Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

μπραβο γατουλα!τυχερη εισαι που βρηκες τοσο αμεσα ραντεβου!αντε να τις κανετε να ησυχασετε!

αυτο με τις αιμοληψιες που δε σ αφηνουν να εισαι στο δωματιο(στο παιδων δηλαδη στα ιδιωτικα δε ξερω τι παιζει) μαζι με το παιδι απαρεδεκτο!μια φορα της πηραν αιμα στο παιδων ακομα το θυμαμαι το κλαμα της μια ωρα την ταλαιπωρουσαν να βρουν φλεβα κ εγω απ εξω να κοπανιεμαι κ να μη μπορω να κανω τιποτε!οσο σκεφτομαι την επομενη φορα που θα παμε τρεμω...

culte εμενα ο παιδιατρος μονο για κοιλιοκακη μου ειχε γραψει απο μονος του.τις υπολοιπες εξετασεις απο εδω τις ειδα κ ειπα να μου τις γραψει.μονο για το τεστ ιδρωτα δε θελει να το κανουμε γιατι λεει δεν υπαρχει λογος θα ειχε σιγουρα συμπτωματα απ το αναπνευστικο μεχρι τωρα...δε ξερω ισως και να μη την κανω ας κανω ολες τις αλλες κ βλεπουμε.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εγω πιστευω οτι καπου κρινουν και ποσο μπορεις να αντεξεις εσυ μαζι.

Οταν ηταν εισαγωγη τα παιδια δε με αφηναν αν και το ζητησα

σε καποια φαση με αφησαν, ευτυχως καπου αντεχω σε δαυτα

αλλα ειναι σε φασεις που βαζουν ορους που ειναι πολυ πιο δυσκολο και χρονοβορο η πολυ πιο μικρα

τωρα που εχουν μεγαλωσει, ευτυχως δε μου εχει τυχει να μου ζητησουν να κατσουν απεξω

παντως το θεωρω πολυ ηλιθιο τυο συστημα του τηλεφωνητη

εδω ταλαιπωρουν εμας οχι γεροντια!!!

kKZUp2.png

κι εμας στην αρχη μας ειχαν μεσα.....

αρχισαν να ψαχνουν φλεβα για την αιμοληψια και φυσικα δεν εβρισκαν ..... που να βρουν στα καλαμακια της Ευας???? οποτε φαινεται θα με ειδαν οτι δεν ημουν και η πλεον ψυχραιμοτερη.....Την βουτανε φωναζουν μια πιο εμπειρη να φανταστω νοσηλευτηρια και αλλαζουν δωματιο οποτε μας παρακαλεσαν να βγουμε εξω..... τουλαχιστον ηταν ευγενικοι.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εμένα τον Ιούλιο που του πήραν αίμα στο Αγ. Σοφία μου είπαν να περάσω μέσα. Αλλά κορίτσια πέθανα με την ασχετοσύνη τους μέχρι να του πάρουν αίμα! είχε μια φλέβα νααα το παιδί και αφού του πήραν μισή σύριγγα δεν μπορούσαν να του πάρουν άλλο και πήγαν στο άλλο χέρι που δεν φαινόταν τίποτα. 5 λεπτα ψάχανε εσωτερικά να του βρούν φλέβα γυρνώντας γύρω γύρω την βελόνα!:shock: σπάραξε το παιδάκι μου. Στο ιδιωτικό που τις κάνω αμέσως του βρίσκουν φλεβίτσα και του παίρνουν, χωρίς ταλαιπωρία. Και να μην φαινόταν να πώ πάει στα κομμάτια!!

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω νεες μετρησεις......

τουρουτ.... τουουουουουου!!!!!

το μακαρονι θα γινει προσεχως ριγκατονι.......

despoιna λες???? (αν αποκτησει μεταβολικο συνδρομο στα 14 της θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!!!!)

λοιπον δεν πηραμε ποντο (να περνουν κουραγιο και οι πονεμενες μανουλες).....

ειμαστε 84 εκ αλλα τουλαχιστον πηρε 300 γραμμ!!!! εφτασε τα 8800!!!!!!

κατι ειναι κι αυτο...?

ελεος ποτε θα δω διψηφιο νουμερο στα κιλα μας??????

τωρα να το πω τ αλλο που με απασχολει καιρο τωρα ή θα με μπουφλισετε??????

εχω την εντυπωση οτι εχει μικρο κεφαλακι.....(γιαυτο αντεξα και τον φυσιολογικο ρε....)

σημερα λοιπον κατι μου σχολιασε η γιατρος και καλα οτι ειναι μικρο αλλα ολα μικρα ειναι πανω της..... λετεεεεεε?????θα ψαξω το σχετικο thread στο φορουμ για τα μικρα κεφαλακια.... αμα το βρει καμια ας το στειλει και ευχομαι να μην βγαλω νεο γολγοθα......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

bebaki-eva είδες την καμπύλη του παιδιού για την περίμετρο κεφαλής;

Εχε το νου σου πάντως αφού σου την πέταξε την κουβέντα η γιατρός.

