Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

g.stone μην στενοχωριέσαι. Εγώ πιστεύω πως αφού η παιδίατρος δεν ανησυχεί πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά. Κι εγώ πιστεύω πως σίγουρα θα πάρει και πόντους.Κι εμένα μπορεί να θέλει τα δικά της για να φάει αλλά τρώει πολύ καλά. Και μέχρι τώρα έπαιρνε το ελάχιστο εκτός από την τελευταία φορά που έκανε το ρεκόρ των 500γρ..Στον χρόνο είχαμε κάνει εξετάσεις αίματος, ούρων και για θυροειδή και όλα ήταν άψογα παρόλο που τότε δεν έρτωγε τόσο καλά όσο τώρα.ελπίζω αν βρεις το calorren να σας βοηθήσει. Περιμένουμε εντυπώσεις!

age πάλι καλά που τα πήρε τα 200 μετά την ίωση. Άντε και στα 9 σύντομα! :-)

Γατούλα και από εμένα να τους εκατστήσετε τους πόντους! :lol:

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να με κ εγω στην παρέα σας!!!

Είμαστε 6 μηνων παρά 2 ημέρες κ είμαστε 5890 χτεσινο ζυγισμα κ 64εκ.

Τρωμε κρεμα βανιλια εδω κ ενα μηνα κ κατι (τωρα ποια 2 γευματα των 150-200 το καθενα) κ 3 γαλα των 130 το καθενα, σπανιως μπορει να πιει εως κ 200....

Ο γιατρος μου λεει θα βαλει φρουτα οταν παρει βαρος....μεσα σε ενα μηνα πηρε κατι λιγοτερο απο 300 κ μου ειπε καθε βδομαδα να την ζυγιζω κ να του λεω κ θα μου πει ποτε να βαλω φρουτα....ακομα στις κρεμες με εχει κ ζυγισμα παλι την δευτερα...

Κ επισης μου ειπε να μην αλλαξω ακομα γαλα σε νο 2 παρολο που πλεον γινεται 6 μηνων...θα δουμε με το βαρος λεει.

Εμενα γιατι μου κανουν λίγο κουλά όλα αυτα???

Γατουλα τα λινκ που ειχες βαλει στις πρωτες σελιδες για τις καμπύλες (δεν καταφερα να διαβασω όοοοολο το θεμα) δεν δουλευουν....εχουμε κάποιο άλλο???

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!

Βαρος ειμαστε στο 10% κ υψος στο 50%.....εεεε ειμαστε λίγο δυσανάλογα αδύνατες, δεν είμαστε???

Ετσι ηταν και εμένα, και τωρα δεν παιρνει και πολυ υψος, ενώ ήταν στην 50 έπεσε καπου 20. Στο γαλα ειναι δύσκολη φαντάσου οτι ειναι 1 έτους και με δυσκολία πίνει 120 τη φορά. Αλλα το φαγητο (κρεας κλπ) της αρεσει. Στο φρούτο ήταν δύσκολη και ενώ είχαμε αρχίσει να πηγαίνουμε καλά τις τελευταίες μέρες δεν το θελει με τίποτα. Γνώμη μου ειναι να μην αργήσεις το φρούτο και για να το μαθαίνει σιγα σιγά και για να παιρνει βιταμίνες, οι γιατροί, οι πιο πολλοί να ξέρεις, ότι προτείνουν πολύ εύκολα ξένο γάλα και κρέμες σε σκόνη, γιατι υπάρχουν και συμφέροντα.

0b8bfa6eaf.png

Φρουτα θα της δώσω όταν μου δώσει το οκ ο γιατρος, οσο κ να μην μου κολλαει εμενα θεωρω οτι εχει καποιο λογο που το λεει, ισως κ αυτον που ανεφερε η Γατούλα. Προς το παρον δεν θελω να κανω του κεφαλιου μου, αν δω οτι κ απο βδομαδα μου λεει τα ιδια θα του μιλησω κ θα δουμε.

Όσων αφορά το ξένο γάλα, πίνει ήδη εδώ κ 3 μηνες αφου για δικούς μου λόγους σταμάτησα να θηλάζω κ κρεμες σκονη τρωει κανα μηνα περιπου.

