει όταν είχα κάνει την εγγραφή να τον πλένουν επειδή έχει ατοπική δερματίτιδα ο μικρός αλλά μου είπαν ότι δεν το κάνουν, δυστυχώς.

Δεν τα πλένουν μου το έχουν πεί. Τα σκουπίζουν μόνο με μωρομάντηλα. Είχα παρακαλέσει όταν είχα κάνει την εγγραφή να τον πλένουν επειδή έχει ατοπική δερματίτιδα ο μικρός αλλά μου είπαν ότι δεν το κάνουν, δυστυχώς.

καλημερα!!! οταν ψαχνα γ σταθμο γ την Κ. το ρωτουσα αυτο,υπηρχαν σταθμοι που μου ελεγαν οτι χρησιμοποιουν μονο μωρομαντηλα κ αλλοι οτι τα πλενουν,τελικα την πηγα εκει που την πλενουν,ευτυχως δηλ γτ εγω δεν την πλενω παρα με μωρομαντηλα την κανω ,την ειπα την αμαρτια μου.....την αλλη εβδομαδα παιδιατρο....

φιλη (ξεχασα το νικ) εμενα γεννηθηκε 40 εβδομαδων κ εκατσε καλα στους 8 με 9 μηνες,καθε παιδι εχει το ρυθμο του,επειτα γ το βαρος αποτι μας εχει πει η γιατρος μας σημασια εχει να ακολουθει τον ρυθμο αναπτυξης το παιδι δηλ να αναπτυσεται η καμπυλη να ειναι αυξανουσα κ οχι φθινουσα οπως ηταν η δικη μας

NJMAp3.png

ιδιωτικος δεν ειναι? και δε τους βριζεις απλα?????

Δημόσιος είναι. Αλλά και σε 2 ιδιωτικούς που είχα ρωτήσει σχετικά κοντά μας τα σκουπίζουν με βρεγμένο πανάκι δεν τα πλένουν. Σας θεωρώ εξαιρετικά τυχερές όσες τα πάτε σε σταθμούς που τα πλένουν.

Δεν είχα άλλη επιλογή από σταθμό άπό πολλές απόψεις γιατί υπερτερούσε όλων όσων είχα δει σε όλα.Έπειτα και στο θέμα της απόστασης με κάλυπτε γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι μας. Είμαι γενικά ευχαριστημενη αλλά αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Διαφημίσεις

Δημόσιος είναι. Αλλά και σε 2 ιδιωτικούς που είχα ρωτήσει σχετικά κοντά μας τα σκουπίζουν με βρεγμένο πανάκι δεν τα πλένουν. Σας θεωρώ εξαιρετικά τυχερές όσες τα πάτε σε σταθμούς που τα πλένουν.

Δεν είχα άλλη επιλογή από σταθμό άπό πολλές απόψεις γιατί υπερτερούσε όλων όσων είχα δει σε όλα.Έπειτα και στο θέμα της απόστασης με κάλυπτε γιατί είναι πολύ κοντά στο σπίτι μας. Είμαι γενικά ευχαριστημενη αλλά αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.

εμένα μου λέει ότι τα πλένουν..άλλα ξέρετε πόσες φορές την έχω πάρει με κακά??

μου λένε ότι εκείνη την ώρα τα έκανε..τι να πεις, δεν βρίσκεις άκρη...

και αποθηλασε επιτελους!

εμένα μου λέει ότι τα πλένουν..άλλα ξέρετε πόσες φορές την έχω πάρει με κακά??

μου λένε ότι εκείνη την ώρα τα έκανε..τι να πεις, δεν βρίσκεις άκρη...

Αυτό ξαναπέστο. Το ίδιο μου λέει και μια φίλη που πάει τα αγοράκια της σε ιδιωτικό σταθμό στον περισσό. Της λένε ότι τα πλένουν και πολλές φορές βρίσκει τα σλιπάκια τους λερωμένα.

Τουλάχιστον μου λένε την αλήθεια ότι δεν τα πλένουν.

