Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

μια χαρα τσιρος... αμα το δεις γυμνουλι, σα στεγνη σαρδελα ειναι...

τες πα, αυτο ειναι... καλο, κακο... αυτο ειναι το σουλουπι της... μακαρι να ημουν και γω ετσι, που εχω καταντησει σα βυτιοφορο..

(δεν εχω καλη μερα σημερα, φαινεται πολυ?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι μανάδες πάντα ανησυχούν και ιδίως όταν η μέρα τους δεν είναι από τις πιο καλές. Η δικιά μου αν κάποιες μέρες τρώει καλά ανησυχώ μπας και χοντρύνει πολύ λόγω κληρονομικότητας από συζύγου μεριά. Αν δεν φάει καλά για 1-2 μέρες τρελλαίνομαι και την μπουκώνω με το ζόρι. Πχ χθες μου είπε δεν θέλω τυρί στα μακαρόνια, πονηρή εγώ της έβαλα και το ανακάτεψα μέσα και σκέφτομαι σιγά που θα το καταλάβει ο σπόρος. Αμ δε που δεν θα το καταλάβαινε, με το που έφαγε την πρώτη κουταλιά σηκώθηκε από το τραπέζι, πήγε στον καναπέ και τα έφτυσε όλα εκεί και έκατσε να δει τηλεόραση. Λέω έλα να φας. Απάντηση: Αφού είπα όχι τυράκι, και δεν έφαγε.

Α ρε φυστίκι τι τραβάς και εσύ...εγώ μόλις ολοκηρωθούν οι εξετάσεις τότε θα χαλαρώσω. Αν και για να πώ την αλήθεια είμαι λίγο πιο χαλαρή από τον χειμώνα. Λίγο όμως...με έσκασε πια!.Δεν μπορώ άλλο! αμα θέλει ας φάει!

εγω κλασσικα σιχτηρισα παλι με Α εχτες

δε θελω γαλα δε θελω και μαααα και μουυυυυυυ και ιιιιιι και ααααααα

1 δαχτυλο εχει μεινει

γκουχ γκουχ

γκλιαααααααααααααα

σιχτηρρρρρρρρρρρρρρρρρ

εφαγε 2 στο πωπω (δε ξερω ποση πιεση ανεβασα παλι, σιχαθηκα να ξεπλενω ξερατα πια) γεμισα μπιμπερο ξαπλα και ολο κατω μονορουφι

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

σκατουλιαααααααααααααααααααααααααααα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

η δικιά μου πάντως είναι με τις μέρες της πότε τρώει του σκασμού πότε τίποτα (συνήθως την επόμενη μέρα από αυτή που έχει φάει μέχρι να σκάσει) κρατάει σιλουέτα το πουλάκι μου

δεν θα γράψω τι έφαγε χθες γιατί θα ζητήσετε την διαγραφή μου :lol::lol:

αφού έφαγε στο σχολείο πρωινό μεσημεριανό και γιαούρτι, το απόγευμα που γυρίσαμε σπίτι έφαγε 2 μικρές φέτες ψωμί, μία χούφτα σταφίδες, ένα μπισκότο, ένα πιάτο τίγκα με ρεβίθια, α........ έκλεβε και μερικά από την κατσαρόλα πριν τα μαγειρέψω:shock: μπλιάχχχχχχ, μελιτζανοσαλάτα (την μάζεψα από το τραπέζι γιατί θα έσκαγε), το γάλα αυτά νομίζω ε.......και την ώρα που την κοίμιζα μου ζητούσε και το ψωμί που μόλις είχα βγάλει από τον αρτοπαρασκευαστή :shock::shock: (μην βαράτε σήμερα δεν θα φάει τίποτα το ξέρω) :?

πηρα ενα φυστικοβουτυρο!!!!! θα παει στραφι η θα παρω ΕΓΩ ενα κιλο????

να αγοράζεις την μικρή συσκευασία συμφέρει τους γοφούς μας ........:D:D α....λένε ότι είναι καλλίτερο με μαρμελάδα

Διαφημίσεις

εγω αναρωτιεμαι τι γευση εχει! ειδωμεν χιχιχιχιχιχιχι

age....καπου εχει μεινει ενα τοπικ για τα παχουλα

ανοιξε τη πορτα περικαλω...ελααααα.....σιγα σιγαααααα

kKZUp2.png

αφού έφαγε στο σχολείο πρωινό μεσημεριανό και γιαούρτι, το απόγευμα που γυρίσαμε σπίτι έφαγε 2 μικρές φέτες ψωμί, μία χούφτα σταφίδες, ένα μπισκότο, ένα πιάτο τίγκα με ρεβίθια, α........ έκλεβε και μερικά από την κατσαρόλα πριν τα μαγειρέψω:shock: μπλιάχχχχχχ, μελιτζανοσαλάτα (την μάζεψα από το τραπέζι γιατί θα έσκαγε), το γάλα αυτά νομίζω ε.......και την ώρα που την κοίμιζα μου ζητούσε και το ψωμί που μόλις είχα βγάλει από τον αρτοπαρασκευαστή :shock::shock: (μην βαράτε σήμερα δεν θα φάει τίποτα το ξέρω) :?

