Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AGE μου καλά είναι και τα 180γρ. Αν αγχώνεσαι για το ασβέστιο υπάρχουν και άλλες πηγές. Ως γνωστόν το καστοράκι μου πίνει ελάχιστο γάλα 50-100 γρα και όχι κάθε μέρα! μπορεί και 1 -2 μέρες τίποτα! ωστόσο το βάζω στην κρέμα (όχι κάθε μέρα γιατί αηδιάζει) ή του δίνω γιαουρτάκια ή τυράκι κίτρινο.

Εχτές πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του έκανα και είδα ότι το ασβέστιο του ήταν 10,1 με φ.τ 7-10,4! μια χαρά δηλαδή. Οπότε μην αγχώνεσαι μια χαρά θα είναι το σαμιαμιδάκι!σίγουρα θα παίρνει το ασβέστιο που χρειάζεται από αλλού!

Ευχαριστώ καλή μου, όλα καλά με τις εξετάσεις του μικρού ??

culte δοκιμάσαμε όλα σχεδόν τα γάλατα της αγοράς και μου τα έφτυσε όλα στην μούρη,το μόνο που ήπιε λίγο ήταν το advance με λιγότερη λακτόζη όταν το δοκίμασα είδα ότι είναι γλυκό. (τότε μου ήρθε αναλαμπή:lol::lol: το μητρικό γάλα γλυκίζει...:P:p)

Οπότε αγόρασα το γάλα που έτσι και αλλιώς πίνει ο άντρας μου (αγνό) και του έβαλα μια κουταλιά μέλι......το τσακίζει

AGE από ότι μας είπε ο γιατρός του μικροβιολογικού όλες καλές ήταν, Θα τις δεί και η παιδίατρος όμως που είναι αρμόδια.

Και εμένα μόνο το advance πίνει ο δικός μου τα άλλα γάλατα τα φτύνει!

κορίτσια σήμερα έκανα πρώτη προσπάθεια με το advance η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία!!!

της έδωσα μετά την φρουτόκρεμα λίγο γάλα στο ποτηράκι σαν νεράκι, για να την ξεγελάσω, και μόλις το κατάλαβε έστριψε την μούρη της και ούτε νερό δεν έπινε μετά!!

να πάρω λέτε το advance με λιγότερη λακτόζη?? θα κάνει διαφορά??

και αποθηλασε επιτελους!

κορίτσια σήμερα έκανα πρώτη προσπάθεια με το advance η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία!!!

της έδωσα μετά την φρουτόκρεμα λίγο γάλα στο ποτηράκι σαν νεράκι, για να την ξεγελάσω, και μόλις το κατάλαβε έστριψε την μούρη της και ούτε νερό δεν έπινε μετά!!

να πάρω λέτε το advance με λιγότερη λακτόζη?? θα κάνει διαφορά??

Μπορείς αν θέλεις να το δοκιμάσεις, αν και πραγματικά δεν πιστεύω ότι τελικά έχει διαφορά (το παιδί θα μάθει να πίνει ότι του δώσεις μια και είναι νέα γεύση για αυτό)

Πάντως καλά έκανες και της το έδωσες άσχετη ώρα, η Ευγενία την πρώτη φορά που δοκίμασε μου το έφτυσε στην μούρη την δεύτερη μέρα το έφτυσε στην μούρη του πατέρα της :?:?και συνέχισε να το φτύνει γύρω γύρω για καμιά εβδομάδα :?:-? τελικά πέρασαν 3 περίπου εβδομάδες για να αρχίσει να πίνει ικανοποιητική ποσότητα.

Νομίζω ότι θέλει επιμονή και σταθερότητα εσύ απλά προσφέρεις χωρίς πίεση και κάποια στιγμή θα το πιει....είναι όπως κάθε νέα τροφή θέλει καμιά 10αριά μέρες για να την δεχθεί :-P:-P

Διαφημίσεις

πηγαμε επισκεψη στον παιδιατρο την Παρασκευη,το Σαββατο χρονίσαμε!ασχετο χαχα!! 8500 κ κατι ,εβαλε 300 γρ εμεινε στα 76 εκ κ το κεφαλι στα 44 εκ,προβληματιζομαι ....

