Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον το χουν τα αδυνατα.....

ειναι αυτο που λενε οτι τρωει σαν το πουλακι..... εεεε τι τρωει το πουλακι ρε κορασιδες?????? σπορακιαααααα

γεια σου πατριδα ολυμπια......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

μαλλον το χουν τα αδυνατα.....

ειναι αυτο που λενε οτι τρωει σαν το πουλακι..... εεεε τι τρωει το πουλακι ρε κορασιδες?????? σπορακιαααααα

γεια σου πατριδα ολυμπια......

Γεια χαρα κοριτσι.

Ν σας πω και κατι ?Ας το σκεφτουμε αλλιως το θεμα.

Η Μαρια μπορει να μου βγαζει το λαδι στο φαγητο, μπορει να εχω τεραστιο προβλημα στα ρουχα της αφου τα νουμερα για την ηλικια της ειναι φαρδυα απο τη μια και κοντα απο την αλλη,αλλα......στην ενοργανη πεταει!!!!!!!

Ειναι μακραν το πιο ευλυγιστο παιδακι.

Και καμαααααρι η μαμα!!!!!!!

Ε, οπως και να το κανουμε ειναι πιο αερατα τα αδυνατα , ετσι δεν ειναι?

Ας τα χαιρομαστε λοιπον.

καλησπερα σε ολες τις μανουλες που εχουν λιγοφαγα παιδακια!εχω ενα αγορακι 19 μηνων που τρωει δοξα το θεο μια χαρα αν εξαιρεσω ενα θεματακι που δεν πινει πολυ γαλα. βεβαια μεχρι που ξεκινησαμε να τρωμε (5 μηνων περιπου) επινε πολυ γαλα. η μικρη μου απο την αλλη 4 μηνων η κυρια καθε φορα που της φτιαχνω γαλα κανω το σταυρο μου μπας και πιει μια νορμαλ ποσοτητα για την ηλικια της! μπορει να πιει σε ενα γευμα 100 γραμ, σε αλλο 120, σε αλλο 140 αλλα μπορει να γινει και ενα θαυμα και να πιει και 180. η παιδιατρος μου λεει οτι αφου παιρνει βαρος δεν υπαρχει προβλημα, αλλα μεχρι ποτε θα παιρνει βαρος με αυτες τις ποσοτητες? θα ξεκινησουμε και 5 μηνων λογικα και κουταλι και ηδη τρεμω! με το μπουκαλι αν δε θελει αλλο ή σφραγιζει το στομα ή αν καταφερω να της βαλω την πιπιλα κλαιει παρακλητικα μεχρι να βγαλω το μπουκαλι.συνηθισμενη απο το γιο μου που και πετρες να του δωσεις θα τις φαει αν και αδυνατος μολις 11500 κιλα δεν ξερω τι να την κανω τη σουσουραδα! δε θελω να ειναι παχια,απλα να τρωει αναλογα με την ηλικια της.

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες που εχουν λιγοφαγα παιδακια!εχω ενα αγορακι 19 μηνων που τρωει δοξα το θεο μια χαρα αν εξαιρεσω ενα θεματακι που δεν πινει πολυ γαλα. συνηθισμενη απο το γιο μου που και πετρες να του δωσεις θα τις φαει αν και αδυνατος μολις 11500 κιλα δεν ξερω τι να την κανω τη σουσουραδα! δε θελω να ειναι παχια,απλα να τρωει αναλογα με την ηλικια της.

ΑΑΑΑΑ κουκλα μου μην μας το κανεις αυτο τωρα γιατι με εχεις πετυχει και σε δυσκολη φαση.....

19 μηνων και 11500 κιλα μην παραπονιεσαι..... ???? :o:o:o:o

με τοση παχυσαρκια που κυκλοφορει να παρακαλας να σου λεω.....:wink::wink::wink:

φιλικα στο λεω.....μην παρεξηγηθω κιολας.......

