Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Maria Eva 10 κιλα για τον μεγαλο λες εεε? Εξετασεις του εχεις κανει? Υπαρχει περιπτωση να παιζει και καμια ουρολοιμωξη????? Εβγαλε κανενα δοντι ? Γιατι και εμενα ο Β εβγαλε 4 τον Αυγουστο 20 μηνων και μου ειχε αλλαξει τα φωτα αυτος ο μηνας. Απο υψος πως παει?

εξετάσεις του έκανα πριν 4 μήνες, επειδή τι μικρό μου είχε ένα θέμα με θυροειδή (το οποίο ευτυχώς ρυθμίστηκε από μόνο του)

έτσι του τις κάναμε νωρίς, και όλα καλά.

Είναι πρησμένα τέσσερα ούλα (τα τελευταία 4 δόντια) αλλά δε ξέρω...

Αν τυχόν έχει ουρολοίμωξη, υπάρχει περίπτωση να μη μου τρώει γι αυτό το λόγο?

Πάντως σμρ έφαγε ένα πιάτο τραχανά κ έχω χ@$@#% από τη χαρά μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bebaki eva tin allergia tin exete apokleisei?dioti k i dikia mou den eixe oute diarroies oyte eksanthimata alla i allergia tis ekdilonotan me kathusterisi stin anaptuksi dil proslisi barous,molis afairesame ta galaktomkomika amesos arxise na vazei... k apo ti stigmi pou thulazeis einai polu pio efkolo ,afairese galaktokomika k mosxari apo ti diatrofi sou g ena mina k des tin epomeni zugisi...i allergia epireazei ton vlenogono k den kanei proslipsi ton thermidon,mporei to paidi na troei ton ampaka k na min paxainei..aporo pou sas ekane eksetaseis g kustiki inosi k oxi g allergia....

NJMAp3.png

bebaki eva tin allergia tin exete apokleisei?dioti k i dikia mou den eixe oute diarroies oyte eksanthimata alla i allergia tis ekdilonotan me kathusterisi stin anaptuksi dil proslisi barous,molis afairesame ta galaktomkomika amesos arxise na vazei... k apo ti stigmi pou thulazeis einai polu pio efkolo ,afairese galaktokomika k mosxari apo ti diatrofi sou g ena mina k des tin epomeni zugisi...i allergia epireazei ton vlenogono k den kanei proslipsi ton thermidon,mporei to paidi na troei ton ampaka k na min paxainei..aporo pou sas ekane eksetaseis g kustiki inosi k oxi g allergia....

χιλια συγνωμη γ τα γκρικλισ ....κ ελεγα οτι κατι δεν μου κολλουσε στην οψη....

NJMAp3.png

Πολλες φορες παιδιατροι σου λενε αμα δε τρωει το παιδι μηπως εχει καποια ουρολοιμωξη. Εστσι ξεκινησα και με Α, που κατεληξε σε μια ενδομαδα νοσηλεια για το ΤΙΠΟΤΑ!!! Τα μικροβιολογικα της εβγαλαν ψευδομοναδα χωρις να εχει, μας εκλεισαν ΠΑιδων, τελικα αρνητικη η μικρη, αλλα δεν ετρωγε, αρχισαν να την ψαχνουν, το παιδι τα επαιξε και δεν ετρωγε τιποτα, τα παιξα και εγω την πηρα σπιτι απο μονη μου και ηρθε στα ισα της!!!

\Ταλαιπωρια για το τιποτα

Τωρα το να του κανεις μια εξεταση ουρων , αν ειναι καθαρη, απλα θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου και απο αυτο.

Κατα τα αλλα γενικα αφαγουλης θα ειναι για να ειναι μονο 10 κιλα.

Σιγουρα δεν ειναι κακο να τον ψαξεις και για τυχον αλλεργιες αφου φτου απο ολα τα αλλα το παιδι ειναι Οκ.

