Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Επειδή και εμείς πέρσι ξεκινήσαμε με αλλεργίες είχαμε θεματάκι (δημόσιος)

ουσιαστικά στην αίτηση που κάνεις υπάρχει και μία φόρμα όπου την γράφει ο παιδίατρος, εκεί εκτός από τα γνωστά εμβόλια κ.α ρωτάνε και για τις αλλεργίες.

Πέρσι είχαμε θέμα με το αγελαδινό και το ψάρι.

Αφού άκουσα το ανέκδοτο από την διευθύντρια του σταθμού ότι παιδάκια με τέτοια προβλήματα καλό είναι να μένουν σπίτι τους (εντελώς φιλικά μου το είπε ε........) :twisted: και αφού την έστρωσα με την απάντηση μου :twisted::twisted:..........μετά ήταν σχετικά διαλλακτική.

Στο θέμα του αγελαδινού δεν έκανε πίσω, η μόνη υποχώρηση που έκανε ήταν να φέρνω έτοιμη την δόση της ειδικής κρέμας από το σπίτι και να βάζουν αυτοί το νερό σε αντικατάσταση του γιαουρτιού που δίνουν το απόγευμα. (ευτυχώς με το που ξεκίνησε ο παιδικός το θέμα το αγελαδινό λύθηκε από μόνο του η μικρή ξεπέρασε την αλλεργία )

Για το ψάρι δέχτηκε την ημέρα που είχαν να τους πηγαίνω εγώ κάτι από το σπίτι σε σουποειδές, για να μην υπάρχει διαφορά με τα άλλα παιδάκια.

Δεν έχω παράπονο πάντως, μερικές φορές που είχε διάρροια, μου είπαν ότι αντι για το φαγητό της δώσαν λαπαδάκι για μεσημέρι και γενικά τα πρόσεχαν τέτοια θέματα

Οπότε έχει να κάνει και με το πόσο "ευέλικτος" είναι ο σταθμός σε τέτοια θέματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι Ειρήνη μου κάπου στη μέση της χρονιάς το ξεπέρασε και αυτό, βασικά μόνο στον μπακαλιάρο είχε πρόβλημα, εκεί οι δείκτες της ήταν λίγο ανεβασμένοι και μου έβγαζε δερματική αλλεργία.

Στα άλλα ψάρια που δοκίμασε ήταν οκ άλλα στο σταθμό δίνουν μόνο μπακαλιάρο. ε.......κάποια στιγμή της έδωσα ξανά και στο σπίτι και ήταν οκ οπότε άρχισε να τρώει και στον σταθμό.

ε.....το αυγό είναι λίγο ποιό βαρύ

Η παιδίατρος τι λέει ?? πως ξέρεις ότι το πρόβλημα παραμένει κάνετε πρόκληση στο νοσοκομείο ??

καλά το αυγό το φοβόμουν πολύ λόγω του ιστορικού το δοκιμάσαμε μετά τον χρόνο και αυτό πρώτα σε φαγητό λίγο λίγο και μετά σκέτο.

γενικώς με τις αλλεργίες ήμουν κάπως, κάθε φορά που δοκιμάζαμε νέα τροφή ήμουν με το τηλέφωνο στο χέρι και σίγουρη ότι η παιδίατρος είναι στο ιατρείο με αδρεναλίνη έτοιμη χαχαχαχαχα ανίατη κατάσταση γιατρέ μου ξέρω :oops::oops:

Διαφημίσεις

εύα το μέλι είναι αλλεργιογόνο??

έχει φοβηθεί το μάτι μου και δεν έχω δώσει ακόμη...

αν και μόνο στο αυγό έδειξε, ψάρια τρώει από 10 μηνών..γαρίδες, καραβίδες τις τσακίζει!!

και αποθηλασε επιτελους!

δεν έχω ακούσει κάτι ως αλλεργιογόνο εννοώ, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν το δίνουν σε βρέφη εώς ενός έτους ανάλογα τον παιδίατρο, λόγω της αλλαντίασης.

Στην ηλικία που είναι τα δικά μας δεν υπάρχει από ότι ξέρω πρόβλημα, στην δικιά μου της δίνω από 21 μηνών πρωί βράδυ στο γάλα.

Ρώτα βρε συ την παιδίατρο σας, η δικιά μας με ενθάρρυνε κιόλας

3 ωρες πηγαινε ελα στο Παιδων!

