Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να κανεις!!

εγώ έκανα και έχει αλλεργία στο αυγό!!

ειχατε ενδειξεις η ετσι το εψαξες απο μονη σου?περασε τωρα?ναι θα κανω μαζι με το πακετακι για θυρεοειδη σιδηρο ασβεστιο κτλ το δεκεμβρη.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

όχι δεν πέρασε δυστυχώς...

παραλίγο να πάθουμε αλλεργικό σοκ από μια κρέμα που έφαγε όταν ήταν ενός...

ελα ρε συ πωπω τι πηγατε να παθετε...

ευχομαι να το ξεπερασει συντομα!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

despoina

τι κανεις?????σημερα σ ειχα στο μυαλο μου αλλα επηξα τωρα δυο μερες στην δουλειαααα!!!!!! καποιος με καταραστηκε γιατι ειπα την Τεταρτη να παω για μπανιο! (ακους AGE????) απο κεινη την ωρα δεν εχω σηκωσει κεφαλι και ισα που προλαβαινω να σας διαβαζω πλεον...... ελπιζω να στρωσει το πραγμα...... πολλες εξετασεις ακουω και ευχομαι πολυ καλα αποτελεσματα σε ολες τις αδυνατομαμαδες!!!!!

χαρηκα πολυ γιατι η διδυμη μας πηρε υψος ετσι??78 εκατοστα δεν ειναι πολυ καλα????μια χαρουλα ειναι το πουλακι μου μεσα στην ζωντανια και το κεφι...... ρε λες να τις κυνηγαμε τωρα να φανε να ψαχνουμε ρουχαλακια που να μην φαινονται σαν κλοουν και οταν θα φτασουν εφηβια να γινουν τοφαλακια?????? αλοιμονο μας!!!!!θα πηδηχτω απο το παραθυρο αν μας συμβει κι αυτο!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΖΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!!!! και επειδη εχω πολυ εμπιστοσυνη σ αυτα που γραφει η αγαπητη συνφορουμιτισσα despoina θα το ακολουθησω απο σημερα...... παντως να μην την ματιασω αρχισε σιγα σιγα κατι να κανει με το φαγητο και για δευτερη φορα χτες ηπιε το γαλα της με το καλαμακι!!!!! θα παω να αγορασω ενα μπουρι σομπας μπας και πινει περισσοτερο.....

αγαπητη elizabeth εμεις 14 μηνων ημασταν 7800 και 80 εκ (ενταξει ειμαστε πιο ψηλες..... αλλα εχουμε το ονομα....... το παιδι μακαρονι.....) οποτε κουραγια......

θα παμε απο Δευτερα για τις καθιερωμενες ζυγισεις και θα ενημερωσω παραυτα το τοπικ.....

για εσας που θελετε να κανετε το σετακι εξετασεων να πω κι εγω τις φτωχες μου γνωσεις απο την δικη μας εμπειρια..... αρχικα τις βασικες αιματος για αναιμια, σιδηρο, φεριτινη, τρανσαμινασες (sgot), θυροειδη,ανοσολογικες (για να δουν γενικα την αμυνα του οργανισμου) ουρα για ουρολοιμωξη, αιματακι για αυτοανοσα (νομιζω οτι εδω εμπεριεχονται οι δεικτες για κοιλιοκακι που ειπατε προηγουμενως.....) ρασ τεστ (αλλεργιες ειναι αυτα....) και τεστ ιδρωτα για την κυστικη ινωση. τωρα θυμηθηκα μια πληροφορια που μου εδωσε ο δ/ντης στο εργαστηριο για την κυστικη ινωση..... με ειδε αρκετα αγχωμενη γιατι επρεπε να περιμενουμε μια μερα για το αποτελεσμα..... μου λεει τι τιμες εχει ο δεικτης γ-GT του λεω για να μην θυμαμαι παει να πει οτι ειναι εντος των φυσιολογικων οριων...... αααααα ωραια μου λεει μια χαρα.... δεν παιζει να εχετε κυστικη ινωση!!!!! τωρα για να το πει μαλλον ισχυει οποτε αν καποιες εχετε κανει εξετασεις αιματος σχεδον σιγουρα εχετε αυτον το δεικτη..... αν ειναι εντος των οριων τουλαχιστον παψτε να ανησυχειτε......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

vag μου..θελω κ βολτουλα( μου λειπει η αθηνα) αλλα καλυτερα να την κανω στο πεπαγνη...νομιζα οτι ειναι πολυ εξειδικευμενη κ γινεται μονο στα τμηματα γενετικης των μεγαλων νοσοκομειων ..

