Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα..πολυαγαπημενη μου st77!

του χρονου θυμησου με!

θα εχω ενα κοριτσι 4 χρονων 12,500 και μμμμμμμμμ....93 ποντοι

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

βρε κόρες υπάρχουν και τα παντελόνια με εσωτερικό λάστιχο που τα μαζεύεις με κουμπί στην μέση. Αν ξέρετε πως είναι αυτά δεν είναι δύσκολο να τα μετατρέψετε έτσι (ή να δείξετε ένα στον ράφτη για να σας το φτιάξει) :mrgreen::mrgreen:

μερουδια!! μου σφυριξε ενα πουλακι (ενα ομορφοπουλακι απο οτι ειδα σε φωτος :D ) και ηρθα...

ναι, ξανααρχισε η μικρη και πινει γαλα, ευτυχως!!!! αλλα το μπουκωμα συνεχιζεται... οχι οσο πριν, αλλα δεν εχει γινει ακομα καλα... ειδικα το βραδυ ζοριζεται!! θα δουμε πως θα παει... θα μου πεις, δεν εχουμε βαλει το κωλο μας κατω.... καθε βδομαδα εχουμε παρτυ.... ΚΑΘΕ!!! ελεος... εχω προγραμματισμενα αλλα 2.. και τελος... δε παει αλλο!! :lol:

και δεν χαιρεσαι?????:-P:razz:

μακαρι να πηγαινεις καθε βδομαδα σε παρτυ!!!!!

thanks για το κοπλιμαν.....χιχιχιχιχι ψωνιοοοοοο

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Κοιτα..πολυαγαπημενη μου st77!

του χρονου θυμησου με!

θα εχω ενα κοριτσι 4 χρονων 12,500 και μμμμμμμμμ....93 ποντοι

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Του χρόνου θα έχεις ένα κορίτσι 3 χρόνων και (αφού τώρα είναι 2 και) το οποίο στα κιλά θα είναι πολύ καλύτερα από μας και στο ύψος πάνω κάτω τα ίδια. Πέρυσι το καλοκαίρι που είμασταν 3 είχε 94 πόντους ύψος. Τουλάχιστον μέσα στη χρονιά πήρε 6 πόντους αλλά είχε μείνει πίσω. Δεν ξέρεις μπορεί να κάνει το άλμα (εμείς το περιμένουμε ακόμα). Άστα.

να βαζετε κολαν.....

εμεις αυτα βαζουμε!!!!! και τα περνουμε και 9 μηνα ή 12 μηναααα!!!

χτες φορουσε σορτς τζιν (haute couture) μαρκας 6 μηνο παρακαλω!!!!!

οποτε μην λετε τιποτααααααα!!!!6 μηνοοοο!!!!!και παλι το λαστιχο για να μην της πεσει!!!!!!!! και δεν εχω βγαλει χειμερινααααα!εκει να δεις τι σφαγη θα γινει!!!!!

τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγωωωωω!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Πολλές φορές αυτά με το εσωτερικό λάστιχο δεν μας φτάνουν οι τρύπες για να στενέψει!!! Και από το πολύ σούρωμα είναι σαν το φασουλή άσε που την ενοχλεί κιόλας τόσο ύφασμα μαζεμένο.

Του χρόνου θα έχεις ένα κορίτσι 3 χρόνων και (αφού τώρα είναι 2 και) το οποίο στα κιλά θα είναι πολύ καλύτερα από μας και στο ύψος πάνω κάτω τα ίδια. Πέρυσι το καλοκαίρι που είμασταν 3 είχε 94 πόντους ύψος. Τουλάχιστον μέσα στη χρονιά πήρε 6 πόντους αλλά είχε μείνει πίσω. Δεν ξέρεις μπορεί να κάνει το άλμα (εμείς το περιμένουμε ακόμα). Άστα.

σε 2,5 μηνακια ειμαστε 3!!!!!!! και θα ειμαστε 87, 88 το πολυ...οποτε 93 μαξ του χρονου και ΜΑΚΑΡΙ να διαψευτω!!!!!!!!

για αυτο το αλμα ζουμε!!!!!

kKZUp2.png

Ναι κορίτσια αλλά αν το καλοσκεφτείτε τα παιδάκια μας, μας βγαίνουν οικονομικά, δεν χρειάζονται ρούχα κάθε χρόνο. Η κόρη 2,5 χρονών και φοράει και αυτή 9 -12 μηνών ακόμα:mrgreen:

O5X4p2.png 

Ναι τότε έχουμε διαφορά στο ύψος. Εμείς ελπίζουμε γιατί η οστεϊκή μάζα είναι για παιδί 3,5 χρονών και όχι για 4χρ και 4 μηνών. Το Δεκέμβριο θα κάνουμε επαναληπτική και αν συνεχίζει η ίδια κατάσταση ηρεμούμε προς το παρόν. Με το βάρος όμως έχουμε θέμα μεγάλο.

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια αλλά αν το καλοσκεφτείτε τα παιδάκια μας, μας βγαίνουν οικονομικά, δεν χρειάζονται ρούχα κάθε χρόνο. Η κόρη 2,5 χρονών και φοράει και αυτή 9 -12 μηνών ακόμα:mrgreen:

Δεν θέλω άλλη οικονομία, θέλω να ξοδέψωωωωωω!!!!

γατουλα η ευα βλεπει το αβαταρ σου και φωναζει νιαιιιιι νιαιιιιιιι νιαιιιιιι!!!!!!

τι κανει λοιπον νιαου νιαου στα κεραμιδια??????

πηρες εξετασεις???? να φανταστω οτι μετα τις 12 θα εχουμε νεα!!!!!

αναμενουμε λοιπον....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

3 ωρες να κανω αιματολογικες

1,5 ωρα να μαζεψω αποτελεσματα!

αντε βρηκα να παρκαρω!!!

1....πολυ ωραιο image αποκτησε το Αγλαια!

2....σιδηρος 38 με οριο το 60

3....φεριτινη 19 με οριο 10

4....πολυμορφοπυρηνα 20%!!!

5....μονοπυρηνα με κενοτοπια?????

6....συνισταται Ηλεκτροφορηση Hb κοινως για στιγμα

7....ραντεβου? αγνωστο....δεκεμβρη ΟΛΑ!!!

8....Δρουγγαρη για Χοληστερινη...Δεκεμβρη....

9....IGF1 43,2 τα ιδια καπου 5% δηλαδη

10...IGFBP3 1,93....δε ξερω ορια...

συμπερασμα????????

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...