NJMAp3.png

πηγαμε επισκεψη στον παιδιατρο την Παρασκευη,το Σαββατο χρονίσαμε!ασχετο χαχα!! 8500 κ κατι ,εβαλε 300 γρ εμεινε στα 76 εκ κ το κεφαλι στα 44 εκ,προβληματιζομαι ....

O γιος μου όταν χρόνισε ήταν 8.300 Kg και 74 εκατοστά! Αλλά κεφάλας 48 εκ.

Υπάρχουν και χειρότερα δλδ...

Να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![

ευχαριστουμε πολυ!!!Μαρια Ευα η μικρη εχει αλλεργια στην πρωτεινη του Αγελαδινου (υποτιθεται) και την επηρεαζει στην αναπτυξη,ο προβληματισμος μου εγκειται στο αν οντως εχει αλλεργια ,ειναι μεγαλη ιστορια....

NJMAp3.png

Να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![

ευχαριστουμε πολυ!!!Μαρια Ευα η μικρη εχει αλλεργια στην πρωτεινη του Αγελαδινου (υποτιθεται) και την επηρεαζει στην αναπτυξη,ο προβληματισμος μου εγκειται στο αν οντως εχει αλλεργια ,ειναι μεγαλη ιστορια....

Ωωωωχ, ελπίζω να έχεις δίκιο και να μην έχει αλλεργία το μικρούλι σου!

Στα έγραψα για να δεις και τα δικά μας τα χειρότερα.....

Πάμε στις κούνιες και όλοι τον περνάνε για ενός έτους, ενώ το Μάιο θα κλείσει τα δύο γκρρρρρρ

Καο ο μπέμπης μου, 6 μηνών, είναι μόλις δύο κιλά ελαφρύτερος.........

κοριτσια δεν ηξερα που να τα πω γιατι ολοι με βγαζουν τρελη.εχω ενα γιο 11 μηνων.γεννηθηκε 3150 και 48 εκατοστα.τον πηγα στο γιατρο 10 μηνων για μετρημα ζυγισμα και ηταν 8770!10 μηνων και 2 βδομαδων που καναμε εμβολιο ηταν 9170 και τωρα 11 μηνων ειναι μονο 9240!!πηρε μονο 70 γρ σε 2 βδομαδες.ειμαι να σκασω.βεβαια σε αυτες τις 2 βδομαδες εβγαλε 4 δοντια και ειχε και μια μικρη ιωση αλλα ετρωγε κανονικα.μηπως πρεπει να αρχισω να το ψαχνω που ειναι ετσι αδυνατος???καθε φορα που τον ζυγιζει η γιατρος του ασπριζω ολοκληρη απο το αγχος μου.ξεχασα να σας πω οτι ειναι 85 εκατοστα(ευτυχως δεν πηρε απο τον μπαμπα του που δε φημιζεται για το υψος του)!!!!σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας.να κανω καμμια εξεταση στον μικρο???:-(

φουσκιτσα εχω μια κορη 11 μηνων που ειναι 6740 και 69 ποντους!εμεις και ανησυχουμε και κανουμε εξετασεις. μην παιζεις με τον πονο μου, το παιδι σου ειναι μια χαρα, δες και τις καμπυλες αναπτυξης. εξεταασεις το παιδι σου δεν χρειαζεται, εσυ ομως να ηρεμησεις. δεν παιρνουν καθε μηνα τα παιδακια το ιδιο βαρος, αλλα εσενα δεν εχει και αναγκη!Ψυχραιμια, τι να λεμε και εμεις που εχουμε πραγματικα πολυ αδυνατα παιδακια?εμενα ολο για νεογεννητο την περνανε!αληθεια βρε κοριτσια υπαρχει καμια μανουλα που να ειχε τοσο αδυνατο παιδακι στους 11 μηνες?(η δικια μου γεννηθηκε 37 εβδ, 46 ποντους 1970 γρ με υπολειπομενη ενδομητρια αναπτυξη απο τον 7ο μηνα iugr, επι το επιστημονικοτερο!)