για πες! πρεπει να μου τη γραψει γυναικολογος;

(γιατι εχω την εντυπωση οτι στο θεμα που υπαρχει για την κυστικη λενε μονο για το παιδων κ το λαικο;)

Αν έχω καταλάβει καλά θελεις να κάνει το παιδί τεστ ιδρώτα οπότε καμία σχέση με γυναικολόγο. Θα πρέπει να βρεις την κα Πασπαλάκη. Παίρνεις τηλ για πρωινό ραντεβού και ζητάς ραντεβού για το ιατρείο κυστικής ίνωσης. Κάνει το συγκεκριμένο ιατρείο κάθε Πέμπτη πρωί. Θα σου πάρει ιστορικό, ζύγισμα-μέτρημα, και θα σου πεί εκείνη πότε να πάς για τέστ (τέστ κάνει κάθε Τρίτη). Εμάς μας πήρε αμέσως και αίμα για γονιδιακό έλεγχο γιατί εχουμε ιστορικό και επίσης μας έκανε και πολλές ακόμα εξετάσεις (κοιλιοκάκης, θυροειδή, αλλεργίες, κα).

Ο άλλος τρόπος είναι να πείς στον παιδίατρο σου να της τηλεφωνήσει και να ζητήσει εκείνος το τεστ ιδρώτα. Ετσι ίσως να σου κλείσει αμμέσως ραντεβού για το τεστ χωρίς να περάσεις από το ιατρείο κυστικής ίνωσης.

Αν χρειάστείς κάτι άλλο είμαι στη διάθεση σου.

WGVKp2.png<a COGYp2.png

bebaki-eva ψηλη κ αδυνατη η κορη σου μια χαρα σας βρισκω!τη δικια μου παροτι εκτος καμπυλης οπτικα δε τη λες αδυνατη εχει τα πιασιματακια της:Pτι καλα που εγραψες ολες τις εξετασεις συγκεντωμενες να τις γραψω καπου για να θυμηθω να τις πω στο παιδιατρο ευχαριστω!

ευχομαι να ναι καλες οι μετρησεις σας!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

despoina να χαιρεσαι την εβιτα σου χαιρομαι που ολες οι εκξετασεις σας ειναι καλες!κοντα ειναι τα κοριτσια μας και σε ηλικια και σε στα σωματομετρικα.

για τη γαστροσκοπηση που λες τη κανεις και φευγεις δε μενεις στο νοσοκομειο απ οτι καταλαβα ε?ειναι κ αυτη η αναμονη που με σκοτωνει πρεπει να περασει ενα εξαμηνο να δουμε αν εχει αποτελεσμα η αποχη κ μετα να γινει προκληση και γαστροσκοπηση στα 2.πολυς καιρος ρε γμτ!!

ναι δεν μενεις μεσα, εμεις φυγαμε το απογευμα, αλαλ μπορεις να φυγεις και σε 3-4 ωρες, αφου ξαναδει το παιδι ο αναισθησιολογος και εχει αρχισει να πινει νερο. να σκεφτεσαι, οτι μπορει και να μην βρουνε κοιλιοκακη η αλλεργια, μπορει και να ειναι ολα μια χαρα και να ξενοιασεις!

despoina εμένα δεν είχε καμία αρτηρία πρόβλημα, δεν φαινόταν τίποτα. Εγώ δυστυχώς δεν το γνώριζα αυτό πρίν μείνω έγκυος και έτσι ξεκινήσαμε ενέσεις γύρω στον 6ο μήνα που το διαπιστώσαμε. Αλλά από ότι μου λές και που ξεκίνησες τις ενέσεις αμέσως δεν βελτιώθηκε η κατάσταση. Φοβάμαι για δεύτερο παιδί ρε συ. Ο γιατρός μου λέει ότι δεν ξέρει αν μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα είναι η ίδια.Το ρισκάρουμε όμως; θέλω πολύ ένα παιδάκι στο μέλλον αλλά ώρες ώρες το σκέφτομαι...εσένα τι σου είχε πεί ο γιατρός σου;

Μεταβολικό σύνδρο τι έιναι ; ότι μπορεί από αδύνατο να μου βγεί βαρέλι; θα αυτομαστιγωθώ!!!

