Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Ναι culte μου το θυμάμαι ότι δουλεύεις κόντα στο Mall! πρέπει να τα πούμε από κοντα δεν γίνεται...

Ααα αδυνατομανούλες πρέπει όλες μας να κανονίσουμε συνάντηση. Εγώ πλέον σας αισθάνομαι λες και σας ξέρω βρε κορίτσια.

ετσι κι εγω......λες και σας ξερω χρονια.....

αλλα εμενα θα με παιζετε?????? αμα κανονισετε αδυνατοσυναντηση να μην με ξεχασετε...... αν το ξερω νωρις ισως και να βρισκομαι Αθηνα......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα ξεκιναμε και ενημερωνω οσονουπω

εχτες του τονιζα το δεν!

οταν ελεγε ενα ρημα πχ κανω

το δεν κανω

αλλοτε το ακουγα ε-κανω και αλλοτε κανω αλλα τονιζοντας τη πρωτη συλλαβη παντα

το καταλαβε και το χρησιμοποιει το δεν αλλα δε θα πει γρηγορα και τις δυο λεξεις αλλα χωριστα καθε μια σα να τις διαβαζει

μωρε θα δεις που αδικα ανησυχεις.......:D:D

μακαρι θεεεε μου!!!!!!

γατουλα εσυ με τι ασχολεισαι???? αν επιτρεπεται δηλαδη......:wink:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

ετσι κι εγω......λες και σας ξερω χρονια.....

αλλα εμενα θα με παιζετε?????? αμα κανονισετε αδυνατοσυναντηση να μην με ξεχασετε...... αν το ξερω νωρις ισως και να βρισκομαι Αθηνα......

Και βέβαια σε περιμένουμε!!!

κορίτσια πείτε μου γιατί θα τρελαθώ κυκλοφορεί ίωση γαστεντερίτιδας;

με πήραν σήμερα από το σχολείο του μικρού, είχε 38 και μόλις πήγα και τον πήρα και τον έφερα σπίτι έκανε και εμετό.

Απελπισία 300γρ πήραμε όλο το καλοκαίρι πάνε τώρα ..

τι κάνω; βοήθεια, πόσες μέρες κρατάει;

νιώθω εντελώς απογοητευμένη

wWPdp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο Δημητράκης ταλαιπωρήθηκε 8 μέρες με τρομερές διάρροιες, πυρετό 3 μέρες και πόνο στην κοιλίτσα :-( άσε δεν συζητάω πόσο έχασε με 10 φορές την ημέρα διάρροια χ 3 μέρες ...

αχ γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά ρε κορίτσια

σήμερα απογοητεύτηκα εντελώς, έλεος σε 3 μήνες γινόμαστε 4 και είμαστε 12,5κιλα εάν χάσει κι άλλο που θα φτάσουμε είμαστε ήδη εκτός καμπυλών

wWPdp2.png

κι εμεις καναμε 8 φορες διαρροια σε μια μερα και μετα δεν ετρωγε τπτ για καμια βδομαδα οποτε ηρθε και εφεξε..... η δικια μου εκανε μονη της την απαιτουμενη διαιτα που κανεις οταν εχεις διαρροια αφου δεν ετρωγε για κανενα λογο τιποτααααα!!! ετσι μετα απο καναδυο μερες δεν ειχε τιποτα το στομαχι της για να κανει διαρροια οποτε σταματησε..... μολις ομως ξεχνιωταν και ετρωγε καμια μπουκιτσα κατευθειαν......

εχασε αλλα μετα τα ξαναπηρε.... ετσι ειναι οι διαρροιες..... και το λεω εγω που ειμαστε επισης εκτος καμπυλων..... 8500..... ειπες κατι?????υπομονη και δινε στουμπωτικα..... εγω εδινα και φαριν λακτε.... τωρα εσεις ειστε και μεγαλοι....λαπαδακι και σε καμια περιπτωση φρουτα και γιαουρτακια.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

bebaki eva σε ευχαριστώ για το κουράγιο ότι θα τα ξαναπάρει γιατί πραγματικά απελπίστηκα...

μου φωνάζει και συνέχεια η παιδοενοκρινολόγος για τα κιλά του αλλά τι να κάνω ρε παιδία δεν τρώει όσο και να το κυνηγάω.

Από την άλλη δεν θέλω να τον ζορίζω πάρα πολύ γιατί φοβάμαι μη μου βγάλει εντελώς άρνηση πια και μετα τα πράγματα γίνιον χειρότερα

το μόνο που με στεναχωρεί υπερβολικά είναι ότι έχει κόψει εντελώς το γάλα από 17μηνών

wWPdp2.png

mamy-g εμεις το γαλα το δινουμε (κυριως ο αντρας μου δηλαδη γιατι εγω δεν αντεχω την διαδικασια...) με την συριγγα και παντα κοιμησμενη..... δηλαδη της βαζουμε την συριγγα και γεμιζει το στομα της με γαλα της βαζουμε την πιπιλα της και ετσι το καταπινει.ξυπναει ο αντρας μου στις 2 ή στις 4 που ειναι ο βαθης ο υπνος γιατι καμια φορα στις 12 δεν πειναει η κυρια και δεν θελει και μετα στις 5 ή 6 το πρωι ξανα τα ιδια.....

