Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα περαστικά!

Γατούλα; πως τα καταφέρνεις και όλο τσιμπάνε την ώρα της φωτογράφησης δεν το καταλαβαίνω!μια χαρούλα είναι!

Μόλις έκλεισα ραντεβού για κυστική ίνωση στο Παίδων Πεντέλης.

29 Σεπτεμβρίου!

Διαφημίσεις

γατουλα εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!

ηθελα σημερα να σου πω να βαλεις καμια φωτο.....

ρε κοριτσια πως βαζετε τις φωτος???? κι εγω θελω να σας βαλω για να δειτε αδυναμια!!! ετσι να παρετε κουραγιο οι αδυνατομαμαδες.....

age οτι που θα ελεγα οτι χαθηκες...... πρωτη φορα γενικως σταθμος????ή ειχατε παει και περισυ????

ρε κοριτσια μονο εμεις καθομαστε με την γιαγια μας???? μαλλον θα γινει ενα κακομαθημενο μακαρονι η δικια μας......

arma ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι και αυτο κακης ποιοτητας..... το ξεχασα οτι το χουμε ξαναπει...... παντως ειναι κι εσενα ρε παιδι μου τσιρος...... 10.200...... εεεεε με τον ρυθμο που βαζουμε εμεις..... σε καμια διετια θα σας φτασουμε!!!!κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Χρονια πολλα στο φυστικομπεμπε μας!

ναι ναι!!!

κι εγω εστειλα πμ πρωι πρωι!

χρονια πολλα και καλαααα!!!!!! καλοτυχη και γερη φυστικακι να την χαιρεστε!!!!!!

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

ανεβαζω απο το www.glitterfLy.com

ειναι το μονο που (ψιλο)βλεπω εδω χαχαχαχαχχα

thanks θα το δοκιμασω σπιτι ......

τωρα ειμαι δουλεια και με τις φωτος και τα νεα σας δεν με αφηνετε να δουλεψω!!!!!!:evil::evil::evil:

αντε ολο στο παρεντς μπαινω να μαθαινω νεα σας!!!!

μου χετε γινει η καθημερινη μου συνηθεια,..... το ναρκωτικο μου!!!!!! χαχαχαχαχα!!!! ουτε fcb δεν μπαινω πια για να προλαβαινω να σας διαβαζω.....χαχαχαχαχα

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

γατούλα άπαιχτα τα γατόνια σου !!!

Ειρήνη μου ευχαριστώ άντε να δούμε βαρύ θα της έπεσε σήμερα δεν μπορώ να κουνηθώ και ζήτησα να μου την φέρουν με το σχολικό στις 3:30 αχχχχχχ

bebaki-eva είναι η τρίτη μας χρονιά φέτος ξεκίνησε από 10 μηνών :( εμείς δυστυχώς δεν έχουμε παπουδογιαγιάδες που να μπορούν :roll::roll: εσύ είσαι τυχερή !!

Διαφημίσεις

thanks g stone....

αλλα ετσι κοκαλιαρα που ειναι δεν θα εχει δυναμη να τρεχει πανω κατω στις πασαρελες!!!!

χαχαχαχα!!!!=

περαστικα γατουλα.....

να προσεχετε αυτες τις μερες γιατι ο καιρος εχει τα κουλα του!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

βρε μπεμπακι τι υψος εχει η Ευα???? Θα αυτομαστιγωθω αν ειναι ψηλοτερη απο την Α ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (που ειναι σιγουρα χαχαχαχχα)

kKZUp2.png

βρε μπεμπακι τι υψος εχει η Ευα???? Θα αυτομαστιγωθω αν ειναι ψηλοτερη απο την Α ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (που ειναι σιγουρα χαχαχαχχα)

χαλαρωσε.... 84 εκ αλλα μας μετρανε με την μεζουρα.... με τον πηχη διαφερει κατα -2εκ.... εκει περιπου ειναι......

εσυ θα δεις πρωτα 13 του μηνα τι θα σας πουνε και μετα θα αγχωθεις.... αν και πιστευω οτι ολα καλα θα ειναι.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...