εμενα μια χαρα μου ακουγονται οι ποσοτητες της για 4 μηνων βρεφακι.... βεβαια εγω δεν ειμαι και το καλυτερο μετρο συγκρισης και σου απευχομαι να μας μοιασετε..... οχι οχι ουτε στον εχθρο μου.......:wink:;-):wink:

εγω τι να λεω που το μακαρονι μου το χει ραψει για τα καλα εδω και δυο βδομαδες...... ????

τελικα καταλαβα γιατι...... αρχισε τις διαρροιες απο χτες και εχει κανει 5 ηδη......μυξουλες βηχας (ξανα) και λιγακι πυρετακι χτες.....

αρχισαμε λοιπον διαιτα χτες συμφωνα με τις οδηγιες της γιατρου μας και οπως καταλαβαινετε εχει φεξει εντελως..... ειναι τοσο μα τοσο αδυνατη που φοβαμαι πλεον να την σηκωνω μην τυχων και σπασει.....σημερα δεν εχει κανει ακομα αλλα πως αφου δεν εχει φαει σχεδον τιποτααααααα......

τι πιλαφι της εκανα τι μηλο, τι γαλα, τι μπανανα ολο να στραβομουτουνιαζει συνεχεια.......ευτυχως εφαγε τρια μακαρονια και δεν ειναι εντελως νυστικια..... αααααα και τρεις μπουκιες κουλουρι.....

ναι ναι χαλασαμε την διαιτα μας........:mad::-x:-x ελεος!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

αν δεν φαει και τωρα το πιλαφι θα πηδηχτω απο το παραθυρο λεμεεεεεε......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Περαστικα σας βρε.Ειστε στις πολυ δυσκολες μερες σας ε?

Υπομονη θα περασουν και αυτες και θα το ανοιξει λιγο το στοματακι της.Μονο μην την πιεζεις.Ετσι και αλλιως δεν πετυχαινεις τιποτα.Και οχι νευρα ετσι?

Katska, μη στεναχωριεσαι και κυριως μη συγκρινεις το ενα παιδι με το αλλο.Καθενα τρωει οσο θελει οτι και να κανεις εσυ.

Διαβασε εδω τις εμπειριες μας και θα καταλαβεις οτι με το αγχος και την πιεση το μονο που θα καταφερεις ειναι να φερεις μεγαλυτερη αρνηση στο μωρο για το φαγητο.

Μην επιμενεις .Δινεται το γαλα του ισως πιο συχνα και ας τρωει ελαχιστο.Αν δεν θελει αστο .Καλα ειναι και τα 100 γραμμαρια.Η δικια μου δεν επινε καθολου και κυριολεκτω.

Υπομονη.

θα πηδηχτω απο το παραθυρο.....τιποτα τιποτα...... τρια μακαρονια του παστιτσιου παλι και δυο ή τρεις κουταλιες του γλυκου πιλαφι..... γιατι θεεεεεεε μου???????

και το πιο τρελο????

την πηρε ο αντρας μου σημερα χωρις να με ρωτησει και την κουρεψε και την εκανε σαν το αρνακι!!!!!! ειναι πραγματικα σαν αγορακι!!!!! δεν υπαρχει περιπτωση να την κανεις κοριτσακι οσα φορεματακια κι αν της βαλω......γκκκκρρρρρρ!!!!

τα νευρακια μου!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Την κουρεψε μονος του?

Εγω μαλλον θα τον σκοτωνα.Πως του ηρθε καλε?Και χωρις να σου το πει?

Αλλα ενταξει , που θα παει θα μακρυνουν.....

EEEE οχι μωρε......

δεν την κουρεψε μονος του ..... στο κομμωτήριο την πηγε για να μου κανει εκπληξη εεεε και τελικα μου την εκανε την εκπληξη......:rolleyes:

εχω κανει εγω πρωτη την μλκ και της εκοψα και καλα κατι ουρες απο την πισω μερια..... ετσι αναγκαστηκα να την παω αρχικα στο κομμωτήριο.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