να αγοράζεις την μικρή συσκευασία συμφέρει τους γοφούς μας ........:D:D α....λένε ότι είναι καλλίτερο με μαρμελάδα

έσκασα μιλάμε!!!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

σε εχω κανει ηδη αναφορα στη διαχειρηση, για προσβλητικο τροπο γραφης!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

πως τα πετας ετσι αυτα, κυρια μου??? :evil::evil::evil::evil::evil:

δεν πάω πουθενά8):cool: άλλωστε έχουμε ακόμα τα qualification: κοντές και αδύνατες, το κακόφαγες είναι με την μέρα ..........

η αλήθεια είναι ότι τα κάνει που και που αυτά γι αυτό βάζει και βάρος πλέον διαφορετικά .........τα εγκεφαλικά έρχονται και φεύγουν :roll::roll:

σε εχω κανει ηδη αναφορα στη διαχειρηση, για προσβλητικο τροπο γραφης!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

πως τα πετας ετσι αυτα, κυρια μου??? :evil::evil::evil::evil::evil:

δεν ξαναμιλάω :-( το ξέρω έχουτε δίκιο :-D:grin:

Εμένα ο δικός μου προχτές στο σταθμό, μόλις έφαγε το μεσημεριανό του σπανακόρυζο με φέτα μπλιαχχχχχχχ, έκανε εμετό και φυσικά ήρθε νηστικός στο σπίτι. πρωϊνό εκεί εννοείται δεν έφαγε, έφαγε μόνο ψωμί (δηλαδή τίποτα) μεσημεριανό όπως είπαμε το ξέρασε και απογευματινό ψωμί με τυρί δηλ. τιπατα!! μόλις ήρθε τι να προλάβω η γυναίκα να του δώσω; του φτιαξα κουσκουσάκι ευτυχώς το έφαγε σε ένα λεπτό και το βράδυ κρέμα...

Εχτές τον είχα σπίτι. Ευτυχώς εφαγε καλά! πρωϊ έφαγε την φρουτόκρεμα του, μεσημεριανό μια σουπιερίτσα γεμάτη με χυλοπίτες και κοτόπουλο. Μετά από λίγο 5 κεφτεδάκια, απογευματινό 250 γρ. κρέμα 1 κεφτεδάκι 3-4 δρακουλίνια, ψωμι (το γύρω γύρω όπως πάντα) και βράδυ γιαούρτι! μη με δείρετε...

του φτιαξα κουσκουσάκι ευτυχώς το έφαγε σε ένα λεπτό και το βράδυ κρέμα...

Εχτές τον είχα σπίτι. Ευτυχώς εφαγε καλά! πρωϊ έφαγε την φρουτόκρεμα του, μεσημεριανό μια σουπιερίτσα γεμάτη με χυλοπίτες και κοτόπουλο. Μετά από λίγο 5 κεφτεδάκια, απογευματινό 250 γρ. κρέμα 1 κεφτεδάκι 3-4 δρακουλίνια, ψωμι (το γύρω γύρω όπως πάντα) και βράδυ γιαούρτι! μη με δείρετε...

Tι ειναι το κουσκουσακι???πως το φτιαχνεις?????

καλα δεν το σχολιαζω:shock::shock::shock:.....

εχετε βαλθει να με κανετε να παρω ναρκωτικα!!!!!

τι ποσοτητες ειναι αυτες που γραφετε???? εμενα αυτα τα τρωει σε 2-3 ημερες και ειμαι και ευτυχισμενη!!!!!!:mad::x:x

νομιζω οτι θα σας εξοστρακισω ολες απο το τοπικ και θα μεινω μοναχουλα μου......:-(:sad::-( παντως να πω τη αληθεια κι εμενα το μακαρονι μου τελευταια κατι τσιμπολογαει...... φτου φτου φτου να μην το ματιασω........ αλλα καποια στιγμη νομιζω οτι θα επρεπε να γινει κι αυτο μπας και παρει λιγακι τα πανω της.....

γατουλα πηρες ορμονες αποτελεσματα????

νομιζω και η g stone κατι περιμενε ετσι???? ή κανω λαθος???

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Εμένα ο δικός μου προχτές στο σταθμό, μόλις έφαγε το μεσημεριανό του σπανακόρυζο με φέτα μπλιαχχχχχχχ, έκανε εμετό και φυσικά ήρθε νηστικός στο σπίτι. πρωϊνό εκεί εννοείται δεν έφαγε, έφαγε μόνο ψωμί (δηλαδή τίποτα) μεσημεριανό όπως είπαμε το ξέρασε και απογευματινό ψωμί με τυρί δηλ. τιπατα!! μόλις ήρθε τι να προλάβω η γυναίκα να του δώσω; του φτιαξα κουσκουσάκι ευτυχώς το έφαγε σε ένα λεπτό και το βράδυ κρέμα...

υπάρχουν ακόμη αυτά καλέ??

στα νιάτα μου τα έτρωγα!!!

και αποθηλασε επιτελους!

χαχαχαχα είδες είναι και αυτός με τις μέρες του.............

(αφού ψόφησε στην πείνα την επόμενη αναπλήρωσε τις χαμένες θερμίδες)

Χθές το απόγευμα έβαλε ο άντρας μου την μικρή να κάνει τσίσα ξαφνικά τον ακούω να φωνάζει, έλα να δείς έλα ...........

η μικρή είχε βγάλει την ζυγαριά και είχε ανέβει επάνω να ζυγιστεί:-D:-D

:(:( θα το καταστρέψω το παιδί

της λέω Ευγενία θα πάρεις κανά κιλό ?? οχι κιλό μου λέει..............

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...