Εσύ και ο πατέρας της τι κεφάλι έχετε; αυτό ξέρεις μπορεί να είναι και κληρονομικό.

Ξέρω περίπτωση που τους είχαν τρελάνει μ' αυτό το θέμα. Εκαναν λοιπόν όλες τις (γνωστές μας πια) εξετάσεις και όλες εβγαιναν καλές. Το κεφάλι του παιδιού είναι ακόμα και σήμερα (περίπου 3 χρόνια μετά) εκτός καμπύλης, μα πολύ εκτός. Το παιδί υγιέστατο, ευφιέστατο, μια χαρά. Συμπέραναν λοιπόν ότι είναι μικρό το κεφαλι του επειδή έτσι είναι και του μπαμπά του. Για μετρηθήτε....

WGVKp2.png<a COGYp2.png

χαχαχα και εγω ξερω προωρακι (πολυυυυυυυυυυυ) που εχει θεματακι σε αυτο το τομεα, αλλα φτου φτου κανενα προβλημα! Το παρακολουθουν σε παιδονευρολογο απο οτι ξερω, αλλα αυτοιο ηταν ΑΛΛΟ θεμα εεεε!

kKZUp2.png

Και εμένα στην καμπύλη που αφορά πάντως την περίμετρο κεφαλιού είναι χαμηλά. Νομίζω στο 25% δεν είμαι σίγουρη. Θα κοιτάξω και θα σας πώ. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν αρκετά στενόμακρό και είχα ανυσηχήσει...σκεφτόμουν μην βγεί ένα μωράκι μικρό με ένα κεφαλάκι σαν πεπόνι αργήτικο...:lol: αλλά ευτυχώς...

Την τελευταία φορά μου είχε πεί η παιδίατρος ότι από εδώ και πέρα θα μεγαλώνει αρκετά αργά το κεφάλι.

Διαφημίσεις

bebaki-eva ελπιζω να ναι κληρονομικο το κεφαλι και να μη μπειτε στη διαδικασια των εξετασεων και γι αυτο...

κ εμας στο 3% ειναι(το μονο που ειναι ακομα εντος καμπυλης:D) αλλα βλεπω συμβαδιζει με βαρος υψος κ λεω να μην αγχωθω και γι αυτο.

φυστικακι κ εγω τη πατησα με το μυγακι σου:lol:-πετυχημενο!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

ειναι 45 εκ και ειναι κι αυτο εκτος καμπυλης..........

πανω που μπηκαμε στην καμπυλη του βαρους......

δεν εχω λογια..... παλι αγχος..........

θα ψαχτω για τα δικα μας με τον συζυξ........

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Σήμερα το απόγευμα θα έρθει η σούπερ παιδιατριάρα μας για να δεί το καστοράκι. Για να δούμε τι θα μας πεί...θα τις δείξω και όλες τις εξετάσεις...

Θα μας κάνει μελισσάκι! εμβόλιο δηλαδή. Ηταν να κάνει 2η δόση ιππατίτιδας αλλά μου είπε να κάνουμε πρώτα το αντιγρηπικό και αργότερα αυτό.

Θα σας πώ τα νέα αύριο...

Διαφημίσεις

Εμείς κάναμε οικογενειακώς την Παρασκευή το αντιγριπικό. Και εγώ να σου πώ το είχα ψιλοξεχάσει και μου είπε η παιδίατρος να κάνουμε πρώτα αυτό στον μικρό και μετά της υπατίτιδας.

Είδε και τις εξετάσεις μας και μου είπε να σταματήσω να ανυσηχώ όπως και αυτή:wink: για αυξητική ορμόνη και σωματομεδίνη μου είπε να μην ασχοληθώ καθόλου. Δεν χρειάζεται μου λέει. Αυτά τα ψάχνουμε όταν τα παιδιά πέφτουν κάτω από τις καμπύλες.

σε πια καμπυλη ειστε?

παμε παιδων σημερα για κοιλιοκακη

την επομενη θα ειμαι πιο γρηγορη ρεεεεεεεεεεεεεεεε

ολο χαρτακια θα βγαζω

παμε για τα 3 ευρω

40 νουμερα αναμονη

κοβω χαρτακι (80 αναμονη!)

παω παιδιατρο (10 λεπτα)

τις γραφει

αναμονη....60 ακομα

αιμα (10 λεπτα)

φευγω

2,5 σχεδον ωρες για 30 λεπτα συνολικη διαδικασια να πω!

