Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ σημερα κ εγω στεναχωρηθηκα πηγαμε παιδιατρο κ ειναι 550γρ κατω απ την καμπυλη.κ το υψος που ηταν 1-2 μηνες πανω ωσ τωρα, πηγε στην μεση της καμπυλης ειναι 9μηνων 7950 72ποντοι. δεν καταλαβαινω γιατι εκοψε φορα αφου συνηθως τρωει καλα τα γευματα κ μαλιστα τους 2 τελευταιους μηνες ξυπναει 1-2 φορες το βραδυ για να φαει ενω μεχρι 7 μηνων κοιμοταν σερι! δηλαδη κ ξενυχταω κ βαρος δεν παιρνει ΟΥΦΦ!!! στο βαρος παντα ηταν 150 - 200γρ. κατω. μου ειπε η παιδιατρος να μην προσπαθησω να του κοψω το βραδυνο(αχ κ ξεκιναω δουλεια την αλλη βδομαδα!!!!) κ μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ κινητικο μωρο(περπαταμε ηδη!)ισως καιει περισσοτερες θερμιδες. τοτε δεν θα πειναγε περισσοτερο ομως? μηπως δεν του αρεσει η μαγειρικη μου???!!!!..........

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ποια καμπυλιτσα εκοψε το καλο σου??? το 50%??????

εμεις κλαιγομαστε για 2-3 καμπυλες πιο κατω!!!!

ειναι αναμενομενο να κοψει λιγο φορα

μωρε με εχουν πρηξει κ οι τριγυρω ειναι αδυνατος μου λενε. μαλλον κακως ανησυχω. εδω λετε για πιο μινιον νινακια.:roll: εε?

απλα ανυσηχησα μην κανω κατι λαθος γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν τον πιεζω κιολας... οχι οτι με παιρνει κ να θελω,γιατι αμα κλεισει στομα δεν το ανοιγει ξανα με τιποτα.

οκ την κανω απο εδω........;)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

απλα παρακολουθα τις καμπυλες καθε 1-2 μηνες

αμα κατεβει και 2η καμπυλη τοτε μπες μεσα!

ακομα ειναι πολυ νωρις

μεχρι το χρονο ανεβαινουν

μετα μεχρι τα 2 κατεβαινουν

μετα ακολουθουν μια καμπυλη παντα

αυτα χοντρα χοντρα

kKZUp2.png

η δικια μου μεχρι το χρονο επεφτε και στο δευτερο χρονο ανεβηκε λιγο κ νομιζω σταθεροποιηθηκε λιγο πιο κατω απο την 25? δεν ξέρω,τ καλοκαιρι εβαζε καλα τωρα σε εναμησι μηνα εβαλε 260 αμα θυμαμαι καλα , οσο βαζει καλα δεν ειναι? γτ η παιδιατρος μας η παλια προτου μετακομισουμε μας ειχε πει να κανουμε προκληση οταν φτασει στην 50 η καμπύλη (πραγμα πυ δεν προκειται να γίνει ποτέ!χαχα) ,ποσο ειναι φυσιολογικο να βαζουν στα 2 χρόνια?

NJMAp3.png

γεια σας κοριτσια.. θελω και εγω βοηθεια.. η κορουλα μου ειναι 17 μηνων.. πινει το γαλατακι της.. τρωει γιαουρτια και φρουτα αλλα δεν θελει να φαει καθολου μεσημεριανο!! προτειμαει να μεινει ολη μερα νηστικη παρα να φαει φαγητο... την να την κανω.. θελώ απεγνωσμενα βοηθεια!!!

o δικοσ μου γεννηθηκε 2200 και 46υψοσ στιν 35εβδομαδα.τωρα ειμαστε 11 μηνων 8200 και υψοσ 76 καλα ειμαστε?γιατι στο διαγραμμα ηταν κατω απο την 2καμπυλη.στα κιλα.ολα τα αλλα καλα ηταν

γεια σας κοριτσια.. θελω και εγω βοηθεια.. η κορουλα μου ειναι 17 μηνων.. πινει το γαλατακι της.. τρωει γιαουρτια και φρουτα αλλα δεν θελει να φαει καθολου μεσημεριανο!! προτειμαει να μεινει ολη μερα νηστικη παρα να φαει φαγητο... την να την κανω.. θελώ απεγνωσμενα βοηθεια!!!

για γράψε τις ώρες που την ταΐζεις..........γενικά την ρουτίνα του φαγητού σας

Κουράγιο μάνες !!!! :P:p

Διαφημίσεις

ειπαμε ποιηματακι σημερα και εθνικο υμνο χιχιχιχιχιχιχχι

ολα καλα....απο μεσα μας μαλλον το ειπαμε...αλλα το ξερω φυσικο ολο και το παρακατω!!!!!

αντε και του χρονου σε ολες!!!!

kKZUp2.png

μπικα και εγω για να παρω μια γνομη απο εσας που ειστε εμπιρες κοριτσια

ι κορη μου ειναι 13 μηνον σχιεδον , βλεπο οτι εκοψε ξαφνικα να μεγαλονει

σας δινο της μετρισης

gienitikie 2580 49 cm

36 imeron 4000 kila 54 cm

50 imeron 4400 kila 55 cm

2,5 minon 5120 kila 57 cm

3 minon 5750 kila 60 cm

4 minon 6600 kila 63 cm

5 minon 6800 kila 65,5 cm

6,5 minon 7400 kila 68 cm

7,5 minon 8000 kila 68 cm

11,5 minon 9000 kila 70 cm

kai tora pu imaste sxiedon 13 minon ine 9500 kila kai 73 cm ( me to zori an tin metrao ortia)

to waros den me anisixi toso oso to ipsos , ksero oti ine mesa stis kambiles peripu sta 25% .......alla mu fenete kondi re gamoto

jia pite kamia gnomi

γεια σου κοριτσάκι!!

καλά??

ναι πραγματικά η κόρη σου είναι στο 25% ..

μην αγχώνεσαι όμως, γεννήθηκε και μικρούλα έτσι??

ένα κουκλί είναι...

και αποθηλασε επιτελους!

η Α γεννηθηκε 49π και 12 μηνων ηταν 73

εχει αναλογη πορεια ισως

ακομα και το τελευταιο διμηνο σου πεταξε 3 ποντακια

μην ανησυχεις βρε!!!!! ειναι νωρις

εσυ.....εισαι σκλεναρικοβα????? για να ξερουμε και το γονιδιακο backround αν επιτρεπεται????????

μαλλον πρεπει να φτιαξουμε υποτοπικ για τα κοντα μας χαχαχαχχαχαα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ όσο και να τον τεντώνω, τον βγάζω πάντα λίγο κοντύτερο απο οσο η παιδίατρος! Πώς γίνεται αυτό? Τον μετράει αυτή λάθος?

Κανονικά δεν πρεπει να βάζει ενα βιβλίο ή κάτι στο κεφάλι, για να βρίσκει την ευθεία και απο πού να ξεκινήσει το μέτρημα? Αυτή το βαζει το μέτρο με το μάτι...:?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...