Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω να πω κατι χαζο......

ειχα παει σε γιατρο του Αγ Σοφια συστημενη απο Χανια (αν θελεις σου στελνω με πμ τα στοιχεια της...) και αυτη μου εκανε ολες τις διαδικασίες..... εσκασα ενα 50 αρικο στο γραφειο της αλλα μια χαρα εξυπηρετηθηκα...ουτε ουρες ουτε αναμονες ουτε τιποτα....... μηπως να εκανες μια προσπαθεια ετσι????? τι ειναι ενα 50 αρικο μπροστα στην απιστευτη ταλαιπωρια με τα νοσοκομεια????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Παίδων Πεντέλης ΑΣΥΖΗΤΗΤΗ κοπελιά, βρίσκεις ραντεβού νωρίς, παρκάρεις άνετα και δεν γίνεται ο χαμός όπως στο Αγ. Σοφία

ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ και εγώ για κυστική εκεί τις έκανα τις εξετάσεις και ήταν και άνθρωποι (τους ζήτησα μέρος θα θηλάσω το παιδί και με άφησαν μόνη μου στο γραφείο των γιατρών)

μπορεί να σου φαίνεται λίγο μακρύτερα άλλα σκέψου πόσο χρόνο γλυτώνεις από την αναμονή έχω φίλους που ξεκινάνε από Πειραιά για Πεντέλης και τελειώνουν στον μισό χρόνο από το Αγ. Σοφία

edit για κυστική από όσο ξέρω μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο τις κάνεις είχα ρωτήσεις σε μεγάλα διαγνωστικά και δεν τις κάναν

βρε εχεις δικιο, πηγα τον Β εκει για ακουογραμμα!

καμια σχεση!

η μονη μακακια βαλε

Ηλιουπολη-Παιδων-Ηλιουπολη-Κηφισιας!

σκατουλες δηλαδη!!!!

να μη σου πω να τη παρω μαζι μου και να τη φερω στη δουλεια???????

γιατι οχι χαχαχαχα

και ενα καλο φαγακι μαζι !!!

εκανα καλα ομως πειτε μου, εκλεισα παιδιατρο..αυτος θα εγκρινει τις εξετασεις και απο εκει για αιμα?????

kKZUp2.png

ρε κοριτσια..ελεος!ποτε τελειωνει αυτο με την ανασφαλεια της μανας;

το απογευμα εχω ραντεβου κ θα τις κανω παλι την εξυπνη κ θα με αγριοκοιταζει ο συζηγ..(μωρε κατι ξερει η γατουλα που δεν εχει...)

θα τη ρωτησω για igf b3(εμενα γιατι δεν μου την εγραψε...;;;)

για κυστικη,για μονοπυρηνωση..;για το αν βαζουμε το παιδι στις καμπυλες συμφωνα με την οστικη, για το αν καλη σωματομεδινη συνεπαγεται καλη αυξητικη....στο τελος θα μου πει αφου τα ξερω ολανα μην ξαναπαω..

ερωτηση:αν θελω να ανεβω αθηνα για αν κανω εγω ελεγχο για κυστικη σε ποιο παιδων παω;θα φαω ολη την ημερα;πρεπει να εισαι νηστικος;

μωρε κλεισε πρωτα και μετα ρωτα και για τη διατροφη χαχαχαχα

αποτι καταλαβα Πεντελη δαγκωτω!

ακου 3 μηνες αναμονη ηλιθιοι!

αχ και απο φλεβαρη παω ΙΚΑ τρεις χειροτερα!!!!

σε παιδιατρο πας η ενδοκρινολογο?

την IGFBP3 η ενδοκρινολογος την ειπε (εννοειτε και αυτη οχι στο ΤΕΒΕ) 90????

οτι μαθεις γραψε!!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

παιδοενδοκρινολογο παω..

ελεγα να παω αθηνα να κανω εγω την εξεταση της κυστικης που να μου φυγει κ αυτη η ιδεα να ηρεμησω αλλα που να κλεισω ραντεβου;εγω ειμαι του νοτιου τομεα κ ως φοιτητρια δεν ειχα πολλα πολλα με νοσοκομεια οποτε δεν ξερω που ειναι..

σορρυ αλλα σε ιδιωτικο δεν γινεται;γιατι αν ανεβω να κανω κ καμια βολτα μην ειμαι ολη μερα στα νοσοκομεια..

Γεια σας, εμείς για κυστική στο Πεντέλης είχαμε πάει, μια χαρά είναι. Για κολιοκάκη είχαμε κάνει αιματολογικές και μετά βιοψία και αποδείκτηκε αλλεργία στο σιτάρι και όχι κοιλιοκάκη. Πάλι βέβαια ειδική διατροφή αλλά μετά τα τρία το ξεπεράσαμε.

παιδοενδοκρινολογο παω..

ελεγα να παω αθηνα να κανω εγω την εξεταση της κυστικης που να μου φυγει κ αυτη η ιδεα να ηρεμησω αλλα που να κλεισω ραντεβου;εγω ειμαι του νοτιου τομεα κ ως φοιτητρια δεν ειχα πολλα πολλα με νοσοκομεια οποτε δεν ξερω που ειναι..

σορρυ αλλα σε ιδιωτικο δεν γινεται;γιατι αν ανεβω να κανω κ καμια βολτα μην ειμαι ολη μερα στα νοσοκομεια..

που εισαι νοτια αν επιτρεπεται??? ειπες καποια στιγμη Κρητη αλλα που ακριβως ????....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Γατούλα για την κυστική ίνωση έκλεισα ραντεβού στο 210- 8036488, 210-8036483. Με ρώτησαν εχτές ποιός γιατρός μας συνάστησε να κάνουμε την εξέταση και τους είπα η παιδίατρός μας λόγω στασιμότητας βάρους η οποία δεν είναι στο Παίδων Πεντέλης. Εντάξει μου είπαν και την κάναμε.

Κοιλιοκάκη στο Παίδων τις έκανε ο μικρός.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...