Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

χαχαχα διαφυλασει τη σιλουετα της!!!

η βαφτηστηρα μου με το γαλα ποτε δεν εστρωσε

η μαμα της εγινε εξπερ στη σογια!

εφαγα βιδες με σογια και αυγα απαιχτες!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρε ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

άσε βρε έχω στεναχωρηθεί πολύ ψοφάω να σας γνωρίσω, άλλα έχω γάμο το Σάββατο και δεν παίζει να μην πάω :o:o βέβαια είναι νωρίς 7 το απόγευμα από Πειραιά για Γλυφάδα πόση ώρα λές??? να έρθουμε μετά, θα βρούμε κανέναν ??? χαχαχα (ψήνω τον σύζυγο άλλα δεν έχω δει φως ακόμα):mrgreen::mrgreen:

άσε βρε έχω στεναχωρηθεί πολύ ψοφάω να σας γνωρίσω, άλλα έχω γάμο το Σάββατο και δεν παίζει να μην πάω :o:o βέβαια είναι νωρίς 7 το απόγευμα από Πειραιά για Γλυφάδα πόση ώρα λές??? να έρθουμε μετά, θα βρούμε κανέναν ??? χαχαχα (ψήνω τον σύζυγο άλλα δεν έχω δει φως ακόμα):mrgreen::mrgreen:

ναι !!! ελάτε...μόνο γάμο έχετε χωρίς τραπέζι?

8 θα έχετε ξεμπερδέψει, 8.30 θα είσαστε εκεί!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ναι ναί χωρίς τραπέζι που να τραβάω το παιδί σε τέτοια τώρα ......λές ε??? ψιλοφοβάμαι μην βρούμε καμιά βρωμοκίνηση τέτοια ώρα στην παραλιακή

Θα το προσπαθήσω πάντως άμα δω ότι τα λέει και γρήγορα ο παππάς χαχαχαχαχ

Στοουν δε μπορω πραγματικα να συγκρατισω πως προσπαθει να πει Σπυριδουλα ο Β!

κοινως τη φιλεναδα στο σταθμο που τον ειχε πεταξει κατω εχτες χαχαχαχαχαχαχα

πι-ι-ου-λα??? καπως

εχτες ψιλοβαριοταν στο μαθημα λογοθεραπειας ο σκατουλης

kKZUp2.png

Έλα ρε γατόνι...μη λές βλακείες...και να παρακαλάτε να είναι όλες καλές οι εξετάσεις και της κοιλιοκάκης. Το dna τους μωρέ θα είναι. Εμένα από ύψος είναι στην 25η είναι 90,5εκ. μου λέει η παιδίατρος να μην τρελλαίνομαι γιατί η διαφορά από την 50η είναι 3 εκ. Αυτά τα 3εκ. όμως δείχνουν ρε γαμώτο...τα περισσότερα συνομίλικα φαίνονται πιο ψηλά από το καστοράκι μου. :-( που θα πάει...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, γεια σας κ πάλι!

Σημερα πήγαμε παιδίατρο.... ουφ

Τον ιούλιο ο Γιώργος (τώρα 29 μηνών) ήταν 11 κιλά, κ σήμερα που ζυγίστηκε είναι 10.500! δηλαδή ουσιαστικά έχει χάσει ένα κιλό!!!!!!!!

Εχω σαλτάρει λέμε!

Είναι βέβαια μπουκωμένος 10 μέρες τώρα κα χαζοτσιμπολογάει, αλλά κ πάλι δε δικαιολογείται.

Η παιδίατρος μας έγραψε ένα υπερθερμιδικό σκέυασμα, αλλά δνε ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει.............

