Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κι απο μενα....

επεσε πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω να σας γραψω αλλα σας διαβαζω ανελλειπως.... εμεις ειμαστε αρρωστες..... εχει ενα πολυ σπαστικο βηχα καθε πρωι απο την δευτερα συγκεκριμενα και την πιανει παντα στις 8.00!!!!! ενω νυσταζει το πουλακι μου την πιανει ο βηχας αυτος και ειναι σαν παροξυσμος...μονο εμετο δε μας κανει το γαλα καθε πρωι..... παλι καλα..... πηγαμε γιατρο οπου μας ειπε οτι ειναι μια χαρα χωρις ακρωαστικα και μας εδωσε ενα σιροπακι απλο....... ρε κορες εσεις που ειστε και πιο παλιες πως το αντιμετωπιζετε?????εννοειται οτι πετιμεζι και μελι ουτε να τα φτυσει, γαλα μια απο τα ιδια και φυσικα εχει κοψει το φαγητο...... οποτε οτι πινει απο γαλα ειναι βραδυ και κοιμησμενη με τον γνωστο τροπο.....μονο μπισκοτοκρεμα πλεον τρωει!!!!! το περιεργο ειναι οτι πηρε αλλα 200 γραμμ παρολαυτα και αισως φτασαμε στα 9 κιλαααααααα!!!!!! και 85 ποντους (γατουλα μην βαρας...... εχουμε τα πρωτεια αλλου εμεις......).... το κεφαλακι που ειχα αρχισει να με τρωει τσιμπησε κι αυτο 0,5 εκ και εφτασε 45 εκ.....

marieva τι κανει ο μικρος?????

ξεπερασε την ωτιτιδα????τελικα ισως να μου ειχε πει 1000 θερμιδες και σας τα ειπα λαθος...... sorry αν σ αγχωσα αδικα.... δεν ειχα αυτην την προθεση.....

ανιτα μηπως να μη εγραφες greeklish γιατι μπορει να φας καρτα και ειναι κριμα??????

ετσι και για να περνεις κουραγιο εμεις ειμαστε σχεδον 19 μηνων (6 μηνες διαφορα!!!!) και τωρα πιασαμε τα 9 κιλα και ειμαι και ευχαριστημενη με την πορεια της εντος του καλοκαιριου...... οποτε κουραγιο και υπαρχουν και χειροτερα.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

τι εγινε ρε παιδες το κλεισαμε το μαγαζακι?????

που χαθηκατε ολες????

η γατουλα ξερω ..... καλα ειναι απιστευτα τα γατονιαααα........

culte τι κανει η ζωιτσα????

εμεις ακομα βηχουμε καθε πρωι μονο και πολυ σπανια εντος της ημερας. περνουμε σιροπακι αλλα δεν το βλεπω να κανει τιποτα....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

καλώς το κορίτσι!

την ωτίτιδσα την ξεπεράσαμε εύκολα (στα πρόθυρα ήταν, δεν εκδηλώθηκε ποτέ), μια μέρα δε μου έφαγε τίποτα - ούτε γάλα - κατά τα άλλα, ξεκίνησε πάλι να τρώει!

μεγάλη ευτυχία λέμε!!!

αύριο θα ξαναπάμε σχολείο, μετά από 10 μέρες. θα μείνει από απουσίες χαχαχα

δεν εχω κανα καλο εμοτικον χιχιχιχιχιχι!!!!

ο Β πυρετο μισης μερας μεχρι 39 τη πεμπτη

απυρετος παρασκευη και βηχα ατελειωτο, ξεκιναω αερολιν, αεριους

απο σαββατο 39αρια

κυριακη ελαττωθηκε αλλα συνεχιζουμε

κατα τις 5 εξανθημα σε ολο το σωμα

επειδη το εχω ξαναδει στην Α περσυ πιστευω οτι ειναι ξεσπασμα

αυριο παιδιατρο

εγω βηχω απο τη περασμενη Δευτερα

η Α συνεχιζει αλωβητη ακομα, αλλα για ποσο μες στη φωλια του κουκου???

kKZUp2.png

Γατούλα, περαστικά!

τι είναι αυτό πια με τις ιώσεις? είμαι και "νέα" μέχρι τώρα ο Γ. έναν τριήμερο πυρετό είχε κάνει κ τώρα πάμε από τη μία ίωση στην άλλη, έλεος! αχ αυτοί οι παιδικοί σταθμοί!

Διαφημίσεις

ΟΚ, και εμεις οταν αρχιζει βηχακι, αερολιν πρωι μεσημερι και αεριους το βραδυ.

