Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Πήρα τηλ. και είπα ότι θέλω να κλείσω ραντεβού για εξέταση για κυστική ίνωση λόγω στασιμότητας βάρους.

Στο Αγ. Σοφία κάναμε τις εξετάσεις για κοιλιοκάκη.

Να σας πώ κάτι όμως; βιοψία κάνουν μόνο όταν βλέπουν ότι οι τιμές στα αντισώματα είναι ύποπτες αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούνται τα παιδιά τζάμπα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γατούλα τώρα είδα ότι έκλεισες ραντεβού στο Παίδων Πεντέλης. Μιας και θα πάς πήγαινε στο ΚΤΙΡΙΟ Β στο αλλεργιολογικό εκέι κάνουν το τεστ ιδρώτα και παρακαλεσέ τους μήπως μπορεί να το κάνει επί τόπου. Για να μην πηγαινεις πάλι.

Ήταν μια μανούλα που είχε στις 5 Οκτωβρίου ραντεβού για τεστ αλλεργίας στον μικρό της και επειδή κάτι προέκυψε με το παιδάκι και δεν μπορούσε να έλεθει τότε τους παρακάλεσε να το έκανε εχτές και την εξυπηρέτησαν. Για ρώτα.

ρε παιδιά έχω καιρό να μπω στο θέμα (όχι γιατί παίρνουν καλό βάρος - πού τέτοια τύχη) και έχω φρικάρει με τις εξετάσεις που γράφετε!

Μήπως κοιμάμαι΄όρθια? λες να έχει το παιδάκι μου κάτι κ να μην έχω πάρει χαμπάρι? τόσο ζώον τελικά?

ουφ..... αγχώθηκαααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Διάβασα ότι έκλεισες την Δευτέρα για Παιδίατρο στο Πεντέλης για αυτό σου είπα αν μπορούσες να κάνεις και το τεστ. Μιας και θα πήγαινες δηλαδή όχι να πάς χωρίς ραντεβού μόνο για αυτό.

παιδοενδοκρινολογο παω..

ελεγα να παω αθηνα να κανω εγω την εξεταση της κυστικης που να μου φυγει κ αυτη η ιδεα να ηρεμησω αλλα που να κλεισω ραντεβου;

Γιατί να ξενητευτείς στην Αθήνα για την εξέταση της κυστικής; Την κάνουν κι εδώ στο ΠΑΓΝΗ και μαλιστα ειναι μια εξερετική γιατρός που ασχολείται με το θέμα. Αν θες σου δίνω στοιχεία... Εκτός αν θέλεις και βολτίτσα, άλλο αυτό.

WGVKp2.png<a COGYp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες σας!σας παρακολουθω καιρο τωρα το θεμα κ εχω μαθει πολλα απο εσας να ειστε καλα.εχω κ εγω ενα κοριτσακι 14μηνων 7900 και 71π κ ειμαστε στο ψαξιμο μιας και εδω και 2 μηνες εχουμε βγει εκτος καμπυλης τοσο στο βαρος οσο και στο υψος.προς το παρον εχουμε κανει εξεταση για κοιλιοκακη (βασικα γονιδιακο ελεγχο καναμε οπου βρεθηκε οτι εχει την γενετικη προδιαθεση).ειμαστε σε διαιτα χωρις γλουτενη εδω και 2 μηνες και σε αναμονη για περαιτερω εξετασεις αργοτερα.ηθελα να ρωτησω εχει κανει καμια γαστροσκοπηση στο παιδακι της?ειναι επιπονη διαδικασια?

ευχομαι ολα τα παιδακια να ναι καλα κ να εχετε καλα αποτελεσματα σ ολες τις εξετασεις σας!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

καλημερα ελιζαμπεθ!

