Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Κορίτσιααααααααα βοήθειαααααααα

Μουρουνέλαιο έχει δώσει καμία που λένε ότι ανοίγει την όρεξη?

Εχω φρικάρει λέμεεεεεεεε

τι να σου πω .........μας έδινε η μητέρα μου και σε μένα και στην αδελφή μου ........δεν θυμάμαι διαφορά, κάποια στιγμή εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια :P:p

μπλιάχ λέμε όμως :?:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας,

τί κάνετε με τα μωράκια σας? Σας διαβάζω συχνά.

Εμείς τα ίδια. Αυτό τον μήνα δεν πήραμε πανω απο 200 γρ, και για αυτα δεν είμαι απόλυτα σίγουρη δλδ. Θα μας δει η παιδίατρος την Τετάρτη.

Εχουμε και εμβόλιο. αχχχ...

Προχθές ηρθε ενα μωράκι στο σπίτι μας, που είναι 1 ετους και 1 μηνα, δλδ ενα μήνα πιο μεγαλο απο τον δικό μου. Μου είπε η μαμα του οτι φοράει το 21 σε παπουτσάκι. Εμείς ακόμα το 19! βεβαια οριακά είναι, αλλά και το 20 που του εβαλα σημερα, του ειναι πολύ μεγαλο!

Ρούχα, ακόμα και κάποια που είναι για 6-9 του κάνουν...:|

θα αρχίσω να του φοράω τιράντες μου φαίνεται! :D

Διαφημίσεις

MARIAEVA τα τηλ. από το ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ είναι :210-7467762 (τμήμα ανοσολογίας) για εξέταση αντισωμάτων κοιλιοκάκης.

Για κυστική ίνωση τηλ. ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ :210-8036483, 210-8036488 παίρνεις σε αυτά τα νούμερα και κλείνεις ραντεβού για τεστ ιδρώτα.

Διαφημίσεις

είμαι απελπισμένη....

δύο μέρες τώρα, μονο γάλα! Τηγάνισα πατάτες, έψησα μπιφτέκια, έκανα μακαρόνια, φακές, γεμιστά (τα δύο αγαπημένα του φαγητά), πήρα σουβλάκια, έψησα πίτσα.... όλο όχι και όχι και μου κουνάει και το δάκτυλο.... ουφ!

Το μόνο καλό είναι ότι πίνει αυτό το ύπερθερμιδικό ρόφημα της nestle. το κουτί των 4009 γρ έχει 1900 θερμίδες και το ήπιε σε δύο μέρες -αλήθεια ξέιε καμία σας για παιδάκι 2μιση ετών πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνει την ημέρα για να αναπτύσσεται κανονικά?

Υπάρχει περίπτωση, λέτε,να τον χορταίνει το ρόφημα τοοοοσο πολύ κ να μην πεινάει?

Καλημέρα!

MARIAEVA μου κάνε λίγη υπομονή. Αυτό λέω και στον εαυτό μου όταν είναι άρρωστος ο μικρός. Εσένα τουλάχιστον πίνει και γάλα...πολύ πιθανόν να τον χορταίνει αυτο το γάλα όπως λές. Ρώτα και τον παιδίατρο. Αν σφραγίσουν δεν τον ανοίγουν με τίποτα ρε παιδί μου το στόμα τους!! δεν δοκιμάζεις καμία σουπούλα με κτοπουλάκι και ένα κύβο μέσα;

Κορίτσια και εμένα έχει αρχίσει και πίνει γαλατάκι.:shock: Εντάξει μην φανταστείτε κάθε μέρα αλλά σκεφτείτε ότι δεν έπινε καθόλου...τώρα μπορεί να πιεί στο τσακίρ κέφι μια κουπίτσα! μερικές δεν το πιστεύω. Εντωμεταξύ έχει ξετρελαθεί με τα coco pops!! ένα κάρο έχει φάει από το σ/κ! φτού φτού! μόλις πάει 20:00 φωνάζει '' μαμούλα γκάλα α πιώ ποπόποπς!!''

Κορίτσια και εμένα έχει αρχίσει και πίνει γαλατάκι.:shock: Εντάξει μην φανταστείτε κάθε μέρα αλλά σκεφτείτε ότι δεν έπινε καθόλου...τώρα μπορεί να πιεί στο τσακίρ κέφι μια κουπίτσα! μερικές δεν το πιστεύω. Εντωμεταξύ έχει ξετρελαθεί με τα coco pops!! ένα κάρο έχει φάει από το σ/κ! φτού φτού! μόλις πάει 20:00 φωνάζει '' μαμούλα γκάλα α πιώ ποπόποπς!!''

