Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αει φυγε μαρη χαχαχαχαχα χοντρουλοαδυνατη !!!!

φιλακια!

η Α ειναι 23 μηνων 10,500 και 83 ποντους!

και λατρευω το σκατομοντελακι μου

παντως κατι τρωεει βρε, αφου ειναι 11 κιλα!

να μπλεξουμε και την ομιλια εδω μεσα??? Λεει τα παντα, καταλαβαινει τα παντα

ο αλλος?γκκκκρρρρρρρρρρρρρρ 3 λεξεις και ολα τα μονοσυλλαβα!!! αλλα ξυπνιος ευτυχως

kKZUp2.png

Ελα Κατερινακι που ειναι μικροκαμωμενη η ομορφάδα σου...Μια χαρά φυσιολογική ειναι...

Τι να πω και εγω για τον Φουφη...

Μην φοβασαι τα κοριτσια...ειναι ωραιο να ειναι λεπτά

Φιλάκια...

Αχ Μαρακι μου νομιζω οτι εμεινε τοση,οση την θυμασαι απ το καλοκαιρι!Εχουμε και θεμα εκτος των αλλων και με τη μεζουρα.Ουρλιαζει και δε στεκεται να την μετρησω...Φιλια!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αει φυγε μαρη χαχαχαχαχα χοντρουλοαδυνατη !!!!

φιλακια!

η Α ειναι 23 μηνων 10,500 και 83 ποντους!

και λατρευω το σκατομοντελακι μου

παντως κατι τρωεει βρε, αφου ειναι 11 κιλα!

να μπλεξουμε και την ομιλια εδω μεσα??? Λεει τα παντα, καταλαβαινει τα παντα

ο αλλος?γκκκκρρρρρρρρρρρρρρ 3 λεξεις και ολα τα μονοσυλλαβα!!! αλλα ξυπνιος ευτυχως

Εσυ Γατουλα σε λιγο θα ανοιξεις θεμα "πως να παχυνετε τα αδυνατα μωρα σας!!!".Καλε πως το πετυχες αυτο?Ασε που σε λιγο θα παρει ολο το υψος μαζεμενο και τοτε πραγματικα θα τρεχουμε για αυτογραφο στη μαμα του τοπ μοντελ!!!!Next top model????Αυτο το τελευταιο πραγματικα δε στο ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bebua 22 μηνών 11 κιλά και 88 πόντους???????????? Μια χαρά είναι η μπουμπου σου!!!!!!!

Εμένα 22 μηνών επίσης 9200 και 79,5!!!!! Και είμαι ενθουσιασμένη γιατί πήρε 400 γραμμάρια!!!!!! Ο Σ 10300 και 83,5. Αυτός πήρε 700γραμμάρια!!!!!!! Τι να σας πω κορίτσια. Εγώ σταμάτησα να ανησυχώ για την ανάπτυξη. Οσο είναι. Γερά να είναι!!!!! Βέβαια γεύμα δεν μας διαφεύγει κανένα και υπομονή μέχρι να το φάνε όλο. Ειδικά τα φρούτα για να έχουνε άμυνες τώρα με τις ιώσεις!!!!! Ευτυχώς που είναι ο Mickey και τρώει η μικρή με αυτόν βλέπωντάς τον. Εχουν αρχίσει να λένε λεξούλες τώρα και τα χαζεύω!!!! Είναι απίστευτα. Να σας πώ και κάτι να γελάσετε. Πήγαμε σε ένα πάρτυ. Ολά τα παιδάκια στο τραπέζι του φαγητού. Τα δικά μου στα παιχνίδια, παίζανε μόνα τους και τα καταχάρικαν!!!! Μετά όταν ήρθαν τα παιδάκια φαγωμένα στα παιχνίδια, πήγανε αυτά στο τραπέζι του φαγητού και πήρανε με τις χούφτες τα πακοτίνια και τα τσιπς!!!!!!!!!! Ητανε η πρώτη τους φορά με τέτοιο φαγητό και τρελλάθηκαν!!!!! Και παρότι είμαι αντίθετη με τέτοιες τροφές για παιδιά καθόμουν και τα χάζευα!!!!!!!!!!

IeXep3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ο δικος μου ο γιος εδω κ 8 μηνες μονο υψος βαζει!!!ειναι με το ζορι 11,5 κιλα εδω κ 8 μηνες ουτε γραμμαριο!μονο μποι!!!ο παιδιατρος ειπε οτι ειναι μια χαρα!!:roll:επισης να πω οτι τρωει πολυ καλα!αλλα γιατι ουτε γραμμαριο εδω κ 8 μηνες?σας εχει τυχει?