Αυτό με τα συμφεροντα εχει γίνει πιπίλα για πολλούς.....οταν ο γιατρος μου λεει δώσε ΟΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΘΕΣ (κ η αληθεια ειναι οτι με αλλο ξεκινησα κ οταν εκανε δυσκοιλιοτητα τον ρωτησα κ μου εδωσε επιλογη απο 2 3 να παρω) κ ΟΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΘΕΣ δεν μπορω να δω που ειναι το συμφερον. Δεν θελω να γινω σε καμια περιπτωση επιθετικη αλλα δεν μπορω να ακουω ολο τα ιδια κ τα ιδια για συμφεροντα κλπ.

Να σου πω μιρτούλα, όταν εγω θήλαζα αποκλειστικά απο τον 2ο μήνα και στους πεντέμιση μου είπε να δίνω πρωι απόγευμα κρέμα βανίλια (ενώ θα μπορούσα μόνο μια φορά, μια μονο έδινα εγώ τελικά). Αν το έκανα αυτο θα αποθήλαζα πολύ πιο γρήγορα. Τον κράτησα με νύχια και με δόντια τον θηλασμό και κατάφερα μέχρι 8μιση να θηλάζω αποκλειστικά. Μετά έδινα και συμπλήρωμα μήπως και αρχίσει το παιδί να πίνει πιο πολύ (λάθος μου οπως το βλέπω τώρα) και τελικά το παιδί παλι δεν πίνει γάλα πολύ. Να φανταστείς ότι όταν ήταν 3-4 μηνών και ειχα αφησει δικο μου γαλα με το μπιμπερο έπινε 120. Τωρα ξυπνάει το πρωι από τις 10:30 το βράδυ που έχει κοιμηθεί και πίνει πολλές φορές μόνο 70-80. Τέλος πάντων πιο πολύ στο έγραψα, γιατί περί διατροφής των μωρών νομίζω πλέον και μετά απο άλλα που έχω ακούσει απο δικά μου άτομα, ότι την τροφή σε "τενεκε" (κρέμες και γαλα) την προτείνουν παρα πολύ εύκολα, αλλα κυριως γιατι θεωρω καλύτερο το παιδι να τρωει φρούτα φρέσκα παρα να αντικαταστησει τα φρουτα με κρέμα σκόνη, έστω και τωρα στην αρχη. Και επίσης είδα εδω στο φόρουμ ότι τελικά υπαρχουν και παιδάκια αδύνατα, γιατί τόσο θέλουν να φάνε.

Και επίσης για τους γιατρους και τα συμφέροντα, έτυχε να καλέσω την εταιρεία βρεφικού γάλακτος που έδινα στο παιδί όταν άρχισα το ξένο, διότι η γευση του ήταν απαίσια και δεν την θυμώμουν έτσι στην αρχή (σφραγισμένο κουτί) και θεώρησα ότι είχε αλλοιωθεί ενώ δεν είχε λήξει ακόμα. Ε να σου πω οτι με ρώτησαν πια είναι η παιδίατρός μου....

Και τα συμφέροντα ειναι απο παλια, παιδίατρος μεγάλη σε ηλικία μου είπε ότι όταν ήταν να ανοίξει το ιατρείο της, της πρότειναν απο τις εταιρείες να της το ανοίξουν αυτοί αρκεί να χορηγούσε ξένο γάλα.

Ο καθένας έχει την γνώμη του πάνω σ' αυτό.

0b8bfa6eaf.png

Εγω θηλασα αποκλειστικα σχεδον 3 μηνες παρα κατι κ στο συνολο 3,5. Σταματησα για δικους μου λόγους κ μαλιστα οταν ειχα πει εγω στο γιατρο αν μπορω να της δινω το βραδυ ξενο για να ξεκουραζομαι η απαντηση του ηταν "οχι τα πας καλα με τον θηλασμο μην το αραιωσεις"

Σαφως τα φρεσκα φρουτα ειναι καλυτερα απο την σκονη αλλα πιστευω οτι αλλο προσφερει το ενα κ αλλο το αλλο. (κ μιλαω για κρεμα βανιλια, μπισκοτοκρεμα, κρεμα δημητριακνω κλπ, γιατι εννοειται οτι δεν θα δωσω ετοιμη φρουτοκρεμα σκονη αντι φρεσκα φρουτα)

Παντως σε τηλεφωνικη ερευνα για κρεμες, πανες, γαλα οντως με ρωτησαν το ονομα του παιδιατρου, ευγενικα αρνηθηκα να απαντησω κ δεν διεκρινα καμια δυσαρεσκεια στον ερευνητη...

