Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Τα παντελόνια που της κάνουν στη μέση είναι τα 9-12 μηνών και είναι 4άρων!!!! Αλλά της είναι ημίκοντα. Αυτά που της κάνουν στο ύψος για 2-3 χρονών την κάνουν σαν κλόουν από το μάζεψε μάζεψε!!! Ο ράφτης τα έχει δει όλα. Του πάω ρούχο για στένεμα και κόβει το μισό. Το χειμώνα έχουμε πρόβλημα. Όλα τα παλιά τα έδωσα, δεν μπορώ άλλο να πλένω και να σιδερώνω 3 χρόνια τα ίδια, στενοχωριέμαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστα πόσα ρούχα έχω χαρίσει με τα ταμπελάκια!!! Τουλάχιστον έπιασαν τόπο σε άλλα παιδάκια και εμείς φοράμε της 3ετίας. Τώρα όμως μου την έδωσε και τα ξεφορτώθηκα, μπορεί να πάρω πάλι τα ίδια νούμερα, αλλά στις φωτογραφίες δεν θα είναι σαν να μην πέρασε ο χρόνος!!!

για πειτε μου να αρχισω και να αγχωνομαι για τον Β??? σε ενα χρονο και αυτος 5 ποντακια!!!! μαλλον ειναι 93 τωρα....καπου 40-45 μαλλον.....καλα....βριστε με!

μπου χαχα!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

είπαμε που και που :mrgreen::mrgreen:δεν έχω κοιτάξει από ζάχαρη τι έχει άλλα πόση ποιά να έχει, αφού προσθέτεις εσύ την ώρα που την φτιάχνεις (και πάντα κρατάω, βάζω 2-3 κουταλιές)

Πάντως και η μαμά την τσάκισε :roll::roll:

ξανθό μου bebaki-eva στο facebook λέω, να σε κάνω φιλενάδα μου αν και δεν σου μιλάω χεχεχεχεχε

SKEK άστο κοριτσάκι μου μην μπεις στον κόπο, πατατάκια αγοράζουμε στις εθνικές εορτές και αργίες, οπότε τι να το κάνω το υγιεινό 300 κιλά φ#$%να:-(:-(

για πειτε μου να αρχισω και να αγχωνομαι για τον Β??? σε ενα χρονο και αυτος 5 ποντακια!!!! μαλλον ειναι 93 τωρα....καπου 40-45 μαλλον.....καλα....βριστε με!

τώρα τι να σχολιάσω βρρρρρεεεεεεεεεεε θα σε βαρέσω :roll::roll:

είπαμε που και που :mrgreen::mrgreen:δεν έχω κοιτάξει από ζάχαρη τι έχει άλλα πόση ποιά να έχει, αφού προσθέτεις εσύ την ώρα που την φτιάχνεις (και πάντα κρατάω, βάζω 2-3 κουταλιές)

Πάντως και η μαμά την τσάκισε :roll::roll:

ξανθό μου bebaki-eva στο facebook λέω, να σε κάνω φιλενάδα μου αν και δεν σου μιλάω χεχεχεχεχε

SKEK άστο κοριτσάκι μου μην μπεις στον κόπο, πατατάκια αγοράζουμε στις εθνικές εορτές και αργίες, οπότε τι να το κάνω το υγιεινό 300 κιλά φ#$%να:-(:-(

καλα μιλαμε ταυτοχρονααααα!!!!!

για δες..... εχεις πμ.....

και δεν ειμαι ξανθια...... τα ειχα ανταυγιες (ξανθιες...)και χτες τα ξαναεκανα κασταναααααα!!!!!

τα λετε και περιεργα εσεις οι τσουπριτσες εκ Αθηνων και σε εμας τις επαρχιωτοπουλες μας φαινονται καπως!!!!!!!!:-D:-D:-D

χαχαχαχαχα(ε μοτικον που εχει πεσει κατω απο τα γελιααααα)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

καλα ρε μανα και δεν ρωτησες/????

ειναι καλες κυριε ή οχι???? θα σε φαει η αγωνια δηλαδη ενα πραγμα.....κι εμας μαζι σου.....

age..... ανοιξε και κανενα φαισμπουκι που λεμε εμεις οι κρητιτσες.....