Μου το εχουν πει και καλα οτι ετσι πρεπει!

ο Β απυρετος το βραδυ αλλα καλομαθε στο κρεββατακι μου!

το απογευμα θα τον παω και γιατρο να σιγουρευτουμε για λαιμα και σπυρακια

kKZUp2.png

Περαστικούλια βρε κορίτσια στα ζουζουνάκια σας. Καλά μην νομίζετε και εμένα ο Δημητράκης έχει κάτι ψιλοφλεματάκια που ακούω όταν βήχει. Προς το παρόν είμαστε οκ. Για πόσο όμως θα δείξει...

Aerolin μια φορά είπιε όταν πρωτο αρρώστησε 15 μηνών και τρέχαμε στα νοσοκομεία...του δημιούργησε ταχυκαρδίες και τρομερή υπερένταση με ασταμάτητο κλάμα...Ευτυχώς από αυτά τα σιρόπια δεν έχει χρειαστεί να πάρει τίποτα.Δοξα τω Θεό! γιατί αν χρειαζόταν τι θα έκανα; το μόνο που έχει πάρει όταν είχε βήχα ήταν το xozal.

Culte και εμάς στο κρεβάτι μας κοιμάται...μαζί μας και ο μίκυ και η μίνι! αυτές τις μέρες περιμένουμε να έρθει το κρεββάτι του. Εδώ και 1 μήνα το παραγγείλαμε! Τι έχω να τραβήξω για να τον μάθω να κοιμάται...

Διαφημίσεις

καλησπερα, εχω διαβασει καποιες σελιδες του θεματος και θεωρω οτι μαλλον κι εμεις ειμαστε του κλαμπ. θελω να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες μαμαδες αδυνατων παιδιων. μηπως μπορει να μου πει καποια τι βαρος ειχε το παιδι της 7,5 μηνων? εμεις ειμαστε 7.110 κιλα μονο!

καλα και τι λεει ο γιατρος σας? εχω ψιλοαγχωθει γιατι ακουω κατι 4 μηνων 9 κιλα!!! κι εμεις φοραμε ακομη πανα νο3!!!

βρε κορίτσι μου μπήκες τώρα και ρωτάς τι λέει ο γιατρός???

διάβασε όλα τα προηγούμενα ποστ να δεις που έχουν τρελαθεί στις εξετάσεις τα κορίτσια!!

και αποθηλασε επιτελους!

λεμαν αντι να αγχωνεσαι, ανοιξε το βιβλιαρακι σας και μελετησε τις καμπυλες αναπτυξης!

πιστεψε με παντως εγω αν ηταν 4 μηνων και 9 κιλα δε θα ημουνα καθολου χαρουμενη!

kKZUp2.png

βρε κορίτσι μου μπήκες τώρα και ρωτάς τι λέει ο γιατρός???

διάβασε όλα τα προηγούμενα ποστ να δεις που έχουν τρελαθεί στις εξετάσεις τα κορίτσια!!

οκ ευχαριστω για την απαντηση! απλα δεν προλαβαινω να διαβασω 110 σελιδες! καλοπροαιρετα και αυθορμητα ρωτησα παντως!

χαιρετω τα αδυνατοπληθη.....

το σαββατο το απογευμα πηγαμε μολλ εμεις, με τη νονα μας...

και κατι πιτσιρικες, γυρω στα 15-16... κοροιδευανε τη μικρη... σνιφφ.. οτι δεν εχει κωλαρακι, και τα ποδαρακια της ειναι καλαμακια και τετοια....

ηθελα να τις πλακωσω στα φαπιδια, αλλα κρατησα την ψυχραιμια μου...

κατα τ αλλα, απο την διαρροια περασαμε στη δυσκοιλιοτητα... 3η μερα σημερα, δεν εχει κανει τιποτα......................................

ουφ...

χαιρετω τα αδυνατοπληθη.....

το σαββατο το απογευμα πηγαμε μολλ εμεις, με τη νονα μας...

και κατι πιτσιρικες, γυρω στα 15-16... κοροιδευανε τη μικρη... σνιφφ.. οτι δεν εχει κωλαρακι, και τα ποδαρακια της ειναι καλαμακια και τετοια....

ηθελα να τις πλακωσω στα φαπιδια, αλλα κρατησα την ψυχραιμια μου...

κατα τ αλλα, απο την διαρροια περασαμε στη δυσκοιλιοτητα... 3η μερα σημερα, δεν εχει κανει τιποτα......................................

ουφ...

γιατί γιατί γιατί??

ποιες ήταν αυτές?

και αποθηλασε επιτελους!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...