Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ αλλαξε τικερακι τωρα!

ακου φωτογραφια να περιμενει το σχολικο και να γελαει???

σημερα δεν ειχα διαθεση να παρω φωτο αλλα απλα να μπουμε μεσα χαχαχαχαχαχα

ωωωωωχχχχχχ αυτα με περιμενουν του χρονου?????

εμεις λεμε για φετος να μην παμε σταθμο..... για να δουμε .....

προς το παρον μας εχει η γιαγια μας.... ποσο θα αντεξει ακομα αραγε???

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

κρατα την καλα τη γιαγια!

εμεις δυστυχως χωρις παιδικο και νταντα δε μπορουμε

του χρονου καλε συνηδητοποιησα οτι μπορουν να πανε και προνηπιο

αλλα τι να το κανεις 9-12 ωρε???????

kKZUp2.png

Κορίτσια έχω φρικάρει!! εκεί που πήρε ο μικρός λίγα γραμμαριάκια μου αρρώστησε από εχτές με πυρετό και διάρροιες! έλεος πια!!

όλη νύχτα πονούσε η κοιλιά του και εγώ φυσικά ξεσκάτιζα κάθε λίγο και λιγάκι! εκεί που τον άλλαζα μετα από 10 λεπτά πάλι τα ίδια! νερό τον πάει τον κακομοιρη...:-(:sad: ευτυχώς έφαγε ρυζάκι για να δούμε... μισός θα μου μείνει παλι ρε κορίτσια δεν αντέχω! κουτουλάω κιόλας από απϋπνία...

Διαφημίσεις

bebaki-eva τουλάχιστον παίρνει ύψος! θέλω και εγώ λίγα ποντάκια για τον μικρό όχι μόνο στη γατούλα νταξ;;

Φυστίκι ότι τρώει η μικρή καλό είναι και το ταχίνι παχαίνει κιόλας! καλά για να φάει ο δικός μου τέτοιο δεν το συζητάω...ξέρω από τώρα αντίδραση:πρώτα μυρίζει, λέει κακά και μετά πέταμα στο σκουπιδοντενεκε!:lol:

Γατούλα έφαγαν τα μικρά;

bebaki-eva τουλάχιστον παίρνει ύψος! θέλω και εγώ λίγα ποντάκια για τον μικρό όχι μόνο στη γατούλα νταξ;;QUOTE]

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!

τα περασα κι εγω!!!!!! σε νιωθω!!!!!

αμα δωσω 5 γατουλα και λιγα σε σενα τι θα μεινει μωρε ..... τιποτα!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Στοουν εσεις πηγατε σταθμο και αρρωστησε?

αλλαξε ο καιρος ρε σεις, εχτες τα γυρισα απο κουνιες γιατι βασικα εγω κρυωνα

ο Β φουλ μυξα αλλα παιρνει και αντιβιωση ευτυχως

kKZUp2.png

κλεινεις ραντεβου για αιματολογικες στο Αγ Σοφια

το θεμα ειναι οτι το ραντεβου μπορει να ειναι και σε τριμηνο

πας με το χαρτι του ταμειου σου (αλλα πρεπει να ειναι και προσφατο σχετικα με το ραντεβου για να ισχυει) και με αυτο το χαρτι πας και τις κανεις και πληρωνεις τις τιμες του ταμειου σου

Ευχαριστώ πολύ τελικά δεν άντεχα να περιμένω τόσο και τις έκανα σε ιδιωτικό μου είπαν ότι το Τ3νομίζω έιναι λίγο ανεβασμένο βέβαια δεν τις έχω διαβάσει ακόμα το απόγευμα θα τις δω.:?Παίζει κάτι με θυροειδή σε τέτοια ηλικία??/

Ξέρετε εσείς?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Περάσαμε ένα σ/κ χάλια. Ο μικρός ξεσκίστηκε στις διάρροιες και φυσικά έραψε το στοματάκι του.:cry::cry: ευτυχώς του έπεσε ο πυρετός και έφαγε λίγο ρύζι μπάς και σφίξει λίγο το εντεράκι του.

Επιχείρησα να του βάλω hidrasec σκόνη για την διάρροια και φυσικά έκανε εμετό! μια την έβαλα σε χυμό και με την πρώτη γουλιά τα έβγαλε όλα και την δεύτερη φορά μέσα στην κρέμα που πάλι με την πρώτη κουταλίτσα το κατάλαβε και έκανε εμετό. Οπότε το φάρμακο δεν το καταφέραμε προκειμένου να σταματήσουν οι διάρροιες. Είδα και λίγο αίμα στα κακά...πιθανόν να είναι και σαλμονέλα μας είπε η παιδίατρος... .κάναμε καλλιέργεια κοπράνων και τα αποτελέσματα θα βγούν Τετάρτη!αν αρχίσουν να υποχωρούν οι διάρροιες και δεν κάνει πυρετό πάνω από 38,5 περίπου περιμένουμε να κάνει τον κύκλο του χωρίς αντιβίωση μου είπε, γιατί έχουμε και το πρόβλημα ότι οποιοδήποτε φάρμακο να πάρει κάνει εμετό!