ακομα περιμενω το φιστικακι να μας πει τι κανει η κορακλα της......

αρχισε να πινει το γαλα της ή ακομα την κρεμαει απο το πολυφωτο????

η μυξα εφυγε????? μαλλον εχει ξεχασει να μπαινει στα αδυνατα μωρα......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

για πειτε ρε κοριτσια αυτο με το ραφτη ,εχω προβλημα γτ τα 12-18 τις κανουν στο φαρδος μα της ειναι κοντα!!! τα 92 παλι ειναι τερααααααααασσσσσστιιιιαααααα...χωραει εναμιση παιδι ακομη μεσα....της πηρε ενα παντελονι σαμ 0 -13 η πεθερα μου και ειναι τεραστιο!!!! αντε το μαζευω απο κατω ,απο το πλαι τι γινετε?

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα ρε στενες φορμες τι να κανεις! παντως τα νεχτ ειναι μακρια....τωρα μπαινουμε στο 18-24 με εντονο κοντημα κλασσικα!

στο πλαι δεν εχω φτασει ακομα να τα πηγαινω!!!!

kKZUp2.png

μερουδια!! μου σφυριξε ενα πουλακι (ενα ομορφοπουλακι απο οτι ειδα σε φωτος :D ) και ηρθα...

ναι, ξανααρχισε η μικρη και πινει γαλα, ευτυχως!!!! αλλα το μπουκωμα συνεχιζεται... οχι οσο πριν, αλλα δεν εχει γινει ακομα καλα... ειδικα το βραδυ ζοριζεται!! θα δουμε πως θα παει... θα μου πεις, δεν εχουμε βαλει το κωλο μας κατω.... καθε βδομαδα εχουμε παρτυ.... ΚΑΘΕ!!! ελεος... εχω προγραμματισμενα αλλα 2.. και τελος... δε παει αλλο!! :lol:

η δικια μου υπογραφη τι σημαινει?? http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63030

ρην, η μαρια φορεσε προχτες τα παπουτσακια σας... κι οταν την ρωταγανε ποιος στα πηρε, ελεγε... "ζωγιη μαμα!"

ενας...νορμαλ ανθρωπος μου ζητησε να γινει φιλη μου λεγοντας μου και ποιο ειναι το .....ψευδωνυμο χιχιχιχιχχιιχι

εχω πηξει να λαμβανω απο αγνωστους (?) που δε μαθαινω και ποιοι ειναι!!!!!!

kKZUp2.png

η δικια μου υπογραφη τι σημαινει?? http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63030

ρην, η μαρια φορεσε προχτες τα παπουτσακια σας... κι οταν την ρωταγανε ποιος στα πηρε, ελεγε... "ζωγιη μαμα!"

η Ζωγή την περιμένει να παίξουνε...άντε!!!!!

χαχα..εγώ νόμιζα ότι ειναι ο σκύλος σας....

και αποθηλασε επιτελους!

για πειτε ρε κοριτσια αυτο με το ραφτη ,εχω προβλημα γτ τα 12-18 τις κανουν στο φαρδος μα της ειναι κοντα!!! τα 92 παλι ειναι τερααααααααασσσσσστιιιιαααααα...χωραει εναμιση παιδι ακομη μεσα....της πηρε ενα παντελονι σαμ 0 -13 η πεθερα μου και ειναι τεραστιο!!!! αντε το μαζευω απο κατω ,απο το πλαι τι γινετε?

Σε μας το 98 είναι οριακά στο ύψος (φτάσαμε το 1,00μ) αλλά πολύ φαρδύ. Ψάχνουμε για πολύ στενές φόρμες ώστε αν τα πάμε στο ράφτη μα μην χαλάσει πολύ η γραμμή με το στένεμα. Φοράει φόρμες που έχουν κορδόνι στη μέση, κάπρι πανελόνια που δεν είναι πολύ άσχημα και πιο κοντά και φούστες που μας είναι πιο κοντές από ότι θα έπρεπε. Κάποιες μάρκες έχουν πιο στενές φόρμες και τις προτειμάμε. Α και ότι δώρο μας κάνουν πάντα πάει για αλλαγή:(

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...