Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

να της δίνεις οπωσδήποτε το μεσημεριανό!! όσο φάει!!

δώσε το απόγευμα την κρεμούλα...εγώ θα την έδινα πάντως..

νομίζω ότι δεν έχετε αοόμα θέμα παχυσαρκίας έτσι?? χαχα...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια ειδα που κατι γραφετε για τα δοντακια.....

εχω ανηψια που δεν ειχε βγαλει κανενα δοντακι μεχρι τα δυο της χρονια.....αρχισε να τα βγαζει μετα τα 2 ετη και ορισμενα δεν τα εβγαλε ποτε....

οταν ηταν περιπου 10 ετων εβγαλε τους κυνοδοντες και απο πανω εβγαιναν και οι νεογυλοι ή αναποδα θα σας γελασω..... τρεχανε στους ορθοδοντικους και ελπιζουν να φτιαξει το θεματακι τους....ακομα ταλαιπωρειται το παιδι και ειναι 13 (ναι γατουλα ειναι εκεινο που σας εγραφα στο αλλο θεματακι σας....)

χωρις να θελω να αγχωσω καμια μανουλα θα προτεινα για τα παιδακια που δεν εχουν βγαλει καποια δοντακια οταν μεγαλωσουν και θα μπορουν να βγαλουν ακτινογραφια ας πανε οι μανουλες στον παιδοοδοντιατρο να τους βγαλουν μια πανοραμικη στο στομα του παιδιου....τωρα ποια ηλικια ειναι σωστη ας μας ενημερωσει καμια μανουλα οδοντιατρος να μην τρεχουμε.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

να της δίνεις οπωσδήποτε το μεσημεριανό!! όσο φάει!!

δώσε το απόγευμα την κρεμούλα...εγώ θα την έδινα πάντως..

νομίζω ότι δεν έχετε αοόμα θέμα παχυσαρκίας έτσι?? χαχα...

καλα εννοειται οπωσδηποτε μεσημερινο..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ξερεις ομως το μεσημερινο μας ειναι 80 το πολυ 100 γραμμ και μετα γιαουρτακι και μετα κρεμα.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Καλημέρα στους αδύνατους.

Εξαφανιστήκαμε λόγω καλοκαιριού αλλά ξανά πίσω. Το καλοκαίρι ζήσαμε στιγμές ανεπανάληπτες, η μικρή (4άρων) άρχισε να ζητάει μόνη της φαγητό(!!!) και έτρωγε όλη μέρα. Αποτέλεσμα πήρε σχεδόν 1 κιλό σε 1,5 μήνα και είμαστε 12.500. Καλά πάλι εκτός καμπυλών είμαστε αλλά κούτσα-κούτσα κάτι γίνεται. Χαλάρωσα με το γάλα (το βράδυ δεν πίνει καθόλου), σταματήσαμε τους καθημερινούς τσακωμούς και για βραδυνό τρώει πάλι φαγητό. Λέτε αυτό να ήταν η λύση? Α, πήρε και 3 πόντους ύψος!!

bebaki καλημέρα!

μάλλον κάτι είχε βγάλει στο στόμα της...εκείνη την ημέρα έφαγε μόνο πατατάκια στο παιδικό πάρτι που πήγαμε...

εχτές ήταν μια χαρά!!

Και η δικιά μου μες τον αύγουστο κάτι είχε πάθει με τα πατατάκια και κάθε τρεις και λίγο ζητούσε πατατάκια (τα είχε δοκιμάσει σε παιδικό πάρτυ και η δικιά μου). Έλεγα ΟΚ, αφού έχει καταγήσει πολλά φαγητά ας φάει πατατάκια.

Πήγαμε στο γιατρό αρχές Σεπτεμβρίου για ένα εμβόλιο και του το ανάφερα. Στο άκουσμα αυτού ο γιατρός με κατσάδιασε άσχημα και μου είπε ότι μπορεί να της δημιουργηθεί πρόβλημα από τα νεφρά λόγω αλατιού αν συνεχίσει να τρώει κάθε μέρα οπότε τα κόψαμε δια παντώς. Αν ζητάει κάτι με πολύ αλάτι τις βάζω στην τοστιέρα μια πίτα αραβική με τυράκι μέσα μέχρι το τυρί να λιώσει, το κόβω τετραγωνάκια και τρώει τουλάχιστον όσο είναι μια μικρή παλάμη.

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ!!!!

πανοραμικη ? ισως μετα τα 3....ακομα ειναι νωρις για μια που ρωτησα.....

βρε....καλα μου κοριτσακια......μηπωςςςςςςς.....εχετε τα τηλ του Αγ σοφια αιματολογικα ορμονολογικα...οτι σας κατσει χααχαχχαχα

δε τις εχω μαζι μου και φυσικα αν δε μου πουνε οτι ειναι ολοες ετοιμες δε παω να ψαχνω για παρκινκ εκει.....φτουυυυυιιιιιιιιιιιιι

kKZUp2.png

όχι ρε παιδιά, στο σπίτι δεν τρώμε! μόνο στα πάρτι...