Ευτυχώς πίνει νερό!!να δώ σήμερα αν θα φάει τίποτα...10-12 φορές τα έκανε την ημέρα Παρασκευή -Σάββατο. Εχτές ευτυχώς του μειώθηκαν αρκετά από το ριζάκι και το βράδυ έφαγε και πατατούλες!:shock:.

Γατούλα ξεκινήσαμε σταθμό 1 Σεπτεμβρίου αλλά τώρα ούτε την Παρασκευή πήγε ούτε σήμερα θα πάει. Πάνω που πήγαινε σχετικά καλά γμτ με την προσαρμογή...

Καλημέρα κορίτσια.

Περάσαμε ένα σ/κ χάλια. Ο μικρός ξεσκίστηκε στις διάρροιες και φυσικά έραψε το στοματάκι του.:cry::cry: ευτυχώς του έπεσε ο πυρετός και έφαγε λίγο ρύζι μπάς και σφίξει λίγο το εντεράκι του.

Επιχείρησα να του βάλω hidrasec σκόνη για την διάρροια και φυσικά έκανε εμετό! μια την έβαλα σε χυμό και με την πρώτη γουλιά τα έβγαλε όλα και την δεύτερη φορά μέσα στην κρέμα που πάλι με την πρώτη κουταλίτσα το κατάλαβε και έκανε εμετό. Οπότε το φάρμακο δεν το καταφέραμε προκειμένου να σταματήσουν οι διάρροιες. Είδα και λίγο αίμα στα κακά...πιθανόν να είναι και σαλμονέλα μας είπε η παιδίατρος... .κάναμε καλλιέργεια κοπράνων και τα αποτελέσματα θα βγούν Τετάρτη!αν αρχίσουν να υποχωρούν οι διάρροιες και δεν κάνει πυρετό πάνω από 38,5 περίπου περιμένουμε να κάνει τον κύκλο του χωρίς αντιβίωση μου είπε, γιατί έχουμε και το πρόβλημα ότι οποιοδήποτε φάρμακο να πάρει κάνει εμετό!

Ευτυχώς πίνει νερό!!να δώ σήμερα αν θα φάει τίποτα...10-12 φορές τα έκανε την ημέρα Παρασκευή -Σάββατο. Εχτές ευτυχώς του μειώθηκαν αρκετά από το ριζάκι και το βράδυ έφαγε και πατατούλες!:shock:.

Γατούλα ξεκινήσαμε σταθμό 1 Σεπτεμβρίου αλλά τώρα ούτε την Παρασκευή πήγε ούτε σήμερα θα πάει. Πάνω που πήγαινε σχετικά καλά γμτ με την προσαρμογή...

:(:(:(:(:(

περαστικα σας..... αν καταλαβα καλα σταματησατε τισ διαρροιες πλεον????

τι να σου πω κι εμενα πριν καναδυο βδομαδες τα ιδια αλλα χωρις πυρετο...

ημουν κι εγω να σκασω γιατι χανουνε μωρε αλλα τι να κανουμε????

να τους βαλουμε ταπα???:?:-?:?

καλα σαλμονελα πως θα μπορουσε να ειναι???? απο τι το παθαινεις αυτο???

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

G.STONE περαστικά και γρήγορα...πω πω θα ταλαιπωρήθηκε πολύ! Πάντως κι εγώ δεν έχω χειρότερο από τις διάρροιες..ελπίζω να συνέλθει γρήγορα. Σαλμονέλα είχε πάθει ο άντρας μου όταν ήμουν έγκυος από γύρο κοτόπουλο, έφτασε νοσοκομείο γιατί είχε πάρα πολύ πυρετο και διάρροιες. Τελικά πήρε αντιβίωση, μας είχαν πει πως είναι άκρως απαραίτητη αν έχεις σαλμονέλα. Πιστεύω πάντως ότι δεν θα είναι αυτό γιατί θα ήταν πολύ χειρότερα..

Bebaki-Eva καλά είναι και τα 200, απ'το τίποτα..πήρατε και τα ποντάκια σας! Άντε μοντέλο το κοριτσάκι σου!

Γατούλα όλα δείχνουν καλά με τις εξετάσεις έτσι? Με την ομιλία ο ανηψιός μου ήταν μούγκα τελείως μέχρι τα 2 1/2, πήγαν αναπτυξιολόγο και ξεκίνησε λογοθεραπεία στα 3 για ένα χρόνο. Πιστεύαμε ότι και να μιλήσει δεν θα μιλήσει καλά αφού και με τις λογοθεραπείες άργησε να πάρει μπρος. Από τα 4 1/2 και μετά μιλάει πεντακάθαρα και έχει και πολύ ωραία άρθρωση!

Εμείς μετά την ίωση πέσαμε πολύ στο φαγητό και είμαι σίγουρη ότι θα έχει χάσει και το κακό είναι ότι αν έχει χάσει τώρα φεύγουμε εκτός καμπύλης..:-(. Το Σάββατο πήγα να τις δοκιμάσω παντελόνι 12-18 και στην κοιλιά όσο και να το έσφιγγα χωρούσαν άλλες δύο Εύες μέσα. Αφήστε που ήταν και κοντό. Τι θα της φοράω οεο???