Dimitra83 μια χαρά είναι ο μικρός σου!!!! Εφόσον παίρνει πόντους είναι super!!!! Εμένα πρίν ένα μήνα ήτανε κολλημενος στα 9400-9600 για 5 μήνες. Και δεν τα λές πολλά κιλά αυτα..... Και από ότι διαβάζω έχουν 3 μέρες διαφορά με τα δικά μου.

IeXep3.png

Dimitra83 μια χαρά είναι ο μικρός σου!!!! Εφόσον παίρνει πόντους είναι super!!!! Εμένα πρίν ένα μήνα ήτανε κολλημενος στα 9400-9600 για 5 μήνες. Και δεν τα λές πολλά κιλά αυτα..... Και από ότι διαβάζω έχουν 3 μέρες διαφορά με τα δικά μου.

δε ξερω μωρε..μου φαινεται παραξενο 8 μηνες στο ιδιο βαρος.ειναι 89 ποντους.αν ψηλωσει σε 3 μηνες κ παει 93-94 κ ειναι στα ιδια κιλα σαν τσιρος θα φαινεται!

bebua ποσο ειναι η δικια σου????

arma μεγεια το δοντι! και εγω αυπνη σημερα απο γκριιιιιινια! ρημαδοκυνοδοντες!

εγω οιωθω οτι ειμαι στα ορια διχασμενης προσωπικοτητας χαχαχαχαχα

τρωει ...πολυ (!) και το σκεφτομαι θα εχω κοντη χοντρη μοντελα χαχαχαχα

αρνειται να φαει (καμια φορα, το ντανονινο τελικα δε της αρεσει) και παθαινω πανικο! ΔΕΝ τρωει! καταλαιπα του προηγουμενου ετους!

Ακομα και αυτη πολλες φορες παω να την ταισω και με το που βλεπει τυο κουταλακι, ασυνειδητα αποστρεφει το κεφαλι της και μετα απο 1 δευτερο ανοιγει το στομα! της εχει μεινει υποσεινηδητα η αρνηση

ασε βρε κοριτσια να μη σας τα λεω φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μαςςςςςςςςςςςςς

βεβαια στο 20% ειμαστε εεε, στο κλαμπα σας ανηκουμε ακομα!

η διαφορα στα 2 παιδια ηταν 3,5 κιλα, τωρα μειωθηκε στα 3!!!!!

Αρμα , ανθος οριζου της δοκιμασες???? ειναι λιγο πιο δυσκολη στη δοκιμασια αλλα εχω την αισθηση (ναι το ομολογω τα σιχαινομαιμ αδυνατω να τα δοκιμασω) οτι ειναι καλυτερη

Άσε και εμείς κυνόδοντες βγάζουμε και μας έχουν πεθάνει!!! Το Σάββατο το βράδυ ξυπνούσε κάθε μισή ώρα! τα είδα όλα μιλάμε.:shock:

Εντωμεταξύ όλο το σαβ/κο μου άλλαξε τα φώτα με το φαγητό. Με τα χίλια ζόρια τρώει, όλα τα πράγματα από τα ντουλάπια του κατέβαζα εκεί αυτός άρνηση! Είμαι στα όρια της εξάντλησης! μου βγάζει το λάδι στο φαγητό, είναι υπερβολικά ζωηρός τι άλλο θέλω; ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ!!

Ρε κορίτσια εμένα δεν του αρέσουν και οι άλλες γεύσεις, τι να κάνω; αλεσμένα εννοείτε αλλά τρώει ρε γαμώτο μόνο τα κλασσικά. Δοκιμάζει αλλα μέχρι εκεί! κοκκινίζει και του έρχεται εμετός από την αηδία. Στο σταθμό τα τρώει. Μα είναι δυνατόν;HEELPPP!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

gstone, ρωτα περισσοτερα, πως τρωει στο σταθμο, τι τρωει, μονος του? αγκαλια , τον ταιζουν? του δινουν κατι

πχ η Σοφια που τα παιρνει απο το σταθμο στις 1, τα βαζει και ψευτοτρωνε παλι στο τραπεζακι που τους πηρα

μου λεει οτι η Α τρωει τουλαχιστον μισο πιατακι ακομα και μονη της

εεεε εγω το ΣΚ ΔΕΝ εχω υπομονη, ναι μεν καθονται μονα τους, αλλα γκρρρρ βλεπω να τους πεφτουν τα ρυζακια κατω και ειμαι διπλα και τους δινω και εγω με το κουταλι

αυτη η ρημαδα η υπομονη! δεν εχω αλλο περισευμα!