Καταρχας καλησπερα Φουσκιτσα αλλα να σε ρωτησω πας καλα??? Σορρυ που σου μιλαω ετσι αλλα παραξενευομαι πολυ... Το παιδακι σου ειναι μια χαρα πολυ καλος .. Να σου περπατατε , μπουσουλατε ? Ο δικος μου ειναι 10,5 μηνων και ειναι 8,5 κιλα αλλα απο την ωρα που θα σεικωθει κατω δεν καθετε γυρναει ολο το σπιτι ειτε περπατοντα ειτε μπουσουλοντας και δεν τρωει εγω τι να πω???

Διαφημίσεις

Καλά fouskitsa πλάκα μας κάνεις έτσι;;;;;εμένα ο δικός μου αυτό το βαρος το είχε πολύ αργότερα από τον δικό σου και 85 εκ. είναι τώρα που κλείνουμε 2 χρόνων!!! όταν μιλάμε για αδύνατα μωρά διάβασε όλες τις σελίδες να δείς τι εννοούμε! μια χαρά είναι το παιδί σου!

Και εγω λιγο θα τα παρω γιατι η καθε μια το βλεπει αδυνατο@@@@@@@

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙς ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 50% 70% ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΟΥΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?????????

ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ "ΜΟΝΟ" 4 ΔΙΠΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!

Σορυ για το φωναχτο αλλα βρε φουσκιτσα εχεις και γεματο παιδι και ψηλο!!!!! Γιατι ασπριζεις? Δε καταλαβα??????

Που εισαι βρε Μινιατουρα!!!!!!! τι να πουν καποιες αλλες εδω μεσα? Και εγω ειμαι πλεον με το ενα ποδι να φυγω απο εδω μεσα, και ειμαι στα 10 και στο 20%

Σορυ και παλι!!!

kKZUp2.png

σας ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια!!!εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι συνεχεια μου τον λενε αδυνατο.ειδα και εγω τα 70 γρ και επαθα σοκ.οσο για το αν βαζει κωλο κατω βαζει.οταν κοιμαται!!!μη νομισετε οτι εγραψα εδω για να παιξω με τον πονο σας απλα σαν πιο εμπειρες μανουλες με αδυνατα μωρακια ηθελα την γνωμη σας.για να καταλαβετε μεχρι που μου ειπαν οτι πρεπει να κοιταξω το παιδι μηπως εχει το μικροβιο της ουρωλοιμωξης και δεν το αφηνει να παρει βαρος.δεν εχω και κανεναν κοντα εχω χασει και τη μαμα μου και δεν εχω καποιον να πω τον προβληματισμο μου!!!και παλι σας ευχαριστω παρα πολυ.

αν στα λενε συγγενεις, γρψτους κανονικα και με το νομο

Ελεγξε τα και μονη σου με το βιβλιαρακι τους.

Πελον μη περιμενεις να ξαναπαρει 500-600 γρ. Σιγουρα δε το θελεις τοφαλακι και να μη σηκωνεται!!!!! σορυ για το κραχτο εεεεεεεε (και παλι!!!!!)

kKZUp2.png

Και εγω λιγο θα τα παρω γιατι η καθε μια το βλεπει αδυνατο@@@@@@@

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙς ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 50% 70% ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΟΥΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?????????

ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ "ΜΟΝΟ" 4 ΔΙΠΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!

Σορυ για το φωναχτο αλλα βρε φουσκιτσα εχεις και γεματο παιδι και ψηλο!!!!! Γιατι ασπριζεις? Δε καταλαβα??????