DoUwp3.png

:-(. Το Σάββατο πήγα να τις δοκιμάσω παντελόνι 12-18 και στην κοιλιά όσο και να το έσφιγγα χωρούσαν άλλες δύο Εύες μέσα. Αφήστε που ήταν και κοντό. Τι θα της φοράω οεο???

Μαααα πες μας οτι εχεις κι εσυ Ευαααααα:wink::wink::wink:

το χει το ονομα ρε παιδακι μου.......

ελεος!!!!!

ποσα κιλα ειστε εσεις?????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Δεν του έχουν σταματήσει οι διάρροιες αλλά μειώθηκαν σημαντικά του έπεσε και ο πυρετός. Περιμένουμε και την καλλιέργεια να δούμε αλλά ευτυχώς πάει καλύτερα.

Μου είπε η παιδίατρος ότι μερικές φορές η σαλμονέλα υποχωρεί από μόνη της. Βλέποντας και κάνοντας. Ωστόσο μου είπε το αιματάκι στα κακά μπορεί να είναι και απο ίωση...μεγάλη ταλαιπωρία σας λέω. Δεν τολμώ να τον ανεβάσω στην ζυγαριά, φοβάμαι...να είναι καλά όμως και δεν με νοιάζει.

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι. Πολλοί παιδίατροι για την διάρροια προτείνουν κόκα κόλα. Ξέρω περίπτωση που σε 3 ετών παιδάκι είχει πεί ο παιδίατρος να του δινουν 3 κουταλιές της σούπας. Και έγω όταν ήμουν μικρή θυμάμαι ότι ο γιατρός μας έλεγε το ίδιο. Ξέρετε κάτι; δεν είναι πολύ μικρά;

Διαφημίσεις

stone περαστικά στο καστοράκι!!

νομίζω ότι αν την αραιώσεις με νεράκι και βγάλεις και το καπάκι για να φύγει το ανθρακικό δεν θα πάθει τίποτα...

το έκανε η γιαγιά μου που είχε περίεργα γιατροσόφια...

και αποθηλασε επιτελους!

Μαααα πες μας οτι εχεις κι εσυ Ευαααααα:wink::wink::wink:

το χει το ονομα ρε παιδακι μου.......

ελεος!!!!!

ποσα κιλα ειστε εσεις?????

Καλέ ναι! Το έχουμε ξαναπεί! Το έχει το όνομα! :lol: Λοιπόν στην παδίατρό μας τελευταία μέτρηση 10200 και 88.5 πόντους. όταν αρρώστησε και την πήγα σε μια άλλη παιδίατρο στο χωριό την έβγαλε 10400 αλλά με τα ρούχα, ε, μετά την έπιασε ξανά αφαγία οπότε ζήτημα είναι αν θα έχει κρατηθεί στα 10...μιλάμε έχουμε πιάσει ΠΑΤΟ! Πάντως και η άλλη παιδίατρος που την είδε πρώτη φορά της λέμε είναι πολύ αδύνατη, είναι 10200, έχει κολλήσει...και απαντάει ''πόσο έχει κολλήσει κανα χρόνο???'' Και στα καπάκια μου λέει ''πάντως είστε ίδιες, οπότε η πιο λογική εξηγηση είναι ότι πήρε από εσένα..'':roll: Τι να πω? όσο έτρωγε ήμουν ήρεμη, τώρα που σταμάτησε πάλι έχω αρχίσει να αγχώνομαι.

gs για κοκα κόλα νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα. Ρώτα όμως και τον δικό σου παιδίατρο. Κι εγώ έπινα στις διάρροιες αλλά από το δημοτικό και μετά.

DoUwp3.png

Στοουν, κουραγιο και περαστικουλια βε σεις!!!!

εγω αυτο με τη κοκα κολα το εκανα μεγαλη, νερωμενη μου ειχε πει η γιατρος και γουλιες

τωρα για μωρα??????

και πριν κανα μηνα σε απελπισια ηπια ελληνικο με λεμονι και μαχαιρι εφυγαν ολα

αλλα για μεγαλους αυτα!

η Α ειναι 11400....ουτε κρυο ουτε ζεστη πια! σταθερη εκει

kKZUp2.png

g.stone περαστικά στο καστοράκι!!! και υπομονή

πρώτη μέρα στο σχολείο για μας και είχαμε ντράβαλα πρωί γραπώθηκε πάνω μου και δεν με άφηνε να φύγω παρότι δεν έκλαιγε (δεν θα έλεγα το ίδιο και για μένα) :|

που ειναι η αλλη διδυμομανουλα , η αθηνα!

απο αυτη ειχα ζηλεψει μια παρομοια φωτο τους με την πλατη να κοιταζουν τη θαλασσα

Ε μου εκατσε τελικα χιχιχιχιχι και εμενα!!!!!

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...