Εμείς ειδικά τώρα με την ουρολοίμωξη , πρέπει να κόψουμε την πάνα οπωσδήποτε το καλοκαίρι. Το είχα στο πρόγραμμα αλλά τώρα που την έπαθε αγχώθηκα. Να δώ πως θα τα καταφέρουμε αφού δεν μιλάει!

ο δικος σου λεει περισσοτερα απο τον δικον μου, αιντεεεεεε

το απογευμα τα αφηνουμε χωρις πανα

ε 100 φορες τα ρωταω, δε το γλιτωσα το ενα βρεξιμο

το 2ο πηγε στο γιογιο

που θα παει σιγα σιγα ολα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Γειααααααα σας!

Περαστικά στο Δημητράκη μας, εμένα ο Γιώργος όταν δεν έτρωγε επί τρεις εβδομάδες κια έχασε μισό κιλό, όταν ξανάρχισε να τρώει, έβαλε 640 γαρμμάρια σε 10 μέρες! Τέτοια άυξηση είχε να κάνει από 5 μηνών!

Αχ έχουμε γιατρό την΄άλλη εβδομάδαααααα!!!

Να δω τι θα ακούσω!

ο δικος σου λεει περισσοτερα απο τον δικον μου, αιντεεεεεε

το απογευμα τα αφηνουμε χωρις πανα

ε 100 φορες τα ρωταω, δε το γλιτωσα το ενα βρεξιμο

το 2ο πηγε στο γιογιο

που θα παει σιγα σιγα ολα

Γατούλα το απόγευμα τα αφήνεις χωρίς πάνα και στο σταθμό τους βάζεις; για πές.

Εγώ θα τον ξεκινήσω να του βγ΄ζω την πάνα τον Ιούνιο.... Και εμένα δε μιλάει (εκτός από λίγες λέξεις) αλλά νομίζω θα τα καταφέρω! Πρέπει να αρχίσω εντατικό διάβασμα στο τόπικ για το κόψιμο της πάνας, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί... Την Τρίτη γινόματσε 2 ετών!

Εγώ θα τον ξεκινήσω να του βγ΄ζω την πάνα τον Ιούνιο.... Και εμένα δε μιλάει (εκτός από λίγες λέξεις) αλλά νομίζω θα τα καταφέρω! Πρέπει να αρχίσω εντατικό διάβασμα στο τόπικ για το κόψιμο της πάνας, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί... Την Τρίτη γινόματσε 2 ετών!

και γω από τον Ιουνιο λέω να ξεκινήσω...θα σου πούμε την Τρίτη λοιπόν τις ευχές μας

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol:

off topic, αλλά πέρσι δεν του έκανα πάρτυ γενεθλίων (μόνο εμείς, παππούδες, ο αδερφός μου κ οι νονές μας) γιατί μία εβδομάδα πριν τον βαφτίσαμε. Για φέτος - παρότι, μία εβδομάδα μετά περίπου βαφτίζουμε τον μικρό μας - θα του κάναμε ένα μεγάαααλο πάρτυ με πολλά πολλά παιδάκια, κλόουν, φαγητά κτλ, αλλά τη Δευτέρα που μας πέρασε "έχασα" τη γιαγιά μου, οπότε πάει κ για φέτος.... Τουλάχιστον είναι μικρούλης κ δεν θα στενοχωρηθέι...

:lol: :lol: :lol:

off topic, αλλά πέρσι δεν του έκανα πάρτυ γενεθλίων (μόνο εμείς, παππούδες, ο αδερφός μου κ οι νονές μας) γιατί μία εβδομάδα πριν τον βαφτίσαμε. Για φέτος - παρότι, μία εβδομάδα μετά περίπου βαφτίζουμε τον μικρό μας - θα του κάναμε ένα μεγάαααλο πάρτυ με πολλά πολλά παιδάκια, κλόουν, φαγητά κτλ, αλλά τη Δευτέρα που μας πέρασε "έχασα" τη γιαγιά μου, οπότε πάει κ για φέτος.... Τουλάχιστον είναι μικρούλης κ δεν θα στενοχωρηθέι...

