Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

ηρθε και μενα χτες ο πατερας μου επισκεψη, και το βραδυ ηθελε να κανει εκεινος μπανιο τη μικρη... και μολις την εγδυσε, αρχισε τη γκρινια... και πως ειναι ετσι το παιδι, δεν εχει λιγο κρεας πανω του, πετσι και κοκαλο, η κοιλια του ακουμπαει στη πλατη, και τετοια...

ειχα καιρο να 'πεσω' σχετικα με το σουλουπι της μικρης... το ειχα ψιλοπαρει αποφαση...

χτες ομως, με ζωσανε παλι τα φιδια... ρε γμτ, ενω ντυμενο φαινεται μια χαρα, μολις το γδυσω απογοητευομαι... φαινεται πολυ αδυνατο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ, πάντως!

χτες πάντως κάτι έφαγε.

ενα πιάτο πιλάφι, ένα πατσέλι, μία φέτα γαλοπούλα και ΄δυο τυρί τοστ, τρεις φέτες ψωμί τοστ..Ο,τι να ναι δλδ!

Α! και τρία μπουκάλια γάλα και δύο από το γνωστό ρόφημα

Λέτε να πάω να τον ζυγίσω?! καλό,ε!

εχω καιρο να τη ζυγισω, νομιζω 11.700 την ειχε βγαλει η παιδιατρος.. υψος γυρω στα 90, 91, καπου εκει.. (μη φωναζει και η γατα οτι κλεβουμε λολ!!)

με αυτά βάρος μεταξύ 25 και 50% και ύψος 75%!!

μην μιλάς μαρή.....

και αποθηλασε επιτελους!

κι εμενα μου φανηκαν πολλες οι 2000 θερμιδες αλλα τελικα μαζευονται!!!!!

αμα λες οτι την καταναλωσε σε δυο μερες ..... κατα μεσο ορο δηλαδη χονδρικα 1000 θερμιδες μονο απ αυτο το σκευασμα..... δεν σου εφαγε τιποτα αλλο εκτος απ αυτο το σκευασμα??????

μου κανει ομως εντυπωση που μου λες 1900 θερμιδες......τι ειναι αυτο το σκευασμα?????γαλα ειναι ή σκονη που ριχνεις στο γαλα???δεν εχω καταλαβει.....

μηπως δεν κοιτας θερμιδες αλλα Κjoule???? την εχω πατησει κι εγω ετσι με τις μοναδες μετρησης......

Γράφει ότι περιέχει 1898 kcal.

Θερμίδες δεν είναι αυτό?

Το σκέυασμα είναι μία σκόνη, που την βάζεις σε νερό, σαν το γάλα δλδ. 7 κουαλιές σε 210 γραμμάρια νερό.

Θερμίδες δεν είναι αυτό?

Το σκέυασμα είναι μία σκόνη, που την βάζεις σε νερό, σαν το γάλα δλδ. 7 κουαλιές σε 210 γραμμάρια νερό.

πως λεγεται το ροφημα αυτο κοριτσακι?

παιρναμε και μεις περυσι ενα, αλλα δεν ξαναπηρα.. ρε γμτ, εχω την εντυπωση πως της εκοβε την ορεξη και ετρωγε λιγοτερο..

οκ, αν ειναι να φαει ας παιρνει τουλαχιστον καμια θερμιδα απο το φαι, εστω και λιγο, οχι απο σκονες...

Διαφημίσεις

πως λεγεται το ροφημα αυτο κοριτσακι?

παιρναμε και μεις περυσι ενα, αλλα δεν ξαναπηρα.. ρε γμτ, εχω την εντυπωση πως της εκοβε την ορεξη και ετρωγε λιγοτερο..

οκ, αν ειναι να φαει ας παιρνει τουλαχιστον καμια θερμιδα απο το φαι, εστω και λιγο, οχι απο σκονες...

Ναι καλά φυστικάκι και εμένα ο δικός μου που πάιρνει caloreen το βάρος δεν λέει να αυξηθεί!ούτε από αυτό...

Θερμίδες δεν είναι αυτό?

Αυτό το ρόφημα τι ακριβώς είναι ; εννοώ έχει γεύση; και πόσο πίνει την ημέρα; α! πως λέγεται; σε ζάλισα ε;;;;

Φυστικάκι, έχεις απόλυτο δίκιο.

