Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Εσυ απλα αγοραζεις λαστιχακια! εγω μακραινω τα περσινα!

4,5 και 5 π πηραμε σε ενα χρονο! ελεος πια!

ρε παιδια μια απο τα ιδια!!!!!

και εμεις ακομα δεν βγαλαμε τα χειμερινα!!!!! κανουμε ακομα μπανια:P:p

ελεγα το σκ να τα βγαλω αλλα ειχε τοση ζεστη και τετοια θαλασσα που φυσικα προτιμησα να κανουμε βουτιες!!!!!! (age μην ζηλευεις.... αυτα ειναι τα καλα της επαρχιας.....)

οταν θα αρχισω κι εγω να βγαζω τα χειμερινα θα σας πω......:cry::cry::cry: αν και εχω τουλαχιστον 3 σορτσακια αφόρετα 9-12 μηνων και δεν της κανουν στην μεση ακομααααααα ...... μονο του ζαρα μπορω να της βαζω που εχουν λαστιχα γιατι ολα τα αλλα μας πεφτουν!!!εχουμε αγορασει τιραντες σε ολα τα χρωματααααα οεοοοοοο!!!!! μηπως αυτο ειναι η λυση μας τελικα?????:roll::roll::roll:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ.......εμένα τώρα που το κοιτάω σ'ένα χρόνο πήρε 2 κιλά και 11,5 πόντους. Έτσι δεν ακούγεται άσχημα...Το θέμα είναι ότι στις σκ@τοκαμπύλες όλο πέφτει..Καλά για τα ρούχα δράμα. Όλα τα παντελόνια κόντυναν μεν αλλά της πέφτουν! Δεν ξέρω τι θα βρω φέτος να της φοράω..Αυτά που είναι για το ύψος της, στη μέση της είναι τεράστια! Που να βγάλουμε και την πάνα..για νεογέννητα θα πρέπει να της πέρνω :lol:

μηπως να αφησεις την πανα???????:?:???::?:???:

χαχαχαχαχα!!!!!

μια απο τα ιδια κοριτσαρα!!!!!!!

παρε ζαρα που εχουν το λαστιχακι......

εμεις χτες φορουσαμε σορτ που ειναι για 6 μηνων :eek::-o:-o:-o:-o:evil::evil::evil::evil::evil:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εννοείται ότι δεν σου ξαναμιλάω ποτέ άκου μπάνιο ………….:mrgreen::mrgreen:

Τον θηλασμό τον σταματήσαμε 21 μηνών τώρα πίνει φρέσκο.

Η τελευταία φορά που έκανε εξετάσεις για τις τρανσαμινάσες πρέπει να ήταν 6,5 μηνών στο παίδων και ήταν 2 μονάδες πάνω από το φυσιολογικό που δίνει το εργαστήριο τους, οπότε δεν ξανα ασχοληθήκαμε (είχε αρχήσει και η εισαγωγή των στερεών οπότε δεν θήλαζε τόσο)

Εσυ απλα αγοραζεις λαστιχακια! εγω μακραινω τα περσινα!

4,5 και 5 π πηραμε σε ενα χρονο! ελεος πια!

Ναι καλά..ούτε τα λαστιχάκια σώζουν, τις προάλες που δοκίμασα με λαστιχάκι και το έφτασα στοι τέρμα και πάλι ήταν τεράστιο! Σαν κλόουν ήταν! :lol:

μηπως να αφησεις την πανα???????:?:???::?:???:

Καλά, εννοείτε! Μέχρι τα 5 θα της την φοράω!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γατούλα, διάβασα σε άλλο θέμα ότι έχετε κι εσείς έλλειψη δοντιών? Κι εμείς τα ίδια μιας και βγάλαμε το 1ο 18 μηνών. Τώρα έχει μόνο 11 αλλά ξέρεις τι μου είπε η παιδίατρος τώρα που έχουμε πάει? ότι η δικιά μου είναι γενικά πίσω στην ανάπτυξη μεν αλλά θα έχει περισσότερα περιθώρεια να πέρνει για καιρό. Ειδικά για τα δόντια γιατί το έψαξε πολύ μιας και η ίδια είχε αγχωθεί μου είπε με λίγα λόγια ''αργοπορημένα νεογηλά=αργοπορημένα δεύτερα= αργοπορημένη περίοδος= μεγάλο περιθώρειο για να πάρει ύψος.

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια, πονεμενες μανες..

