Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

και μένα ανεβαίνει γιατί βλέπει εμένα την ψωνάρα να ζυγίζομαι πρωί πρωί...

αλλά δεν βγάζει ένδειξη..μήπως είναι λίγα κιλά για την ηλεκτρονική??

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μένα ανεβαίνει γιατί βλέπει εμένα την ψωνάρα να ζυγίζομαι πρωί πρωί...

αλλά δεν βγάζει ένδειξη..μήπως είναι λίγα κιλά για την ηλεκτρονική??

ηλεκτρονική είναι και η δικιά μου, άλλα την ζυγίζει κανονικά, αν δεν κάνω λάθος ζυγίζει από 5 κιλά και πάνω (τώρα το πόσο ακριβές είναι το βάρος δεν παίρνω όρκο έχει 150 γρ διαφορά με της γιατρού μας)

Χτεσινή μέτρηση...10400 και 90 πόντοι...σκ@τ@!

Η παιδίατρος χαλαρότατη,ούτε λόγος για εξετάσεις(αρκούν λέει οι γενικές που εχουμε κάνει..)

αφού τρώει όλα καλά. Τι να πω???

Φυστίκι η κόρη σου είναι τέλεια! Και μια χαρά φαίνεται!

Φιλιά σε όλες! Καλημέρα σας!

DoUwp3.png

Και εμένα ανεβαίνει στην ηλεκτρονική ζυγαριά και λέει έτεκα είμαι !:-D

bebaki-eva το κουσκουσάκι είναι ψιλό ζυμαρικό. Κατι μπαλάκια είναι, θα τα βρείς στο σούπερ στα ζυμαρικά γραφεί πάνω στο πακέτο κουσκουσάκι. Το φτιάχω με ντομάτα φρέσκια ή η με κύβο. Όπως θέλεις το φτιάχνεις και με κρεατάκι, κοτόπουλο όπως τα ζυμαρικά. Εγώ του δίνω για απογευματινό μερικές φορές.

Εμείς περιμέναμε τις εξετάσεις για κοιλιοκάκη οι οποίες βγήκαν καλές από ότι του είπαν στο εργαστήριο του πατέρα μου. Δεν μπορέσαμε να πάμε εμείς να τις πάρουμε. Θα τις δείξω και στην παιδίατρο. Τώρα μας έμεινε και το τεστ για κυστική ίνωση. Εχτές είχαμε αναπτυξιολόγο, ε τι άλλο;; όλα καλά πάντως ευτυχώς.

Διαφημίσεις

Εμείς κάναμε εξέταση κυστικής ίνωσης όταν ήταν περίπου 6 μηνών γιατί έπαιρνε ελάχιστο βάρος και γιατί βρέθηκαν στις εξετάσεις της ποοολυ ανεβασμένες οι τρανσαμινάσες.

edit κάναμε και άλλες βέβαια άλλα μέσα στο πακέτο ήταν και η κυστική

G.stone τελικά στο Παίδων Πεντέλης θα τις κάνεις ??

τι ειναι οι τρανσυσαμινες;τις βαζουν στην γενικη αιματος;κ οταν λεμε χαμηλο βαρος σε πια ηλικια;γιατι οταν περπατανε κινουνται πολυ και μειωνεται ο ρυθμος..

Διαφημίσεις

Για την κυστική ίνωση το τεστ θα το κάνουμε στο Παίδων Πεντέλης. Μας είπε η παιδίατρος να το κάνουμε λόγω της στασιμότητας βάρους. Ας το κάνουμε μου είπε και αυτό και μετά δεν έχουμε κάτι άλλο να ψάξουμε.

Age οι τρανσαμινάσες ποια εξεταση είναι; δεν θυμάμαι.

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&articleID=5429&ct=17 για τις τρανσαμινάσες τελικά ήταν από τον θηλασμό (μπορεί να συμβεί αυτό μου είπε η παιδογαστρεντολόγος και έπεσαν εντός των ορίων μετά από λίγο καιρό)

δεν έπαιρνε βάρος εννοώ ότι αν ας πούμε κάθε μήνα ήταν να πάρει 400 γρ (λέω τώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι) έπαιρνε 50 γρ

Για την κυστική ίνωση το τεστ θα το κάνουμε στο Παίδων Πεντέλης. Μας είπε η παιδίατρος να το κάνουμε λόγω της στασιμότητας βάρους. Ας το κάνουμε μου είπε και αυτό και μετά δεν έχουμε κάτι άλλο να ψάξουμε.

Age οι τρανσαμινάσες ποια εξεταση είναι; δεν θυμάμαι.

