Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Kαι εμείς (αν δεν εχω κανει λαθος στο μετρημα) ειμαστε σημερα 7600 και 69 εκατοστα...γεννηθηκαμε 3520 και συνεπως θα έπρεπε να ειμαστε τωρα πιο πανω μιας και τσακίζει όλο το φαγητο του αλλά περάσαμε ζόρια και εμεις (ουρολοιμώξεις, αλλεργιες σε άπειρα που ακομη εχει) και ετσι μειναμε λιγάκι πίσω. Τωρα όμως δείχνει σουπερ!

ssttaa γιατι του δίνεις μόνο πατάτα απο λαχανικό? κρέας άλλο απο κοτόπουλο δνε τρώει? επειδη και εμείς έχουμε αλλεργίες και όχι μόνο στην πρωτείνη του γάλακτος αν θέλεις μπορώ να σου πω τι είναι ασφαλές να του δώσεις.

Ξεκινήσαμε τις στερεές στον 7ο γιατί τον 6ο είμασταν τάβλα εγχειρισμένοι(συγγενής καρδιοπάθεια). Εκτός απο πατάτες του δίνω καρότο, κολοκύθι και σέλινο, αλλά τίποτα απο αυτά δεν έχει θερμίδες κι έτσι δεν τα έγραψα ;). Την άλλη βδομάδα πάμε παιδίατρο και μου είπε θα του δώσει κατσικάκι και κουνέλι (μπλιάχ :oops:). Το θέμα μας είναι όχι τόσο η ποικιλία αλλά η ποσότητα. Δεν έχει απαίτηση στο φαϊ, ποτέ δεν έκλαψε γιατί πείναγε, και βαριέται γρήγορα. Κάποιες φορές αρνείται πεισματικά να φάει άλλο κι αν έρθει η μητέρα μου κοντά μας με καινούργιο μουσικοχορευτικό (στην κυριολεξία :lol:) συνεχίζει!

ssttaa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γατούλα που είσαι? Για δώσε λίγο θάρρος γιατί ο μικρός είναι στην δευτερη εβδομάδα προσαρμογής στον παιδικό και δεν τρώει τίποτα!!!

Χασαμε κιόλας βάρος. Αυτό μου έλειπε πάνω που πατήσαμε τα 10 κιλά ρε γμτ.

Τι θα κάνω ? εδώ μου βγάζει εμένα το λάδι στο φαγητό πως να τον ταϊσουν οι δασκάλες?

λίγη υπομονή g.stone τα παιδάκια πρώτα προσαρμόζονται στον σταθμό και μετά αρχίζουν να τρώνε σιγά σιγά. Έχει κοιμηθεί εκεί έτσι δεν είναι?

Τα δικά μας νέα έτσι για να ξέρετε ότι υπάρχουν και χειρότερα είναι

15 μηνών και 10 ημερών 8370 και 77 εκ. (εμοτικον που κλαίει σπαρακτικά) και το άσχημο είναι ότι τρώει ρε γμτ...... με τις αλλεργίες όμως αργήσαμε να βάλουμε πράγματα και έμεινε πίσω.

ssttaa μια χαρά είναι το κουνελάκι η δικιά μου τα τσακίζει, επίσης βοηθήματα για το φαγητό είναι και τα..... ζουζούνια και φυσικά η πλήρης παρακμή το cd των mazoo το τι αρκούδα, αρκούδα έχω τραγουδήσει ........ (μου αρέσει που τα σνόμπαρα κιόλας η %^$@)

χαχα τι τραβαμε ...και εμενα μου αρεσει!!!!

στοουν, εγω επειδη ηταν ξαφνικη αλλαγη απο λιωμενα στα αλιωτα, τα αφηνω στο σταθμο μονο 9-1 και μετα τα παιρνει η γυναικα και οσο θελουν ξανατρωνε στο σπιτι

η Αναστασια εφτασε 10200!!!!!! σε λιγο θα της κανω και διαιτα!!!!!

τωρα για σενα τι να σου πω? τι σου λενε αυτοι?

kKZUp2.png

Αχ ρε γατούλα μου τι να μου πουν και αυτές! ότι μόλις βλέπει το κουτάλι να πλησιάζει κατευθείαν σφραγίζει το στόμα του και στριφογυρίζει το κεφάλι του. Της λέω σε αυτή που το ταϊζει να του δίνει καποιο αντικείμενο στα χέρια του όπως κάνω και εγώ αλλά μου λέει ότι δοκίμασε και δεν πιάνει. Τον πάω 7:20 με 14:00 και από την άλλη εβδομαδα θα κάθεται έως 15:30 περίπου. Κοιμάται κιόλας.

