Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

6700 einaι η δικη μου τωρα 8 μηνων

αν υποπτεφτω οτι η κορη μου οδευει στο δρομο της δικης σου θα πεθανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η δικια μου 8 μηνων και 18 ημερων ηταν 6250. τα πας καλυτερα, κουραγιο!!εγω το πηρα αποφαση οτι θα ειμαστε ετσι μεχρι τα 4. αν και της δωσαμε τωρα ενα γαλα υπερθερμιδικο, το infatrini και περιμενουμε να δουμε πως θα τα παει στο ζυγισμα σε 2 εβδομαδες. ευχηθειτε μου καλη τυχη!να δω θα τα πιασει τα 7 κιλα πριν χρονισει? 3 απριλιου(μεγαλο σαββατο εχουμε γενεθλια!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARIAEVA το πιο πιθανόν είναι επειδή είναι μπουκωμένο το παιδί να μην τρώει. Και εμένα τα κάνει αυτά. Εχει 2-3 μέρες που τρέχει η μυτούλα του και σήμερα έφαγε με τα χίλια ζόρια και όχι ολο. Με έσκασε!

Δώστου ότι θέλει να φάει, θα το ξεπεράσει.Και να τον πιέσεις αμα είναι άρρωστος μπορεί να κάνει εμετό.

Ευτυχώς που βάζουμε καλοριν αλλιώς με τα γεύματα που χάνει από το γάλα μισός θα είχε μείνει! Εμείς 24 μηνών 11.200 και 87,5 εκ. ξαπλωμένοι και 85 εκ. όρθιοι!

16 μηνών και 10500 είναι σχεδόν στο 75% των καμπυλών...τι θες παραπάνω??

Ενταξει καταλαβαινω αλλα βρε κοριτσια ΔΕΝ θα επρεπε εστω και λιγο να παιρνει? Εστω και λιγο.....δεν παιρνει ΚΑΘΟΛΟΥ εδω και 5 μηνες.....μην πω οτι μερικες φορες χανει.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

η δικια μου 8 μηνων και 18 ημερων ηταν 6250. τα πας καλυτερα, κουραγιο!!εγω το πηρα αποφαση οτι θα ειμαστε ετσι μεχρι τα 4. αν και της δωσαμε τωρα ενα γαλα υπερθερμιδικο, το infatrini και περιμενουμε να δουμε πως θα τα παει στο ζυγισμα σε 2 εβδομαδες. ευχηθειτε μου καλη τυχη!να δω θα τα πιασει τα 7 κιλα πριν χρονισει? 3 απριλιου(μεγαλο σαββατο εχουμε γενεθλια!)

δεν το πιστευω!!!!!! εχουμε την ιδια μερα γενεθλια και εμαστε στα ιδια κυβικα!!!!!!!! αν δεις σου εστειλα και πμ..... κι εμεις αγωνιζομαστε για να φτασουμε τα 7 κιλα!!!!!!!! ποσο γεννηθηκατε εσεις??????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει καταλαβαινω αλλα βρε κοριτσια ΔΕΝ θα επρεπε εστω και λιγο να παιρνει? Εστω και λιγο.....δεν παιρνει ΚΑΘΟΛΟΥ εδω και 5 μηνες.....μην πω οτι μερικες φορες χανει.....

Κοίταξε αν χάνει βάρος και αρχίζει και πέφτει στις καμπύλες όντως θέλει κάποιο ψάξιμο και θα πρέπει ο/η παιδίατρος να σε παραπέμψει σε εξετάσεις. Αν παραμένει το βάρος σταθερό συμβαίνει σε πολλά παιδάκια. Και σε εμάς έχει συμβεί. Ο παιδίατρος τι σου λέει;

αν εδω και 5 μηνες χανει και τωρα ειναι στο 75% της καμπυλης, ευτυχως που εχασε, γιατι λογικα πριν 5 μηνες επρεπε να ειναι πολυ εξω απο τις καμπυλες. και του αδερφου μου η κορη, παχουλουτσικη, απο 1-2 ετων πηρε 800 γρ, αλλα επαιρνε υψος συνεχως και εφτασε 50% βαρος και υψος, γιατι αν την εβλεπες 1 ετους γελαγες, σαν το ανθρωπακι της μοσελεν ηταν!κοντη και πολυ πολυ χοντρη!

δεν το πιστευω!!!!!! εχουμε την ιδια μερα γενεθλια και εμαστε στα ιδια κυβικα!!!!!!!! αν δεις σου εστειλα και πμ..... κι εμεις αγωνιζομαστε για να φτασουμε τα 7 κιλα!!!!!!!! ποσο γεννηθηκατε εσεις??????