στο σπίτι τρώει δημητριακά τα οποια της τα ονοματίζω "πατατάκια"

χαχα...

Αυτό τό κάναμε για αρχή μέχρι που αντιλήφθηκε τη διαφορά.

Μετά αγοράσαμε βιολογικά πατατάκια που κατάλαβε ότι και αυτά ήταν κάτι διαφορετικό.

Λύση: Τα πατατάκια έχουν μέσα ποντίκια και κατσαρίδες άρα δεν τα τρώμε.

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Διευθυντής: Δρ. Ιωάννης Παπασωτηρίου

Τηλέφωνα: +30 210 746 7167, 210 746 7171, 210 746 7931

Fax: +30 210 746 7171

E-mail: [email protected]

νομιζω οτι πρεπει να στειλεις ε μαιλ!!!!!!

θα σου τις στειλουν παραυτα ηλεκτρονικως!!!!!

μιλαω εκ πειρας!!!!!! χαχαχαχα(εμοτικον που εχει λιωσει στο γελιο!!!!)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εξαφανιστήκαμε λόγω καλοκαιριού αλλά ξανά πίσω. Το καλοκαίρι ζήσαμε στιγμές ανεπανάληπτες, η μικρή (4άρων) άρχισε να ζητάει μόνη της φαγητό(!!!) και έτρωγε όλη μέρα. Αποτέλεσμα πήρε σχεδόν 1 κιλό σε 1,5 μήνα και είμαστε 12.500. Καλά πάλι εκτός καμπυλών είμαστε αλλά κούτσα-κούτσα κάτι γίνεται. Χαλάρωσα με το γάλα (το βράδυ δεν πίνει καθόλου), σταματήσαμε τους καθημερινούς τσακωμούς και για βραδυνό τρώει πάλι φαγητό. Λέτε αυτό να ήταν η λύση? Α, πήρε και 3 πόντους ύψος!!

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen:εμένα τα κορν φλέιξ τα λέει μπισκότα .........πατατάκια δεν νομίζω ότι έχει δοκιμάσει ακόμα ίσως σε κανα πάρτι, πάντως γενικά για να ζητήσει κάτι θα πρέπει να το δει στο ντουλάπι αν δεν έχει το ντουλάπι δεν.......:roll::roll:

bebaki-eva (θέλω το φατσοβιβλίο σου)

αν και δεν σου μιλάω :mrgreen::mrgreen:εγώ ψηφίζω φαγητό πάντως, δηλαδή τραχανά..... χεχεχε συνέχισε το έτσι όπως το κάνεις βρε παιδί μου κάποιες μέρες την κρέμα και κάποιες φαγητό ή τραχανά ή χυλοπίτες δεν είναι ανάγκη να τρώει κάθε μέρα κρέμα η φαγητό

Για τις μεγαλύτερες σε ηλικία το Σάββατο δοκίμασα να της φτιάξω την κρέμα αραβοσίτου της γιώτης και έβαλα μέσα +1 βανίλια ακόμα και λίγο μαστίχα Χίου με κανέλα από πάνω, τσάκισε 2 μπολ, που ούτε την γλωσιαζε το σαμιαμίδι

Υ.Γ έχει βιολογικά πατατάκια??

:mrgreen::mrgreen:εμένα τα κορν φλέιξ τα λέει μπισκότα .........πατατάκια δεν νομίζω ότι έχει δοκιμάσει ακόμα ίσως σε κανα πάρτι, πάντως γενικά για να ζητήσει κάτι θα πρέπει να το δει στο ντουλάπι αν δεν έχει το ντουλάπι δεν.......:roll::roll:

bebaki-eva (θέλω το φατσοβιβλίο σου)

αν και δεν σου μιλάω :mrgreen::mrgreen:εγώ ψηφίζω φαγητό πάντως, δηλαδή τραχανά..... χεχεχε συνέχισε το έτσι όπως το κάνεις βρε παιδί μου κάποιες μέρες την κρέμα και κάποιες φαγητό ή τραχανά ή χυλοπίτες δεν είναι ανάγκη να τρώει κάθε μέρα κρέμα η φαγητό

Για τις μεγαλύτερες σε ηλικία το Σάββατο δοκίμασα να της φτιάξω την κρέμα αραβοσίτου της γιώτης και έβαλα μέσα +1 βανίλια ακόμα και λίγο μαστίχα Χίου με κανέλα από πάνω, τσάκισε 2 μπολ, που ούτε την γλωσιαζε το σαμιαμίδι

η κρέμα αραβοσίτου δεν έχει ζάχαρη???

τα βιολογικά τα δοκιμασα και εγώ..πολύ χάλια ρε παιδί μου...

και αποθηλασε επιτελους!

Πατατάκια η δικιά μου δοκίμασε μετά τα τρία, γούρλωσε τα μάτια την πρώτη φορά λες και ανακάλυψε την Αμερική!!! Και εννοείται όταν τα βλέπει εκτός σπιτιού τα τσακίζει.