καλα ε,εγω δεν ξερω τι θα εκανα αν τον κουρευε εν αγνοια μου!!!!!παρολο που ειναι αγορακι και εγω κομμωτρια στο επαγγελμα,τα μαλλακια μας θυμιζουν λιγο κοριτσακι....:D:D:D:DΤον ειχα κουρεψει κι εγω λιγο τις μυτουλες......αλλα λιγο ομως!!!!!!!!!:mrgreen:Αχ σημερα κι εμεις με μυξουλες και δακρυσμενα ματακια ειμαστε....πριν λιγο μου εκανε και λιγο εμετο ο καημενουλης μου,ηταν τοσο πολυ μπουκομενος που ξυπνησε βηχωντας και εβγαλε ολο φλεματακια:oops::oops::oops:περαστηκα μας λοιπον;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αφου λεω οχι παλι και σημερα που φαγαμε ολο το φαγακι....ηταν αναγκη να κανει εμετακο?????:rolleyes:)

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Καλημερα!

Πηρα κοιλιοκακη, αρνητικη!

αλλα για να μην ησυχαζω τη γνωμη σας

1.εχουμε χαμηλο αιματοκριτη, τωρα παιρνει σιδηρο , τωρα εχει 41 και στα ερυθρα της

υποχρωμια μικρο-ανισο-ποικιλο-κυταρρωση

ισως ειναι για στιγμ αυτα

2.ουρια 32 με ορια 10-35 και ALP 263 με ορια 60-240!!!!!

αμα κοιταξω ALP λεει για ηπατικα διαφορα κια ο θεος βοηθος

εναν ρωτησα εκει γιατρο, λεει ειναι δειγμα αναπτυξης

τι να ναι γιατρε μου????

παμε παιδιατρο και βλεπουμε

αααααα ρε σεις τη μετρησα εχτες βραδυ, 88, ενω πριν 2 βδομαδες 2 φορες τη μετραγα 89,5....τι κανει αυτο το παιδι, λαστιχο ειναι? και ξαπλα 91

kKZUp2.png

Καλημερα!

Πηρα κοιλιοκακη, αρνητικη!

αλλα για να μην ησυχαζω τη γνωμη σας

1.εχουμε χαμηλο αιματοκριτη, τωρα παιρνει σιδηρο , τωρα εχει 41 και στα ερυθρα της

υποχρωμια μικρο-ανισο-ποικιλο-κυταρρωση

ισως ειναι για στιγμ αυτα

2.ουρια 32 με ορια 10-35 και ALP 263 με ορια 60-240!!!!!

αμα κοιταξω ALP λεει για ηπατικα διαφορα κια ο θεος βοηθος

εναν ρωτησα εκει γιατρο, λεει ειναι δειγμα αναπτυξης

τι να ναι γιατρε μου????

παμε παιδιατρο και βλεπουμε

αααααα ρε σεις τη μετρησα εχτες βραδυ, 88, ενω πριν 2 βδομαδες 2 φορες τη μετραγα 89,5....τι κανει αυτο το παιδι, λαστιχο ειναι? και ξαπλα 91

το ύψος δεν το σχολιάζω...

τώρα για τον χαμηλό αιματοκρίτη μας δουλεύεις ε??

η δικιά μου έχει 34 και απλά παίρνει σίδηρο...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

μου εχουν πει αλλες 2 φορες για πιθανο στιγμα, οποτε θα ρωτησω να δω πως τις βλεπει ο παιδιατρος

για την αλκαλικη φωσταταση μπερδευτικα, δε ξερω καν αν πρπει να ανησυχησω

παντως εχτες στο γαμο μου ειμασταν πιο πολλα εφαγε απο τον Β

kKZUp2.png

bebaki-eva σου έκανε έκπληξη όντως με τα μαλλάκια της μικρής!! σε έβγαλε και από τον κόπο να πάς εσύ βρέ, για αυτό το έκανε! :lol::lol::lol:

