Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Μπράβο βρε arma!!!! να παίρνουμε κουράγιο και εμείς, που εδώ και μία εβδομάδα λόγω ίωσης δεν τρώει τίποτα και σίγουρα έχει χάσει τουλάχιστον 400 γρμ. 2 μήνες έκανε να τα πάρει αυτά :?:-? να δω τι θα κάνω όταν πάμε για εμβόλιο στο τέλος της εβδομάδας

Να χαίρεσαι την συνονόματη Εύα σου :-D :-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Είμαι πού χαρούμενη!!! Αυτό το μήνα πήραμε 500 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!! Ρεκόρ μιας και από 4 μηνών το περισσότερο που είχε βάλει ήταν 400γρ και αυτο μόνο 2 μήνες...Είμαστε 9 κιλά κ 80 πόντους και ανεβήκαμε στο βάρος από το 3 % στο 10%!

Εγώ αυτό τον μήνα απλά έβαζα λίγο παραπάνω λαδάκι στο φαγητό, ελαιόλαδο όμως και η Εύα για 15 συνεχόμενες μέρες έτρωγε όλο το φαγητό, όλα τα φρούτα, όλο το γιαούρτι και μείωσε λίγο το γάλα. Έτσι λοιπόν κατάλαβα για ακόμα μία φορά πως 1-2 μέρες να μην φάει όλη την ποσότητα χάνει κατευθείαν. Ελπίζω να συνεχιστεί η ανοδική πορεία! :-)

Μπράβο σας!500gr. σε ένα μήνα ; αυτό είναι άπιαστο όνειρο για εμας βρε arma μου.Εμείς κολλημένοι στα 10 kg! Ευτυχώς τώρα τρώει και στο σταθμό:shock: αφού τις 2 πρώτες εβδομάδες είχε χάσει μισό κιλό σχεδόν. Ουφ...για να δούμε...

Μπράβο βρε arma!!!! να παίρνουμε κουράγιο και εμείς, που εδώ και μία εβδομάδα λόγω ίωσης δεν τρώει τίποτα και σίγουρα έχει χάσει τουλάχιστον 400 γρμ. 2 μήνες έκανε να τα πάρει αυτά :?:-? να δω τι θα κάνω όταν πάμε για εμβόλιο στο τέλος της εβδομάδας

Να χαίρεσαι την συνονόματη Εύα σου :-D :-D

Age μου, μην ανυσηχείς αυτά που χάνουν απότομα από ίωσεις τα ξαναπαίρνουν αμέσως.Τίποτα παραπάνω θα πάρουν οι τσίροι μας ;;

Καλημέρα! Είμαι πού χαρούμενη!!! Αυτό το μήνα πήραμε 500 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!! Ρεκόρ μιας και από 4 μηνών το περισσότερο που είχε βάλει ήταν 400γρ και αυτο μόνο 2 μήνες...Είμαστε 9 κιλά κ 80 πόντους και ανεβήκαμε στο βάρος από το 3 % στο 10%!

Εγώ αυτό τον μήνα απλά έβαζα λίγο παραπάνω λαδάκι στο φαγητό, ελαιόλαδο όμως και η Εύα για 15 συνεχόμενες μέρες έτρωγε όλο το φαγητό, όλα τα φρούτα, όλο το γιαούρτι και μείωσε λίγο το γάλα. Έτσι λοιπόν κατάλαβα για ακόμα μία φορά πως 1-2 μέρες να μην φάει όλη την ποσότητα χάνει κατευθείαν. Ελπίζω να συνεχιστεί η ανοδική πορεία! :-)

πω πω κάτι βαριά δόντια που έρχονται... δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ φαντάζομαι φαφουτομάνα ακόμα, οπότε με τόσα γραμμάρια ετοιμάζονται πολλά δοντακια μου φαίνεται!

0b8bfa6eaf.png

Age μου, μην ανυσηχείς αυτά που χάνουν απότομα από ίωσεις τα ξαναπαίρνουν αμέσως.Τίποτα παραπάνω θα πάρουν οι τσίροι μας ;;

Μακάρι να είναι έτσι, γιατί άμα πέσουμε πάλι κάτω από την καμπύλη θα αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.:?:?