μονο ..βαριουχο (ετσι το ελεγαν) για να κανουν ακτινογραφια για ΓΟΠ

το ρημαξαν το καυμενο μου τοτε

αλλα με ναρκωση ελπιζω δε θα καταλαβουν και πολλα

με τις διαστασεις γεννηθηκε η μικρα???

kKZUp2.png

vag μου..θελω κ βολτουλα( μου λειπει η αθηνα) αλλα καλυτερα να την κανω στο πεπαγνη...νομιζα οτι ειναι πολυ εξειδικευμενη κ γινεται μονο στα τμηματα γενετικης των μεγαλων νοσοκομειων ..

για πες! πρεπει να μου τη γραψει γυναικολογος;

(γιατι εχω την εντυπωση οτι στο θεμα που υπαρχει για την κυστικη λενε μονο για το παιδων κ το λαικο;)

μικρη μου γεννηθηκε 3080 κιλα και 50εκ. θεμα βαρους ειχαμε απ την αρχη παντα κινουμασταν χαμηλα στη καμπυλη στο υψος ομως εχουμε προβλημα μετα τους 6μηνες απο 25%πεφταμε συνεχεια μεχρι που φτασαμε εκτος.

αχ πολυ αγχος ολο αυτο το καιρο στη τσιτα ειμαι μονιμως ειναι και πολυυυ δυσκολη στο φαγητο...θελω μια ωρα για καθε γευμα ουτε γαλα πινει (ελαχιστο δηλ) τα φρουτα με το ζορι γαιουρτι με το ζορι ειμαι τυχερη που τουλάχιστον τρωει φαγητο...αφηστε τα.

κ εγω σκεφτομαι οτι με τη ναρκωση δε θα καταλαβαινουν τιποτε το θεμα ειναι μεχρι να τη ναρκωσουν αυτο με αγχωνει...μακαρι να μη χρειαστει να τη κανουμε τελικα.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Διαφημίσεις

μπα ελιζαμπεθ στη κρυψορχια του Βασιλη

τον πηρανε....και σε λιγοτερο απο ωρα τον ειδα πισω

και μετα παιδια ντουρασελ..ορθιο να χοροπηδαει....14 μηνων

να σαι καλα γατουλα τετοισ λεγε μου να περνω θαρρος...να περασει ο καιρος να κανω ολες τις ρημαδοεξετασεις να ησυχασω λιγο...καλα να ναι κ ας ειναι στουμπος δε με νοιαζει!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Δεν αναπτυσσόταν καλά και ήταν 3 και τον τελευταίο μήνα 4 σχεδόν εβδομάδες πίσω στην ανάπτυξη του. Κόντεψα να το χάσω το καστοράκι μου. Περιμέναμε ότι θα γεννούσα πρόωρα γιατί φοβόμασταν για άλλα προβλήματα αν έμενε στην μήτρα χωρίς να αναπτύσσεται κανονικά. Η αιτία; μη με ρωτήσεις δεν ξέρει ούτε και ο γιατρός. Έψαξε τα πάντα με dna , μιλάμε για πανάκριβες εξετάσεις ο οποίος να πώ ότι είναι πολύ ψείρας, και το μόνο που βρέθηκε ήταν ότι ήμουν ετεροζυγωτή για τη μετάλλαξη C677T του γονιδίου της ομοκυστεϊνεμίας MTHR. Δεν ξέρει ο γιατρός όμως αν ήταν αυτό η αιτία. Μπορεί να ήταν τυχαίο.

και εμας η εβιτα τα ιδια!5 εβδομαδες πισω!και εγω ειμαι ετεροζυγη στο γονιδιο αυτο(οπως και ο μισος ελληνικος πληθυσμος) και το ηξερα πριν την εγκυμοσυνη, και επαιρνα αγωγη απο την αρχχη και παλι προβληματα ειχαμε απο τον 7ο μηνα, οποτε και τα επαιξε μια ομφαλικη αρτηρια.

παντως τα παιδακια που γεννιουνται με υπολειπομενη ενδομητρια αναπτυξη ειναι οπως τα δικα μας! σε φορουμ του εξωτερικου που εμπαινα με παιδακια με υπολειπομενη ενδομητρια αναπτυξη, ειναι ολα ετσι, αδυνατα , κακοφαγα και με μαναδες στα προθυρα νευρικης κρισησ!