γεννηθηκαμε 1970με υπολειπομενη ενδομητρια αναπτυξη απο τον 7ο μηνα. ιδια γενεθλια, ιδια κυβικα,εχω μεγαλωσει και εγω κρητη(ηρακλειο)και κατεβαινω συχνα, πρεπει να γνωρισουμε τις μινιατουριτσες μας!σου εστειλα και εγω πμ, ξεχασα να σου γραψω μονο το υψος μας (ειμαστε 69,5, 6740 πριν 15 μερες, και αδυνατη και ταπα!)

Διαφημίσεις

και μπορεις να καταχωρησεις βαρη και υψη?????

εμενα ενω μου εμφανιζει τα προηγουμενα που εχω κτχ για την ευα μου επανω στον πινακα δεν μου δειχνει καθολου τα σχεδιαγραμματα....... θα το ψαξω ξανα......

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εμενα συμβαινει αυτο τουλαχιστον μηνα.......

γιατι οπως καταλαβαινετε ειμαι κι εγω μια πικραμενη μανα ενος πολυ αδυνατου μωρου!!!!!!

μηπως θα μπορουσε να μου πει η αγαπητη μας "γατουλα" αν βαλει 10 μηνων κοριτσακι και βαρος 6850 gr υψος 74 κεφαλι 43 ποσο εξω ειμαστε απο τις καμπυλες??

οπως βλεπετε αγαπητες μανουλες ανηκουμε κι εμεις στο topic σας με τα μπουνια῏.....

αληθεια υπᾶρχει κι αλλη μανουλα με τοσο αδυνατο μωρακι που να θηλαζει ακομα?????

εμεις προσπαθουμε να το κοψουμε καιρο τωρα αλλα τπτ!!!!δεν δεχεται καμια αλλη θηλη και κανενα αλλο γαλα περαν της μανουλας.....καμια ιδεα για το πως θα τα καταφερω????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

πρεπει να κραταμε τα πρωτεια δυστυχως του topic εμεις και η αγαπητη μας despoina..... απλως εμεις γεννηθηκαμε κανονικες (3000 γρ) και εχουμε παρει την κατιουσα!!!!!

τουλαχιστον κραταμε την ψυχραιμια μας γιατι ειμαστε ικανοποιητικα στο υψος και εχουμε πολυ σωστη και σοβαρη παιδιατρο που με συνεφερνει οποτε παρεκτρεπομαι..... αφου εχουμε καλες εξετασεις.........

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

αν τα συγκρατησα καλα και δεν εκανα λαθος 70% υψος, 20% κεφαλη 3% βαρος

καπως ετσι και της φιλης μου ο γιος

ψηλος μεν αλλα μονιμα στο 3-10% βαρος

αλλα δε τρωει και τιποτα

ελπιζω να αρχισει να τρωει και να γευτειτε μπουτακια

kKZUp2.png

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΕΛΙΚΑ..... 6ος 6080 7ος 6150 (ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΤΙΤΙΔΑ....) 8ος 6300 8 κ 18/30 6350 9ος 6650 ΚΑΙ 10ος 6850......

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΩΣΗ 4ΗΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΑΖΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΙΡΑΝΤΑ!!!! ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ!...... ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΥΓΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΜΑΣ.... ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ 7 ΚΙΛΑ!

ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ 29 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 39!!!! ΤΟ SGOT ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΠΟ 117-135 ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ 41!!!! ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΕ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΤΟ SGOT... ΚΑΝΑΜΕ ΘΥΡΩΕΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΒΡΥΘΕΙ Ο ΘΥΡΩΕΙΔΗΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ.......ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΙ ΠΟΥ Σ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΛΩΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ.....) ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΦΑΓΗ......

ΑΒΓΟ ΕΝΙΟΤΕ ΕΩς ΣΠΑΝΙΑ……ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!

ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 100-120

ΦΑΓΗΤΟ 150-200 (ΤΟ 200 ΣΠΑΝΙΑ)

ΚΡΕΜΑ ΟΜΟΙΩΣ

ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60-70 ΤΗΝ ΦΟΡΑ……

ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΩΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ.... ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.... ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ......

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ.... ΓΙΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ ΜΙΛΑΩ. (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ)... ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΝΩΣΗ......

ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ???? ΕΜΑΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΜΕΖΟΥΡΑ..... ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ 74 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ 72 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.....

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.......

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εμενα συμβαινει αυτο τουλαχιστον μηνα.......

γιατι οπως καταλαβαινετε ειμαι κι εγω μια πικραμενη μανα ενος πολυ αδυνατου μωρου!!!!!!