Από ότι είδα ο μικρούλης σου άρχισε να τρώει στο σταθμό και προσαρμόστηκε μια χαρά είδες που ανησυχούσες? :-P:razz:

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι έτσι, γιατί άμα πέσουμε πάλι κάτω από την καμπύλη θα αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.:?:?

Από ότι είδα ο μικρούλης σου άρχισε να τρώει στο σταθμό και προσαρμόστηκε μια χαρά είδες που ανησυχούσες? :-P:razz:

Ναι ρε δεν το πιστεύω!!! αφου μου λέει η δασκάλα γελώντας εχτές ΄΄αφου μαντρώσαμε τον Δημήτρη στο φαγητό και στο κλάμα τελείωσε!΄΄ φέρτε μου άλλον!! έγινε το καλύτερο παιδάκι μου είπαν:D Εντωμεταξύ τον ζύγιζω, μου δείχνει ότι πήρε 300 γρ. και πάνω που χαίρομαι όταν ενεργείται τα χάνει ρε γαμώτο.

Age και g.stone και για μένα τα 500γρ άπιαστο όνειρο ήταν. Σας λέω από 4 μηνών είχε πάρει μόνο 2 φορές 400γρ και όλες τις άλλες ή καθόλου, ή στο τσακίρ κέφι 300. Δεν το περίμενα με τίποτα!

πω πω κάτι βαριά δόντια που έρχονται... δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ φαντάζομαι φαφουτομάνα ακόμα, οπότε με τόσα γραμμάρια ετοιμάζονται πολλά δοντακια μου φαίνεται!

Ναι..ακόμα φαφουτομάνα...Λες να είναι τόσο βαριά τα δόντια και να έρθουν σύντομα, γι'αυτό να πήρε τόσο πολύ??? :lol:

DoUwp3.png

Ναι..ακόμα φαφουτομάνα...Λες να είναι τόσο βαριά τα δόντια και να έρθουν σύντομα, γι'αυτό να πήρε τόσο πολύ??? :lol:

Σιγουρα αφου ειπες οτι κατι σαν να ασπριζει... ερχονται επιτελους ourson2.gif.Μη νομιζεις και εγω φαφουτομανα και με αδυνατο παιδι αλλα δεν ασπριζει ακομα το ουλακι μας. Η μινιον τι κανει?

0b8bfa6eaf.png

Ναι ρε δεν το πιστεύω!!! αφου μου λέει η δασκάλα γελώντας εχτές ΄΄αφου μαντρώσαμε τον Δημήτρη στο φαγητό και στο κλάμα τελείωσε!΄΄ φέρτε μου άλλον!! έγινε το καλύτερο παιδάκι μου είπαν:D Εντωμεταξύ τον ζύγιζω, μου δείχνει ότι πήρε 300 γρ. και πάνω που χαίρομαι όταν ενεργείται τα χάνει ρε γαμώτο.

τωρα πειτε μου! να μη το σχολιασω αυτο?????? ε?????????

χαχαχαχαχαχαχαχα

και εγω προτιμω να την ζυγιζω, ΑΦΟΥ εχει φαει χαχαχαχαχαχα!

Παμε πολυ καλα! Τσακωνομαστε τι θα πρωτοφαει! Και ευτυχως δεν ειναι του γλυκου!

Εκτος απο αυτα τα bake rols! Ενα ΚΑΘΕ μερα τρωμε! Να της πως οχι? δε μπορω!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο! Μπράβο! Πάντα τέτοιoυς τσακωμούς να έχετε!!! :lol:

Και εννοείτε πως δεν θα πεις ΟΧΙ! Είναι κακιά λέξη! :lol: :lol: :lol:

DoUwp3.png

τωρα πειτε μου! να μη το σχολιασω αυτο?????? ε?????????

χαχαχαχαχαχαχαχα

και εγω προτιμω να την ζυγιζω, ΑΦΟΥ εχει φαει χαχαχαχαχαχα!