γαμω τις αναμονες

νηστικη η Α κλασσικα

φτανουμε στο αιμα, ενα παιδακι μονο ευτυχως

βαζω τα μισα μεσα και να να παρω και Α να μπουμε

που φυσικα ηξερε που ειμαστε πια

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε

φευγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

σφεντοναααααααααααααααααα

σε δευτερα εχει φτασει απο το αιματολογικο στα ταμεια και εγω να τρεχω να τη προλαβω χαχαχαχαχαχαχα

ουτε νεφτι στο κολο της η καυμενη

ΔΕ θΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ

kKZUp2.png

gstone ν ακολουθησεις την συμβουλη της παιδιατρου σας αφου ολες οι εξετασεις βγηκαν καλες.μπραβο σας!

γατουλα 2,5 ωρες???πολλες ειναι πωπω...απορια?πως τα απασχολουσες τις ωρες αναμονης?ποτε θα παρετε τις απαντησεις?καλα αποτελεσματα!!!ευχομαι να ναι οι τελευταιες που κανατε.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Αχ μωρέ η ψυχούλα...φοβήθηκε μόλις τους είδε...την περνάς για χαζή;;;

άντε καλά αποτελέσματα φιλενάδα. Πότε θα βγούν;

Και εμένα ο δικός μου την Παρασκευή μόλις είδε την παιδίατρο να ανοίγει το κουτί με το εμβόλιο ανέβηκε σε ένα αυτοκινητάκι που έχει και έφυγε τρέχοντας για το άλλο δωμάτιο. :shock::lol:

καλημέρα,

μπαίνουμε και εμείς σε αυτή την κατηγορία των αδύνατων...

είμαστε κατι παραπανω απο 8200 και κλείνουμε χρόνο σε λίγες μερες.

Στο ύψος είμαστε στην 75 καμπύλη και αυτό είναι θετικό,αλλα απο βάρος...

Εχουμε και αλλεργία στα γαλ/κα. γενικά περιμενουμε τί θα πει παλι η παιδίατρος σε λίγες μερες που θα μας δει.

Αυτα !!!

μαλλον θα τα λεμε συχνα!!!

καλημέρα,

μπαίνουμε και εμείς σε αυτή την κατηγορία των αδύνατων...

είμαστε κατι παραπανω απο 8200 και κλείνουμε χρόνο σε λίγες μερες.

Στο ύψος είμαστε στην 75 καμπύλη και αυτό είναι θετικό,αλλα απο βάρος...

Εχουμε και αλλεργία στα γαλ/κα. γενικά περιμενουμε τί θα πει παλι η παιδίατρος σε λίγες μερες που θα μας δει.

Αυτα !!!

μαλλον θα τα λεμε συχνα!!!

καλησπέρα κοριτσάκι μου, τελικά τι έγινε με την αλλεργία κάνατε τις εξετάσεις ??? τώρα να σου πω καλώς ήρθες :-(:sad:...........μάλλον να ευχηθώ να φύγετε γρήγορα !!!!:-D:-D

ύψος στο 75 ε??? χαχαχα δεν είχα καμιά αμφιβολία .........:mrgreen::mrgreen:

γεια σας κοριτσαρες.....

εγω δεν της εκανα το αντιγριπικο .... πρεπει???? ουτε κατα διανοια μου περασε απο το μυαλο οτι πρεπει να της το κανω.... και η γιατρος δεν μου ειπε κατι ρε γμτ.....

γατουλα τι να πω.... συνιθισμενο το βουνο στα χιονια.....

καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!!

ειδες που σου εκαναν καλη τιμη?????? σε εμαθαν πλεον οτι εισαι συχνη πελατισσα και ειπαν να σου κανουν εκπτωση!!!!!!

ειδες G stone.... μια χαρουλα ειστε!!!!! μπραβο σας

filoudaki ετσι για να δεις και τα χειροτερα και με κινδυνο να φαω ξυλο απο τις αλλες "τις παλιες" γιατι επαναλαμβανομαι..... εμεις χρονισαμε 7200!!!!! οποτε κουραγιο και καλη δυναμη..... ειναι ο Αλεξ ετσι? αγορακι εχεις ετσι???ειναι καλοφαγος????

παντως κοριτσαρες εμεις πλεον δεν ειμαστε κακοφαγα παιδακια..... η μικρη επιτελους μπορω να πω οτι αρχισε να τρωει!!!!!!

το θεμα ειναι οτι τρωει λιγακι κομματακια και μετα βαριεται να μασησει...... δηλαδη ξεκιναμε το φαγητο της δινω μερικες μπουκιες 5 ή 6 σε κομματακια και μετα που αρχιζει να φτυνει το αλεθω και ξανα δωστου με το κουταλακι να κουταλιζω..αλλα 150 γραμμ στο χαλαρο και ισως και παραπανω αν την πιεσω αλλα επαμε οτι το κοψαμε αυτο...και βαλε παλι το μπεμπε λιλι ...... αυτο ειναι το νεο μας χιτ που αποβλακωνεται η ευα και χωνει η μαμα φαγητο..... δεν ξερω καλα κανω ή θα χω θεμα αργοτερα λετε????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...