Δεν με κατάλαβες μάλλον, η γνώμη μου είναι ότι αντί για 2 γευματα κρέμα βανιλια κλ.π. θα ηταν καλύτερα κατα τη δική μου γνώμη πάντα και αφού είναι στην καταλληλη ηλικία, το ένα γευμα να είναι φρέσκια φρουτόκρεμα. Τις έτοιμες φρουτόκρεμες εμπορίου μπορεί κάποια στιγμή που είσαι έξω να τις χρησιμοποιήσεις αν χρειαστεί και δεν μπορείς να δώσεις άλλο γεύμα.

Οσο για την ερώτηση ποια παιδίατρο έχω, εμένα δεν μου την έκαναν σε τηλεφωνική έρευνα, αλλά απευθείας απο την εταιρεία που παράγει και τα βρεφικά γάλατα όταν τους κάλεσα εγώ για πιθανό πρόβλημα στο γάλα. Και εμένα η παιδίατρος μου που την έχω ακούσει σε ομιλία στο τηλέφωνο για νεογέννητο, είπε ασε να δούμε πως παει με το θηλασμό λίγο καιρό και μετά βλέπουμε, είναι δηλαδή υπέρ του θηλασμού, αλλά νομίζω μετά τους 6 μήνες δίνουν πολύ εύκολα τις κρέμες βανίλια κλπ και σε μεγάλες ποσότητες και δεν υποστηρίζουν πλέον τον θηλασμό όπως στην αρχή.

0b8bfa6eaf.png

Διαφημίσεις

αλλά νομίζω μετά τους 6 μήνες δίνουν πολύ εύκολα τις κρέμες βανίλια κλπ και σε μεγάλες ποσότητες και δεν υποστηρίζουν πλέον τον θηλασμό όπως στην αρχή.

Μα μετά τους 6 μηνες δεν πρεπει σιγα σιγα να μπαινουν σταδιακα κ κρεμουλες, κ φρουτα κ φαγακι??? Ειναι δυνατον περαν τον 6 μηνων ενα παιδακι να τρεφεται μονο με μητρικό γάλα, όσο θρεπτικό κ αν είναι αυτό (που φυσικα δεν τιθεται καμια αμφιβολια για αυτο...)

Μα μετά τους 6 μηνες δεν πρεπει σιγα σιγα να μπαινουν σταδιακα κ κρεμουλες, κ φρουτα κ φαγακι??? Ειναι δυνατον περαν τον 6 μηνων ενα παιδακι να τρεφεται μονο με μητρικό γάλα, όσο θρεπτικό κ αν είναι αυτό (που φυσικα δεν τιθεται καμια αμφιβολια για αυτο...)

και βεβαια να μπει και αλλο φαγακι, αλλα εσυ μας ειπες οτι ο γιατρος σου ειπε να δινεις ακομα 2 γευματα κρεμα βανιλια και οχι το ένα να το κάνεις φρούτα. Η δική μου η γνώμη, αν δεν το εγραψα σωστα σορρυ, είναι οτι καλύτερα να κάνει 1 φρούτα και 1 κρεμα βανίλια, για να αρχισει να παίρνει και βιταμίνες απο φρέσκα φρούτα και να τα συνηθίζει σιγά σιγά, αφού είναι πιο ποιοτικές οι θερμίδες τους, οχι οτι ειναι πιο πολλές, αλλα θα παρει βάρος εστω και σιγα σιγά.

Και τωρα που ειδα παλι τα προηγουμενα ποστ, πανω κατω στα γραμμαρια ιδιο βαρος και ιδιο ύψος ειχαμε στην ηλικία σας.

0b8bfa6eaf.png

Μα ναι κ η δικη μου απορια αυτη ηταν...γιατι να ειναι 2 κρεμα βανιλια κ όχι ενα κρεμα βανίλια κ ενα φρουτα....μήπως όμως η κρεμα βανιλια ειναι πιο "παχυντικη"?

Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι θελει να συνεχισουμε ετσι για να παρει βαρος. Ναι μεν δεν με πολυκαλυπτει η απαντηση αλλα ειπα οτι κ αυτη τη βδομαδα θα τον ακουσω, απο βδομαδα ομς που θα τον παρω να του πω βαρος θα επιμεινω για φρουτα κ σιγα σιγα σουπες...θα ειναι κλεισμενα 6 μηνων κ θελω να αρχισει να παιρνει κ αλλες γευσεις, ασε που ετσι μπορει να μην βαριεται ολο τις ιδιες γευσεις κ να τρωει πιο καλα.....λεω εγω τωρα, μπορει να λεω κ χαζα, δεν ξερω...

Μα ναι κ η δικη μου απορια αυτη ηταν...γιατι να ειναι 2 κρεμα βανιλια κ όχι ενα κρεμα βανίλια κ ενα φρουτα....μήπως όμως η κρεμα βανιλια ειναι πιο "παχυντικη"?

Οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι θελει να συνεχισουμε ετσι για να παρει βαρος. Ναι μεν δεν με πολυκαλυπτει η απαντηση αλλα ειπα οτι κ αυτη τη βδομαδα θα τον ακουσω, απο βδομαδα ομς που θα τον παρω να του πω βαρος θα επιμεινω για φρουτα κ σιγα σιγα σουπες...θα ειναι κλεισμενα 6 μηνων κ θελω να αρχισει να παιρνει κ αλλες γευσεις, ασε που ετσι μπορει να μην βαριεται ολο τις ιδιες γευσεις κ να τρωει πιο καλα.....λεω εγω τωρα, μπορει να λεω κ χαζα, δεν ξερω...

Οι κρεμες βανιλια κ.λ.π. ειναι παχυντικές, αφού σε χοντρουτσικα μωρα δεν τις δινουν. Εμενα που δυσκολεύτηκε στα φρούτα και τις τελευταιες μερες ξανα, ενω τα ειχαμε συνηθίσει, της έβαζα και λίγη κρεμα βανιλια μπισκοτοκρεμα κ.λ.π. (αναλόγως την ηλικία) γιατι αλλιως δεν την έτρωγε. Και πολλές φορές το απόγευμα αντί για σκέτη κρέμα βανιλια της αλέθω και λίγη μπανανα ή λιγο φρουτακι. Πες του μήπως να συνδυαζεις και τα δυο, δηλαδή αντι για νερό να λιώνεις λίγο αχλάδι και να συμπληρώνεις με σκόνη, ή και αντί του νερού για την παρασκευη της κρέμας βανίλιας να βάζεις γάλα ή μισο γάλα μισό νερό. Εμένα μου το ειχε πει και το κανω που και που αυτο με το μισο νερο μισό γάλα, γιατι αν εχει ολο γαλα δεν το τρώει με τίποτα.

0b8bfa6eaf.png

κοριτσια το μυρτακι ειναι μικρο ακομα και αδυνατο.

εγω πιστευω οτι απλα θελει να της δωσει πιο παχυντικα για λιγο και σε λιγο θα μπουν και τα φρουτακια στη διατροφη της

εμεις φανταστειτε οτι ξεκινησαμε με σκονη φρουτοκρεμα

μου τη συστησε και δε το μετανιωσα, αλλαωστε για ενα μηνα ηταν ολο και ολο , μετα μπηκαμε φουλ στα πραγματικα φρουτα

ο καθε παιδιατρος εχει οντως τα δικα του, στυλ και προτιμησεις

αν δεν ειναι κατι εχτριμ τον ακολουθουμε

εδω εχει βγει καινουργια σχολη που τους δινει φαι κανονικο απο 4 μηνων

τωρα για το θεμα θηλασμο και για να μη ξεφευγουμε απο το εδω τοπικ, η καθε μια μανουλα σιγουρα το παλεψε οσο μπορουσε περισσοτερο, εγω μονο 30 και 40 μερες μπορεσα να τους δωσω, δε βαριεσε! ηδη με ειχανε βγαλει γκολ απο την κουραση!

και η Α να μου ξερναει το γαλατακι μου η γαιδαρα!!!! για αυτο ηπιε παραπανω ο βασιλης, ειπα να κλαιω το ετοιμο και οχι το δικο μου!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια το μυρτακι ειναι μικρο ακομα και αδυνατο.