δεν φοβαμαι την εγκυμοσυνη, φοαβαμαι, μηπως μου βγει κακοφαγο, γιατι 2 κακοφαγα παιδια δεν θα τα αντεξω!στα φορουμ εξω γενικα δεν επαναλαμβανεται το φαινομενο, αλλα ξερω 2 κοπελες που και το 2ο παιδι ειχε ελαττωμενη ενδομητρια αναπτυξη. ο γιατρος μου δεν ξερει απο τι εγινε, απο τη θρομβοφιλια παντως οχι, γιατι ειμασταν ρυθμισμενοι καθε μηνα με εξετασεις κτλ, εχω ενα ανατομικο θεμα στον τραχηλο και την εποχη που κλαταρε η αρτηρια δουλευα 12ωρα, οποτε δεν ξερεις..

μη φοβασαι τη θρομβοφιλια, αυτο διορθωνεται, αλλα να ξερεις οτι θα μπορουσε να εχεις και αλλους παραγοντες ομοζυγους η ετεροζυγους να δυσκολευει καποιον και στη συλληψη(δεν εχεις τεετοιο θεμα, αλλα κουβεντα να γινεται!)

μεταβολικο συνδρομο ειναι αυτοι οι παχυσαρκοι ανθρωποι με τη μεγαλη περιφερεια μεσης, με ζαχαρο, υπερταση, καρδιαγγειακα κτλ, ή καποια απο ολα αυτα. για αυτο χαλαρα, γιατι δεν ξερει ποτε τι γινεται και κυριως τι σχεση οικοδομουν με την πιεση τα παιδια για το φαγητο. εγω ημουν τσιρος(αλλα ψηλη) μεχρι τα 18, με πιεση κλαματα, να φαω, τα κοκαλα μου πετουσαν και μεχρι τα 16 με κοροιδευαν(στεκα, κοκκαλο κτλ) και τωρα δεν ειμαι παχυσαρκη μεν, αλλα ειμαι 173 με 67 κιλα και ολο προσπαθω να χασω, και η μαμα μουτζωνεται για τα δακρυα που ειχε χυσει οταν ημουν μικρη!μολις περασα αθηνα κξαι ηρθα να σπουδασω, γνωρισα το junk food και τσιμπησα 10 ικιλα σε ενα χρονο(ημουν 50 , πηγα 60 και εκτοτε ανεβαινω!)

Διαφημίσεις

vag σε ευχαριστω αλλα δεν με καταλαβες;)

εγω θελω να δω αν ειμαι φορεας του γονιδιου,(γιατι μου λενε να μην κανει αλλη εξεταση η μικρη,γιατι δεν εχει δωσει συμπτωματα..)

κ ξερεις εγω επειδη εχω γινει υστερικη,θελω να την κανω εγω να αποκλεισω εμμεσα αυτο το ενδεχομενο..γ αυτο σου ειπα για γυναικολογο..

vag σε ευχαριστω αλλα δεν με καταλαβες;)

εγω θελω να δω αν ειμαι φορεας του γονιδιου,(γιατι μου λενε να μην κανει αλλη εξεταση η μικρη,γιατι δεν εχει δωσει συμπτωματα..)

κ ξερεις εγω επειδη εχω γινει υστερικη,θελω να την κανω εγω να αποκλεισω εμμεσα αυτο το ενδεχομενο..γ αυτο σου ειπα για γυναικολογο..

OK !!! Τώρα το πιασα................

Σ'αυτήν την περίπτωση ρώτα το γυναικολόγο σου αν μπορεί να σε στείλει για "προγεννητικό" έλεγχο σε συνεννόηση με την κα Πασπαλάκη μέσω του νοσοκομείου για να μην πληρώσεις.