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

απλα εγραφες δηλαδη????? ειναι η νυχτα δυσκοληηηηηηηηη

εγραφα κ εγραφα κ μετα το ειδα ,ε τι να κανω βαρεθηκα να τα ξαναγραψω...μακρια δεν λες τιποτα αυριο παω δουλεια μετα παο αδεια... :( τι ωραια να καθεσαι.....μονο που η μικρη δεν καταλαβαινε οτι η μαμα ειχε αδεια κ παλι απο τισ 07.30 σηκωνοταν γκρρρρρρρρρ

NJMAp3.png

Πολλες φορες παιδιατροι σου λενε αμα δε τρωει το παιδι μηπως εχει καποια ουρολοιμωξη. Εστσι ξεκινησα και με Α, που κατεληξε σε μια ενδομαδα νοσηλεια για το ΤΙΠΟΤΑ!!! Τα μικροβιολογικα της εβγαλαν ψευδομοναδα χωρις να εχει, μας εκλεισαν ΠΑιδων, τελικα αρνητικη η μικρη, αλλα δεν ετρωγε, αρχισαν να την ψαχνουν, το παιδι τα επαιξε και δεν ετρωγε τιποτα, τα παιξα και εγω την πηρα σπιτι απο μονη μου και ηρθε στα ισα της!!!

\Ταλαιπωρια για το τιποτα

Τωρα το να του κανεις μια εξεταση ουρων , αν ειναι καθαρη, απλα θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου και απο αυτο.

Κατα τα αλλα γενικα αφαγουλης θα ειναι για να ειναι μονο 10 κιλα.

Σιγουρα δεν ειναι κακο να τον ψαξεις και για τυχον αλλεργιες αφου φτου απο ολα τα αλλα το παιδι ειναι Οκ.

Γατούλα μου, θα του μαζέψω ούρα αύριο και θα τα παώ Τρίτη πρωί, τουλάχιστον να το αποκλείσω. Για αλλεργίες πού μπορώ να του κάνω εξετάσεις?

Γενικά, έτρωγε, δεν μπορώ να πω. Ούτε είχα ΄ποτέ πρόβλημα με τα φαγητά, όλα τα δοκίμαζε. Είμαστε και οι δύο γονείς αδύνατοι παρότι τρώμε πάρα πολύ, και θεωρούμε ότι

απλά μας μοιάζει σε αυτό! Τι να πω....... Σκασμένη είμαι..........

για αλλεργιες αυτα που εχουμε κανει εμεις ειναι rast kai patch tests. τα rast ειναι αιματολογικες εξετασεις, και τα patch ειναι αυτοκολλητα που μπαινον πανω στο παιδακι για να δουν δερματικη αντιδραση μετα απο 48 και 72 ωρες. τα αιματολογικα τα καναμε στο μητερα και στο παιδων, και τα patch στο αγλαια κυριακου. δεν πληρωσαμε ουτε στο μητερα(δηλαδη πληρωσαμε, αλλα τα πηραμε πισω απο το ταμειο μας). καλυτερα ομως να αναφερεις στην παιδιατρο σου οτι θελεις να διερευνησεις το θεμα της αλλεργιας και να σε κατευθυνει αυτη!κουραγιο!

Δεσποινα σε τι ηλικια τα κανατε? Μου ειχε πει καποτε η παιδιατρος που ειχα για το ραστ οτι θελει μετα τα δυο? Θυμαμαι καλα ? γιατι αμφιβαλλω και για αυτα που μου λενε πια

Με επιμονη δικη μου εκανα εξετασεις στα 2 τους για να βρω οτι και τα 2 εχουν χοληστερινη!!!!! Αλλα περιμενα και αλλα βρηκα!!!!

Ο μεγαλος σου ΜαριαΕυα στη κλιμακα βαρους ποσο ειναι??? Γιατι και η φιλη μου τον ειχε μονιμα στο 3% αλλα απλα ειναι ενα παρα πολυ κακοφαγο παιδι, κατα τα αλλα μια χαρα σε ολα του!