Μπράβο σας! ελπίζω να τον ζήσω και εγώ αυτό τον τσακωμό γατούλα μου. Ο δικός μου τσακίζει τα cream crackers. Μη σε δεί να τρώς, στο άρπαξε!

Εντω μεταξύ είπα στη δασκάλα του ότι με αγχώνει η αλλαγή στα άλλιωτα και ότι στο σπίτι δοκιμάζει μεν αλλα δεν τρώει κάνει την κίνηση του εμετού και δεν τον πιέζω καθόλου. Μου είπε μην ανυσηχείς θα τον μάθουμε εμείς όταν είναι έτοιμος. Ουφ! μακάρι!

ξεκινα και τα μπεικ ρολς, ειναι πιο σκληρα, αμα του αρεσουν να χρησιμοποιει πολυ τα δοντακια του! Ελπιζω οτι θα τον στρωσουνε και τον δικο σου εκει!

Αντε αμα καταφερουν να μας βαλουν και κανα προγραμμα για τουαλετα θα ειναι Ονειρο χαχαχαχαχα. Εχω στοκ για Β για 6 μηνες χαχαχαχα, για να δουμε θα χρειαστω και αλλες??????

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχχαχα και εμενα εδειξε η ζυγαρια εχτες 10700! το προσπερνω , ας ειναι και 10500!!!!!!

κανα ποντο θελουμε τωρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κολημενοι στο 82!!!!!!

το κακο ειναι οτι η μανα της παιρνει πολυ πιο γρηγορα

1 κιλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

kKZUp2.png

Μπράβο !! άντε άντε και εις ανώτερα :lol::lol: μια χαρά τα πάτε.........:mrgreen: :mrgreen:θα σας γράψω και τα δικά μας χαμπέρια την Παρασκευή, έχουμε εμβόλιο (πάλι χάλια θα γίνω το βλέπω απ την δική μου ζυγαριά) :?:???:

Εμείς σήμερα έχουμε εμβολιάκι οπότε θα τον μετρήσουμε κιόλας, θα πήρε κανα πόντο άραγε; την τελευταία φορά λίγα πράγματα...

Γατούλα 10.700 ε ;μπράβοοοοο! το πίστευες;

Age μου περιμένουμε και τα δικά σου καλά νέα!!

Καλημέρα κορίτσια!

Εχτές ήρθε η παιδίατρος για το εμβολιάκι μας και τον εξέτασε κιόλας. Κλασσικά χαμηλός σε όλα! 10.300 kg και 81εκ. Είπε το βάρος του είναι συμμετρικό μέ το ύψος αλλά μέχρι το Μάρτιο που κλείνει 2 χρονών πρέπει να πάρει αλλα 5εκ. περίπου. Θα τα πάρει; γιατί τους τελευταίους μήνες παίρνει ελάχιστο. Στενοχωρήθηκα. Μου είπε ότι πριν τα 2 δεν μπορούμε να κάνουμε εξετάσεις, 2 χρονών λοιπόν αν δεν παίρνει βάρος και ύψος θα ξεκινήσουμε με ορμονικές.Αυτή είναι αισιόδοξη βέβαια γιατί μου είπε ότι την ενδιαφέρει να μην παραμένει στάσιμος, έστω και λίγο να παίρνει είναι βασικό. Ρε γμτ ο δικός μου τρώει όμως με καραγκιοζιλίκια μεν και δύσκολα, αλλά τρώει. Μας έδωσε calorin να του βάζω μια κουταλιά της σούπας στα γεύματά του (για κανα 2μηνο και...)μπας και πάρει καμια θερμίδα. Για να δούμε...

και εγω περιμενω το δεκεμβρη να μου γραψει εξετασεις

Την βλεπω οτι ειναι καλη, το υψος με χαλαει αρκετα. Ας τις κανουμε και αυτες να βεβαιωθουμε οτι τα κοντα μας ειναι μια χαρα και χαλαλι!

Σημερα την εστειλα σταθμο με ενα φορεματακι για ....9-12 μηνων!!!!!

Δε μπορω να αλλαξω την γκαρνταρομπα της!