εγω πιστευω οτι απλα θελει να της δωσει πιο παχυντικα για λιγο και σε λιγο θα μπουν και τα φρουτακια στη διατροφη της

εμεις φανταστειτε οτι ξεκινησαμε με σκονη φρουτοκρεμα

μου τη συστησε και δε το μετανιωσα, αλλαωστε για ενα μηνα ηταν ολο και ολο , μετα μπηκαμε φουλ στα πραγματικα φρουτα

ο καθε παιδιατρος εχει οντως τα δικα του, στυλ και προτιμησεις

αν δεν ειναι κατι εχτριμ τον ακολουθουμε

εδω εχει βγει καινουργια σχολη που τους δινει φαι κανονικο απο 4 μηνων

τωρα για το θεμα θηλασμο και για να μη ξεφευγουμε απο το εδω τοπικ, η καθε μια μανουλα σιγουρα το παλεψε οσο μπορουσε περισσοτερο, εγω μονο 30 και 40 μερες μπορεσα να τους δωσω, δε βαριεσε! ηδη με ειχανε βγαλει γκολ απο την κουραση!

και η Α να μου ξερναει το γαλατακι μου η γαιδαρα!!!! για αυτο ηπιε παραπανω ο βασιλης, ειπα να κλαιω το ετοιμο και οχι το δικο μου!

Καλε δεν μαλωσα κανεναν για θεμα θηλασμού, αλίμονο ξέρω οτι δεν ειναι ευκολο η καθε μια οσο μπορεί, απλα το έφερε η κουβέντα. Αληθεια τα κανονικα φρουτα τα φαγατε ευκολα?

0b8bfa6eaf.png

το καλοριν το δινουμε και εμεις, το βρισκω σε ενα φαρμακειο στους αμπελοκηπους(το παραγγελνω και το φερνει), αν σε βολευει η περιοχη πες μου.και εμας το ρυζαλευρο μας ειπε να το φτιαχνουμε με γαλα, για να παιρνει περισσοτερες θερμιδες..

ευτυχως πολυ ευκολα περασαμε και στα πραγματικα φρουτα

η φρουτοκρεμα της Νουνου παντως ηταν απαιχτη απο μυρωδια

και θυμιζω και εγω μεχρι το καλοκαιρι τρωγαμε κρεμουλες φτιαγμενες με κρεμα γιατι δε πιναμε καθολου γαλατακι....000000000000000000000

Ενω τωρα χτυπαμε ενα βραδυνο 250 και τα δυο και ειμαι ευχαριστημενη. Δε τα κυνηγαω για πρωινο γαλα, παμε κατευθειαν στα φρουτακια μας!

Αργοτερα αμα μεγαλωσουν ισως καταφερουμε και κανα μπωλακι γαλα με κορνφλεικς για πρωινο!

kKZUp2.png

το καλοριν το δινουμε και εμεις, το βρισκω σε ενα φαρμακειο στους αμπελοκηπους(το παραγγελνω και το φερνει), αν σε βολευει η περιοχη πες μου.και εμας το ρυζαλευρο μας ειπε να το φτιαχνουμε με γαλα, για να παιρνει περισσοτερες θερμιδες..

Ευτυχώς το βρήκα και εγώ, το παράγγειλα δηλαδή. Έχεις δεί διαφορά ή τίποτα;

Αχ! Καημό το έχω με αυτές τις κρέμες! Δεν έφαγε ποτέ! Θα είχε πάρει σίγουρα καμιά θερμιδούλα παραπάνω..Πιο εύκολα έφαγε το φρούτο παρά την κρέμα. Ποσότητα πάντως φρούτου ικανοποιητική έφαγε από τον 8ο και μετά. Μέχρι τότε είχα πετάξει άπειρα μπολ...Το ρυζάλευρο και την φαρίν λακέ όσο και να προσπάθησα δεν τα έφγε ποτε.

Σήμερα βγάλαμε και το πρώτο μας δόντι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

DoUwp3.png

Αχ! Καημό το έχω με αυτές τις κρέμες! Δεν έφαγε ποτέ! Θα είχε πάρει σίγουρα καμιά θερμιδούλα παραπάνω..Πιο εύκολα έφαγε το φρούτο παρά την κρέμα. Ποσότητα πάντως φρούτου ικανοποιητική έφαγε από τον 8ο και μετά. Μέχρι τότε είχα πετάξει άπειρα μπολ...Το ρυζάλευρο και την φαρίν λακέ όσο και να προσπάθησα δεν τα έφγε ποτε.