Ξερω οτι εχετε στεναχωριες ,μα γτ δεν του κανετε ενα μικρο παρτακι με λιγα παιδακια σε ενα παιδοτοπο?τι φταιει το μωρο ,νομιζω κ η γιαγια σου θα το ηθελε αυτο...

NJMAp3.png

mariaeva, τον περασμενο ιουλιο εχασα τον αδερφο μου σε τροχαιο και ηταν μονο 24 ετων. παρα τον πονο μου στη γιορτη της κορης μου 15 μερες μετα, μαζεψα τους πιο κοντινους μας φιλους με παιδακια και πηγαμε σε εναν παιδοτοπο. τα παιδακια δε φταινε σε κατι, ουτε εκεινος θα ηθελε να μην τη γιορτασω καθως ηταν και νονος της. τον οκτωβριο που ειχε τα γενεθλια της, 3 μηνες δηλαδη μετα το τροχαιο, της εκανα κανονικα το παρτυ της στο σπιτι. δυστυχως δε μπορουμε να τους γυρισουμε πισω...

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

κοριτσακι ειπα κι εγω να μπω στην παρεουλα σας με δυο διδυμακια.

γεννηθηκαν 33 εβδομαδα και κατι ψιλα, ο μικρος ηταν 1940 και η μικρη 1550.τωρα 4μιση μηνων κανονικη ηλικια και 3 διορθωμενη συμφωνα με το τικερακι μας.θηλαζουμε αποκλειστικα και η παιδιατρος εχει φαγωθει να μου δωσει συμπληρωμα για τη μπεμπα γιατι λεει δεν ειναι στις καμπυλες μπλα μπλα!!!!!εγω εχω πεισμωσει γιατι και γαλα εχω και χορταινουν και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με τα παιδακια μου.ολα καλα, πολλες κενωσεις, βρεγμενες πανες και τα σχετικα.απλα ειμαστε μινιον.

α σορυ ξεχασα. ο μικρος ειναι τωρα 5400 με υψος 63 εκ και η μικρη 4300 με υψος 60εκ.για πειτε κι εσεις μια γνωμη που ειστε μικρουλια.

μαλιστα να τονισω πως η μπεμπα δε βαζει μπιμπερο στο στομα με τιποτα μονο μεμε!!!!!κανει πως πνιγεται το φτηνει. αλλα τρωει καθε τρεις ωρες και το βραδυ κοιμουνται 8αωρο αλλα καμοια φορα την ξυπναω και κανει κι εν γευματακι.

ναι πιστευω πως τα αδυνατουλια μας ειναι τα πιο ομορφα μωρα!!!!!!και μαλιστα η παιδιατρος μας ειπε πως τα μωρα δεν παχαινουν kai oti ayto φαινεται λιπος ειναι μυικος ιστος και τα κοριτσια μου βαλαν αυτη τη φωτο http://www.planet.com.mm/.../65%20Chubby%20Baby.jpg !!!!!μηπως θα θελατε να ειναι ετσι.βασικα δε μπορω να βαλω τη φωτο δεν ξερω γιατι.θα δοκιμασω αργοτερα

χτες εφτασα στα ορια μου..

απο τοτε που αρρωστησε πριν ενα περιπου μηνα, δεν μπορουμε να ερθουμε στα ισα μας.. ελαχιστες κουταλιες απο οτιδηποτε..

ο αντρας μου λεει οτι θα παθω εγκεφαλικο στο τελος....

εχουμε φτασει πια, στις τιμωριες... τερμα οι βολτες... δεν με νοιαζει τοσο οτι δεν τρωει, οσο οτι βαζει το φαι στο στομα της, το μασαει και μετα μου το φτυνει....

σημερα ειπα, δεν παλευω αλλο.... οτι γινει...

της εφτιαξα φρουτοκρεμα, εφαγε 4 κουταλιες... τα παρατησα...

το μεσημερι τωρα...

ειμαι να σκασω :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...