οξαλοξική τρανσαμινάση SGOT

πυροσταφυλική τρανσαμινάση SGPT

οξαλοξική τρανσαμινάση SGOT

πυροσταφυλική τρανσαμινάση SGPT

Α ναι. Τις κάναμε και αυτές. Καλές ήταν. Εμένα ήταν στάσιμος τελείως από τον Μάρτιο έως Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήρε 400-500γρ. αλλά τα ξαναέχασε μόλις αρρώστησε την προηγούμενη εβδομάδα:cry:

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&articleID=5429&ct=17 για τις τρανσαμινάσες τελικά ήταν από τον θηλασμό (μπορεί να συμβεί αυτό μου είπε η παιδογαστρεντολόγος και έπεσαν εντός των ορίων μετά από λίγο καιρό)

δεν έπαιρνε βάρος εννοώ ότι αν ας πούμε κάθε μήνα ήταν να πάρει 400 γρ (λέω τώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι) έπαιρνε 50 γρ

ελα βρε AGE δεν μας το ελεγες τοσο καιρο????

κι εμενα οι SGOT- τρανσαμινασες ήταν 135 με όριο το 40!!!!:shock::shock:

κι εγω ειχα θορυβηθει και εχοντας διαβασει για την κυστικη ινωση ειχα σκασει!!!!! τελικα κι εμενα μου ειπε απο τον θηλασμο οτι ειναι ανεβασμενες αλλα δεν την πιστευα και ηθελα να κανω το βρωμοτεστ.....τελικα εκανα το τεστ ιδρωτα και επιβεβαιωσα αυτο που μου ελεγε η γιατρος μας απο την αρχη!

ποια παιδογαστρεντερολογος σου το ειπε αυτο???οτι δηλαδη μπορει να οφειλετε στον θηλασμο??? τι να σημαινει αραγε αυτο????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

ελα βρε AGE δεν μας το ελεγες τοσο καιρο????

κι εμενα οι SGOT- τρανσαμινασες ήταν 135 με όριο το 40!!!!:shock::shock:

κι εγω ειχα θορυβηθει και εχοντας διαβασει για την κυστικη ινωση ειχα σκασει!!!!! τελικα κι εμενα μου ειπε απο τον θηλασμο οτι ειναι ανεβασμενες αλλα δεν την πιστευα και ηθελα να κανω το βρωμοτεστ.....τελικα εκανα το τεστ ιδρωτα και επιβεβαιωσα αυτο που μου ελεγε η γιατρος μας απο την αρχη!

ποια παιδογαστρεντερολογος σου το ειπε αυτο???οτι δηλαδη μπορει να οφειλετε στον θηλασμο??? τι να σημαινει αραγε αυτο????

η Ζέλου δουλεύει και στο Παίδων αλλά είναι διευθύντρια στο Μητέρα στο παιδιατρικό τμήμα

(βασικά με είχε υποψιάσει και η amaretto μου έχε δώσει και λίνκ τότε)

άσε οι δικές μας ήταν πάνω από 200 ούτε που θυμάμαι, το ποσό ήταν αστρονομικό :shock::shock:

Χτεσινή μέτρηση...10400 και 90 πόντοι...σκ@τ@!

Η παιδίατρος χαλαρότατη,ούτε λόγος για εξετάσεις(αρκούν λέει οι γενικές που εχουμε κάνει..)

αφού τρώει όλα καλά. Τι να πω???

Φυστίκι η κόρη σου είναι τέλεια! Και μια χαρά φαίνεται!

Φιλιά σε όλες! Καλημέρα σας!

Πηρατε 200 γραμ. αλλα σε τι διαστημα??????

και 1,5 εκ.... :-):smile::-)

καλα δεν ειναι μωρε????

ειστε εντος καμπυλών ετσι????

το βασικο ειναι οτι σου τρωει.....

για φαντασου να κυνηγουσες κιολας....:evil::evil: και να σου επερνε 200 γραμμ το μηνα.... εγω εχω συμβιβαστει με τα 200 τον μηνα....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

η Ζέλου δουλεύει και στο Παίδων αλλά είναι διευθύντρια στο Μητέρα στο παιδιατρικό τμήμα

(βασικά με είχε υποψιάσει και η amaretto μου έχε δώσει και λίνκ τότε)

άσε οι δικές μας ήταν πάνω από 200 ούτε που θυμάμαι, το ποσό ήταν αστρονομικό :shock::shock:

το χεις το λινκ να διαβασω σχετικα???αναφερεσαι να φανταστω στο οτι οι υψηλες τρανσαμινασες εχουν σχεση με τον θηλασμο.... γιατι διαβασα το αλλο λινκ που εδωσες πιο πριν και φρικαρα......:evil::evil::evil:

στις τελευταιες ηταν σαφως πεσμενες 90 νομιζω.....