Εχτές μόλις γύρισε έφαγε το φαγητό του και καπάκι ένα αβγό. 17:30 κρέμα 250γρ. και 19:45 δυο κρέμες ψυγείου δηλ. 250γρ. Την άλλη εβδομάδα όμως πως θα τρώει ρε γαμώτο που θα τον παίρνω πιο αργά? Τα δικά σου μετά από πόσο καιρό άρχισαν να τρώνε στο σταθμό? τα κυνηγούσες και εσυ στο σπίτι?

Διαφημίσεις

λίγη υπομονή g.stone τα παιδάκια πρώτα προσαρμόζονται στον σταθμό και μετά αρχίζουν να τρώνε σιγά σιγά. Έχει κοιμηθεί εκεί έτσι δεν είναι?

Τα δικά μας νέα έτσι για να ξέρετε ότι υπάρχουν και χειρότερα είναι

15 μηνών και 10 ημερών 8370 και 77 εκ. (εμοτικον που κλαίει σπαρακτικά) και το άσχημο είναι ότι τρώει ρε γμτ...... με τις αλλεργίες όμως αργήσαμε να βάλουμε πράγματα και έμεινε πίσω.

ssttaa μια χαρά είναι το κουνελάκι η δικιά μου τα τσακίζει, επίσης βοηθήματα για το φαγητό είναι και τα..... ζουζούνια και φυσικά η πλήρης παρακμή το cd των mazoo το τι αρκούδα, αρκούδα έχω τραγουδήσει ........ (μου αρέσει που τα σνόμπαρα κιόλας η %^$@)

Μόνο τα ζουζούνια? εδώ όλοκληρες μουσικοχορευτικές παραστάσεις στήνουμε με τον σύζυξ!

τι να πω! εμεις με την πρωτη εγκλιματιστικαμε! Αλλα τα παιρνω και νωρις

φανταζομαι 3,30 αμα τα παιρνεις κατι παραπανω θα τους εχουν δωσει

αλλα δε καταλαβα, δε τρωει εκει και τρωει τον αμπακο στο σπιτι μολις γυρισει????

εμεις δεν εχουμε πρωινο γαλα καθολου

τα παω στις 9 και τους δινουν οτι εχουν

12 μεσημεριανο

1.30 στο σπιτι αν θελουν λιγο ακομα

5 κρεμα η φρουτοκρεμα αναλογα

9 γαλα

δε ξεφυγαμε ευτυχως καθολου απο το προγραμμα μας γιατι και πριν ειμασταν 9.30 φρουτοκρεμα και 1 φαι

απο τις πρωτες μερες μου ειπε η κοπελλα οτι ειναι απο τα πιο συνεργασιμα παιδακια

και πιστευω οτι παιζει ρολο και η κοπελα που μας εκατσε να τα προσεχει, ειναι παρα πολυ καλη

kKZUp2.png

Μπορεί να φάει 2-3 κουταλιές φρουτόκρεμα ή και καθόλου στο σταθμό. Μόνο ψωμάκι τρώει εκεί. Σήμερα έκανε μεγάλο αγώνα η δασκάλα του για να φάει την μισή ψαρόσουπα. Και την πιστεύω γιατί και με εμένα είναι πολύ δύσκολος. Απλά δεν του έχει βρεί ακόμα το κουμπί του. Μου είπε σήμερα που θα πάει θα μάθει να τρώει όπως όλα τα παιδάκια. Μου ήρθαν αδύνατα αλλά τα πάχυνα! Τι να πω... Αχ μόνο το καστοράκι μου είναι τόσο πολύ δύσκολο στο φαγητό. Ενώ πεινάει ρε γαμώτο μόνο με καραγκιοζηλίκια τρώει και αν του δώσεις ότι υπάρχει στο σπίτι! ουφ!

δηλ εμεις που ξεκιναμε βρεβικο την αλλη εβδομαδα κ το μωρο εχει μαθει να τρωει μονο απο εμενα την εχουμε βαψει?εγω κανω μια ωρα τον κλοουν κ παλι τρωει 100 μλ φρουτα ,εκει με αλλα 10 μωρα τι θα γινει?φρουδες ελπιδες εχω..