παω αιμοληψια.....οχι πατε

εισητηριο (αναμονη)

παιδιατρο να σας τις γραψει (αναμονη)

α πατε και ενδοκρινολογο(ΑΝΑΜΟΝΗ)

ταμειο(ξανα αναμονη)

παμε αιμοληψια χαρτακι για σειρα...10 ατομα

Αναστασια...ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

παμε και ακτινογραφια για Οστικη ηλικια χαρτακι για σειρα...3 ατομα και παμπολες σφηνες

Πηγαινε ελα ποια σειρα θα ερθει πρωτη οεοοοοοοοοο

Ακτινογραφια....ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

αιμοληψια...δε θελω να ξαναρθουμε εδωωωωωωωωωωω

θελω το κο Γιαννηηηηηηηη (παιδιατρος)

Πηρα ακτινογραφια

ΘΑΜΑ η IGFBP3 θελει 4 μερες για να βγει...και η....Φεριτινη...10!!!!!!!!!!

Αποτελεσμα Οστικης------6 μηνες πισω!!!!!

Να χαρω??? εγω χαρηκα παντως!

Μπο@ρδ@λ@@@@@@@@@@@@@

Νηστικο ενα μωρο μεχριτις 11!!!!! Ελεος!!!!

kKZUp2.png

6 μήνες πίσω τι σημαίνει ότι δεν θα το αναπληρώσει; τι σου είπαν; φεριττίνη χαμηλή ε; σίδηρο και εσείς συνέχεια...φφφφφ!είναι να μην μπλέξουμε με τα κολονοσοκομεία. Εμένα με έχει πιάσει άγχος για το τεστ ιδρώτα...

Την Πέμπτη επίσης έχουμε ραντεβού με αναπτυξιολόγο στο Παίδων.

Διαφημίσεις

στατιστικα (μαλλον) σημαινει οτι εχει 6 μηνες παραπανω να συνεχισει να μεγαλωνει αποτι αν θα ηταν κανονικη (η αναπτυξη καποτε σταματαει)

τωρα τι να σε πω, υπομονη να παρω και τις αλλες ορμονες

kKZUp2.png

μη με βρισετε αλλα εχω αρχισει να εχω την αισθηση οτι και ο Β ειναι κοντουλης προς το κανονικουλης απλα κοιταω παντα την Α και δε του δινω σημασια!

βαρατε μεεεεεε

μμμμμ αυτη τη φωτο νομιζω θα την αφησω!!!!

οχχχχ θελουν μικρες....μμμμ

kKZUp2.png

Ρε συ γατούλα εμένα η δική μου γιατί δεν ανυσηχεί για το ύψος;είναι κοντός ο δικός μου; 90 εκ. ρε γμτ. αλλά μου είπε ότι αφου παίρνει συνολικά το ύψος που πρέπει κάθε χρόνο δεν υπάρχει θέμα αυξητικής. Ψιλοπροβληματίζομαι ρε γαμώτο.

η Α ειναι 86,5 και ο Β 92,5 αντε 93!

αλλα δειχνει κανονικοτατος

το θεμα ειναι οτι και η Α δειχνει κανονικοτατη!

αλλα για 2 χρονων χοχοχοχοχοχοχοχο

αμα δε πεσει ρε συ κατω απο 3% δε νομιζω να ανησυχουν!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

γατουλα ειδες ?????

ειπες οτι ειναι κανονικη η κορακλα σου για διχρονο!!!!

οτι δηλαδη εβγαλε η ακτινογραφια σας!!!!!!

μηπως ρε κοριτσια αδικα σκαμε και αγχονομαστε τελικα?????

οι ορμονες σας τελικα τι λενε?????εχεις καταλαβει???σε διαβασω και στο αλλο σχετικο θεμα......

ετσι ειναι με τα μπουρδ$%#^$&@#ελο νοσοκομεια!!!! σ ενα τετοιο δουλευω κι εγω.... δυστυχως!!!! και οποτε βλεπω πως ταλαιπωρειτε αναιτια ο κοσμακης τα περνω στο κρανιο για τα χαλια μας!!!!! αλλα αν ξερατε για τι επιπεδο μιλαμε θα καταλαβαινατε.....

εσεις που εργαζεστε κοριτσακια?????

g stone τελικα θα πατε αδικα μαλλον στον αναπτυξιολογο ετσι????

αφου μιλατε μια χαρουλα ετσι????