και το κλου, αλλα μενουν παντα ετσι, αλλα μεχρι τα 4 πιανουν τα συνομηλικα τους και ολα εχουν αυξημενο κινδυνο για μεταβολικο συνδρομο στην ενηλικη ζωη τους.

κουλο, ε? να κυνηγαω την εβιτα ωσ μωρο και νηπιο να φαει και τσουπ μετα την εφηβεια να εχει αυξημενες πιθανοτητες να μου γινει χοντρελο με οτι συνεπαγεται αυτο.

και για τα στατιστικα μας. εβιτα 18 μηνων, 78 ποντοι, 8100. αν καποια ειχε πιο αδυνατο μωρο σε αυτη την ηλικια, θα με κανει να νιωσω καλυτερα, γιατι μονο στην αμερικη εχω βρει μερικα, ντοπια τοσο αδυνατα δεν ξερουμε!!

και η εβιτα δεν εχει βγαλει πλαγιους τομεις, ενω βγαζει πισω γομφιους(τραπεζιτες). συμβαινει αυτο καμια φορα στα παιδακια, χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι θα υπαρχει συγγενης ελλειψη των δοντιων αυτων.

η πανοραμικη σε αυτη την ηλικια δεν εχει νοημα, γιατι και ελλειψη των σπερματων των δοντιων να διαπιστωσεις , δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο. ακτινογραφια θα βγει αργοτερα, οταν θα πρεπει να ληφθουν μετρα.

μεταξυ μας οσα αργοτερα βγαλεις τα νεογιλα, τοσο αργοτερα θα βγαλεις τα μονιμα, και αυτο δεν ειναι κακο , καθως εκτειθενται λιγοτερο χρονο σε ολους τους παραγοντες που μπορουν να προκαλεσουν τερηδονα, και αυτο ειναι σιγουρα καλο. για αυτο φαφουτομανουλες, μη στενοχωριεστε!

και για τη ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ, την καναμε και αυτη, την ειχα αναβαλλει και εγω δυο φορες απο το αγχος μου για τη γενικη ναρκωση, αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα. εγω δεν ημουν μεσα, ηταν ο αντρας μου (την καναμε ιασω), ην κοιμισαν ευκολα, εγινε η επεμβαση 10 λεπτα μαξιμουμ η επεμβαση, και μετα την πηραμε στο δωματιο, χαζοκοιμοταν μεχρι τις 2, η επεμβαση εγινε 9¨30, μετα ξυπνησε και ηταν λιγο ζαβλακωμενη, αλλα καλα και την επομενη μερα οπως παντα μια χαρα. τη μερα της γαστροσκοπησης εφαγε κυριως γαλα απο το απογευμα και μετα, φιδε που μου ειχαν πει δεν εφαγε , αλλα δεν την ζορισα κιολας.

μια χαρα ηταν η εμπειρια, αν το ηξερα θα την ειχα κανει νωριτερα

εμεις δεν ειχαμε αυξημενα αντισωματα, απλα την καναμε για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν τρεχει κατι με αλλεργια και κοιλιοκακη(που ειναι απο τις συνηθεστερες αιτιες μη προσληψης βαρους σε βρεφη και παιδια). αν εχεις αυξημενα αντισωματα να την κανεις οπωσδηποτε, αν οχι, οτι σου πει η παιδιατρος.

και για τις εξετασεις για κοιλιοκακη τις καναμε τον ιανουαριο στο παιδων και λιγο πριν στο μητερα. στο παιδων δεν πληρωασαμε (συμμετοχη μονο), στο μητερα πληρωσαμε, αλλα τα πηραμε ολα απο το ταμειο μας γιατι μας εκαναν τιμες κρατικου τιμολογιου(εχουμε τσαυ ασφαλεια, σαν δημοσιο). δεν ρωτας και εκει μηπως εχουν κρατικο τιμολογιο και για το ταμειο σου?