NJMAp3.png

δηλ εμεις που ξεκιναμε βρεβικο την αλλη εβδομαδα κ το μωρο εχει μαθει να τρωει μονο απο εμενα την εχουμε βαψει?εγω κανω μια ωρα τον κλοουν κ παλι τρωει 100 μλ φρουτα ,εκει με αλλα 10 μωρα τι θα γινει?φρουδες ελπιδες εχω..

Α, και εσείς από τα ίδια βλέπω...Και ο δικός μου μόνο με εμένα τρώει και και με την μαμά μου. Δεν μπορεί κανένας άλλος να τον ταϊσει. Που θα πάει θα αρχίσουν να τρώνε και αυτά.

Διαφημίσεις

Γατούλα τί ευχάριστα είναι αυτά με την Α!!!!! 10200!!! Σαμπάνιες!!!

Εμείς την έχουμε πάρει τον κατήφορο..........

Η Κ 8800 και ο Σ 9600..... Οι εξετάσεις αίματος της Κ ήτανε πολύ καλές. Τώρα η γιατρός ζήτησε εξετάσεις και για τον Σ γιατι στην καμπύλη κατεβαίνει σταθερά. Τουλάχιστον η Κ είναι εκτός κλίμακας αλλά στην καμπύλης της...... Για να δούμε

Εντωμεταξύ τρώνε κανονικά. Λιωμένα βέβαια.

Το πρόγραμμά τους. στις 7:15 ο Σ πίνει 240 γάλα και η Κ 100-140γάλα. στις 10:30 τρώνε ο Σ μισή μπανάνα με μισό μήλο ή αχλάδι ή ροδάκινο με χυμό πορτοκάλι (περίπου 180ml) και η Κ περίπου 60-100ml. Μεσημέρι τρώνε 200-250ml φαγητού. Απόγευμα ο Σ γιαούρτι ή 180ml κρέμα και η Κ 150ml κρέμα. Το βράδυ ο Σ 260ml γάλα και η Κ 250-300ml γάλα και μετά η Κ ξυπνάει στις 4 το βράδυ και πίνει άλλα 140ml γάλα. Αυτά. Ενδιάμεσα λίγα κράκερ. Είναι λίγα, πολλά, κανονικά, τί λέτε?????

Μινιόν η μικρή πώς είναι??? Τί σας είπανε οι γιατροί στην Αγγλία????

G.stone από αυτά που περιγράφεις μου φαίνεται ότι ο μικρός αντιδρά για το σταθμό γι αυτό δεν τρώει. Σε λίγο καιρό θα φάει. Είναι απίστευτο πόσα καταλαβαίνουν τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία!!!! Κάθε μέρα με αφήνουν τα δικά μου άναυδη με αυτά που ανακαλύπτω ότι καταλαβαίνουν!!!!!!!

Age εμείς στο ρεπερτόριο προσθέσαμε και τον ''μιμι'' όπως τον λένε τα παιδιά!!!! Τον mickey mouse clubhouse!!!!!!!! Τρελλένονται!!!!!! Δοκίμασε το!!!!!

Αυτά κι από εμάς. Sorry για τα ορθογραφικά!!!!!!!

IeXep3.png

cj σχετικα καλα ειναι το φαι σας δε μπορω να πω... η Κ θελει πιο πολυ αλλα γυναικες τι να τις κανεις. Για την Α ειναι, 200-250 φρουτοκρεμα, 200-250 φαι, 1,5 γιαουρτακι, 150-200 γαλα και κρακερακια αναμεσα! Ο Β τα ιδια, μονο παραπανω γαλα το βραδυ και περισσοτερη θεληση στο μαμ!!!! αυτο μονο! Δηλαδη ειναι και στο μεταβολισμο του παιδιου, οτν Β τον πιανει , την Α καθολου

την παιδιατρο ολο της λεω να μου γραψει εξετασεις αλλα τα βλεπει καλα και μου λεει μετα τα 2 καλυτερα

εχτες ειμαστε σε γενεθλια, φαγαμε ντανονινο πριν παμε εκει

βρε τιποτα, πορτοκαλαδα μονο, ουτε πιτσα ουτε μπομπιτσα ουτε σουβλακι, τους εδινα, τα ετρωγα εγω