Σήμερα βγάλαμε και το πρώτο μας δόντι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Μπα μη νομιζεις και εμενα που τις τρωει, οχι σε μεγαλες ποσοτητες δεν παιρνει και τρελλο βαρος, στη 10η καμπύλη σταθερά, τα δε φρέσκα φρουτα με τα χιλια ζορια και εκει που τα ειχαμε συνηθισει τις τελευταιες μερες παλι δυσκολευομαστε. Και για να τα συνηθισουμε επρεπε να έχουν και ροδακινο, ευτυχως που υπαρχει και το μανγκο που μοιαζει με το ροδακινο γιατι τετοια εποχη που να βρω ροδακινα. Ευτυχως που τρωει κρεατοσουπα κλπ και μαλιστα αρκετη, γιατι και το γαλα με το μικρο μπιμπερο ακομα ας ειμαστε 13 μηνων.

Για το δοντι σου ευχηθηκα στο αλλο ποστ, ειδες που ηταν "βαρυ" τελικα το δοντι?

0b8bfa6eaf.png

Ευτυχώς το βρήκα και εγώ, το παράγγειλα δηλαδή. Έχεις δεί διαφορά ή τίποτα;

δεν εχουμε ζυγιστει απο τοτε που το παιρνουμε. την πεμπτη παμε παιδιατρο και θα σας πω!

Ρε κοριτσια θα σας πω κι εγω τον πονο μου.Χθες ειχα παει σ ενα παιδικο παρτυ.Τι στο καλο γινεται?Ολα τα παιδια στην ηλικια της κορης μου ηταν πιο ψηλα και πιο χοντρουλια.Το δικο μου ηταν το πιο μικροκαμωμενο.Ενταξει ειναι 11 κιλα και περιπου 88 ποντους.Τι τρωνε τα αλλα παιδακια?Και να πω οτι εγω κι ο αντρας μου ειμαστε κοντοι...Ολα τα παιδακια βεβαια ετρωγαν.Η δικη μου δεν αγγιξε τιποτε!Μα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω πια! Κουραστηκα να τρεχω με το φαγητο πισω της...Ουφ! Ειπα κι εγω τον πονο μου.Το ξερω οτι δε συγκρινουμε τα παιδια μεταξυ τους και το επαναλαμβανω απειρες φορες στον εαυτο μου αλλα χθες μ επιασε το παραπονο...

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα Κατερινακι που ειναι μικροκαμωμενη η ομορφάδα σου...Μια χαρά φυσιολογική ειναι...

Τι να πω και εγω για τον Φουφη...

Μην φοβασαι τα κοριτσια...ειναι ωραιο να ειναι λεπτά

Φιλάκια...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

bebua ποσο ειναι η δικια σου????

arma μεγεια το δοντι! και εγω αυπνη σημερα απο γκριιιιιινια! ρημαδοκυνοδοντες!

εγω οιωθω οτι ειμαι στα ορια διχασμενης προσωπικοτητας χαχαχαχαχα

τρωει ...πολυ (!) και το σκεφτομαι θα εχω κοντη χοντρη μοντελα χαχαχαχα

αρνειται να φαει (καμια φορα, το ντανονινο τελικα δε της αρεσει) και παθαινω πανικο! ΔΕΝ τρωει! καταλαιπα του προηγουμενου ετους!

Ακομα και αυτη πολλες φορες παω να την ταισω και με το που βλεπει τυο κουταλακι, ασυνειδητα αποστρεφει το κεφαλι της και μετα απο 1 δευτερο ανοιγει το στομα! της εχει μεινει υποσεινηδητα η αρνηση

ασε βρε κοριτσια να μη σας τα λεω φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μαςςςςςςςςςςςςς

βεβαια στο 20% ειμαστε εεε, στο κλαμπα σας ανηκουμε ακομα!

η διαφορα στα 2 παιδια ηταν 3,5 κιλα, τωρα μειωθηκε στα 3!!!!!

Αρμα , ανθος οριζου της δοκιμασες???? ειναι λιγο πιο δυσκολη στη δοκιμασια αλλα εχω την αισθηση (ναι το ομολογω τα σιχαινομαιμ αδυνατω να τα δοκιμασω) οτι ειναι καλυτερη

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...