κοψαμε εντελως το γαλα... ουτε κοιμησμενη, ουτε ξυπνια, ουτε κρεμασμενη αναποδα.... αφου σκεφτηκα να κανω το κολπο με τη συριγγα, αλλα μετα λεω οτι δεν θα τη παλεψω με τα νευρα μου, αν μπω σ αυτη τη διαδικασια...

της βαζω λιγο στον τραχανα που τρωει μερα παρα μερα, τρωει κι ενα γιαουρτακι και τελος....

σημερα θα την παω παιδιατρο, γιατι εχει μπουκωμα εδω και 12 μερες... οχι πυρετο, αλλα πολυ μυξα... και μυριζει και λιγο ασχημα το στομα της.. μηπως εχει κανει καμια φλεγμονη..

δεν νομιζω οτι υπαρχει τραχανας χωρις αυγο βρε πουλακι μου!!! απο τα βιολογικα τον επαιρνα, εχει τυχει να παρω και απο σουπερ μαρκετ, αλλα τωρα μου εδωσε η θεια του αντρα μου, τον εφτιαξε εκεινη... ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ γιδιλα και αυγουλιλα, μπλιχ... αλλα ειναι χειροποιητος, πολυ θρεπτικος, και η μικρη το τρωει.. αλλα εμενα μου γυρνανε τ αντερα.....

βρωμααααααααααααααααα, ειδικα η γιδιλα μπλιαχ!!

Διαφημίσεις

ελα ρε, αληθεια???

εγω οσοι παιρνω εχουν αυγο... παλι καλα, ετσι δεν την πειραζει το αυγο, δεν εχω δει κοκκινιλες... αμα το φαει σκετο, φουντωνει, μεσα σε τροφες ειναι οκ... οποτε,εμας βολευει ο αυγουλοτραχανας!!!

(μα, πολυ μποχα, ομως!!!!!! δεν ετρωγα τραχανα, να με πληρωνες.......... πολλα φραγκα ομως!!!)

εγώ μικρή μόνο τραχανά έτρωγα!!

χαχαχα...

και πέρυσι η Ζωίτσα που δεν έτρωγε τίποτις έτρωγε μόνο τραχανά!

φέτος που τρώει από τα άλλα, δεν τον τρώει...γκρρρρρρ

και αποθηλασε επιτελους!

Και εμένα ο δικός μου πιο παλιά που του είχα φτιάξει, δεν τον έτρωγε. Ηταν σπιτικός από την θεία μου.Δεν βρωμούσε καθόλου.

Μετά αγόρασα έναν άλλο από το σούπερ γνωστής μάρκας και μόλις τον άνοιξα κόντεψα να κάνω εμετό από τη βρώμα! μιλάμε μου ρθε λιποθυμία!!!δεν του τον έφτιαξα καθόλου. Λέω να του τον ξαναδοκιμάσω, τον γλυκό όμως. Ε ρε βρώμα...

Στον αγορασμένο δεν ξέρω αν έχει αυγό στους σπιτικούς όμως η συνταγή δεν περιέχει αυγό ούτε στον ξινό ούτε στον γλυκό, η βασική διαφορά τους είναι ότι στον γλυκό τραχανά βάζουν πλιγούρι (σπασμένο στάρι).

Συνήθως τον φτιάχνω σκέτο με λίγο λάδι και στο τέλος βάζω μια κουταλιά παρμεζάνα ή λίγη φρέσκια ντομάτα να πάρει μια βράση ή με λαχανικά όπως λέει το φιστικάκι.

Τον γλυκό τον δοκίμασε φέτος το καλοκαίρι και της άρεσε πολύ, συνήθως τον φτιάχνουν με ντομάτα α.......η μητέρα μου τον βάζει και στα γεμιστά μισό μισό με ρύζι είναι πολύ καλός αφού άρχισαν να μου αρέσουν και εμένα τα "ορφανά" γεμιστά:-D:-D

(έκανα διατριβή φέτος στον τραχανά μια και η μανούλα βρήκε στο χωριό μία βιοτεχνία που τους πας τα υλικά και στον φτιάχνουν) :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Μα πως φτιάχνετε τον τραχανά που δεν έχω ιδέα και δεν έχει δοκομάσει ποτέ η κόρη μου? Εμείς αδύνατοι δεν είμαστε (προς το παρόν τουλάχιστον) αλλά έχω ανησυχήσει λίγο τις τελευταίες 2 εβδομάδες γιατί στο σταθμό έχει καταργήσει το φαγητό. Ακούω πολλές μαμάδες που δίνουν τραχανά στα παιδιά τους επειδή θεωρίται υψηλής θρεπτικής αξίας και εγω δυστυχώς δεν ξέρω πως να τον φτιάξω.