αααα ο Β εφαγε μιση τουρτα, δυστυχως πηρε απο μενα στα γλυκα αυτος, το μεσημερι τσακωνονταν για μια σοκολατα

CJ καμια προσπαθεια με αλιωτα εχεις κανει? θελει υπομονη το ρημαδι αλλα μηπως αμα τα αφησεις σε τραπεζακι μονα τους τους αρεσει????? πηγα και πηρα απο ΙΚΕΑ προχτες και την εχουν καταβρει, οχι τοσο για το φαι, αλλα διαβαζου και καλα, βαζουν τα παιχνιδια τους, τουβλακια

αυτα, εγραψα διαφορα οπως παντα.....

kKZUp2.png

Γατούλα τί ευχάριστα είναι αυτά με την Α!!!!! 10200!!! Σαμπάνιες!!!

Εμείς την έχουμε πάρει τον κατήφορο..........

Η Κ 8800 και ο Σ 9600..... Οι εξετάσεις αίματος της Κ ήτανε πολύ καλές. Τώρα η γιατρός ζήτησε εξετάσεις και για τον Σ γιατι στην καμπύλη κατεβαίνει σταθερά. Τουλάχιστον η Κ είναι εκτός κλίμακας αλλά στην καμπύλης της...... Για να δούμε

Εντωμεταξύ τρώνε κανονικά. Λιωμένα βέβαια.

Το πρόγραμμά τους. στις 7:15 ο Σ πίνει 240 γάλα και η Κ 100-140γάλα. στις 10:30 τρώνε ο Σ μισή μπανάνα με μισό μήλο ή αχλάδι ή ροδάκινο με χυμό πορτοκάλι (περίπου 180ml) και η Κ περίπου 60-100ml. Μεσημέρι τρώνε 200-250ml φαγητού. Απόγευμα ο Σ γιαούρτι ή 180ml κρέμα και η Κ 150ml κρέμα. Το βράδυ ο Σ 260ml γάλα και η Κ 250-300ml γάλα και μετά η Κ ξυπνάει στις 4 το βράδυ και πίνει άλλα 140ml γάλα. Αυτά. Ενδιάμεσα λίγα κράκερ. Είναι λίγα, πολλά, κανονικά, τί λέτε?????

Μινιόν η μικρή πώς είναι??? Τί σας είπανε οι γιατροί στην Αγγλία????

G.stone από αυτά που περιγράφεις μου φαίνεται ότι ο μικρός αντιδρά για το σταθμό γι αυτό δεν τρώει. Σε λίγο καιρό θα φάει. Είναι απίστευτο πόσα καταλαβαίνουν τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία!!!! Κάθε μέρα με αφήνουν τα δικά μου άναυδη με αυτά που ανακαλύπτω ότι καταλαβαίνουν!!!!!!!

Age εμείς στο ρεπερτόριο προσθέσαμε και τον ''μιμι'' όπως τον λένε τα παιδιά!!!! Τον mickey mouse clubhouse!!!!!!!! Τρελλένονται!!!!!! Δοκίμασε το!!!!!

Αυτά κι από εμάς. Sorry για τα ορθογραφικά!!!!!!!

Το κακό είναι ότι τώρα και στο σπίτι έγινε ακόμα πιο δύσκολος στο φαγητό. Ρε κορίτσια δεν θέλει να κάτσει στο καρεκλάκι να φάει. Εχει αποθυμένο φαίνεται από το σταθμό.

καλημερα κοριτσια να ειναι παντα γερα τα παιδακια μας. εμενα η μπουμπουκα μου ειναι 4,5 μηνων 6600 και 61εκ. δεν τρωει πολυ (μονο κοιμισμενη) ειναι καλα;;;

[sIGPIC][/sIGPIC] Έχω έρωτα με την κόρη μου

cjohnson θα τα δοκιμάσω γιατί όλο αρκούδα αρκούδα το βαρεθήκαμε .......(η μαμά δηλαδή) :mrgreen::mrgreen:

G.STONE, εμείς το καρεκλάκι το κόψαμε από το καλοκαίρι στις διακοπές, τώρα μόνο αγκαλιά διαφορετικά κάνουμε διαδρομές σε όοολο το σαλόνι ....... άσε άσε......(στο σπίτι δηλαδή γιατί στο σταθμό μια χαρά κάθετε)

Γατουλα, αυτά τα καρεκλάκια του ΙΚΕΑ έχουν και πλαϊνά? γιατί προχθές που πήγαμε στην γιαγιά βρήκε ένα μικρό πλαστικό της ξαδέλφης, της άρεσε και θρονιάστηκε εκεί για να την ταΐσω, του ΙΚΕΑ είναι από ξύλο έτσι δεν είναι?