Πείτε μου τι ξέρετε για τα σκευάσματα αυτά και κατά πόσο βοηθάνε pleaseeeeeeeeeee

θα πηδηχτώ απ το παράθυρο

εμεις περναμε μεχρι και τον προηγουμενο μηνα το vitajoule. ουσιαστικα νομιζω οτι ειναι υδατανθρακες και προσθετει θερμιδες οχι πολλες μην φανταστεις.....ειναι μια ασπρη σκονη που την περνουμε απο τον Ιουλιο και ειδαμε αρκετη διαφορα! εκει που επερνε 100 με 200 γραμμ αρχισε να περνει 300 και 400 γραμ. μηνιαιως....... νομιζω οτι σε λιγο θα μπουμε σε καμπυλες επιτελους!!!!! να σου πω την αληθεια αυτον το μηνα ρωτησα και την γιατρο δεν της το εδωσα καθολου γιατι εχει φοβηθει το ματι μου με το μεταβολικο συνδρομο ..... διαβασε και την δεσποινα και γενικα εχω ακουσει οτι παιζει στα παιδακια οπως τα δικα μας..... ?

δε μου λες τι υψος εχετε?????? εμεις ειμαστε 18 μηνων και ειμαστε 8800 και 84 εκ..... στο τοπικ την λεμε μακαρονι..... εννωω σπαγγετι φυσικα...... νομιζω οτι απο χτες ψηλωσε ή αδυνατησε..... μου το ειπαν και δυο γνωστες μου σημερα οτι εχει μακρυνει.... λες να εχασε και να φαινεται οτι μακρυνε γμτ????\κι εγω θα πηδηχτω απο το παραθυρο αν μου αδυνατησε κι αλλο!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

πηγαμε και εμεις παιδιατρο και πρωτη φορα χαρηκα! 18 μηνων , 80 ποντοι και 8500, εχουμε και κοιλιτσα! πλεον τη λεμε χοντροεβιτα!!και ξεκαρδιζεται!! λες να γινει χοντρουλα τελικα βρε μπεμπακι και να κυνηγαμε τις ευαγγελιες μας να μην τρωνε! θα πεσω απο το παραθυρο! βγηκε και ο καρυοτυπος μας ο μοριακος και ειμαστε μια χαρα, εξετασεις τελος για μας , τις εχουμε κανει ολες! και δεν ξερω αν ειναι τυχαιο(ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι) απο τοτε που ξεαγχωθηκα οτι δεν εχει κατι παθολογικο, τρωμε πολυ καλυτερα!!!

κουραγιο συναγωνιστριες!!

πηγαμε και εμεις παιδιατρο και πρωτη φορα χαρηκα! 18 μηνων , 80 ποντοι και 8500, εχουμε και κοιλιτσα! πλεον τη λεμε χοντροεβιτα!!και ξεκαρδιζεται!! λες να γινει χοντρουλα τελικα βρε μπεμπακι και να κυνηγαμε τις ευαγγελιες μας να μην τρωνε! θα πεσω απο το παραθυρο! βγηκε και ο καρυοτυπος μας ο μοριακος και ειμαστε μια χαρα, εξετασεις τελος για μας , τις εχουμε κανει ολες! και δεν ξερω αν ειναι τυχαιο(ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι) απο τοτε που ξεαγχωθηκα οτι δεν εχει κατι παθολογικο, τρωμε πολυ καλυτερα!!!

κουραγιο συναγωνιστριες!!

:D:D:D:D

εεεε δεν το πιστευω!!!!!!

βρε μπας και ειναι διδιμες τελικα?????

ρε συ τι αναπτυξη ειναι αυτη??????

μπραβο σας για ολα!!! για τους ποντους για τα κιλααααα!!!!!

και φυσικα για τα καλα σας αποτελεσματα στην καρυοτοπο!!!!!!!

απο σημερα αρχιζω διαιτα στην Ευαααα!!!!θα την πεθανω στην πεινα!!!!!:shock::shock:

πολυ χαρηκα με τα νεα σας.......