ξερω ειναι βαρβαρο και κουραστικο αλλα ετσι μας πινει 400 την ημερα.....

εγω παλι δεν την καταφερνω οπως εκεινος ... γυρω στα 300 περιπου της δινω οποτε προς το παρον αυτος το εχει αναλαβει και τον λυπαμαι..... βεβαια κι εγω την θηλαζα μεχρι τον 13 μηνα οποτε ......

εγω παλι οταν ημουν στην δικη της ηλικια επινα το γαλα μου μονο κοιμησμενη και με το κουταλι παρακαλω.... τα χεις δοκιμασει αυτα?δηλαδη να ειναι κοιμησμενος και να προσπαθησεις σιγα σιγα χωρις να τον ξυπνησεις να του δωσεις με καποιο τροπο προσεχτικα το γαλα....???? ριχνω μια ιδεα μηπως και σας βοηθησω..... ?

γιαουρτακι ή τυρακι σου τρωει??

παντως αυτο που εγραψες οτι η ενδοκρινολογος σου φωναζει μου κακοπηγε....

δηλαδη τι μπορεις να κανεις σ ενα παιδι που δεν τρωει???? εμεις κανουμε του κλοουν οπως και ολες οι μαμαδες και μπαμπαδες των αδυνατων μωρων και οτι αλλο βαζει το μυαλο του ανθρωπου αλλα ειναι μερες που πραγματικα δεν πιανει τιποταααα!!! αν δεν θελουν να φανε ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ!!!!! τι αλλο μπορει να κανει κι ο γονιος πλεον να το βαλει με το πυργιαλι?????? ελεος με τους απ εξω και τις υποδειξεις και τις παραινεσεις..... δεκτες μεχρι ενα σημειο......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

φιστικι εγω απλα του ειπα ΟΧΙ (28η Οκτωβρη χαχαχαχαχαχα) ημερα πεμπτη

Σαββατο κοβω και της Α και τελος! γκρινιαζε για 3 μερες αλλα ελεος ολες οι φωτο του ηταν με μια πιπιλα στα μουτρα!

kKZUp2.png

εχτες καναμε λογοθεραπεια ολοι παρεα χιχιχιχιχχι...πλακα ειχε φυσικα....σιγα σιγα θα την κανουμε εμεις ελπιζω γιατι η Α ηθελε να απανταει σε ολα!

Στα 45 λεπτα, γντουπ κατεβασε ρολα και κοιμοταν ορθιος χαχαχχααχα...κουραστηκε ο ερμος να απανταει σε ερωτησεις!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

δε ξερε ρε γατονι, δεν αντεχω τον πανικο... ολη μερα μεσα στο σπιτι, με μια πιπιλα κι ενα σεντονι ειναι... οπου παει τα τραβει κι αυτα... ποδηλατο μ αυτα κανει!!!

εχω πλακωθει απειρες φορες με τον αντρα μου γι αυτο το λογο... ομως ειλικρινα, δεν ξερω αν αντεχουν τα νευρα μου να της τα κοψω... ειδικα τον υπνο, τον τρεμω χωρις πιπιλα! :?

εμενα με ειχε κανει τελατινι ο τεμπελης! 3-4 του ειχα στο κρεββατι και με σηκωνε γιατι την εχανε! κουνα ρε χαμενο λιγο το χερι να πιασεις αλλη...τιποτα!

Οποτε τελος και νανι!

kKZUp2.png

φιστικι ειναι φατσονι το ζουζουνι σου!!!!!!!!

φαινεται λιγακι αδυνατουλα αλλα αν δεις και την δικια μου λιγο πιο πριν θα παρηγορηθεις!!!!!!

ειναι ψηλη ετσι? για πες διαστασεις και κιλα??? με το μαλακο ετσι????

μ αρεσει ο τροπος που φοραει τις σαγιοναρες της μανουλιτσας.....

κι εμεις ρε φιστικακι το ιδιο προβλημα με πιπιλα.....

ελαχιστες φορες εχει κοιμηθει χωρις αυτην... δεν το εχω επιχειρησει κιολας..... τρεμω στην ιδεα.....

αλλα εμεις εχουμε κι αλλο θεμα με την πιπιλα......