Που εισαι βρε Μινιατουρα!!!!!!! τι να πουν καποιες αλλες εδω μεσα? Και εγω ειμαι πλεον με το ενα ποδι να φυγω απο εδω μεσα, και ειμαι στα 10 και στο 20%

Σορυ και παλι!!!

συγνωμη αν σε συγχισα!!!!αλλα ειναι πολυ δυσκολο οταν ολοι σου λενε οτι το παιδι θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον μισο κιλο πιο πανω για την ηλικια του.οσο για διπλες δεν ειχαμε ποτε μα ποτε στα μπουτια γιατι ηταν παντα ψηλος για τους μηνες του.και κατι αλλο που παντα ηθελα να γραψω καθε φορα που διαβαζα σχολιο σου.εχεις απο το ομορφοτερα παιδακια που εχω δει!!!να σου ζησουν

βρε κορίτσια μην τρελαίνεστε...κάθε μαμά έχει τον πόνο της, όταν δεν τρώει το παιδί της είτε είναι παχουλό ή όχι..εμένα η δικιά μου είναι πάντα στο 50 % και πάνω αλλά επειδή δεν τρώει (το βάρος το έχει επειδή θηλάζει ακατάπαυστα) έχω γράψει πολλές φορές εδώ...την γνώμη και τη συμβουλή των μαμάδων με πιο δυσκολες περιπτώσεις χρειαζόμαστε όχι αυτών που τα μωρά τους ανοίγουν σε ότι τους δώσουν το στόμα...

και αποθηλασε επιτελους!

κοριτσια δεν ηξερα που να τα πω γιατι ολοι με βγαζουν τρελη.εχω ενα γιο 11 μηνων.γεννηθηκε 3150 και 48 εκατοστα.τον πηγα στο γιατρο 10 μηνων για μετρημα ζυγισμα και ηταν 8770!10 μηνων και 2 βδομαδων που καναμε εμβολιο ηταν 9170 και τωρα 11 μηνων ειναι μονο 9240!!πηρε μονο 70 γρ σε 2 βδομαδες.ειμαι να σκασω.βεβαια σε αυτες τις 2 βδομαδες εβγαλε 4 δοντια και ειχε και μια μικρη ιωση αλλα ετρωγε κανονικα.μηπως πρεπει να αρχισω να το ψαχνω που ειναι ετσι αδυνατος???καθε φορα που τον ζυγιζει η γιατρος του ασπριζω ολοκληρη απο το αγχος μου.ξεχασα να σας πω οτι ειναι 85 εκατοστα(ευτυχως δεν πηρε απο τον μπαμπα του που δε φημιζεται για το υψος του)!!!!σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας.να κανω καμμια εξεταση στον μικρο???:-(

Fouskitsa, o δικός μου ήταν 9.300 kg όταν ήταν 17 μηνών.

Επίσης, από 5 έως 6 μηνών είχε πάρει 90 γραμμάρια σε ένα μήνα.

Μην αγχώνεσαι, το μωρό σου είναι πολύ σούπερ από κιλά!

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; πόσα γραμμάρια τρώνε τα παιδάκια σας φαγητό το μεσημέρι;

Το Σάββατο είδα μια φίλη μου με δίδυμα 8 μηνών και μου είπε ότι ό ένας τρώει 500γρ.! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και η παιδίατρός της λέει ότι είναι νορμάλ!:shock: της λέω δεν μιλάς σοβαρά;;;; όχι μου λέει τόσο τρώει και μου έχει πεί η παιδίατρός να του δίνω!

Συγνώμη δεν είναι πολύ;;;εμένα 300 γρ. τρώει και το θεωρώ υπερβολικό!!!

φακ φακ φακ....αρρωστησε παλι η κυρα Κωνσταντινα,εδω κ 5 μερες εχει πυρετο κ διαφορα αλλα συμπτωματα ,την πηγα στρατιωτικο νοσοκομειο κ την ζυγισαν κ απο την αφαγια εφτασε 8100,γμτ γμτ γμτ.....

NJMAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...