Και εμένα ο δικός μου έχει μια μεσούλα σαν βραχιόλι είναι...πούπουλο σκέτο.Αλλά έχει τέτοια δύναμη... όσο βάρος του λείπει τόσο δύναμη έχει! κουταλιανός παιδί μου! μου έδωσε μια σφαλιάρα προχτές και είδα τον ουρανό σφοντύλι!! δεν μιλάμε για το βάρος που σηκώνει...όχι τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην πάθει και τίποτα γιατί σηκώνει κρυφά μερικά αντικείμενα θεόβαρα! στο σταθμό έχουν πάθει πλάκα! το καλοκαίρι είμασταν στην μαμά μου και άνοιξε το ψυγείο και έβγαλε μια τσάντα με 2 χταπόδια κατεψυγμένα θεόβαρα και τα έφερε στο σαλόνι!:shock::shock: στο σταθμό μια μέρα έσερνε την κούτα με το ψωμί που έφερε ο φούρναρης!:shock:

katska γλυκιά μου αν ο δικός μου είχε αυτό το βάρος στην ηλικία του δικού σου τούμπες θα έκανα!! 11.800 - 12 κιλά με το ζόρι είναι τώρα ο δικός μου. Απο την στιγμή που τρώει και είναι καλά μην ανησυχείς. Εμείς τα κυνηγάμε κιόλας!

Γατούλα εντάξει και η κοιλιοκάκη. Τώρα σίδηρο και ο δικός μου είναι χαμηλά αλλά με καλή φεριτίνη. Εμείς παίρνουμε σίδηρο από τον Απρίλιο αν δεν κάνω λάθος και παρόλα αυτά ο σίδηρος χαμηλός. Μου είχε πέι όμως η παιδίατρος ότι η φεριττίνη μας ενδιαφέρει περισσότερο.

Ωχ τώρα είδα ότι μιλάς για αιματοκρίτη και όχι για σίδηρο χαμηλό.

Όντως στην Σεβαστουπόλεως το κέντρο μεσογειακής αναιμίας είναι το πιο αξιόπιστο μου το είχε πέι και ο γυναικολόγος μου.

Κορίτσια γεια σας και πάλι..σας διαβάζω συχνά και σας έχω κάνει 1-2 ερωτήσεις αλλά μέχρι τώρα έδινα περιθώρειο στο παιδί μου ότι θα πάρει μπρος.. Μέχρι και τον χρόνο ήμασταν πολύ ολιγόφαγα παιδάκια..έχουμε όμως 2 μήνες που τρώμε κανονικά..250μλ φρουτόκρεμα, 250 μλ φαγητούλι, αυγό, άνθος αραβοσίτου, τυράκι ,ψωμάκι..τα πάντα..Η χαρά μου απερίγραπτη..Είμαστε 14,5μηνών.. Χρονίσαμε 8 κιλά και μόνο 73 πόντους.. Μέχρι και 4μηνών ήταν πάνω από τα όρια του φυσιολογικού στο ύψος..μετά άρχισε η πτώση..Τώρα που αρχίσαμε να τρώμε , έχουμε πάει γύρω στα 9 κιλά χοντρικά.. Από βάρος λοιπόν πάμε σχετικά καλά.. Τη μετράω όμως βρε κορίτσια στο ύψος και εξακολουθεί να είναι 73 πόντους.. Πέφτουμε από τη καμπυλη οριακά..Τι συμβαίνει βρε κορίτσια?κοντεύω να σκάσω..Ο μπαμπάς μου (μένω σε νησί)είχε πάει το βιβλιάριό της στη Θωμαιδου την αναπτυξιολόγο στο παίδων (πριν 6 μήνες περίπου) και του είπε ότι είμαστε μια χαρά και να μην μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων και ότι έτσι είναι τα παιδάκια που θηλάζουν κτλ..Τώρα όμως?Η πορεία της όλο και φθίνει..είναι πάρα πολύ κοντούλα..περπατάει και είναι σαν να περπατάει μωρό 6 μηνών..Του αδερφου μου το παιδί είναι 8 μηνών και της ρίχνει 6 πόντους..Να σημειώσω ότι ο μπαμπάς μας είναι 1.92 κι εγώ 1.65..Τι να κάνω?Στεναχωριέμαι πάρα πολύ..Τι με συμβουλεύετε?Πως να ξεκινήσω?Τι θεωρείτε ότι μπορεί να φταίει?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...