Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδη ειναι αλλεσμενο σταρι;γιατι εδω τραχανα λεμε το ''χοντρο''που ειναι ξυνοςγιατι τον ανακατευουν με γαλα κ τον ξεραινουν στον ηλιο..(μπερδευτηκα)..αλλα βρωμαει..

Από την Κρήτη είσαι ?? Χοντρό αν θυμαμαι καλά στην Κρήτη λένε τον τραχανά με το πληγούρι (σπασμένο σταρι δηλαδή γλυκό τραχανά) ο ξυνός (για αυτούς που είναι πάνω από το αυλάκι) :mrgreen::mrgreen:είναι ο τραχανάς που γίνεται με αλεύρι σκληρό

αληθεια Jen??

Λες να το ξεκινησει οταν αναρρωσει? θα δουμε, μακαρι!!

Ναι το έχω τσεκάρει από πολλούς και από εμάς! Άσε την να αποφασίσει αυτή πότε θα επανέλθει.

(θα παιξουμε κανα τζοκερ κοπελια??? τελευταια φορα που το συζηταγαμε επιασα 5αρι λολ!!!)

το θυμάμαι!!! :D

πως πέρασε τόσος καιρός! έγκυος ήμουν!!!

εμείς παίζουμε αλλά αδίκως...

λοιπόν μια που είναι Πέμπτη λέω να παίξουμε σήμερα..

είμαι σίγουρη ότι αύριο θα μας πεις τα ευχάριστα! :lol:

gwggp2.png ISWTp2.png

χόντρος λεγεται στη κρητη...

ακομα δεν εχω καταλαβει αν ειναι το ιδιο πραγμα με τον τραχανα..

παντως ο θεσσαλικος τραχανας... βρωμαει γιατι τον φτιαχνουν με γιδινο γαλα... (αλλα απο ποιοτητα, ειναι εγγυηση!!!)

(jen,αμα κατσει... θελω τα στοιχεια σου... θα λαβεις ποσοστο των κερδων)

Διαφημίσεις

χόντρος λεγεται στη κρητη...

ακομα δεν εχω καταλαβει αν ειναι το ιδιο πραγμα με τον τραχανα..

Η μάνα μου όταν έπαιρνε τραχανά ήτανε κομμάτια στο μέγεθος ενός δακτύλου και έπρεπε πρώτα να φουσκώσει σε νερό την ποσότητα που μαγείρευε και μετά να τον μαγειρέψει. Δεν έφαγα ποτέ και ούτε ενδιαφέρθηκα να μάθω να τον μαγειρεύω γι'αυτό μου βγήκε η απορία τώρα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας!!Είδα αυτό το θέμα και ήθελα να σας πω και εγώ τα δικά μου..Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο και είδαμε ότι η μικρή μας έχει πάρει μόνο 300 γραμμάρια εδώ και 5 μήνες..Στο ύψος είναι μια χαρά και γενικότερα την εξέτασε και είπε ότι φαίνεται υγιέστατη, ωστόσο μας έγραψε εξετάσεις αίματος και ούρων, ενώ μίλησε για πιθανή ουρολοίμωξη χωρίς συμπτώματα. Το παιδί έχει όρεξη τρώει όλη την φρουτόκρεμα, την μπισκοτόκρεμα και το γάλα αλλά δεν τρώει πολύ φαγητό. Την κυνηγάω στο μεσημεριανό και βραδυνό! Αν έχετε κάποια συμβουλή ή αν ξέρετε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει πείτε μου!!

eNortjK1UjK3sDQyU7IGXDAS8QKs67.png

μηπως το παιδι πηρε πολλα κιλα στην αρχη και τωρα φρεναρε λιγακ??

ειναι και καλοκαιρι και οσο να ναι δεν εχει την ιδια ορεξη για φαγητο......

βεβαια ετσι οπως τα περιγραφεις και με δεδομενο οτι το παιδι τρωει μαλλον για ουρολοιμωξη σας βλεπω.....

για πες μας διαστασεις???? βαρος???? κιλα?????

εμεις ειμαστε πολυ κοντα ηλικιακα.... μαιο γεννηθηκατε???? εμεις 03-04-2009......

