Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μπραβο σας g stone!!!!!

δοξα το θεο ..... παει κι αυτο!!!!!

να σου πω χαλαρωσε λιγακι και αστον να περασει λιγος καιρος και βλεπεις.....

αυτο με την δυστροφια που ειπες στην εγκυμοσυνη δεν το πιασα..... τι ειναι παλι αυτο????

τι διαολο σημερα πηγα για μπανιο στην θαλασσα .....λες να επαθε τιποτα ο εγκεφαλος μου.... ξανθα παντως δεν ειμαι.......

Δεν αναπτυσσόταν καλά και ήταν 3 και τον τελευταίο μήνα 4 σχεδόν εβδομάδες πίσω στην ανάπτυξη του. Κόντεψα να το χάσω το καστοράκι μου. Περιμέναμε ότι θα γεννούσα πρόωρα γιατί φοβόμασταν για άλλα προβλήματα αν έμενε στην μήτρα χωρίς να αναπτύσσεται κανονικά. Η αιτία; μη με ρωτήσεις δεν ξέρει ούτε και ο γιατρός. Έψαξε τα πάντα με dna , μιλάμε για πανάκριβες εξετάσεις ο οποίος να πώ ότι είναι πολύ ψείρας, και το μόνο που βρέθηκε ήταν ότι ήμουν ετεροζυγωτή για τη μετάλλαξη C677T του γονιδίου της ομοκυστεϊνεμίας MTHR. Δεν ξέρει ο γιατρός όμως αν ήταν αυτό η αιτία. Μπορεί να ήταν τυχαίο.

Δεν αναπτυσσόταν καλά και ήταν 3 και τον τελευταίο μήνα 4 σχεδόν εβδομάδες πίσω στην ανάπτυξη του. Κόντεψα να το χάσω το καστοράκι μου. Περιμέναμε ότι θα γεννούσα πρόωρα γιατί φοβόμασταν για άλλα προβλήματα αν έμενε στην μήτρα χωρίς να αναπτύσσεται κανονικά. Η αιτία; μη με ρωτήσεις δεν ξέρει ούτε και ο γιατρός. Έψαξε τα πάντα με dna , μιλάμε για πανάκριβες εξετάσεις ο οποίος να πώ ότι είναι πολύ ψείρας, και το μόνο που βρέθηκε ήταν ότι ήμουν ετεροζυγωτή για τη μετάλλαξη C677T του γονιδίου της ομοκυστεϊνεμίας MTHR. Δεν ξέρει ο γιατρός όμως αν ήταν αυτό η αιτία. Μπορεί να ήταν τυχαίο.

τι να πω ρε κοριτσαρα μου ..... δοξα το θεο ολα καλα!!!!:P

παντως κι εμενα ηταν 2 βδομαδες πισω στην αναπτυξη τωρα που το λες αλλα ποτε δεν με ανησυχησε αυτο ..βουρλο εντελως εγω και ειχα απολυτη εμπιστοσυνη στον γιατρο μου δεν ψαχνομουν καθολου...μου είχε πει οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο μεχρι τις 2 βδομαδες καθυστερηση απο τις 3 βεβαια και πανω ειναι αλλο θεμα.... πρεπει να ειχε γινει και αργα η συλληψη της κοντεσσας παντως σιγουρα οχι σε γονιμες μερες....τωρα τι ειναι αυτο που μου γραφεις "μετάλλαξη C677T του γονιδίου της ομοκυστεϊνεμίας MTHR" φυσικα και δεν ξερω....

μα δε μου λες.... σημερα κανατε το τεστ και σημερα σας εδωσαν αποτελεσμα?????που ειπες οτι το εκανες?????

εεε κοπελια δεν μου δινεις το φατσοβιβλιο σου οπως το λετε εσεις οι αθηναιες τσουπρες????:P:p

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

καλα συνεβηκε το θεεικο αποψε!!!!!

την εχω βαλει κομματια απο το παιχνιδι και μετα απο μια ακομα απεγνωσμενη μου προσπαθεια για να φαει την κρεμα της στο κρεββατι της .περιμενω λοιπον οτι απο την κουραση και επειδη με σθενος δεν ηθελε να κανει μαμ αρα ηταν χορτατη (θεωρω.....) οτι θα την παρει κατευθειαν ο υπνος ...... για λιγη ωρα ησυχια...... μετα απο κανενα δεκαλεπτο μαμ μαμ μαμ!!!μιλαμε για φωνη ετσι..... δεν τοχω ξαναζησει..... λεω οριστε???? που ειναι το παιδακι μου καλε?????ακου μαμ μαμ μαμ.....