Οικονομικα παιδια!!!!

kKZUp2.png

Τι γλυκούλι! θέλει και φορεματάκι η τσιλιμπιθρούλα!εμένα του δικού μου του πέφτουν τα παντελόνια και αναγκάζομαι να του τα βάζω κοστανταρέ! ξέρεις μέχρι το στήθος!χι χι χι...όταν είμαστε στο σπίτι όμως έ, γιατί έξω του βάζω ζώνη.Είναι και πολύ μάγκας!

Κάτι πήρατε γατούλα μπράβο! Ρε κορίτσια δεν μπορώ να βρώ το caloreen, άνοιξα και θέμα μήπως ξέρει καμία. Στα φαρμακεία που το ζητάω με κοιτάνε σαν εξωγήινοι, δεν το έχουν ξανακούσει. Τι γίνεται; από το φαρμακείο δεν το αγοράζουμε;

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

πηραμε ποντο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 83!

Άντε να τους εκατοστήσετε !!! 100+83 =1,83 ουαουυυυυ τύφλα να έχει η Κουλιανού :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια!

Εχτές ήρθε η παιδίατρος για το εμβολιάκι μας και τον εξέτασε κιόλας. Κλασσικά χαμηλός σε όλα! 10.300 kg και 81εκ. Είπε το βάρος του είναι συμμετρικό μέ το ύψος αλλά μέχρι το Μάρτιο που κλείνει 2 χρονών πρέπει να πάρει αλλα 5εκ. περίπου. Θα τα πάρει; γιατί τους τελευταίους μήνες παίρνει ελάχιστο. Στενοχωρήθηκα. Μου είπε ότι πριν τα 2 δεν μπορούμε να κάνουμε εξετάσεις, 2 χρονών λοιπόν αν δεν παίρνει βάρος και ύψος θα ξεκινήσουμε με ορμονικές.Αυτή είναι αισιόδοξη βέβαια γιατί μου είπε ότι την ενδιαφέρει να μην παραμένει στάσιμος, έστω και λίγο να παίρνει είναι βασικό. Ρε γμτ ο δικός μου τρώει όμως με καραγκιοζιλίκια μεν και δύσκολα, αλλά τρώει. Μας έδωσε calorin να του βάζω μια κουταλιά της σούπας στα γεύματά του (για κανα 2μηνο και...)μπας και πάρει καμια θερμίδα. Για να δούμε...

Μην ανησυχείς βρε κοπέλα μου αφού παίρνει.... μέχρι τον Μάρτη είναι σχεδόν 5 μήνες δεν θα πάρει 5 εκ. σε 5 μήνες......:mrgreen::mrgreen:

Αυτό το calorin τι είναι?? άμα κάνει δουλειά .... πές το μας μπάς και.....:lol::lol:

Στα δικά μας τώρα....ευτυχώς πήραμε 200γρ παρά τις 15 μέρες που ήμασταν με την ίωση και δεν τρώγαμε ...:roll: είχες δίκιο G.Stone τα πήρε σε μία εβδομάδα ξανά + τα διακόσια γραμ. πάντως πάνε οι ελπίδες μου να πιάσουμε τα 9 κιλά μέχρι το τέλος του χρόνου.....ε.....πήραμε και λίγο ύψος 77,6 πήγε το σιαμιαμιδάκι μου :lol::lol:

Ελα age μου δικαιολογείται το σαμιαμιδάκι τώρα γιατί αρρώστησε. Είδες ; πήρε μερικά γραμμαριάκια πάντως και ύψος.Το caloreen είναι ένα σκεύασμα θερμίδων σε σκόνη. Σκέτες θερμίδες, όχι φάρμακο, σαν να τρώει παρπάνω γεύματα μου είπε η παιδίατρος. Δεν βλέπεις τρελλή διαφορά αλλά κάτι κάνει. Μπορούμε να το παίρνουμε για μήνες, αυτο συστήνουν οι παιδογαστραντερολόγοι μου είπε. Είναι άοσμο και άγευστο μου είπε και βάζουμε μια κουταλιά σε κάθε γεύμα. Ναι αλλά δεν το βρίσκω!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...