παντως ηρθες στο σωστο τοπικ για να παρεις θαρρος και κουραγιο!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Σ ευχαριστώ πολύ που απάντησες!Εμείς 6-5, έχουμε ένα μήνα διαφορά!!!Απλά έχω αγχωθεί λίγο..Μέχρι τους 5 μήνες το βάρος της ήταν φυσιολογικό, μετά μας έλεγε η γιατρός ότι ήταν λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο, χωρίς όμως αυτό να την ανησυχεί, απλά έλεγε να επιμείνουμε λίγο με το φαί. Τώρα είναι 81 εκ. ύψος και 10020 kg. Σ ένα μήνα πήρε μόνο 40 gr.

αχχχχχχχ το περιμενα κατι....τετοιο.....:D :D

Κανε την εξεταση για να σιγουρευτεις....

Μπηκατε στα αλιωτα μηπως και απλα φρεναρε?

παντως εγω με 81π και 10κιλακια ειμαι ευτυχης!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια η δικιά μου μου δείχνει από το πρωί το στόμα της και δεν τρώει...

τι μπορεί να είναι?

1.άφτρα που την βλέπει ο μπαμπάς και εγώ όχι..

2. δόντι? βγάζει ακόμη?

3. ούτε μεσημεριανό έφαγε...τρώγαμε εμείς ψάρι και δοκίμασε λίγο ψαράκι...μετά από κάποια στιγμή άρχισε να βήχει και να δείχνει το στόμα της,..να της έκατσε και κόκαλο?

ακόμη βήχει και ξεροκαταπίνει στον ύπνο της....

και αποθηλασε επιτελους!

αχχχχχχχ το περιμενα κατι....τετοιο.....:D :D

Τι περίμενες????Πες μου κι εμένα!!:lol:

Από αλεσμένα σε κανονική τροφή έγινε τέλη μαίου με αρχές ιουνίου, εν τω μεταξύ μέσα σε αυτό το διάστημα έβγαλε και 6 δοντάκια- μαζεμένα!!!Θα την κάνω και την εξέταση και ελπίζω να είναι απλά το σκαρί της τέτοιο, τι να πω!:roll:

ρε κορίτσια η δικιά μου μου δείχνει από το πρωί το στόμα της και δεν τρώει...

τι μπορεί να είναι?

1.άφτρα που την βλέπει ο μπαμπάς και εγώ όχι..

2. δόντι? βγάζει ακόμη?

3. ούτε μεσημεριανό έφαγε...τρώγαμε εμείς ψάρι και δοκίμασε λίγο ψαράκι...μετά από κάποια στιγμή άρχισε να βήχει και να δείχνει το στόμα της,..να της έκατσε και κόκαλο?

ακόμη βήχει και ξεροκαταπίνει στον ύπνο της....

Έτσι όπως το λες μου φαίνεται ότι σίγουρα κάτι έχει στο στόμα, ίσως να την πονάει και ο λαιμός της. Αν είχε καταπιεί κόκαλο, πιστεύω θα γκρίνιαζε γιατί απ ότι θυμάμαι και από μένα πονάει και είναι πιο ενοχλητικό από τον πονόλαιμο!

Έτσι όπως το λες μου φαίνεται ότι σίγουρα κάτι έχει στο στόμα, ίσως να την πονάει και ο λαιμός της. Αν είχε καταπιεί κόκαλο, πιστεύω θα γκρίνιαζε γιατί απ ότι θυμάμαι και από μένα πονάει και είναι πιο ενοχλητικό από τον πονόλαιμο!

Αφού το κάνει απ' το πρωί, μην ανυσηχείς για κόκαλο. Ισως να ναι ο λαιμός της. Αν δεις και επιμένει, πάρε κανα τηλ. το γιατρό της.

WGVKp2.png<a COGYp2.png

πάντως μπορεί να είναι και δόντια μέχρι 2,5 υποτίθεται ότι βγαίνουν όλα οπότε λογικά αν βγάζει θα είναι τα πίσω πίσω.........

Στην δικιά μου μόλις έσκασαν τα 2 κάτω :roll::roll:

καλημερουδια, πονεμενες μανες..

κοψαμε εντελως το γαλα... ουτε κοιμησμενη, ουτε ξυπνια, ουτε κρεμασμενη αναποδα.... αφου σκεφτηκα να κανω το κολπο με τη συριγγα, αλλα μετα λεω οτι δεν θα τη παλεψω με τα νευρα μου, αν μπω σ αυτη τη διαδικασια...

της βαζω λιγο στον τραχανα που τρωει μερα παρα μερα, τρωει κι ενα γιαουρτακι και τελος....