ετσι έλεγα κ εγώ, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να χάσει ένα κιλό. Βάλε και ένα κιλό που έχασε και το Μάρτιο, τώρα έχω ένα αγοράκι 29 μηνών 10,5 κιλά και ένα 14 μηνών 10,3 κιλά. super, ε?

Αποφάσισα λοιπόν, να τον ενισχύσω λίγο τώρα που αρνείται να φάει, γιατί κοντεύω να τρελαθώ.

Αυτό το ρόφημα τι ακριβώς είναι ; εννοώ έχει γεύση; και πόσο πίνει την ημέρα; α! πως λέγεται; σε ζάλισα ε;;;;

Υποτίθεται ότι έχει γεύση βανίλια, αλλά είναι πολύ διακριτική. Του το αναμιγνύω με το γάλα του (από φρέσκο, τον ξαναγύρισα σε σκόνη που έχει περισσότερες θερμίδες) κια μία κουταλιά μέλι κ το πίνει μονορούφι.

Πίνει 5 μπουκάλια γάλα την ημέρα, όπου στα 4 είναι μισό - μισό (4 κ. γάλα κ. αυτή τη σκόνη - nutren junior λέγεται και είναι της nestle) και στο 5ο βάζω 5 κ. nutren και 3 γάλα.

Από βδομάδα πάω για εξέταση σιδήρου, γιατί κάπου διάβασα ότι όταν έχει έλλειψη σιδήρου, δεν έχει όρεξη να φάει.

Υποτίθεται ότι έχει γεύση βανίλια, αλλά είναι πολύ διακριτική. Του το αναμιγνύω με το γάλα του (από φρέσκο, τον ξαναγύρισα σε σκόνη που έχει περισσότερες θερμίδες) κια μία κουταλιά μέλι κ το πίνει μονορούφι.

Πίνει 5 μπουκάλια γάλα την ημέρα, όπου στα 4 είναι μισό - μισό (4 κ. γάλα κ. αυτή τη σκόνη - nutren junior λέγεται και είναι της nestle) και στο 5ο βάζω 5 κ. nutren και 3 γάλα.

Από βδομάδα πάω για εξέταση σιδήρου, γιατί κάπου διάβασα ότι όταν έχει έλλειψη σιδήρου, δεν έχει όρεξη να φάει.

να πω κατι? εαν πινε ιπολυ γαλα παλι μπορει να πεσει ο σιδηρος.

Διαφημίσεις

ναι ρε γμτ, πολύ γάλα πίνει, είναι αλήθεια....

αλλά ουσιαστικά εμ το γάλα μεγαλώνει, είναι απίστεθυτα δύσκολος στο φαγητό (τι σας λέω τώρα) και δνε μπορώ να του το ελαττώσω.

καλησπερα κοριτσια.και μεις εχουμε ενα θεμα με το φαγητο.......με το ζορι τρωει,ηταν που ηταν δυσκολος,τωρα βγαζει και δοντια....χαμος!!!!!ειναι 16 μηνων{προωρος 32 εβδομαδων,14 μηνων διωρθωμενη ηλικια}10 κιλα και 77 ποντους!!!!!!!!τι ειναι αυτη η σκονη που λετε?σας την εδωσε παιδιατρος?

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Ναι, μου την έδωσε παιδίατρος, μίλησα και με τη φαρμακοποιό μου που είναι πολύ ψαγμένη και μου είπε κ αυτή ότι είναι πολύ καλή....

Ο δικός μου βέβαια δεν τρώει απολύτως τίποτα 2 εβδομάδες τώρα (με εξαίρεση μία μέρα)

Πήγα σμρ παιδίατρο για τον μικρό κ επί την ευκαιρία, μίλησα πάλι για το πρόβήμα του μεγάλου.

Καταρχήν μου είπε ότι οι θερμίδες για την ηλικία του είναι 120 - 150 θερμίδες για κάθε κιλό του. Δλδ 1200 - 1500 θερμίδες την ημέρα. ετσι για να μας φύγει η απορία - δε θα κάτσω να τις μετράω γιατί θα σαλτάρω.....

επιπλέον, θεωρεί ότι απλά είνια κληρονομικό το "χάρισμα" της ανορεξίας μιας και εγλω μεγάλωσα με αέρα ουσιαστικά, τρώγοντας μόνο μακαρόνια, ρύζι κ πατάτες και αυτά όχι πάντα.

Ο σύζυγος πάλι, μέχρι 15 ετών ήταν κοντός και αδύνατος, απίστευτα κακόφαγος.

