Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oapg25jgrs.gif

εξαιρετικα αφιερωμενη στην γατουλα.....(ειναι καλαμποκι γιαλατζι..... δηλαδη μεσα στα πολλα καλαμποκακια που ευτυχως ακομα τρωει..... εχω χωσει τηγανιτη πατατα που μοιαζει στο χρωμα μηπως και την φαει....)

αυτο που βλεπετε ειναι θαυμα!!!!!! δεν εχει ξαναματαγινει να ανοιγει το παιδι μου το στοματακι της για να μπει οτιδηποτε εδωδιμο εννωω γιατι ολες τις αλλες τις μ@#%$@κειες τις βαζει!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Καλε, ειναι γλυκα σκετη η κορουλα σου!!!!!! και μια στοματαρα ναααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ και να τη ανοιγε πιο συχνα ε?

Να την χαιρεσαι βρε.Ειναι πολυ τσαχπινικο μωρακι

bebaki-eva μου γλύκα είναι και η δικιά σου! να την χαίρεσαι!!!

Καλά από τέτοια μπερδέματα φαγητών έψω κάνει και εγώ πολλά...αλλά τα καταλαβάινει το σκατό το δικό μου!

Διαφημίσεις

Καλά τρομερή φάτσα!!!!Να την χαίρεσαι bebaki! Και ναι, οι δικές μας φωτος είναι φετινές.

stone πως είναι ο μικρός?

Εμένα η δικιά μου εχτές εφαγε ένα πιάτο φασολάδα και έκανε λες και ετρωγε δεν ξέρω κι εγώ τι! Ένα κουτάλι αυτή, ένα εγώ σε χρόνο μηδέν την τσάκισε:shock:

DoUwp3.png

οκ!!!! ειναι και της εποχης πλεον!!!!!

εχτες μου λεει η του παιδικου, εφαγε και ψωμι με μελι και βουτυρο, τη ζορισε αλλα το εφαγε! τωρα για ποσοτητα θα σας γελαασω!!!!!

kKZUp2.png

Το καστοράκι είναι απύρετο από την Κυριακή και είναι ευδιάθετος. Ευτυχώς δεν έχει σαλμονέλα που φοβηθήκαμε αλλα τα κακάκια του ακόμα δεν είναι καλά...πρώτη φορά μου έκανε τόσο πολύ διάρροια. Εννοώ 10 φορές την ημέρα και βάλε..εύχομαι να μην τύχει σε καμία αυτό.

Ούτε σήμερα πήγε σταθμό γιατι Τετάρτη εκεί έχουν όσπρια και ακόμα πρέπει να τρώει στεγνά. Τους πήρα τηλ. ότι αύριο θα τον πάω πιο αργά για να του δώσω το πρωϊ ρυζάλευρο και το μεσημέρι που θα έχουν κοτόπουλο με χυλοπίτες να του βγάλουν ξεχωριστά χωρίς ντομάτα...

Γατούλα σημασία έχει ότι δοκίμασαν ψωμάκι με μέλι τώρα πόσο έφαγαν δεν πειράζει. Θα το συνηθίσουν σιγά σιγά...ο δικός μου να δω τι θα τρώει το πρωϊ...μάλλον τίποτα...:-(:mad:

Διαφημίσεις

εμενα επειδη ειναι Δημοσιος δε παιζει γενικα το αλλο φαι, εκτος και αν περισσεψει απο τα μικρουλια

αλλα σε ενα ιδιωτικο ε πιστευω οτι μπορεις και να απιτησεις λιγο παραπανω!

kKZUp2.png

Τους είπα να τους πάω αύριο ταπεράκι με ρύζι και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το δεχτούν...:twisted: είναι δημόσιος οπότε...

πρωινό τους είχα πεί αν μπορούν να του δίνουν φρουτόκρεμα όταν φτιάχνουν και για το βρεφικό τμήμα. Μου είχε πεί η διευθύντρια ότι δεν γίνεται αλλά την δεύτερη μέρα μου είπαν ότι του έδωσαν. Θα δούμε.

την δικιά μου την βάλανε στο τμήμα από 2,5 και πάνω (επειδή μιλάει πολύ λένε..) αλλά τους είπα να συνεχίζουν να δίνουν φρουτόκρεμα γιατί σκέτα φρούτα δεν τρώει και μου είπαν οκ! είναι ιδιωτικός βέβαια...

ρε παιδιά τι δημόσιος και ιδιωτικός άμα είναι αδιάθετο το παιδί θα του δώσουν να φάει βαρύ φαγητό??

δεν το καταλαβαίνω...

και αποθηλασε επιτελους!

Νομιζα οτι ειναι ιδιωτικο ο καστορας

Στο ιδιωτικο πληρωνεις και μπορεις κατυι να ζητησεις

Στο Δημοσιο ε δε παιρναει κατι αν δε το θελουν

Αρχη τους και καλα ειναι να τρωνε ΟΛΑ το ιδιο για να μη ζηλευουν

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

η δικιά μου που έχει αλλεργία στο αυγό και δεν μπορεί πχ να φάει χυλοπίτες ή αυγοκομμένη σούπα?? ή μπισκότα στο πρωϊνό?

δεν μπορεί να πάει δημόσιο υποθέτω.....

και αποθηλασε επιτελους!

πανω σε αυτο που λες, η δασκαλα τους το πρωτο που με ρωτησε ειναι αν εχουν καπου καποια αλλεργια

Αρα σιγουρα το λαμβανουν υποψη τους

ωραίο κοινωνικό κράτος!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Είναι πρόβλημα αυτο το φαγητό όταν είναι αρρωστούλια.

Βασικά όπως λέει και η Γατούλα στο δημόσιο θα σου πουν μην το φέρνεις.

Ο δικός μου έχει να πάει στο σταθμό από την προηγούμενη Πέμπτη, δεν έχω επιλογές στην φύλαξη...τον κρατάει η μαμά μου αλλά και αυτή ζορίζεται πολύ γιατί αναγκάστηκε να ακυρώσει δουλειές δικές της οπότε καταλαβαίνετε και την γκρίνια που έχω και απο κει...

culte τώρα όσον αφορά τις αλλεργίες νομίζω δίνουν εναλλακτική και στους δημόσιους σταθμούς.

αν ρώτησε από ενδιαφέρον οκ..

γιατί έχω ακούσει ότι μωρά με αλλεργίες δεν τα παιρνουν επειδή δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικό φαγητό....

και αποθηλασε επιτελους!

ε σιγουρα ειναι αλλο να πεις θελω αλλο φαι γιατι δε γινεται αλλιως

και αλλον να μεις γιατι δε θελει να φαει

αυτοι θα προσπαθησουν να το μαθουν

και εμενα ευτυχως τα καταφερνουν μια χαρα!!!

kKZUp2.png

σε τετοια περιπτωση θα θελαν καναλια και ξεχεσιμο!

η βαφτιστηρα μου δε ξερω τι θα την εκαναν που εχει ολικη αλλεργια σε ολα τα γαλακτερα βουτυρα κλπ

την πηγε σε ιδιωτικο η μητερα της και παλι φοβοταν παρα πολυ

μου εχει κατσει ρε παιδια, φερνει τουρτα στο σχολειο για τα γενεθλια της και αυτη εχει ζελεδακι

δε μπορω και εγω να της παρω σχεδον τιποτα!

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...