Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά???

Γατούλα περριτό και να σου πω ότι τα δικά σου μου φαίνονται κανονικότατα.

Η συνονόματη της κόρης μου έρχεται πιο κοντά σε εμάς. Bebaki να ξέρεις ότι όσο θα ψηλώνει τόσο πιο αδύνατη θα φαίνεται..εγώ βλέπω περσινές του καλοκαιριού και μου φαίνεται παχιά η δικιά μου..:lol:

stone πως είναι το καστοράκι σου?

age καλή αρχή στον σταθμό..τελικά πως ήταν μετά?

Θα σας βάλω κι εγώ κάποια στιγμή φώτο να σας δώσω κουράγιο!

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε μπεμπακι τι υψος εχει η Ευα???? Θα αυτομαστιγωθω αν ειναι ψηλοτερη απο την Α ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (που ειναι σιγουρα χαχαχαχχα)

μα για πες μου βρε γατουλα γιατι το χω καιρο απορια.....

ποσο υψος εχεις????

επισης αν εχω καταλαβει καλα μονο για σενα εχουμε στοιχεια .....μιλαω σωστα????

γενικα πως ησουν στην αναπτυξη σου?????

εγω ημουν αρκετα ανεπτυγμενη για την ηλικια μου πχ περιοδο ειδα πεμπτη δημοτικου δηλαδη ποσο 10-11 χρονων και γενικα μεχρι τοτε ημουν στην πρωτη πενταδα του σχολειου στο υψος.... ημουν 10 χρονων 165 και εκει εμεινα.... εσυ πως ησουν σαν παιδακι????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Ορίστε! Ακόμα ένα παιδί-μακαρόνι!(θα την αφήσω για λίγο και θα την σβήσω)

Πάντως εγώ σαν παιδί ήμουν έτσι. Και όλα μου τα αδέρφια εκτός από την μεγάλη μου αδερφή(είμαστε 4). Γεννήθηκα μεν 3850 (η Εύα γεννήθηκε 2800) αλλά μετά είχα την ίδια πορεία. Και κάθε τρεις και λίγο στους γιατρούς να μας τρέχει η μάνα μου για την αδυναμία μας και να μας ποτίζει μουρουνέλαιο μπλιαχ!!!! Εγώ είμαι 1.68 και 51 κιλά.

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

arma, bebaki-eva κούκλες είναι και οι δύο να τις χαίρεστε!!!

γατούλα περαστικά !! ζηλεύω αυτή με την πλάτη στην θάλασσα είναι όλα τα λεφτά (του χρόνου) χεχεχε

καλά πήγαμε χθές πρώτη μέρα της έπεσε λίγο βαρύ άλλα και έφαγε και κοιμήθηκε και γύρισε με το σχολικό (δεν υπήρχε περίπτωση να πάω να την πάρω δεν μπορούσα να κουνηθώ τι την ήθελα την γενική) :mad: και στην συνέχεια Duracell..............

πάντως μου είπε ότι θέλει να ξαναπάει .....σήμερα την έβαλε στο σχολικό ο μπαμπάς άν την κατέβαζα εγώ θα είχαμε ιστορίες :D

μα για πες μου βρε γατουλα γιατι το χω καιρο απορια.....

ποσο υψος εχεις????

επισης αν εχω καταλαβει καλα μονο για σενα εχουμε στοιχεια .....μιλαω σωστα????

γενικα πως ησουν στην αναπτυξη σου?????

εγω ημουν αρκετα ανεπτυγμενη για την ηλικια μου πχ περιοδο ειδα πεμπτη δημοτικου δηλαδη ποσο 10-11 χρονων και γενικα μεχρι τοτε ημουν στην πρωτη πενταδα του σχολειου στο υψος.... ημουν 10 χρονων 165 και εκει εμεινα.... εσυ πως ησουν σαν παιδακι????

1,68 κανονικη θα ελεγα....και τα στοιχεια απο την αλλη πλευρα....1,80!!!!!

βεβαια θυμαμαι πχ οτι η μανα μου θα ηταν καπου 1,55 και η αδελφη της 1,70+

Οποτε ολα παιζονται!!!!

Ας βγαλω αυτες τις εξετασεις, ας μην υπαρχει θεματακι και ας ειναι απλα κοντουλα!!!!!!