να σου πω κι εγω ημουν πολυ αγχωμενη με το βρωμοτεστ ιδρωτα αλλα τιποτα δεν ειναι!!καντο για να σου φυγει κι αυτη η ιδεα αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν εχετε τετοιο θεμα!στο παιδων κι εσεις?εμεις εκει πηγαμε..... απλως ειναι καπως η υπαλληλος-νοσηλευτηρια που ειναι εκει αλλα λογω εμπειριας μου με τρελους απο το δικο μας νοσοκομειο ηξερα να την χειριστω..... εστειλα και τον αντρουλη μου πρωτο που τα "παει καλα" με τις γυναικες καθε ηλικιας καθοτι γλυκουλης.... ετσι με "συμπαθησαν" αναγκαστικα κι εμενα!!!!! αν κι ο δικος σου ειναι ετσι στειλε καλυτερα αυτον μεσα... χιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!

τι λεω η γυναικααααα!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

μη με βρισετε αλλα εχω αρχισει να εχω την αισθηση οτι και ο Β ειναι κοντουλης προς το κανονικουλης απλα κοιταω παντα την Α και δε του δινω σημασια!

βαρατε μεεεεεε

μμμμμ αυτη τη φωτο νομιζω θα την αφησω!!!!

οχχχχ θελουν μικρες....μμμμ

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΡΜΗ ΜΑΝΟΥΛΑ?????ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!:shock::shock::shock:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

μπεμπακι σε 10 μερες οι ορμονες λενε! δηλαδη η φεριτινη! ε δε θα παω και 10 φορες εκει!

το παρκιν μου ερχεται πιο ακριβο απο τις εξετασεις!!!!

και εγω αυτο θελω να δω, οτι ειναι ενταξει και απλα κοντουλα

για κοιλιοκακη και κυστικη δε νομιζω, δε το σκεφτομαι καν

και σημερα μαλλον θα κανω πρωτη λογοθεραπεια στον Β!

kKZUp2.png

Στο Παίδων Πεντέλης εμείς θα το κάνουμε το βρωμοτεστ ιδρώτα...αχ Παναγίτσα μου να βγεί καλό...

Τώρα για την ομιλία πιστεύω ότι πάμε καλά. Λέει τα πάντα με προτασούλες 2- 3 λέξεων και έχει αρχίσει και καθαρίζει ορισμένες λέξεις.π.χ. το κόκκινο ενώ το έλεγε κόκοκο τώρα το λέει κανονικά ή την πιπίλα την έλεγε μπεμπέ και τώρα την λέει πιπίλα, μύτη την έλεγε πίπι τώρα κανονικά!:lol:

Εγώ εργάζομαι σε τεχνική εταιρεία. Στην γραμματεία...είμαι πολύ καλά εδώ!!!

Ναι culte μου το θυμάμαι ότι δουλεύεις κόντα στο Mall! πρέπει να τα πούμε από κοντα δεν γίνεται...

Ααα αδυνατομανούλες πρέπει όλες μας να κανονίσουμε συνάντηση. Εγώ πλέον σας αισθάνομαι λες και σας ξέρω βρε κορίτσια.

σημερα ξεκιναμε και ενημερωνω οσονουπω

εχτες του τονιζα το δεν!

οταν ελεγε ενα ρημα πχ κανω

το δεν κανω

αλλοτε το ακουγα ε-κανω και αλλοτε κανω αλλα τονιζοντας τη πρωτη συλλαβη παντα

το καταλαβε και το χρησιμοποιει το δεν αλλα δε θα πει γρηγορα και τις δυο λεξεις αλλα χωριστα καθε μια σα να τις διαβαζει

kKZUp2.png

στόουν νομίζω ότι δουλεύουμε και κοντά εμείς ε?

εγώ δουλεύω στο Μαρούσι ,σε τεχνική εταιρεία, είμαι π.μηχανικός

καλα η φωτο της κορης σου τα σπαει!!!!

δινω ρεστααααα!!!!!

ρε κοριτσια γιατι ειναι τοσο ομορφα τα αδυνατα μωρα??????

(εσυ κυρια culte τιμητικα βρισκεσαι εδω.....μια χαρα τσουπωτη τσουπωτη ειναι η κορη σου!!!!)

πολυ συμπαθω του π μηχανικους.... ειστε ρε παιδι μου ανοικτα μυαλααααα!!!! πολυ σας παω!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...