μηπως θα μπορουσε να μου πει η αγαπητη μας "γατουλα" αν βαλει 10 μηνων κοριτσακι και βαρος 6850 gr υψος 74 κεφαλι 43 ποσο εξω ειμαστε απο τις καμπυλες??

οπως βλεπετε αγαπητες μανουλες ανηκουμε κι εμεις στο topic σας με τα μπουνια῏.....

αληθεια υπᾶρχει κι αλλη μανουλα με τοσο αδυνατο μωρακι που να θηλαζει ακομα?????

εμεις προσπαθουμε να το κοψουμε καιρο τωρα αλλα τπτ!!!!δεν δεχεται καμια αλλη θηλη και κανενα αλλο γαλα περαν της μανουλας.....καμια ιδεα για το πως θα τα καταφερω????

παρούσα !!! δεν τα έχω μαζί μου για να δεις πόσο χάλια ήταν απλά έτσι για να σε παρηγορήσω κάπως να σου γράψω ότι 12 μηνών ήμασταν 7745 με στασιμότητα βάρους για τουλάχιστον 4 μήνες από την στιγμή που αρχίσαμε τις στερεές.

Σταματήσαμε εντελώς τον θηλασμό πριν μερικές μέρες;);).

Επίσης bebaki-eva να σου πω ότι αν θηλάζεις το παιδί σου υπάρχουν ειδικές καμπύλες για παιδιά που θηλάζουν και δεν κοιτάμε αυτές που έχει το βιβλιάριο.

Τα παιδιά που θηλάζουν συνήθως είναι ψηλά και αδύνατα δες και εδώ για τις καμπύλες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34535

Φιλικά

Εύα

παρούσα !!! δεν τα έχω μαζί μου για να δεις πόσο χάλια ήταν απλά έτσι για να σε παρηγορήσω κάπως να σου γράψω ότι 12 μηνών ήμασταν 7745 με στασιμότητα βάρους για τουλάχιστον 4 μήνες από την στιγμή που αρχίσαμε τις στερεές.

Σταματήσαμε εντελώς τον θηλασμό πριν μερικές μέρες;);).

Επίσης bebaki-eva να σου πω ότι αν θηλάζεις το παιδί σου υπάρχουν ειδικές καμπύλες για παιδιά που θηλάζουν και δεν κοιτάμε αυτές που έχει το βιβλιάριο.

Τα παιδιά που θηλάζουν συνήθως είναι ψηλά και αδύνατα δες και εδώ για τις καμπύλες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34535

Φιλικά

Εύα

οπως ισως θα διαβασες σιγουρα σας ριχνουμε στο βαρος γιατι εμεις ακομα δεν εχουμε καβατζοσει τα 7000 και ειμαστε ηδη 11 μηνων......

αντε παναγια μου το Μ Σαββατο εχουμε γενεθλια ελπιζω να ειμαστε τουλαχιστον 7500 τοτε.... χαχαχαχαχα!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

οπως ισως θα διαβασες σιγουρα σας ριχνουμε στο βαρος γιατι εμεις ακομα δεν εχουμε καβατζοσει τα 7000 και ειμαστε ηδη 11 μηνων......

αντε παναγια μου το Μ Σαββατο εχουμε γενεθλια ελπιζω να ειμαστε τουλαχιστον 7500 τοτε.... χαχαχαχαχα!!!!!

:D:D ναι αυτό βλέπω, αλλά αφού ο γιατρός σας λέει όλα οκ σίγουρα είναι καθησυχαστικό και εμείς έχουμε κάνει όοολο το σετ των εξετάσεων εκτός της κηλιοκάκης φυσικά και όλα είναι καλά απλά τα μωρά μας προπονούνται για μοντέλες από τώρα :mrgreen::mrgreen:

Πάντως από ότι βλέπω θηλάζεις λίγες φορές μέσα στην ημέρα, τα ίδια έκανα και εγώ στην ηλικία σας και έχω την υποψία ότι αυτό ήταν και ένας λόγος του κατρακύλας με την εισαγωγή των στερεών παρόλο που η δικιά μου έτρωγε ποσότητες (είχε όμως και αλλεργία στο αγελαδινό)

Να έχεις υπόψη σου ότι αν προσθέσεις μερικούς θηλασμούς ακόμα ίσως να βοηθήσει στο βάρος, τουλάχιστον σε εμάς βοήθησε (καλά δεν είδα καμιά δραματική διαφορά αλλά τα 300 γρ τον μήνα τα βάζαμε) επίσης αν δεν δουλεύεις θα βοηθούσε να συμπληρώνεις με θηλασμό μετά από καμιά ώρα από το γεύμα από ότι βλέπω δεν τρώτε ποσότητες όποτε θα βοηθούσε και αυτό.