Διαφημίσεις

Εχθές πήγαμε επίσκεψη σε φίλες μας. 2,5 και 4. Λοιπόν έβαλε η μαμά τους σε πιατάκια ένα κέϊκ που τους πήγα εγώ, κομένο σε μεγάλα κομμάτια και καθίσανε και τα 4(μαζί και τα δικά μου) σε ένα παιδικό τραπεζάκι με 4 παιδικές καρεκλίτσες. Οι φίλες μας σηνηθισμένες μιά χαρά. Τα δικά μου ενθουσιάστηκαν με την ιδέα του χαμηλού τραπεζιού. Ο Σ περιεργαζότανε την καρέκλα και το τραπέζι..... Οταν επιτέλους καθίσανε απλώνανε χέρι σε όλα τα πιατάκια και τσιμπούσανε λίγο. Στο τέλος τους πρόλαβα στο τσακ να αναποδογυρίσουνε το πιάτο!!!!!

Ητανε μία αρχή!!!!! Με βλέπω στο ΙΚΕΑ για τη σειρα με τα πλαστικά τραπεζοκαθισματάκια!!!

IeXep3.png

Σειρα ΜΑΜUΤ κατευθειαν! Αλλα μη τολμησεις και μου παρεις την τελευταια ροζ καρεκλα, θα σε κυνηγησω χαχαχα απο τον Ιουλη προσπαθω που θα παει??????

Θελω 2 καρεκλες ακομα, με 1 μπλε τσακωνομαστε!!!!!

τραπεζι στρογγυλο μεγαλο πρασινο 30 ευρω

σκαμπουδακια χρωματιστα 5 ευρω το καθενα

καρεκλες χρωματιστες 10 ευρω η μια

kKZUp2.png

αρχισε κανα τυροπιτακι σπανακοπιτακι τοστακι και τα συναφη μπας και δειτε και σεις το φως!!!!!

ααααα ειναι και τα 2 αρρωστα

χελπππππππππππππππππππππππ

kKZUp2.png

Τοστ τους έχω αρχίσει. Τρώω έγω το πρωί και τους κόβω. Ο Σ το γλύφει και η Κ βγάζει γαλοπούλα και τυρί και τρώει λίγο ψωμί. Δηλαδή από ένα κομμάτι 3Χ3εκ που τους δίνω τρώνε το 1Χ1!!!!!! Και μικρά κομματάκια τους το κόβω σε πιατάκια για να είναι έτοιμες μπουκίτσες. Η Κ βάζει 2-3 στο στόμα της και μετά από 1' τα φτύνει!!! Ο Σ δοκιμάζει από όλα από λίγο!!!!! Που θα πάει θα τα καταφέρουμε!!!!!!!!!!

IeXep3.png

νεα εισοδος στην παρεα!

εχω και εγω μια αδυνατουλα, 6,5 μηνων 62 ποντους 5670! στο 3% βαρος, 10& υψος και πεφτουμε!

γεννηθηκαμε 37 εβδομαδα 1970(υπολλειπομενη ενδομητρια αναπτυξη απο τον 7ο μηνα) , μπηκαμε δυναμικα και γρηγορα στις καμπυλες, μεχρι και 25 βαρος και 50 υψος φτασαμε, αλλα μετα τον 3-4 μηνα, απο βαρος τιποτα, 200γρ με το ζορι. και εγω πιστευω οτι τρωει, δεν ξεσκιζεται, αλλα τρωει, που τα βαζει δεν ξερω!!

θα τα λεμε υποψιαζομαι, γιατι δεν μας βλεπω να παχαινουμε!