μωρε να ξαναγχωθω και γιαυτες λες?????:cry::cry::cry:

θα με παρει στο κηνηγι η παιδιατρος μας σιγουρα αν της το πω......:cry::cry::cry:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

το χεις το λινκ να διαβασω σχετικα???αναφερεσαι να φανταστω στο οτι οι υψηλες τρανσαμινασες εχουν σχεση με τον θηλασμο.... γιατι διαβασα το αλλο λινκ που εδωσες πιο πριν και φρικαρα......:evil::evil::evil:

θα με παρει στο κηνηγι η παιδιατρος μας σιγουρα αν της το πω......:cry::cry::cry:

αι....... μαρί ........θα σε πάρω εγώ στο κυνήγι τώρα :twisted:

θα ψάξω να το βρώ είναι ποοολυ παλιό το ποστ αν τα καταφέρω θα στο στείλω

Πηρατε 200 γραμ. αλλα σε τι διαστημα??????

και 1,5 εκ.... :-):smile::-)

καλα δεν ειναι μωρε????

ειστε εντος καμπυλών ετσι????

το βασικο ειναι οτι σου τρωει.....

για φαντασου να κυνηγουσες κιολας....:evil::evil: και να σου επερνε 200 γραμμ το μηνα.... εγω εχω συμβιβαστει με τα 200 τον μηνα....

Είναι σε διάστημα 2 μηνών και κάτι...στο βάρος είμαστε οριακά κοντά στο 3% στο ύψος κάπου στο 50%, εκεί δεν έχω παράπονο..

Καλά δεν παίζει να κυνηγούσα ακόμα για φαγητό..Από 2 - 18 μηνών κάθε φορά που ερχόταν η ώρα να φάει με έπιανε ταχυπαλμία, μιλάμε περάσαμε και εμείς πολλά δράματα. Ευτυχώς τουλάχιστον κάποια στιγμή ίσιωσε, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά έγινε όταν χαλάρωσα και είπα ''ΤΕΛΟΣ, Ας φάει όσο θέλει..''.

Πάντως τα 200 ανά μήνα μια χαρά είναι. Αλλά ανα 2 μήνες..:roll:

DoUwp3.png

bebaki-eva des edo

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=494757&postcount=92

telika h proti exetasi itan 3,5 minon kai ta noymera itan

SGO 250SGPT 160

sorry gia ta greeklish kati exei pathei to rimadi kai prospatho na to ftiaxo :evil:

αρμα ο Β σε ενα χρονο πηρε 500 γρ! η Α 1,200.....

Ολα τα περσινα μας , μας κανουν! ΟΛΑ!!!!

Και τα καινουργια...ΟΧΙ!!!!

χμ.......εμένα τώρα που το κοιτάω σ'ένα χρόνο πήρε 2 κιλά και 11,5 πόντους. Έτσι δεν ακούγεται άσχημα...Το θέμα είναι ότι στις σκ@τοκαμπύλες όλο πέφτει..Καλά για τα ρούχα δράμα. Όλα τα παντελόνια κόντυναν μεν αλλά της πέφτουν! Δεν ξέρω τι θα βρω φέτος να της φοράω..Αυτά που είναι για το ύψος της, στη μέση της είναι τεράστια! Που να βγάλουμε και την πάνα..για νεογέννητα θα πρέπει να της πέρνω :lol:

DoUwp3.png

bebaki-eva des edo

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=494757&postcount=92

telika h proti exetasi itan 3,5 minon kai ta noymera itan

SGO 250SGPT 160

sorry gia ta greeklish kati exei pathei to rimadi kai prospatho na to ftiaxo :evil:

ευχαριστω πολυ για το αρθρο!!!

δεν θα το εμβαθύνω.....

γιατι εχω αρχισει να αγχωνομαι μ αυτα που διαβασα......:cry::cry:

τωρα που βρισκονται οι τρανσαμινασες σας εσας????? εμεις κοψαμε θηλασμο στους 13 μηνες και πινουμε γυρω στα 400 γραμμ advance κοιμησμενη με τον γνωστο τροπο ..... ας μην επαναλαμβανομαι.......

εσεις θηλαζετε ακομα????

λεω εφοσων εχει αρχισει και κατι μασουλαει :eek::eek::eek: να την αφησω προς το παρον με τις εξετασεις, τις ενεσεις και τις τρυπουλες γιατι στο τελος θα της δημιουργήσω ψυχολογικο θεμα..... ασε που η γιατρος μας δεν παιζει να με αφησει να της ξανακανω εξετασεις για κανενα χρονο γιατι ειμαι λεει υπερβολικη......:lol::lol::lol: μακαρι θεεε μου!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...