Να ρωτησω και εγω κατι???? Τρωγομαι με το υψος της Α. Ολοι μου λενε οτι ειναι μια χαρα. Αλλα απο Σεπτεμβρη εχει παρει 2 ποντους (84...μολιςειδα οτι επεσε και κατω απο 10% τελεια). Απο την αλλη και ο Β μονο 2 ποντοι.......επεσε και αυτος....40% τελεια!!!!

Ψηλωνουν την ανοιξη????? ξερω οτι χαλιεμαι βλακωδως πρωινιατικα και δεν εχω πιει και το ρημαδοκαφε ακομα!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Δεσποινα σε τι ηλικια τα κανατε? Μου ειχε πει καποτε η παιδιατρος που ειχα για το ραστ οτι θελει μετα τα δυο? Θυμαμαι καλα ? γιατι αμφιβαλλω και για αυτα που μου λενε πια

Με επιμονη δικη μου εκανα εξετασεις στα 2 τους για να βρω οτι και τα 2 εχουν χοληστερινη!!!!! Αλλα περιμενα και αλλα βρηκα!!!!

Ο μεγαλος σου ΜαριαΕυα στη κλιμακα βαρους ποσο ειναι??? Γιατι και η φιλη μου τον ειχε μονιμα στο 3% αλλα απλα ειναι ενα παρα πολυ κακοφαγο παιδι, κατα τα αλλα μια χαρα σε ολα του!!

Επιτελους ξεκινησε να τρωει!!! δειλα δειλα κ απο λιγο.... και φρουτόκρεμα και κρεμα απογευματινη και τσακιζουμε τον τραχανα! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι

Γατουλα, στην κλιμακα ηταν μεταξυ 10 -25 % , πριν χασει το μισο κιλο που λεγαμε.

Πες ρε συ για τη χοληστερινη!!! Ακολουθειτε ειδικη διαιτα?

α!

τα καναμε 9,5 μηνων, δε ιεναι αξιοπιστα σε αυτη την ηλικια οντως αν εχεις μια ηπια αλλεργια μου ειπε. αν ειναι κατι καραμπινατο θα δειξει υποστηριζε..πρεπει να τα επαναλαβουμε αργοτερα, τα καναμε για να εχουμε μια πρωτη εικονα ενγνωσει μας!

σημερα πηγαμε στον παιδογαστρεντερολογο παλι, και ορωτη φορα εφυγα χαρουμενη. η εβιτουλα μου ειναι 11 μηνων και 20 ημερων και 70,5 ποντους και 7060 κιλα!λιγο ειναι το ξερω, αλλα ετσι οπως πηγαιναμε ελεγα οτι το 7 κιλα δεν θα το δω στη ζυγαρια πριν το καλοκαιρι. πηρε 320 γρ, κατι κανει το υπερθερμιδικο γαλα-infatrini- με calorren μεσα τελικα..

ευχηθειτε μου γρηγοαρ στα 8!(γιατι στα 6 κιλα ημασταν κανενα πενταμηνο!)

και εγω ελεγα οτι δε θα δω ποτε τα 10 στην Αναστασια χαχαχαχα.....καπου 22 μηνων νομιζω τα πατησε!

Με την χοληστερινη για την ωρα αλλαξαμε γαλα φρεσκο σε πρασινο ελεφρυ και κοιταζω, τυρι ζαμπον να ειναι λαιτ. Γιαουρτακι αρχισα τοταλ 2%!!!!

Πριν το καλοκαιρι θα κανω επαναληπτικες να δω αν αποδιδει. Δεν ειχανε τρομερες τιμες αλλα φυσικα εκτος οριων. 212, 232. Εγω πρωτη φορα 220 παντα ημουνα 180 αλλα εγω τσακιζω και οτι βλακεια κατσει.

Ο γιατρος ειπε και για ελαττωση στο μοσχαρι αλλα δε το τηρω. Αφου εχουν και σιδηροπενια...τι να τους κοψω το μοσχαρακι που τρελλαινονται και τα μακαρονια με κιμα η τα μπιφτεκακια?