μην αρχισετε τις μπουφλες κοριτσια...... την χρησιμοποιουμε για να καταπιουμε και προκειμενου να μην μας φτυνει το φαγητο στα μουτρα!!!! κοινως σαν στουμπωμα!!!!!! ειναι πολυ τραγικο αυτο που κανουμε????? της δινουμε 2-3 κουταλιες τις οποιες τις καταπινει σχετικα ευκολα και μετα ξεκιναει το μαρτυριο οπου "ξεχναει" δεν γουσταρει οπως θες πες το να καταπιει οποτε τι κανουμε???? της βαζουμε τον στοματοφραχτη για να μην μας τα φτυσει στην μουρη (τοσο κοπο εκαναν να της χωσω την μπουκια.....) και για να καταπιει!!!!! ειναι πολυ κακο αυτο που της κανω????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

bebaki eva σε ευχαριστώ, έχω δοκιμάσει και στον ύπνο του αλλά ξυπνάει και το φτύνει, μετά βάζι τα κλάματα και μια ατελείωτη γκίνια. Η αλήθεια είναι ότι με τη σύριγγα δεν εχω δοκιμάσει αλλά με το μπιμπερό, ποτηράκι, κουταλάκι και όλα τα υπόλοιπα τζίφος

άσε που κάποιες φορές μου κάνει και εμετό εάν πιει έστω και λίγο

αφού νόμιζα ότι είναι σίγουρα αλεργικός και όταν βγήκαν οι εξετάσεις αρνητικές ξαφνιάστηκα, αντιδρά σα να μη το δέχεται καθόλου

wWPdp2.png

Φυστίκι; δεν υπάρχει η φωτό! μεγάλη φάτσα!! έτσι είναι και ο δικός μου μόνο που Δημητράκης δεν έχει καθόλου κοιλίτσα! φαίνεται λες και την ρουφάει η ψυχούλα μου.:cry:

Καλά από γάλα εμένα σε διάστημα σχεδόν 2 μηνών είπιε 2 φορές ελάχιστο. Δεν πάιζει με τίποτα πια στον ύπνο. Αυτό του το έκανα μέχρι 14-15 μηνών όσο με έπαρενε δηλαδή αλλιώς και τότε ξύπνιος δεν το έπινε...τώρα του δίνω γιαουρτάκι για βράδυ. Κάνω και προσπάθεια με το γάλα αλλά τίποτα!

Στο σταθμό ρε κορίτσια δεν το τρώει το πρωϊνο τι θα κάνω πιά; δεν θέλει το ΓΑΛΑ μανταμ τι να κάνουμε τώρα;; κάθε μέρα το λέω στη δ/ντρια με ωραίο τρόπο αλλά τίποτα! εκεί επιμένουν.

Γατούλα καλή αρχή με τις λογοθεραπείες! εμείς αύριο θα πάμε στη Θωμαϊδου.

εχτες καναμε λογοθεραπεια ολοι παρεα χιχιχιχιχχι...πλακα ειχε φυσικα....σιγα σιγα θα την κανουμε εμεις ελπιζω γιατι η Α ηθελε να απανταει σε ολα!

Στα 45 λεπτα, γντουπ κατεβασε ρολα και κοιμοταν ορθιος χαχαχχααχα...κουραστηκε ο ερμος να απανταει σε ερωτησεις!

η αεναη μαχη των φυλων.....

τα κοριτσακια που ολα τα σφαζουν ολα τα μαχαιρωνουν κοινως ξερολες και προπετες...... ετσι ειναι και η δικια μου.... και απο πεισμα αλλο πραγμα!!!;);)

και τα αγορακια που ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ...... τελος!!!!!! βρε δε μπα να...... εγω μανουλα θελω να κοιμηθω.....:wink:

καθε ποτε εχετε λογοθεραπεια????

πιστευω οτι η κορη σου θα πηγαινει μες στην τρελη χαρα!!!!!:P

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

2 φορες τη βδομαδα....ειναι φιλεναδα οποτε ουτως η αλλως παμε με ευχαριστηση!

πρωινο ξυπνημα σημερα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καποτε θα ΤΟΝ πνιξω!

η Α νυσταζει αλλα Οκ το πουλι μου θα ξυπνησει θα ντυθει

και μετα το μαρτυριο ααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ & ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ελεος πια στριμενο μου.....εσυ γιατι με ξυπνας το ΣΚ?????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

kKZUp2.png

καλημερα..

ειναι 92 εκατοστα, 11μιση κιλα.. (περιπου)

κοριτσια, θα σας πω το εξης... μεχρι πριν λιγο καιρο παθαινα κρισεις πανικου με το φαι της μικρης... ολη μου η μερα εξαρτοταν απο το ποσο θα φαει η μαρια... αν ετρωγε, ολα καλα.. αν οχι, ηταν μια κακη μερα......

καποια στιγμη ΒΑΡΕΘΗΚΑ... οπως σας το λεω... μπουχτησα... εφτασα στο 'θες φαε, θες μη φας'

το αποτελεσμα? το ιδιο!! δεν εγινε χειροτερο το πραγμα... (ουτε καλυτερο)

ειτε σκασω, ειτε δε σκασω, το ιδιο θα φαει...

οποτε, επιλεγω το δευτερο... με νοιαζει να φαει το μεσημεριανο της.. εκει θα της κανω τα χατηρια, να παιξουμε στον υπολογιστη, να πλυνουμε κανα πιατο...αυτα..

απο κει και μετα............... μια κρεμα, ενα γιαουρτι, το βραδυνο της μαζι μας στο τραπεζι... θες? δε θες? οτι γουσταρεις!!!

ειμαι πολυ νεα για να ψοφησω επειδη βαριεται η μαρια να μασησει/καταπιει/ρημαδοφαει..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...