Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μαράκι πρέπει να είναι ίσο με την δικιά σου..εμάς μας ρίχνει 2-3 πόντους...

βρε γάτα βάλε πάλι τις δικές σου καμπύλες να την αξιολογήσω!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια και απο μενα !!!! μια συμβουλη στα γρηγορα οσα παιδακια δεν πινουν γαλα να δινετε παρμεζανα εχει μεγαλη ποσοτητα ασβεστιου και μπορεις να καλυψεις ημερισιως της αναγκες σου !!!! επισης και ταχινι!!!

marieva μπορει να χορταινει με το σκευασμα που του δινεις.....μα ειπες 1900 θερμιδες????

εμενα στο παιδων μου ειχαν πει για παιδι 1 ετους 2000 θερμιδες ημερησιως.....

ποση διαφορα να εχει το διχρονο?????

για τον μεγαλο νομιζω οτι μιλας αυτος ειναι ο κακοφαγος ετσι?????

κι εμενα πριν καμποσες μερες ειχα παθει πλακα.... ολο μαμ μαμ ηταν και καταπινε τα παντα!!!! απο χτες ειναι λιγακι συναχομενη και δεν γουσταρει να φαει τιποτα..... εεε τι να κανω κι εγω..... την κυνηγαω αλλα οχι και ολη μερα.......

γατουλα θα σε μπατσισω.........(με το συμπαθιο δηλαδη γιατι μου εισαι και συμπαθης....)

ειστε εντος καμπυλων!!!! χαλαρωσε......εγω ειδα οτι στις καμπυλες που εσωσες συμφωνα με το υψος της (σε σχεση με το βαρος) για να ηταν εντος θα πρεπε να ειναι 10 κιλαααααα και ειναι 8800!!!!!!!!

ενω στην αλλη μονο για το βαρος σε σχεση με την ηλικια παλι εκτος ειναι!!!!!

η culte εφερε την πιανιστρια με τα αδυνατα στον παιδοτοπο?????χαχαχαχαχα

ειπαμε οτι εισαι χατηρικα στο τοπικ ομορφοκοριτσο!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

marieva μπορει να χορταινει με το σκευασμα που του δινεις.....μα ειπες 1900 θερμιδες????

εμενα στο παιδων μου ειχαν πει για παιδι 1 ετους 2000 θερμιδες ημερησιως.....

ποση διαφορα να εχει το διχρονο?????

για τον μεγαλο νομιζω οτι μιλας αυτος ειναι ο κακοφαγος ετσι?????

κι εμενα πριν καμποσες μερες ειχα παθει πλακα.... ολο μαμ μαμ ηταν και καταπινε τα παντα!!!! απο χτες ειναι λιγακι συναχομενη και δεν γουσταρει να φαει τιποτα..... εεε τι να κανω κι εγω..... την κυνηγαω αλλα οχι και ολη μερα.......

γατουλα θα σε μπατσισω.........(με το συμπαθιο δηλαδη γιατι μου εισαι και συμπαθης....)

ειστε εντος καμπυλων!!!! χαλαρωσε......εγω ειδα οτι στις καμπυλες που εσωσες συμφωνα με το υψος της (σε σχεση με το βαρος) για να ηταν εντος θα πρεπε να ειναι 10 κιλαααααα και ειναι 8800!!!!!!!!

ενω στην αλλη μονο για το βαρος σε σχεση με την ηλικια παλι εκτος ειναι!!!!!

η culte εφερε την πιανιστρια με τα αδυνατα στον παιδοτοπο?????χαχαχαχαχα

ειπαμε οτι εισαι χατηρικα στο τοπικ ομορφοκοριτσο!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

2000 θερμίδες???????????????????????????????????????????είσια σίγουρη? μου φαίνονται πολλές.......

απαπαπα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!!!!!

η σκόνη αυτή έχει 1.900 θερμίδες, αλλά το κατανάλωσε σε 2 μέρες.

κι εμενα μου φανηκαν πολλες οι 2000 θερμιδες αλλα τελικα μαζευονται!!!!!

αμα λες οτι την καταναλωσε σε δυο μερες ..... κατα μεσο ορο δηλαδη χονδρικα 1000 θερμιδες μονο απ αυτο το σκευασμα..... δεν σου εφαγε τιποτα αλλο εκτος απ αυτο το σκευασμα??????

μου κανει ομως εντυπωση που μου λες 1900 θερμιδες......τι ειναι αυτο το σκευασμα?????γαλα ειναι ή σκονη που ριχνεις στο γαλα???δεν εχω καταλαβει.....

μηπως δεν κοιτας θερμιδες αλλα Κjoule???? την εχω πατησει κι εγω ετσι με τις μοναδες μετρησης......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

thanks culte!

Ψιλοχάλια δηλαδή...πόσα εκ. μας χωρίζουν από το 50% στο ύψος;

αχ βρε παιδί μου.......... αστο ντάξ, άστο :roll::roll: μια χαρά είναι το παιδί τι ψιλοχάλια ??? Δεν είναι όοοοολα τα παιδάκια 50% αυτός είναι ο ορισμός του μέσου όρου

(βρε συ g.stone το γράφω όπως θα το έλεγα στην κολλητή μου δεν θέλω να με παρεξηγήσεις) :oops::oops:

αχ βρε παιδί μου.......... αστο ντάξ, άστο :roll::roll: μια χαρά είναι το παιδί τι ψιλοχάλια ??? Δεν είναι όοοοολα τα παιδάκια 50% αυτός είναι ο ορισμός του μέσου όρου

(βρε συ g.stone το γράφω όπως θα το έλεγα στην κολλητή μου δεν θέλω να με παρεξηγήσεις) :oops::oops:

Τώρα σε παρεξήγησα!! δεν σου ξαναμιλάω!:lol: Άι μαρή!

μια χαρά είστε...στο βάρος θέλει λιγάκι αλλά οκ

γερά να είναι..και να θυμάστε ότι ειστε εντός καμπυλών!!!

Αυτό κρατάω και εγώ από την ημέρα που βγήκε καλό και το τεστ ιδρώτα. Ότι είμαστε εντός καμπυλών και ότι είναι καλά. Αυτό με ενδιαφερει μόνο.

Ωστόσο το κυνήγι στο φαγητό ποτέ δεν σταματάει...αλλά έχει χαλαρώσει αρκετά από την μεριά μου.

δε μου ανοίγει και μένα αυτό με τις καμπύλες!

ποιο καλό κορίτσι θα μου υπολογίσει.....29 μηνών, 10,5 κιλά κια 88 ύψος (όρθιος)

να μου το πείτε τρυφερά....μην το πάθω το εγκεφαλικά και είμαι κ μικρή κοπέλα (λέμε τώρα)

δε μου ανοίγει και μένα αυτό με τις καμπύλες!

ποιο καλό κορίτσι θα μου υπολογίσει.....29 μηνών, 10,5 κιλά κια 88 ύψος (όρθιος)

να μου το πείτε τρυφερά....μην το πάθω το εγκεφαλικά και είμαι κ μικρή κοπέλα (λέμε τώρα)

moi!! περίμενε λίγο...

και αποθηλασε επιτελους!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...