εχτες της ειπα για τον Αη Βασιλη και τα δωρα (ειδαμε τα χριστουγεννιατικα στα ζουζουνια και της το ανεφερα). Μωρε διαλεξαμε και το δωρο μας ηδη!!!!!

kKZUp2.png

Γατούλα τις ρώτησα σήμερα το πρωί. Μου είπαν ότι τρώει άνετα εκεί! :shock:

Ούτε κίχ σου λέει. Κάθεται στο καρεκλάκι, βγάζει την πιπίλα, τρώει και μόλις τελειώνει χτυπάει και παλαμάκια! ειδικά μου λέει τη φρουτόκρεμα την τρώει άνετα ! :shock:

Δεν κάνουμε μου λέει παιχνίδια όπως στην αρχή! τίποτα!τρώει σαν κύριος!

Τι θα κάνω, τι μαρτύριο είναι αυτό την ώρα του φαγητού; θα βάλω τα κλάμματα!

μας πουλανε και μας αγοραζουνε τα ατιμα!

υπαρχει καθολου περιπτωση να σε αφηναν να δεις"? δεν νομιζω εεεε

αν τον αφησεις μονο του σε τραπεζακι, μηπως??? να φυγεις λιγο?

εχεις παιδικο τραπεζακι? αν οχι παγαινε ικεα ΤΩΡΑ χαχαχαχαχα

και βγαζει και την πιπιλα ο σκατουλης εεεε

χριστε μου σε νοιωθω ρε, εχω χασει τουλαχιστον 2 χρονια με αυτη την αγωνια του φαγητου

αντι να τα χαιρομαστε, να ξεκιναμε για φαγητο και να ανεβαινουν οι παλμοι μας

και εγω μολις τελειωσουν παιρνω ανασα

αντε λεω παμε παρακατω τωρα

kKZUp2.png

γατουλα παρομοιως.οσο κ να θελω να τα αφησω να φανε μονα τους...καλα ο μικρος πεταει το κουταλι κ τρωει με τα χερια.τα μισα πεφτουν κατω κ τα αλλα μισα στα ρουχα του:twisted: η μεγαλη δε ριχνει αλλα μεχρι να φαει σκαει γαιδαρο.πχ θα τρωει ενα ενα μακαρονι κ ενδιαμεσα θα μιλαει θα πηγαινοερχεται να αλλαζει πηρουνια...γιαυτο τα μπαστακωνω μαζι μου κ δε το κουνανε αμα δε φανε.απλα ο μικρος με ανησυχει που ειναι 11.5 κιλα απο 14 μηνων.η μεγαλη ηταν 18,3 κ προχτες τη ζυγησα κ ηταν 17!γιατι εχασε??ο παιδιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα αλλα εγω θα σκασω.κ φυσικα δε θελω να τα μπουκωνω παραπανω γιατι η παχυσαρκια παραμονευει.ειδικα με το βαρος της μεγαλης δεν εχω προβλημα γιατι ειναι μεσα στις καμπυλες.κ σαν κοριτσι οσο ναναι δε θα μαρεζε να γινει παχουλη αργοτερα.το οτι εχασε με ανησυχει.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗ.ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΗΔΗ.ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΨΟΓΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΔΙ.

ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΠΑΒΟ !!ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ !ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ 1Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Κορίτσια αυτήν την εβδομάδα πήραμε σχεδόν 300γραμμάρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.600 πήγαμε!!!!! δεν το πιστεύω!

Μάλλον το caloreen κάτι κάνει σε συνδυασμό με το γάλα στην κρέμα!

ο αδερφουλης μου που ειναι εναμισι χρονο μικροτερος μου τωρα (ολοκληρο γομαρι:P) σε ηλικια 8 ετων με το ζορι ηταν 17 κιλα!εβγαζε την μπλουζα του κ μετρουσες τα κοκαλα του.τον ετρεχαν σε γιατρους στη θεσσαλονικη κ ολοι ελεγαν οτι θα μεγαλωσει κ θα γινει μια χαρα!ε τωρα που ειναι 25 εχει κ μια μπακα :P:p

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...