Δεν ξέρω αν γίνεται, πάντως από την παιδιατρική όταν είχαν στείλει γονιδικό για την κόρη μου έστειλαν και για μένα παρόλο που ήξερα ποιας μετάλλαξης είμα φορέας και φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα.

Αλλιώς μπορείς να συνεννοηθείς τηλεφωνικά με την κα Μπελου (δεν είμαι απολυτα σίγουρη για το όνομα) στο Χωρέμιο (210-746746) και θα σου πει εκείνη πως να στείλεις αίμα από δω. Ενα μπουκαλάκι χρειάζονται όπως της γενικής αίματος. Κοστίζει 150? και νομίζω ότι έχεις αποτελέσματα σε κανα μήνα.

Επίσης στο χωρέμειο ξέρω ότι ψάχνουν το μεγαλύτερο ποσοστό απ όλα τα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας (90% αν δεν κάνω λάθος ενώ εδώ κάνουν σίγουρα μικρότερο ποσοστό)

WGVKp2.png<a COGYp2.png

Διαφημίσεις

ρε ειναι τουτττττ

πριν 10 μερες που τους πηρα τους ζητησα ραντεβου και μου ειπαν δεν εχουν τιποτα

ζηταγα το παιδιατρικο νοσοκομειου στο 1535

κολλησε ο τυπος στο αυτοματο

δε σας καταλαβα?

ξανα

ξανα

ξανα

ε με συνδεσε με ανθρωπο!!!

και βρηκααααααααααααααααααααααααα

μ@#$%$%%%%ς

kKZUp2.png

κορίτσια να ρωτήσω κάτι...

αυτές τις εξετάσεις σας της προτείνει ο/η παιδιατρος να της κάνετε ή από μόνοι σας λόγω των όσων ακούτε / διαβάζετε??

και αποθηλασε επιτελους!

εγω βασικα πηγα ντουγρου με χαρτακια στο παιδιατρο

αλλα και με προηγουμενες προβληματικες εξετασεις

και με καμπυλες γεματες τελιτσες

το ειδε και μονος του κατι δε παει καλα, απο 14 μηνων φρεναρε

και αυτος μου προτεινε να τσεκαρουμε κοιλιοκακη

ας ειναι καλα!!!!

θελω μια υγιη κοντουλα!!!!!

kKZUp2.png

κορίτσια να ρωτήσω κάτι...

αυτές τις εξετάσεις σας της προτείνει ο/η παιδιατρος να της κάνετε ή από μόνοι σας λόγω των όσων ακούτε / διαβάζετε??

λοιπον εμενα η δικια μου γιατρος ελειψε απο χανια για λογους υγειας του συζυξ και μαλιστα ελειψε σχεδον 2 μηνες!!!!

το διαστημα λοιπον εκεινο αρρωστησαμε οποτε αναγκαστηκα να παω σε αλλους παιδιατρους οι οποιοι το μονο που εκαναν ηταν να με πανικοβαλουν για το βαρος της Ευας και να μου πουνε για υπερηχο εγκεφαλου για κοιλιοκακι για κυστικη ινωση για ουρολοιμωξη και για παιδογαστρεντερολογο στο Ηρακλειο...... :evil::evil::evil::evil:

ενω ειχα πλεον φτασει σε κατασταση τρελας με το παιδι γιατι λεω κατι εχει σιγουρα και εγω ειμαι σε αρνηση παω κλαημενη και δαρμενη στην παιδιατρο μας που εντωμεταξυ γυρισε και της λεω......."κατσε να σου πω τι και τι μου ειπαν να κανω στο παιδι μου οι συναδελφοι σου"...... οταν της τα ειπα μου λεει...... "εγω μου λεει σκιζω το πτυχιο μου οτι το παιδι δεν εχει τιποτα αλλα επειδη σε βλεπω πολυ πιεσμενη ...... (σε μαυρο κακο χαλι εγω ωστοσω.....μονο χαπια δεν ειχα παρει.... φανταζεστε....) θα σε στειλω σε μια παιδογαστρεντερολογο φιλη μου στην Αθηνα....... απιστευτη γιατρος κορυφαια!!!!!! οταν λοιπον μπηκαμε και ειπαμε το ιστορικο μας μας ζυγισε μας μετρησε κτλ κτλ κτλ..... γυρναει η Αθηναια γιατρος.....