λεω λοιπον εφτασε η ωρα σου Ευααααα!!!! βαζω γαλα στο ποτηρι και δινω καλαμακι!!!!!!

και οοοοοο τι θαυμαααααα!!!!επιτελους ηπιε γαλα με το καλαμακι!!!!!!κανω παρτυυυυυυυυυ!!!!! ολες οι αδυνατομαμαδες ειστε καλεσμενες...... λετε να τελειωσει ο γολγοθας της συριγγας???????? ελεος θεεεεεε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ειδα παιδιατρο εχτες

του εδειξα τις καμπυλες της

του εβαλα και 2 κιτρινα χαρτακια με πιθανες εξετασεις για Α

δε με κυνηγησε....μου τις εγραψε

οι χοντρες ηταν κοιλιοκακη και κυστικη ινωση

το 2ο δε το σκεφτεται το πρωτο τον προβληματισε και για αυτο και τις γραψαμε

η πορεια της ηταν μια χαρα μεχρι 13 μηνων

μετα κολλησε δε παει πανω

τι εγινε τοτε να μου λεει

ααα και μονοπυρηνωση μου ειπε....

ποτε ηταν ο γαμημενος ο 6ημερος πυρετο της ρε?

να δω......

του λεω μονο ο Β εκανε τοτε τη κρυψορχια τιποτα αλλο!

περιμενω και τηλεφωνο ακομα αποενδοκρινολογο αλλα δε με πηρε

οταν εχω νεα σας λεω!

kKZUp2.png

θυμαμαι τη σειρα 2/2/09 παω Β για κρυψορχια

γυρναμε και μετα απο 3-4 μερες 39 ακατεβατα

δεν υποχωρουσε με τιποτα

η γιατρος ολο απο το τηλεφωνο\τη πηγα τη 3η μερα με κουβερτουλα να τη δει γιατι ηταν ωχρη και αδυναμη

6η μερα παμε παιδων για εξετασεις και ηταν η τελευταια μερα πυρετου

μηπως ηθελε τοτε ψαξιμο, μηπως? τις παιρνω μαζι να ενημερωσω παιδιατρο

ας βρεθει κατι και να λυνεται!!!!

kKZUp2.png

αρε γατουλα κι εσυ μεσα στο αγχος και την στεναχωρια εισαι συνεχεια με τα γατονια σου......μπορει και να ηταν τυχαιο μπορει και οχι..... πολυ καλα κανεις και το ψαχνεις....να μας ενημερωσεις και για τον ενδοκρινολογο.....

εγω παλι ειμαι σε αναμονη για να δω αν η κοντεσσα μου θα πιει το γαλατακι της και το πρωι με το καλαμακι....... ευχομαι να με παρει η γιαγια μας και να μας πει οτι το ηπιε με το καλαμακι γιατι αλλιως με βλεπω να κανω χαρακιρι.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

κουραγια

βρηκα το παιδιατρο το πρωι στο σταθμο...του εδειξα τα του εξαημερου

τα δεδομενα δειχνουν λεει οτι μπορει να περασει ακομα και μονοπυρηνωση τοτε!

του λεω να δουμε κατι ακομα, να την επηρεασε τοτε?????

ΟΧΙ μου λεει

οποτε αναμονη για τα καινουργια απο βδομαδα παλι

παντως το 3% στα 3 ειναι το 88 που δε θα το εχουμε!

αν την βαλω 6 μηνες πισω βαση οστικης ειναι προς το 22%

να διαλεξω το 2ο γιατρε μου????

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

ναι μωρε το δευτερο διαλεξε.......

τι ειναι η μονοπυρυνωση????

παλι βουρλο εγω..... περιμενω εσας να μου ανοιξετε τα ματια......