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο εμας!!! μπαινουμε αραια και που πλεον.εχουμε ενα μονιμο βηχα αποτ οτε που γιναμε νησιωτισες μαμα κ κορη κ μαλλον μας ενοχλει η πολυ υγρασια...τρωει οποτε θυμαται αλλα πλεον απλα δεν ασχολουμαι κ ειμαι καλα!!!με λενε Γιωτα και ειμαι καλα!!!! προσπαθω,τα φιλια στα αδυνατα!!!!

NJMAp3.png

με το καλο!!!!!!:-D:grin::-D:grin:

αντε και τους υπολοιπους μηνες μακαρι να σας ζηταει φαγητο!!!!!!!

αλλα μην περνετε καθε μηνα και κιλο γιατι θα σας "διωξουμε" απο το τοπικ.....χαχαχαχαχα

κι εμενα παντως ζηταει φαγητο την βλεπεις περνει την μπουκια και λες τωρα θα φαει τον κοσμο ολο!!!!! ανοιγει το στομα της και ωωωω του θαυματος πεταει το φαγητο που κραταει στο χερι και μενουμε ολοι παγωτο!!!!! οποτε αλλαξαμε τακτικη.... οποτε η Ευα λεει μαμ μαμ της δινουμε κατι στο χερακι και απλως κοιταμε αλλου μεχρι να δουμε τι στα κομματια θα το κανει αυτο που κραταει στο χερακι της..... καμια φορα το τρωει..... τις υπολοιπες η μαμα σφουγγαριζει:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

χαχαχα αυτο με το γουρλωμα......η Α εχτες σε ενα μεγαλο παιδοτοπο εχει μεγαλη φουσκωτη τσουληθρα και τη κατεβηκε για πρωτη φορα!

χαχαχχα εβλεπες ολα τα συναισθηματα σε δευτερα !!!!

χαρα να ανεβω...στηνομαιιιιι....κωλο...φευγω...εφυγαααααααα.....μαμαααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....αααααααααααααααααααα τι ωραιααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχχαχαχα

kKZUp2.png

βρε age αυτο πρπει να ηταν στουκας η κρεμα χαχαχαχχα

γαμωτω συχαινομαι εγω και δε μπορω να τις δοκιμασω!!!

ειπαμε οτι ασπριζει δεν......

δεν ξερεις ομως τι χανεις...... ειναι πολυ νοστιμη......

αλλα πολυ ζαχαρη ρε κοριτσαρες......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Μπα εδώ θα μας έχετε που να πάμε!!! Σιγά, το επόμενο κιλό θα το πάρουμε σε κανά χρόνο, μην αλλάξουμε και γκαρνταρόμπα!!! Να δούμε το Δεκέμβριο που θα κάνουμε επαναληπτικές εξετάσεις και θα μας δει και ο ενδοκρινολόγος.

καλημέρα και απο εμας!!! μπαινουμε αραια και που πλεον.εχουμε ενα μονιμο βηχα αποτ οτε που γιναμε νησιωτισες μαμα κ κορη κ μαλλον μας ενοχλει η πολυ υγρασια...τρωει οποτε θυμαται αλλα πλεον απλα δεν ασχολουμαι κ ειμαι καλα!!!με λενε Γιωτα και ειμαι καλα!!!! προσπαθω,τα φιλια στα αδυνατα!!!!

ναι η αληθεια ειναι οτι δεν συνιθιζεται ευκολα αυτη η υγρασια.....

εγω που γεννηθηκα Χανια και εφυγα μονο για σπουδες οταν γυρισα ειδα κι επαθα να ξανα ματα συνηθισω την υγρασια στα Χανια.....

ακους AGE δεν εχει μονο καλα η πολη μας.....:wink:;-):wink::D:D:D

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

γκκκκρρρρρ το μειων στα κοντα πουλακια μας....κονταινουμε τα ρουχακια για να μπουμε.....μακαριανουμε τα ρουχακια για να ...ξαναμπουμε......και φαινεται η παλιογραμμουλα!!!!!

ενα τζινακι που μας εκαναν δωρο ....στη βαφτιση....ηατν ας πουμε μακρυ καπρι στυλ

κλασσικα το φοραγαμε μεχρι και την ανοιξη

τωρα της το εριξα τελειως και ειναι ακριβως !..αλλα με τη παλιογραμμουλα

3 χειμωνες! το ιδιο!!!!

kKZUp2.png

Ναι!! Σε μεγάλα ΣΜ κοίταξε στα βιολογικά προϊόντα. Θα κοιτάξω τη μάρκα που έχω και θα σου πω. Παρασκευή ανεβαίνω Αθήνα και θα περάσω από ΣΜ. Αν δω κάτι θα σου πω.

ΥΓ. Υπάρχουν όλες οι γεύσεις που έχουν και τα κλασικά πατατάκια. Ιδανικά και για όσες προσέχουν σιλουέτα!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...