καλημερουδια, πονεμενες μανες..

κοψαμε εντελως το γαλα... ουτε κοιμησμενη, ουτε ξυπνια, ουτε κρεμασμενη αναποδα.... αφου σκεφτηκα να κανω το κολπο με τη συριγγα, αλλα μετα λεω οτι δεν θα τη παλεψω με τα νευρα μου, αν μπω σ αυτη τη διαδικασια...

της βαζω λιγο στον τραχανα που τρωει μερα παρα μερα, τρωει κι ενα γιαουρτακι και τελος....

σημερα θα την παω παιδιατρο, γιατι εχει μπουκωμα εδω και 12 μερες... οχι πυρετο, αλλα πολυ μυξα... και μυριζει και λιγο ασχημα το στομα της.. μηπως εχει κανει καμια φλεγμονη..

μπούκωμα για μας και για όλα τα μωρά που ξέρω σημαίνει no milk!

το γάλα χειροτερεύει την περιοχή όταν υπάρχουν μύξες και η μητέρα φύση προνοεί! ;)

gwggp2.png ISWTp2.png

Μα πως φτιάχνετε τον τραχανά που δεν έχω ιδέα και δεν έχει δοκομάσει ποτέ η κόρη μου? Εμείς αδύνατοι δεν είμαστε (προς το παρόν τουλάχιστον) αλλά έχω ανησυχήσει λίγο τις τελευταίες 2 εβδομάδες γιατί στο σταθμό έχει καταργήσει το φαγητό. Ακούω πολλές μαμάδες που δίνουν τραχανά στα παιδιά τους επειδή θεωρίται υψηλής θρεπτικής αξίας και εγω δυστυχώς δεν ξέρω πως να τον φτιάξω.

έτοιμο τον παίρνουμε καλέ και απλά τον βράζουμε και ρίχνουμε τυράκι ή γιαουρτάκι ή ντοματούλα!!

και αποθηλασε επιτελους!

αληθεια Jen??

Λες να το ξεκινησει οταν αναρρωσει? θα δουμε, μακαρι!!

(θα παιξουμε κανα τζοκερ κοπελια??? τελευταια φορα που το συζηταγαμε επιασα 5αρι λολ!!!)

δηλαδη ειναι αλλεσμενο σταρι;γιατι εδω τραχανα λεμε το ''χοντρο''που ειναι ξυνοςγιατι τον ανακατευουν με γαλα κ τον ξεραινουν στον ηλιο..(μπερδευτηκα)..αλλα βρωμαει..

έτοιμο τον παίρνουμε καλέ και απλά τον βράζουμε και ρίχνουμε τυράκι ή γιαουρτάκι ή ντοματούλα!!

Έτοιμο ο.κ. το ξέρω, αλλά απλά τον νεροβράζετε και στο τέλειωμα τυρί ή ντομάτα?

Κύβο? Λάδι? Κοτόπουλο μαζί όπως κοτόσουπα? Σόρυ δεν είμαι άσχετη με μαγείρεμα αλλά το συγκεκριμένο δεν το ξέρω.

ΥΓ. Πήρα την πρόταση για σαρδέλες. Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως και σου λέω. Thanks!!

αααααααααααααααααααααααααααα

ξερναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

και τραχανας και τυρι.....ποναωωωωωω

(δε τρωω οτι ασπριζει:( ) :D

η ξαδελφουλα μας δινει απο τα χερακια της φτιαγμενο...και δε μυριζει ευτυχως τιποτις

kKZUp2.png

δηλαδη ειναι αλλεσμενο σταρι;γιατι εδω τραχανα λεμε το ''χοντρο''που ειναι ξυνοςγιατι τον ανακατευουν με γαλα κ τον ξεραινουν στον ηλιο..(μπερδευτηκα)..αλλα βρωμαει..

Εδώ εννοείς που?? Γιατί και εγώ αυτό ήξερα για τραχανά. Το γλυκός ή ξινός πάλι δεν μου λέει κάτι.

ή λαδάκι ή βουτυράκι ή σκέτο νερό..

με ντομάτα ή χωρίς..

με λαχανικά ή χωρίς...

με τυρί, ή γιαούρτι..

με κοτόπουλο δεν το έχω κάνει...

ΥΓ και ουζάκι μαζί εννοείται!!

και αποθηλασε επιτελους!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...