ελιζαμπεθ εμας 15 μηνων ηταν 73 ποντους , 7700γρ , μη στενοχωριεσαι , ψαξου για να εισαι ησυχη,αλλα δεν εισαι μονη, εχεις εμενα παρεα, που εχουμε κανει ολες τις εξετασεις(οι απαντησεις του μοριακου καρυοτυπου εκκρεμουν) και δεν εχουμε ΤΙΠΟΤΑ(που να φαινεται τουλαχιστον!)

κοριτσια συγνωμη για το τεραστιο ποστ, μπαινω σπανια, και θελω να γραφω, και οποτε μπορω του δινω και καταλαβαινει!

το κινητο μπυ το εχει το bebaki-eva(η διδυμη μας, εχουμε γεννηθει ιδια μερα!) και οποια θελει καμια πληροφορια ή μου στελνει πμ(και οποτε το δω!)ή το παιρνει απο το μπεμπακι!

καλοφαγα μωρα σε ολες!(και ενα τικερακι θελω να βαλω τοσο καιρο με την ηλικια της εβιτας και δεν μπορω!)

despoina να χαιρεσαι την εβιτα σου χαιρομαι που ολες οι εκξετασεις σας ειναι καλες!κοντα ειναι τα κοριτσια μας και σε ηλικια και σε στα σωματομετρικα.

για τη γαστροσκοπηση που λες τη κανεις και φευγεις δε μενεις στο νοσοκομειο απ οτι καταλαβα ε?ειναι κ αυτη η αναμονη που με σκοτωνει πρεπει να περασει ενα εξαμηνο να δουμε αν εχει αποτελεσμα η αποχη κ μετα να γινει προκληση και γαστροσκοπηση στα 2.πολυς καιρος ρε γμτ!!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

despoina εμένα δεν είχε καμία αρτηρία πρόβλημα, δεν φαινόταν τίποτα. Εγώ δυστυχώς δεν το γνώριζα αυτό πρίν μείνω έγκυος και έτσι ξεκινήσαμε ενέσεις γύρω στον 6ο μήνα που το διαπιστώσαμε. Αλλά από ότι μου λές και που ξεκίνησες τις ενέσεις αμέσως δεν βελτιώθηκε η κατάσταση. Φοβάμαι για δεύτερο παιδί ρε συ. Ο γιατρός μου λέει ότι δεν ξέρει αν μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα είναι η ίδια.Το ρισκάρουμε όμως; θέλω πολύ ένα παιδάκι στο μέλλον αλλά ώρες ώρες το σκέφτομαι...εσένα τι σου είχε πεί ο γιατρός σου;

Μεταβολικό σύνδρο τι έιναι ; ότι μπορεί από αδύνατο να μου βγεί βαρέλι; θα αυτομαστιγωθώ!!!

οταν λες προκληση?

εννοω να της ξαναδωσουμε γλουτενη(δεν εχω καταλαβει βεβαια αν θα τις δωσουμε εμεις τροφες στο σπιτι και μετα απο καποιο διαστημα θα παμε για γαστροσκοπηση η αν θα μπουμε στο παιδων και θα της χορηγησουν εκει μεσω ορου οπως γινεται με την αυξητικη θα πρεπει να ρωτησω τον γιατρο οταν ξαναπαμε-)

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

η Α και κοντη και χοντρη!!!

αχαχουχα!!!

ειπαμε θα της βαλω 15ποντο (10 δε θα μας φτανουν....αλλα Γκαγκα εμεις)

αλλα να εχουμε και τσιτα κολαρακι εεεεεεε

μη παρει της μανουλας ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ

kKZUp2.png

αυτο με τη προκληση μου θυμιζει για αλλεργια στο γαλα!

ναι κ εμενα.αλλο θεμα κ αυτο με το γαλα ποτε δεν το επινε ευχαριστα κ εχω δοκιμασει ολα τα γαλατα κ μου χει κολλησει μηπως εχει αλλεργια κ δε το θελει αλλα δεν εχει κανενα συμπτωμα ουτε εκζεμα ουτε αιμα στις κενωσεις...μου φαινεται θα κανω rast αφου θα την τρυπησουν που θα την τρυπησουν να μου φυγει η ιδεα.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...