Το μακαρονι σου με τη μεζουρα εννοεις ξαπλα εεεεε, ακομα και ετσι να τη παω 88, 4 ποντους και 1 χρονος++++ μας χωριζουν ουαααααααα

kKZUp2.png

age μια χαρα η πρωτη σας μερα! μπραβο......

εγω δε θυμαμαι ρε σεις τιποτα απο το παρελθον μου χαχαχαχαχα (περασαν πολλααααααααααααααα χρονια) αλλα αδυνατουλα ημουν εκει μεχρι τα 7-8 μετα κανονικη παντα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

arma

εχεις δικιο..... φετινες ειναι οι φωτος????

ειναι σχεδον το ιδιο στο πιο ασπρο νομιζω.....

εμεις ειμαστε και μελαχρινουλες.....

θα βαλει καμια αλλη να δουμε αδυνατομπουτακια????

εγω ρε παιδια εδω Χανια ταμα το χω???? μονο κατι θεοχοντρα μπουτακια κυκλοφορουν στους δρομους και στις παραλιες και βλεπω την δικια μας αδυναμια και συγχιζομαι....την υγεια τους να εχουν τα ζουζουνια ολα αλλα ελεος....να πω κι εγω τον πονο μου καπου.

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

"Το μακαρονι σου με τη μεζουρα εννοεις ξαπλα εεεεε, ακομα και ετσι να τη παω 88, 4 ποντους και 1 χρονος++++ μας χωριζουν ουαααααααα "

ΑΝ την εβαζα ξαπλα......αντε να τη πω 88!!!!!!

χαχαχαχχα οι μαθηματικοι κοβουν πολλα, βαριουνται χαχαχαχαχαχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια, εμεις ειμαστε 16 μηνων, 81,5 υψος, 9600κιλα, κ στενοχωριεμαι πολυ, ο γιατρος ειπε να μην ανυσηχω, δεν εχουμε κανει εξετασεις ακομη, οχι σιροπια κτλ, μονο φαγητο, και θα στρωσει λεει. κ δεν μπορω να πω οτι δεν τρωει. αυγο, κρεμες, το φαγητο του ,οχι ολο, αλλα τρωει, γιαουρτι,. τι να πω, οπτικα ειναι αδυνατουλα...αλλα δεν λεσ οτι εχει καποιο προβλημα. σημασια εχει το υψος να ειναι κανονικο μου ειπε..σημαινει τι αναπτυσετε...κ γω με τον αντρα μου ειμαστε πολυ αδυνατοι..ισως το σκαρι.

Μακαρονακια χιχιχιχιχι, τωρα στο βαρος η Α τσιμπησε τα 10 στους 22 μηνες και ειναι καλουλα

Αρα ψηλη και αδυνατη και τρωει!!!!! τελεια

δωσε μου ποντακιααααααααααααααααααα

kKZUp2.png

Καλά κορίτσια εχτές μου έδωσαν οι δικοί μου το βιβλιάριο ανάπτυξης το δικό μου όταν ήμουν μικρή δηλαδή. Τότε φυσικά οι καμπύλες ήταν διαφορετικές και από ότι βλέπω είχαν μια καμπύλη για αγόρια και κορίτσια:shock: εκτός και αν στα αγόρια έδιναν άλλο βιβλιάριο. Τα περισσότερα δεν τα καταλαβαίνω. Θα το δείξω στη σούπερ παιδίατρο να το συγκρίνει με του Δημητράκη. Υψος μου είχαν σημειώσει μόνο 6 μηνών που ήμουν 62 εκ. Μόνο βάρος σημείωνε αυτος ο παιδίατρος.

γεια σας κοριτσια!!!! να μπω κ εγω σφηνα στη συζητηση..με ειπε μια φιλη οτι διαβασε σε ενα μπλογκ που ειχε ενα αρθρο οτι οι καμπυλες αναπτυξης ειναι φτιαγμενες απο τη δεκαετια του 80 που ηταν σε εξαρση η παιδικη παχυσαρκια..... εχετε ακουσει κατι σχετικο?γτ ρε παιδια εγω μονο αδυνατα παιδακια ακουω κ βλεπω....

NJMAp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...