κοριτσια υπαρχει φως στο τουνελ..... αφου παχυναμε εμεις οι δυο τα σαμιαμιδια μας (εγω και η δεσποινα εννωω....) καντε κουραγιο και μην τα πιεζετε καποια στιγμη ΘΑ ΦΑΝΕ!!!!! ειναι αληθεια τελικα!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

τωρα καταλαβα γιατι ειμαι μονη μου......τσουπριτσες......

εχετε συναντηση Γλυφαδα μερια νομιζω......σωστα????

κι εγω καθομαι εδω μοναχουλα και σας ποσταρω αδικα!!!! ?

ευτυχως που εχω την διδυμουλα μας και μου κανει παρεουλα!!!!!!!!!!!!!

ολη τη βδομαδα επηξα στην δουλεια και δεν μπορεσα καν να ανοιξω να σας διαβασω και τα απογευματα επειδη ειχε καλο καιρο βουρρρρ για κηπο, κουνιες ,παπιες κτλ κτλ κτλ!!!!!

μιλαμε οτι αυτην την περιοδο δουλευω και για τους 16 μηνες που ελειπα!!!! δεν το χω ξανα δει αυτο το χαλι.... και δουλευω στο ΔΗΜΟΣΙΟ..... παιζει να ειμαι η μοναδικη που σκιζομαι στην δουλεια!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια. Να πω τον πόνο μου, εχω δίδυμα 2 ετων προχτες μας μετρίσανε και η κορη μου είναι 94 και 13 κιλά (οκ),και ο γιός μου 89 και 10 κιλά, είναι πολύ χαμιλά και έχουμε πρόβλημα και με το σίδηρο. Μιπως ξέρετε αν η ελλειψη σιδήρου επιρειαζει το βάρος?

Καλημέρα Γατούλα, ξεκινήσαμε απο χτες τις σταγόνες σιδήρου, η παιδίατρος ενω είδε ότι είναι εκτός καμπύλης σε βάρος δεν ανησύχισε. Δεν ξέρω τι να κάνω έχουμε τρελαθεί (είδικά ο μπαμπάς),τρώει λίγο.

despoina τελεια τα νεα σας!πολυ χαρηκα που ολες οι εξετασεις σας βγηκαν καλες κ ηρεμησατε.

lizetagelis εχετε κανει αλλες εξετασεις?μηπως απλα ειναι το σκαρι του ετσι?ελπιζω να δειτε διαφορα με τις σταγονες.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Καλημέρα και από μένα. lizetagelis o σίδηρος βοηθάει πολύ. Εμένα ο δικός μου πίνει από τον Μάρτιο αν θυμάμαι καλά και μας είπε η παιδίατρος να συνεχίσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Είστε πολύ καλά όμως από ύψος. Τι εξετάσεις έχετε κάνει μέχρι τώρα αν έχετε κάνει;

Γατούλα ακούς;;;; 94 εκ. 2 ετών η κόρη της lizetagelis (και κορίτσι). Ο δικός μου 2,5 και είναι 90,5! να αυτοκτονήσω τώρα ή μετά;;;

Φεριτίνη 5;;; με τι τιμές;

Αν ανησυχείς πές στον παιδίατρό να σας γράψει εκ νέου εξετάσεις που να συμπεριλαμβάνουν : θυροειδή, κοιλιοκάκη, κυστική ίνωση. Τα βασικά δηλαδη. Οι περισσότερες μανούλες αυτές έχουμε κάνει στα παιδιά. Τουλάχιστον έτσι θα ηρεμήσεις.

και ενα ραντεβου στο παιδων!

διαβασε λιγο προηγουμενες σελιδες λιζετα

κυστικη ινωση...αν βλεπεις οτι ο μικρος εχει θεματα με αναπνευστικο

αν οχι αστο

κοιλιοκακη, ειναι προβλημα με τη γλουτενη

ξεκινα με θυρεοειδη και αντισωματα...αντε καλη αρχη!

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...