Από φρούτα το αβοκάντο είναι σούπερ σε θερμίδες και βιταμίνες δοκιμάστε το και επίσης μία κουταλιά λάδι ωμό κατά το άλεσμα του φαγητού βοηθάει και αυτό:-D:-D

Ελπίζω στα γενέθλια σας να έχετε ξεπεράσει τα 7500:mrgreen::mrgreen:

:D:D ναι αυτό βλέπω, αλλά αφού ο γιατρός σας λέει όλα οκ σίγουρα είναι καθησυχαστικό και εμείς έχουμε κάνει όοολο το σετ των εξετάσεων εκτός της κηλιοκάκης φυσικά και όλα είναι καλά απλά τα μωρά μας προπονούνται για μοντέλες από τώρα :mrgreen::mrgreen:

Πάντως από ότι βλέπω θηλάζεις λίγες φορές μέσα στην ημέρα, τα ίδια έκανα και εγώ στην ηλικία σας και έχω την υποψία ότι αυτό ήταν και ένας λόγος του κατρακύλας με την εισαγωγή των στερεών παρόλο που η δικιά μου έτρωγε ποσότητες (είχε όμως και αλλεργία στο αγελαδινό)

Να έχεις υπόψη σου ότι αν προσθέσεις μερικούς θηλασμούς ακόμα ίσως να βοηθήσει στο βάρος, τουλάχιστον σε εμάς βοήθησε (καλά δεν είδα καμιά δραματική διαφορά αλλά τα 300 γρ τον μήνα τα βάζαμε) επίσης αν δεν δουλεύεις θα βοηθούσε να συμπληρώνεις με θηλασμό μετά από καμιά ώρα από το γεύμα από ότι βλέπω δεν τρώτε ποσότητες όποτε θα βοηθούσε και αυτό.

Από φρούτα το αβοκάντο είναι σούπερ σε θερμίδες και βιταμίνες δοκιμάστε το και επίσης μία κουταλιά λάδι ωμό κατά το άλεσμα του φαγητού βοηθάει και αυτό:-D:-D

Ελπίζω στα γενέθλια σας να έχετε ξεπεράσει τα 7500:mrgreen::mrgreen:

προσπαθησα αρκετες φορες να την θηλασω μετα απο μια ωρα αφου φαγαμε την φρουτοκρεμα πχ αλλα με τιποτα!!!!! τωρα εχω καταληξει στο εξης...... τρωμε την φρουτοκρεμα μεχρι τις 11:30 το πολυ 12:00 και στις 13:30 αρχιζουμε το μεσημεριανο μας..... τρωμε οσο μπορουμε......(αφου πρωτα μου βγαλει την πιστη....) και μετα ξανα στισ 16:30 το υπολοιπο.... στις 18:00 τρωμε το γιαουρτακι μας (νεα εισαγωγη ειναι αυτο....) της δινω advance που ειναι φουλ στις θερμιδες...... ειναι καλο αυτο τωρα που της κανω????εσεις τι γιαουρτακια τρωτε????

αυτο που δεν καταλαβα ειναι με το αβοκαντο..... το βαζεις στην φρουτοκρεμα????

ααααα δεν σας ειπα...... χτεσ την ζυγισα με τα ρουχαλακια της ομως και την εβγαλα 7300 λετε μεχρι τα γενεθλια να φτασουμε τα 7500 τελικα?????φτου φτου φτου εχει λιγακι αρχισει να τρωει κατιτις....

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και καλη δυναμη στις μανουλες των αδυνατων μωρων..... που θα παει θα τσιμπησουμε κι εμεις καποτε μπουτακια.....:-P

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Κορίτσια, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα της άρνησης τροφής με τον γιόκα μου και έχω σαλτάρει πλέον, γιατί είναι 20 μέρες αυτή η κατάσταση! Αφήστε που έχει χάσει και μισό κιλό. Είμαστε πάλι 10 κιλά!

Η παιδίατρος μου λέει να μην τρελαίνομαι, αλλά τώρα που επιβεβάιωσα ότι χάνει βάρος, είμαι να σκάσω.

Μου είπαν για μουρουνέλαιο που ανολιγει την όρεξη, έχει καμιά σας καμία ιδέα????

Maria Eva 10 κιλα για τον μεγαλο λες εεε? Εξετασεις του εχεις κανει? Υπαρχει περιπτωση να παιζει και καμια ουρολοιμωξη????? Εβγαλε κανενα δοντι ? Γιατι και εμενα ο Β εβγαλε 4 τον Αυγουστο 20 μηνων και μου ειχε αλλαξει τα φωτα αυτος ο μηνας. Απο υψος πως παει?

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...