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Γατούλα για το ύψος μην ανησυχείς δεν παίρνουν το ίδιο μετά τον 2 χρόνο αντιγράφω από το in.gr (γιατί είναι νωρίς και δεν εχω πιεί καφέ για να μπορέσω να βρώ κάτι ποιο επιστημονικό):mrgreen::mrgreen:

Βάρος και ύψος στα παιδιά

- Μέχρι 12 μηνών: Το ύψος του έχει αυξηθεί 25 εκατοστά περίπου και το βάρος του έχει τριπλασιαστεί από τη μέρα της γέννησής του.

- 1-2 ετών: Το ύψος του έχει αυξηθεί περίπου 12 πόντους και το βάρος του 2-3 κιλά περίπου.

- 2-10 ετών: Το παιδί παίρνει κάθε χρόνο περίπου 6 εκατοστά ύψος και 2,5 κιλά βάρος.

Εγώ έχω φάει άλλο κόλλημα από χθες μπήκα σε ένα ξένο site και έψαχνα για παπούτσια στην μικρή και είδα τα νούμερα έγραφε ότι το 21 δηλαδή 13 εκ. που φοράει είναι για παιδιά ενός έτους:|:?

Τι νούμερο φορούσατε εσείς λίγο πριν τα 2?? (έλεος να αρχίσω να ανησυχώ και για αυτό........):?:-?

τα καναμε 9,5 μηνων, δε ιεναι αξιοπιστα σε αυτη την ηλικια οντως αν εχεις μια ηπια αλλεργια μου ειπε. αν ειναι κατι καραμπινατο θα δειξει υποστηριζε..πρεπει να τα επαναλαβουμε αργοτερα, τα καναμε για να εχουμε μια πρωτη εικονα ενγνωσει μας!

σημερα πηγαμε στον παιδογαστρεντερολογο παλι, και ορωτη φορα εφυγα χαρουμενη. η εβιτουλα μου ειναι 11 μηνων και 20 ημερων και 70,5 ποντους και 7060 κιλα!λιγο ειναι το ξερω, αλλα ετσι οπως πηγαιναμε ελεγα οτι το 7 κιλα δεν θα το δω στη ζυγαρια πριν το καλοκαιρι. πηρε 320 γρ, κατι κανει το υπερθερμιδικο γαλα-infatrini- με calorren μεσα τελικα..

ευχηθειτε μου γρηγοαρ στα 8!(γιατι στα 6 κιλα ημασταν κανενα πενταμηνο!)

Μπραβο σας δεσποινα!!!!!!! μια χαρα σας βρισκω!!!!! κι εγω την ζυγισα προχτεσ προχειρα στην δικη μου ζυγαρια οπως την εκανα συνηθως και επεφτα μεσα στις μετρησεις μεχρι τωρα..... μου την εδειξε 7500 και αρχισα να πηδαω απο την χαρα μου.... για να δουμε θα τα κρατησουμε μεχρι να παμε στην γιατρο μας?????η αληθεια ειναι οτι εχει αρχισει και κατι παραπανω τρωει το ζουζουνι μου...... αντε να δεις που θα χρονισουμε και οι δυο μας και θα ειμαστε 7500!!!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Γατούλα για το ύψος μην ανησυχείς δεν παίρνουν το ίδιο μετά τον 2 χρόνο αντιγράφω από το in.gr (γιατί είναι νωρίς και δεν εχω πιεί καφέ για να μπορέσω να βρώ κάτι ποιο επιστημονικό):mrgreen::mrgreen:

Βάρος και ύψος στα παιδιά

- Μέχρι 12 μηνών: Το ύψος του έχει αυξηθεί 25 εκατοστά περίπου και το βάρος του έχει τριπλασιαστεί από τη μέρα της γέννησής του.

- 1-2 ετών: Το ύψος του έχει αυξηθεί περίπου 12 πόντους και το βάρος του 2-3 κιλά περίπου.

- 2-10 ετών: Το παιδί παίρνει κάθε χρόνο περίπου 6 εκατοστά ύψος και 2,5 κιλά βάρος.