κανονισε σιγα σιγα να μου το πεις να μην τρεχω παλι για εξετασεις.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Η λοιμωδης μονοπυρηνωση (ΛΜ) είναι ιογενής λοίμωξη και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν εχει επιπτωσεις. Ο επιπλοκές της ΛΜ (εάν συμβούν) άφορούν όλα τα συστήμτα.

kKZUp2.png

δείτε εδώ http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=83

βρε Γατούλα μου τι να πω αφού το ένστικτό σου λέει να το ψάξεις καλά κάνεις καλύτερα να κάνεις μερικές εξετάσεις παραπάνω και να είσαι σίγουρη.

bebaki-eva ώστε χθές πεινούσατε ε??? χαχαχα είναι από τα μπάνια .............:mrgreen::mrgreen: άντε μακάρι να συνεχίσετε με το καλαμάκι και εγώ έτσι της δίνω το γάλα και έχω σωθεί !!! (πάρε τα καλαμάκια μπουριά που είναι για τον φρεντουτσίνο) χαχαχαχα

age δε νομιζω να παιζει η να επηρεαστηκε τελως παντων απο αυτο

ειδα αυτο τωρα

http://www.koiliokaki.com/content.aspx?contentid=12

στην αρχη του αρθρου ειπα μπα αποκλειεται

αλλα μετα απο τα εντονα γραμματα που λεει μπορει μονο η στασιμοτητα να ειναι το μοναδικο συμπτωμα ....ειναι οντως υποπτο

kKZUp2.png

age δε νομιζω να παιζει η να επηρεαστηκε τελως παντων απο αυτο

ειδα αυτο τωρα

http://www.koiliokaki.com/content.aspx?contentid=12

στην αρχη του αρθρου ειπα μπα αποκλειεται

αλλα μετα απο τα εντονα γραμματα που λεει μπορει μονο η στασιμοτητα να ειναι το μοναδικο συμπτωμα ....ειναι οντως υποπτο

ναι έχεις δίκιο, ετοιμαζόμουν να πω ότι συνήθως υποψιάζονται για κοιλιοκάκη παιδιά που δεν παίρνουν βάρος αλλά εδώ αναφέρει γενικά την ανάπτυξη και αναφέρει και μειωμένο αριθμό ερυθρών αιμοσφαιρίων.

τα ερυθρα της ειναι καλα

ας δουμε τι θα βγαλουμε την αλλη βδομαδα

γιατι το να ανοιγω πιτες με καλαμποκαλευρο δε θελω να το σκεφτω χαχαχαχαχα

ψωμακι και μακαρονακι γιοκ????? αμ για αυτα τρελαινεται!!!

kKZUp2.png

τα ερυθρα της ειναι καλα

ας δουμε τι θα βγαλουμε την αλλη βδομαδα

γιατι το να ανοιγω πιτες με καλαμποκαλευρο δε θελω να το σκεφτω χαχαχαχαχα

ψωμακι και μακαρονακι γιοκ????? αμ για αυτα τρελαινεται!!!

αμ δεν είναι μόνο αυτά ......

Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που αγοράζεις από το φαρμακείο (με συμμετοχή του κράτους) το είχα ψάξει αρκετά το θέμα γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε υποψίες ότι μπορεί να παίζει κοιλιοκάκη με την μικρή

ρε το κερατο μου

το τεβε δε εχειαυτες τις εξετασεις

θα με παρει να μου πει ποσο θα κοστισουν! ελεος

200+

πες εσυ...και τι εγινε?

Σε πρώτη φάση γίνονται κάποιες αιματολογικές εκεί αν βρεθούν ευρήματα προχωράνε σε βιοψία από το έντερο. Εμείς είχαμε κάνει μόνο τις αιματολογικές που βρέθηκαν αρνητικές η παιδογαστρεντολόγος όμως είπε να περιμένουμε λίγο και αν το πράγμα δεν βελτιωνόταν με το βάρος (το θέμα μας ήταν μόνο το βάρος) θα προχωρούσαμε σε βιοψία.

Παρότι το πράγμα με το βάρος άρχισε να βελτιώνετε επέμενε να την κάνουμε (ιδιωτικό βλέπεις) τές πάντων, εγώ αρνήθηκα να βάλω τόσο μικρό παιδί σε τέτοια διαδικασία και τελικά όπως φάνηκε (αφού το παιδί τον τελευταίο καιρό κάθε μήνα έβαζε σχεδόν μισό κιλα) είχαμε δίκιο :roll: Το πρόβλημα ήταν η αλεργία στο αγελαδινό και από τότε που την "ξεπέρασε" παίρνει βάρος κανονικά

Ρε συ πρέπει να τις κάνει και το παίδων αυτές

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...