G.STONE δε θέλω να σε στεναχωρήσω, πρέπει όμως να σου πω το εξής:

Όταν και εμείς για ένα διάστημα δεν πίναμε ΚΑΘΟΛΟΥ γάλα είχα ρωτήσει τον παιδίατρο για να της βάλω μέσα Hemo ή κάτι τέτοιο μήπως και το πίνει. Ηταν κατηγορηματικός. ΟΧΙ!!! και μου είπε ότι όταν το γάλα το πίνει μαζί με σοκαλάτα/κακάο δεσμευεται το ασβέστιο και δεν το αποροφάει ο οργανισμός οπότε καλύτερα να πίνει έστω και λίγο λευκό παρά περισσότερο και να είναι σοκολατούχο. Αν θές διασταύρωσε το και εσύ!

WGVKp2.png<a COGYp2.png

Διαφημίσεις

G.STONE δε θέλω να σε στεναχωρήσω, πρέπει όμως να σου πω το εξής:

Όταν και εμείς για ένα διάστημα δεν πίναμε ΚΑΘΟΛΟΥ γάλα είχα ρωτήσει τον παιδίατρο για να της βάλω μέσα Hemo ή κάτι τέτοιο μήπως και το πίνει. Ηταν κατηγορηματικός. ΟΧΙ!!! και μου είπε ότι όταν το γάλα το πίνει μαζί με σοκαλάτα/κακάο δεσμευεται το ασβέστιο και δεν το αποροφάει ο οργανισμός οπότε καλύτερα να πίνει έστω και λίγο λευκό παρά περισσότερο και να είναι σοκολατούχο. Αν θές διασταύρωσε το και εσύ!

Εμείς ευτυχώς πρόβλημα ασβεστίου δεν έχουμε τουλάχιστον μέχρι τωρα. Ίσα ίσα ήμασταν και πολύ καλά...Ωστόσο και η παιδίατρος η δική μου και σε 2 άλλες που έχω πάει στον παρελθόν μου το είχαν προτείνει το hemo προκειμένου να πίνει γάλα. Ο δικός μου φυσικά ότι και να του έβαζες ή και να του βάλεις μέσα δεν το πίνει. Σκέψου όμως τι θα προτιμούσες καθόλου γάλα συνεπώς και καθόλου ασβέστιο από αυτό ή γάλα με hemo και την ελάχιστη λήψη ασβεστίου; Εγώ φυσικά το δεύτερο.Μάλιστα μου είπε αυτές τις μέρες που είχε έρθει η παιδίατρός μας για το εμβόλιο, να προτιμήσω και τα παιδικά δημητριακά γιατί είναι περισσότερο εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβεστιο κ.λ.π.

Σκέτο γάλα πίνει περισσότερο. Όταν του βάζω coco pops (εδώ και 2-3 μέρες τα βάζουμε στο γάλα) τρώει περισσότερο τα δημητριακά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις vag μου δεν στηρίζομαι στο γάλα για την λήψη ασβεστίου. Του δίνω όσο μπορώ κρέμες και γιαούρτια αυτά μας σώζουν!:roll:

ααααα...δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά...

εμένα τρώει τα δημητριακά ολικής με νιφάδες σοκολάτας!!!

Ρε συ τα cocopops είναι τέλεια! έτρωγα το καλοκάιρι και ο μικρός δεν τα πλησίαζε...παχαίνουν πολύ φιλενάδα...ο μικρός όμως ακεραιος! γραμμάριo δεν παίρνει ακόμα και με αυτά! εγώ για 2-3 έφαγα στις διακοπές και πήρα σχεδόν 2 κιλά !:shock:

Δοκίμασε της τα. θα του δοκιμάσω και αυτά με το μέλι τα στρογγυλούλια.Τα cocopops όμως είναι πολύ πιο ωραία...

αστε ...οποτε πηρα δημητριακα και δει σοκολατας εγω τα εφαγα!!!

κοιταω κλιμακες

με το 87 ειναι 5% (ορθια)

με το 91 ειναι 25% (ξαπλα)

με το 89 ειναι 12% (ΜΟ)

γιατρε μου?????

kKZUp2.png

καλε δε μου ελεγαν για ξαπλα!

με το 87 ειναι στο 5%

με το 86,5 πριν ηταν στο 3%

ε ηταν στο οριο!!!

με το ΜΟ ρε παιδια παει 12% και ο Β αν του προσθεσω παλι 2 ποντακια, δηλαδη 96 παει στο 60%

ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

kKZUp2.png

για 2 ποντακια τρωγωμαι????

αχ θα με μπουφλισωωωωωωωωωωωωωωωωω

θελω τη μινιατουριτσα μου!!!!

αλλα εδω και 3 μερες εχει τα ψυχολογικα της

απιστευτη γκρινια

κλαμα, εχουμε χασει το μπουσουλα

kKZUp2.png

οχι μαρη με το 91 θα με διωξετε απο εδω! πριτςςςςς

89! και αυτο καλο ειναι!

χαχαχα..εσύ παιδάκι μου δεν παίζεσαι..