Εγώ έχω φάει άλλο κόλλημα από χθες μπήκα σε ένα ξένο site και έψαχνα για παπούτσια στην μικρή και είδα τα νούμερα έγραφε ότι το 21 δηλαδή 13 εκ. που φοράει είναι για παιδιά ενός έτους:|:?

Τι νούμερο φορούσατε εσείς λίγο πριν τα 2?? (έλεος να αρχίσω να ανησυχώ και για αυτό........):?:-?

Ε όχι! δεν θα το αντέξω και αυτό! θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

21 νούμερο φοράει και ο δικός μου ακόμα. Σε παντοφλάκι που είναι άλλη φόρμα 22,5. Ναι αλλά δεν εξαρτάται και από το παπούτσι, εννοώ την φόρμα του;

Σε σκέψεις με έβαλες φιλενάδα...

καλε χαλαρωστε!!!! ειναι 13 μηνων κ φοραει 19 κ εχει κ λιγο αερα απο μπροστα .οταν ημουν εγγυος στις εκπτωσεις προτου γεννησω ειχα ρωτησει σε μαγαζια κ μου ελεγαν οτι ενος χρονου φορανε 20 ,πηρα κ εγω παπουτσια αθλητικα 2 ζευγαρια νο20,υπολογιζα οτι στο χρονο θα περπατησει κ θα τα χρειαστει..πηρα βεβαια κ 2 18αρια αγκαλιας (εχω ενα θεμα με τα παπουτσια) αθλητικα κ αυτα....το αποτελεσμα.....τα 2 20σαρια κ αλλα 2 εικοσαρια αθλητικα που μας εκαναν δωρο καθονται στη ντουλαπα γτ μας ειναι τεραστια...επισης διπλα τους καθονται 2 μπαλαρινες πανακριβης μαρκας νο 20 κ αυτα δωρα επισης,κ εκτοτε εχω αναγκαστει κ αγορασει αθλητικα 19 νουμερο ,κανονικα 18 κ 19 νουμερο ,μποτακια 18-19 νουμερο που τελικα η τσιλιβιθρο με τα λεπτα ποδαρακια τα εβγαζε ...συνολικο αποτελεσμα 8 ζευγαρια παπουτσια που της ειναι μικρα...2 ζευγαρια που την κανουν κ 10 ζευγαρια που της ειναι μεγαλα (διαφορα νουμερα) γτ φυσικα της πηρα φετος στις εκπτωσεις παπουτσια γ του χρονου,κ εκει θελω να καταληξω οτι ρωτησα τον μαγαζατορα και μου ειπε οτι απο Σεπτεμβρη μεχρι Δεκεμβρη θα χρειαστει το 21 και μετα το Δεκεμβρη το 22,το Σεπτεμβρη θα ειναι 19 μηνων,οποτε μια χαρα ειναι τα ποδαρακια τους μην αγχωνεστε....πωπω τι πολυλογου που ειμαι :Ρ

ερωτηση: οπτικα φαινονται αδυνατα τα παιδακια σας?γτ ολοι μου λενε οτι ειναι καλη η δικια μου παρολο που ειναι μονο 8290....α ναι ξεχασα να σας το πω..12 μηνων ειμασταν 8545 κ 76 εκ...2 βδομαδες μετα με τη βροχοπνευμονια εχασε 445 γρ εγινε 8100 κ 13 μηνων ηταν 8290 κ 77 εκ...

NJMAp3.png

Α 1 ετος 18,5 Β 22

Α 2 ετη 20,5 Β 26

ααααααααααααααααααααα

26!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν και αγορακι ειναι ποδαρας!!!χαχαχαχα :Ρ σε πειραζω

νομιζω οτι κ η Κ μου στο χρονο οπως και τωρα με την Α μαζι ειναι στα ποδια....λεπτεπιλεπτα κοριτσακια καλε...οχι σαν εμενα με το 42 κ το 43 ,μηπως να αρχισω να πουλαω κανα παπουτσι?χαχαχαχαχα

NJMAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...