σημερα θα την παω παιδιατρο, γιατι εχει μπουκωμα εδω και 12 μερες... οχι πυρετο, αλλα πολυ μυξα... και μυριζει και λιγο ασχημα το στομα της.. μηπως εχει κανει καμια φλεγμονη..

fistikaki τι κανει η κορη σου????

ειπιε καθολου γαλατακι ή την ταλαιπωρει ακομα το μπουκωμα......

ΥΓ: Ποιος ειναι ο Αΐας και γιατι sucks????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

culte πως ειστε σημερα????

ισως να ειναι δοντακι?????

εγω εξαφανιστηκα σ/κ και μπηκα τρεχατη να δω τα νεα σας.....

(μην πειτε στην age οτι ημουν για μπανιο γιατι θα με δειρει σιγουρα.....)

γατουλα ποτε θα παρεις τις εξετασεις σας????

μη μας ξεχασεις να μας ενημερωσεις.....

elena88 μια χαρα διαστασεις εχετε......

κοιτα μην τυχον μας παρεις τα πρωτεια......

εμεις ειμαστε 84 εκ και 8500!!!!! χαχαχαχαχα

οποτε χαλαρωσε.... υπαρχουν και χειροτερα..... ακου και την γατουλα που εχει ταλαιπωρηθει αρκετα...... κανε εσυ την εξεταση για ουρολοιμωξη βεβαια αλλα μην αγχωνεσαι με το φαγητο και τα κιλα γιατι το χειροτερευεις το πραγμα..... εμεις ολες εχουμε "βαψει" επι του θεματος και ολες καταληξαμε οτι οσο το πιεζεις το θεμα τοσο χειροτερο γινεται..... οποτε χ α λ α ρ α.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

bebaki καλημέρα!

μάλλον κάτι είχε βγάλει στο στόμα της...εκείνη την ημέρα έφαγε μόνο πατατάκια στο παιδικό πάρτι που πήγαμε...

εχτές ήταν μια χαρά!!

και αποθηλασε επιτελους!

bebaki καλημέρα!

μάλλον κάτι είχε βγάλει στο στόμα της...εκείνη την ημέρα έφαγε μόνο πατατάκια στο παιδικό πάρτι που πήγαμε...

εχτές ήταν μια χαρά!!

βλεπω κι εσενα τρωει μονο υγιεινααααααα!!!!!!!:roll::roll::roll:

ρε κοριτσια μια απορια εχω και μια και το εφερε η κουβεντα να σας ρωτησω......

το μακαρονι μου λοιπον δειχνει μια σαφη προτιμηση σε κρεμες οπως ρυζαλευρα, φαριν λακτε, μπισκοτοκρεμες κτλ κτλ κτλ.... μαρκας νουνου (ελπιζω να μην πειραζει που γραφω την μαρκα:?.....) οι οποιες ειναι τιγκα στην ζαχαρη....πηρα να της κανω ανθος αραβοσιτου και παλι θεογλυκο μου φαινεται και μην σας πω οτι μου φαινεται πιο γλυκο αυτο..... :shock::shock:

ο συζυγος επιμενει να μην της δινουμε τετοιες κρεμες αλλα ξανα το μεσημεριανο της.... ετσι εχουμε καταληξει τις μισες μερες να της δινουμε το μεσημεριανο της και τις αλλες μισες τις ζαχαροκρεμες:twisted::twisted::twisted: (οταν λειπει απο το σπιτι της αμποχνω οτι μπορω απο τις κρεμες χιχιχιχιχι:twisted::twisted::twisted:)

βλεπω ομως οτι βαρος περνει με τις ζαχαρες γιατι αν φαει μεσημεριανο με το ζορι θα χτυπησει 80 γραμμαρια ενω αν φαει κρεμα μπορει να φτασει και τα 200!!!!!!

τι να κανω λοιπον ..... ????? να της δινω κρεμες που ειναι τιγκα στην ζαχαρη ή να της δινω μεσημεριανο και ας τρωει λιγο με δεδομενο παντα οτι ειμαστε εκτος καμπυλης ετσι???? γιατι αν ειμασταν εντος δεν το συζηταω μεσημερινο θα ετρωγε και θα ελεγε και ενα τραγουδι..... ειπαμε 17 μηνων 8500 μην ξεχνιωμαστε.... για πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?????

υγ: παλι σεντονι εγραψα γμτ!!!!!!!:oops::oops::oops:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...