Α καλα κοριτσια εμεις ειμαστε 19 μηνων τρωμε ακομα αλεσμενα και απο κιλα ειμαστε 11 ακριβως (μεσα σε ενα μηνα βαλαμε 50gr) και 85 ποντους. Οταν τον βλεπεις εχει κατι μαγουλακια και οταν τον ζυγιζει η γιατρος δεν μπορει να το πιστεψει. Για 3 μηνες δεν βαζαμε γραμμαριο. Καναμε εξετασεις και ολα βγηκανε καλα. Στο τελος η γιατρος μου ειπε πως ειχε και εμοιασε (τον αντρα μου που τρωει τα παντα αλλα δεν βαζει γραμμαριο 1,85 και 65 κιλα). Ο μικρος πινει το γαλα το πρωι 200-250ml μερα παρα μερα τρωει ενα αυγο μελατο με ψωμι και τυρι, μετα την φρουτοκρεμα (1 μπανανα, 1 αχλαδι, 1/2 μηλο, 1/2 ροδακινο και 1/2 πορτοκαλι) στο ενδιαμεσο καμια φρυγανια κανα μπισκοτο και ενα μεγαλο μπολ φαγητο για μεσημεριανο. Κατα τις 5 του δινω κρεμα και μετα κανα τοστ και τελος παλι γαλα. Απο κιλα ομως τιποτα..... Και αμα με δει να τρωω ουτε γυριζει να με κοιταξει. Και που να του δωσω κανονικο φαγητο και να μη το αλεσω δεν τρωει ουτε τη μιση ποσοτητα. Τα Σαβ/κα που τον εχω το μεσημερι και του δινω κανονικο φαγητο στο μισο πιατο γυριζει το κεφαλι του και δεν ξανατρωει.

Το πρωι που ξυπνάει, με το ζόρι να πιεί 150 γρ γαλα και αυτο βλέποντας

παιδικά στην τηλεόραση. Κατα τις 10 θα φάει αυγό με ψωμι (είναι το μόνο

πο τρώει ευχάριστα). Τις μέρες που δεν του δίνω αυγό προσπαθώ να του δώσω φρουτόκρεμα. Άλλες φορές θα φάει κάμποση και άλλες καθόλου.

Κατα τις 1130 θα κοιμηθεί λιγάκι και προσπαθώ να του δώσω λίγο γαλατάκι ακομη (οχι πάντα). Καλά για το μεσημεριανό δεν το συζητώ. Μαρτύριο! Εννοείται αλεσμένα γιατί τα κανονικά τα βάζουμε στο στόμα και έχουμε την μπουκιά 5 λεπτά ...μετά την φτύνει. Όσο για το αλεσμένο με χίλια βάσανα, παιχνίδια, τραγούδια κτλ... να φάει 10 κουταλιές. Το μεσημέρι που θα κοιμηθεί προσπαθώ πάλι γάλα (παλι άλλοτε το θέλει και άλλοτε οχι - και παντα μιλαω για 100 μλ ποσότητα). Το απόγευμα αν είμαστε τυχεροί θα φάει ή λιγο φαγητό απο το μεσημέρι, ή φρούτο αν δεν εχει φαει μέσα στη ημέρα ή τραχανά που του αρέσει κάπως καλύτερα απο τα υπόλοιπα. Υπάρχει μέρα που έχω φτιάξει και 3 φαγητά μπας και φαει χωρις επιτυχία.

Το βράδυ πίνει γάλα πριν κοιμηθεί. Καλά για γιαούρτια, μαρμελάδες και τέτοια ουτε που να τα δεί. Όπως καταλαβαίνετε ξυπνάω το πρωί και λέω..άραγε σήμερα θα είμαστε τυχεροί να φαει λίγο?

Μια μέρα τον άφησα με μια κρέμα ολη την ημέρα μπας και πεινάσει...ούτε αυτό δεν έπιασε :lol:

Το μόνο που βλέπει και κάνει σαν τρελλός είναι η σοκολάτα ή σοκολατένιο γλυκό. Τα οποία βέβαια αποφεύγω να του δίνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

O Πανούλης μου 18 μηνών και με το ζόρι 10 κιλά.

Αν τον άφηνα όλη μέρα χωρίς φαι δεν θα τον πείραζε. Μόνο το

παιχνίδι έχει στο μυαλό του. Όσοι τον βλέπουν μου φωνάζουν οτι είναι

πολύ αδύνατος. Τι να κάνω δεν ξέρω. Η μαμά μου πήγε και αγόρασε

βασιλικό πολτό. Το ξεκινήσαμε εδω και 3 μέρες. Για να δουμε αν θα έχουμε

αποτέλεσμα. Βλέπω τι τρώνε τα δικά σας παιδάκια και ζηλεύω!!!!!!:roll:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...