Αποφασίσαμε πάντως να κάνουμε όλο το πακέτο των εξετάσεων - σίδηρος, κυστική ίνωση, κοιλιοκάκη, σωματομεδίνη κ δεν ξέρω τι άλλο - θα μου τις γράψει από βδομάδα κ θα πάμε να τις κάνουμε. Ιδιωτικά, να μην μπλέκω με παίδων κτλ κ για να γίνουν άμεσα γιατί με τρώει το μαράζι κ το άγχος...........

κι εμενα μου φανηκαν πολλες οι 2000 θερμιδες αλλα τελικα μαζευονται!!!!!

αμα λες οτι την καταναλωσε σε δυο μερες ..... κατα μεσο ορο δηλαδη χονδρικα 1000 θερμιδες μονο απ αυτο το σκευασμα..... δεν σου εφαγε τιποτα αλλο εκτος απ αυτο το σκευασμα??????

μου κανει ομως εντυπωση που μου λες 1900 θερμιδες......τι ειναι αυτο το σκευασμα?????γαλα ειναι ή σκονη που ριχνεις στο γαλα???δεν εχω καταλαβει.....

μηπως δεν κοιτας θερμιδες αλλα Κjoule???? την εχω πατησει κι εγω ετσι με τις μοναδες μετρησης......

2000!!τρελο νουμερο!

εμας η παιδοδιοτολογος μας ειχε πει οτι οταν ειμασταν 8 κιλα, θελαμε 780 θερμιδες την ημερα για να διατηρηθουμε και 980 για να παχυνουμε και να κανουμε catch up με το μεσο ορο της ηλικιας μας!

τα υπερθερμιδικα γαλατα ειναι τελεια μεν, αλλα δεν αφηνουν το παιδι να φαει πολλα αλλα πραγματα γιατι το φουσκωνουν. επαιρνε και η δικα μου για 10 μηνες τουλαχιστον και μολις το σταματησαμε, αρχισε να τρωει πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα(σε αυτο επεμενε και η διαιτολογος, οτι τα υπεθερμιδικα γαλατα κοβουν την ορεξη για φαγητο)

σε ευχαριστώ που μου το είπες.... δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω επ αόριστον..... θα τον ζυγίσω σε ένα μήνα κ βλέπουμε...

πρέπει να πάρει μπρος γιατί είμαστε εκτός καμπυλών!

Α! πήρα και μουρουνέλαιο.... αυτό με το πορτοκάλι.... ΑΠΑΙΣΙΟ!!!!

Τον λυπάμαι, μάλλον δε θα του το δώσω!

κάποια κοπέλα είπε για το pediasure. καμιά ιδέα?

γεια σας κοριτσια!!χαθηκα ,δεν μπαινω πλεον συχνα..με τρεχει η μικρη..επισης επαψα πλεον να ασχολουμαι ,εδω που ηρθαμε ο παιδιατρος δεν σημειωνει καμπύλες διοτι πολυ απλα δεν πιστευει σε αυτές ,πιστευει οτι το καθε παιδι εχει τη δική του καμπύλη,και ναι με ξεάγχωσε αυτό πάρα πολύ ,εντάξυ όλο το καλοκαιρι το παιδι εβαλε σε ηλικια 16-17 κ 18 μηνων συνολικα 1100!! και αλλα 260 γραμμαρια σε αλλον εναμιση μηνα ,ειναι πλεον 10060 20 μηνων,ε ας βαλει οσο θελει,αφου δεν τρωει που λογικο να μην βαλει κιολας ... εχθες που την προσεχα θυμηθκα μια φωτογραφια μου σε ηλικια 5 ετων που ημουν τσιντζα !!! πολυ αδυνατη δηλ .. κ μετα σκεφτηκα ποσο μου μοιαζει η μικρη!!! οποτε δεν αγχωνομα!!! στα 29 της θα ειναι πλεον υπέρβαρη χαχαχαχαχαχαχα ,αστειευομαι,απλα εχω ηρεμισει κ της δινω να φαει οτι της αρεσει!

NJMAp3.png

ο μικρος μου τρωει δεν μπορω να πω απλως αυτο το διαστημα τρωει αφου καποιος θα του κανει τον κλοουν και αφου βαλω την μπεμπε λιλη στο dvd η τον gummy bear........ευτυχως που υπαρχουν και αυτα !!!!!!!!!!

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...