"ειστε μεγαλο σοι κατω στην Κρητη???"

μαλιστα απανταω εγω αφελης......

"και ειναι το πρωτο εγγονι αυτο????"

ξανα μαλιστα εγω.....

"και ολοι ασχολειστε με το φαγητο της και το θεμα συζητησης σας ειναι αν εφαγε και ποσο εφαγε το παιδι???"

μαλιστα απανταω ξανα εγω το βουρλο!

εεεεε κοφτο τωρααααααααααα:evil::evil::evil::evil:

δεν θα ξαναμιλησετε για το θεμα φαγητου της Ευας και θα δεις ποσο θα αλλαξει η κατασταση!!!!!

την επομενη πηγαμε στο Αγ Σοφια.....μας βγαλανε εξω απο το δωματιο της αιμοληψιας προκειμενου να την κανουν.....(εκει πειραχτηκα αλλα δεν μπορουσα να πω και πολλα.....) και μας εκαναν ολο το πακετο που κανουν τα αδυνατα παιδακια.... τομονο που δεν ειχαμε κανει τοτε ηταν το βρωμοτεστ ιδρωτα το οποιο καναμε 3 μηνες μετα!!!!!! ελεος!!!!!

ωωωωωχχχχ παλι σεντονι εγραψα!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

οχι...δε θα κανω ιδρωτα...οχι δε θα κανω ιδρωτα χαχαχαχχα

ναναι καλα η γυναικα!

αληθεια σε εβγαλαν εξω? εγω αγκαλια με Α μεσα....αλλα αντεχω γενικα

βασικα δηλαδη εκλεισα πρωτη τα ματια!

αχ και η καυμενουλα μου ειπε οχι να μη ξαναρθουμε εδω!

kKZUp2.png

Άντε βρε γατούλα επιτέλους! και έκλεισες και πολύ σύντομα!:shock: κοιλιοκάκη μόνο τελικά ή και άλλες αίματος;

Εμάς η δική μας παιδίατρος μας είπε να τις κάνουμε τις εξετάσεις αλλά με έβλεπε που ανυσηχούσα και πολύ...

Παρεπιπτώντος ο Δημητράκης είχε λίγο πυρετό το σ/κ και φυσικά μας έβγαλε στο φαγητό το λαδι!!! 1 ώρα και ένα 15 :shock: προσπαθούσαμε με την μαμά μου να τον κάνουμε να φάει 6-7 κουταλιές κοφτό μακαρονάκι. Μιλάμε για τρελλό καραγιοζιλίκι η μάνα μου έτσι...είχε πάρει μια τσίγγινη λεκάνη και πετούσε μια μπαλίτσα ψηλά σαν να παίζει τέννις :shock: ο μικρός να ξελιγώνεται στο γέλιο και με τη μπουκιά στο στόμα 5 λεπτά!

Γιατί ρε κορίτσια; τι έχω κάνει η έρμη;;;;πάνω που παίρνει 100-200γρ. τα χάνει εις διπλούν γιατί αρρωσταίνει!!!!έλεος!!!

αχ βαχχχχχχχ

εχω αγχος ελπιζω να μου τις γραψουν και να βγαλω ακρη

πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

μη χασω ολη τη μερα

ειναι γεν αιματος, ουρων...ωχχχχχχ καλα τα πιασαμε τωρα και κατι αλλες

η κοιλιοκακη και αυτα τα θελουν νηστικα αραγε?

γιατι καλες 12 το κοβω να της παιρνουν αιμα στο τουυυυυττττ τους

kKZUp2.png

αχ βαχχχχχχχ

εχω αγχος ελπιζω να μου τις γραψουν και να βγαλω ακρη

πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

μη χασω ολη τη μερα

ειναι γεν αιματος, ουρων...ωχχχχχχ καλα τα πιασαμε τωρα και κατι αλλες

η κοιλιοκακη και αυτα τα θελουν νηστικα αραγε?

γιατι καλες 12 το κοβω να της παιρνουν αιμα στο τουυυυυττττ τους

Εμένα νηστικό μου είχαν πεί. Ούρων γιατί θα της κάνεις;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...