Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποτε ειχατε γενελθια??????

(τελικα η πεθερα ήρθε?????):twisted::twisted::twisted:

κι εμενα μου τρωει δημητριακα..... λες να αρχισω να χωνω?????:P:p

φοβαμαι μηπως της κοβει την ορεξη και την φουσκωνει.....

εγω της δινω μελι με αμυγδαλα.... λετε να πειραζει?????

μου ειχε πει για ξηρους καρπους αργοτερα η παιδιατρος αλλα ειπα να δωσω να δω αν θα εχει αντιδραση.....

εχτές...

δεν ήρθε...

με πήρε τρεις φορές τηλέφωνο στο κινητό και εγώ δεν το σήκωσα!!

γαιδουριά ξεγαιδουριά δεν είχα καμμιά όρεξη!!

και αποθηλασε επιτελους!

σιτ σιτ σιτττττττττττ νευραααααααααααααα

μαρη culte ειπα και εγω να τα βγαλω φωτογραφια για τη πρωτη μερα (νααααααααααα δεν ηξερα) ....ζηλεψα.......ναααααααααααααα

μες στα νευρα ο Β να γκρινιαζειιιιιιιιιιιιιιιιι συνεχεια

η Α ηθελε να παρει ποζες

και εγω να παρω και τη τσαντα στη πλατη χαχαχαχαχαχαχαχα

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

kKZUp2.png

σιτ σιτ σιτττττττττττ νευραααααααααααααα

μαρη culte ειπα και εγω να τα βγαλω φωτογραφια για τη πρωτη μερα (νααααααααααα δεν ηξερα) ....ζηλεψα.......ναααααααααααααα

μες στα νευρα ο Β να γκρινιαζειιιιιιιιιιιιιιιιι συνεχεια

η Α ηθελε να παρει ποζες

και εγω να παρω και τη τσαντα στη πλατη χαχαχαχαχαχαχαχα

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αχαχαχαχαχαααααααααααααα

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

culte;; τι ακούω;;περιμένεις το πεθερικό; άντε καλώς να τη δεχτείς...

Γατούλα και εσύ καλά περνάς βλέπω με δύο...άντε υπομονή! κοίτα να δείς που το σκατό δεν θέλει να πάει στο μεγάλο σχολείο!!χα χα χα διαλέγουν κι όλας!

Εμένα ο δικός μου εχτές μόλις του έβαλα λίγο γάλα στο ποτηράκι και το είδε μου λέει : όκι όκι κάλα, ε τέλω, τα τατάκια α πιείχ.μετάφραση : όχι όχι δεν θέλω τα γατάκια να πιούν!:shock: το σίγμα το προφέρει με χ σε μερικές λέξεις:lol:

Στοουν να σου πω να μη πας???? ειναι τελειος???

και μενα πηρε μπρος

ειμαι σιγουρη πια οτι μεχρι δεκεμβρη θα ειναι οκ

απλα ισως τον παω και λιγες λογοθεραπειες σε φιλη για να τον βοηθησει στην αρθρωση οχι κατι περισσοτερο

καταλαβαινει τα παντα

αλλα σαν αρχιτεμπελης τα κοβει ολα

kKZUp2.png

μπραβο ρε κοριτσιααααα!!!!

τελικα οι αντρες ειναι τοοοοοοοσο μα τοοοοοσο τεμπεληδες που βαριουνται και να μιλησουν σε οποια ηλικια κι αν ειναι τελικααααα!!!!!

μπραβο στα αντρακια σας και ετσι θα εχετε μια εγνοια λιγοτερες οι μανουλιτσες!!!!!

οχι η culte δεν υποδεχεται το πεθερικον..... εσεις κυριες που λειπατε στας διακοπας χασατε επεισοδια!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχ

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Γατούλα είδες καλά μου είχε πεί η αναπτυξιολόγος που τον είχα πάει το Μάρτιο. Στα 2,5 τα αγοράκια αρχίζουν να μιλάνε.

Κάνει προτασούλα με 2 λέξεις και με 3 μερικές φορές και συνδυάζει πλέον τις περισσότερες λέξεις. Καλά πάμε πιστεύω. Τώρα ότι είμαστε λίγο πίσω είναι γεγονός αλλά για αυτό θέλω να δούμε την αναπτυξιολόγο.

Ο δικός σου πως πάει;

σόρρυ για off topic

μπραβο ρε κοριτσιααααα!!!!

τελικα οι αντρες ειναι τοοοοοοοσο μα τοοοοοσο τεμπεληδες που βαριουνται και να μιλησουν σε οποια ηλικια κι αν ειναι τελικααααα!!!!!

μπραβο στα αντρακια σας και ετσι θα εχετε μια εγνοια λιγοτερες οι μανουλιτσες!!!!!

οχι η culte δεν υποδεχεται το πεθερικον..... εσεις κυριες που λειπατε στας διακοπας χασατε επεισοδια!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχ

Αμ δεν μας ενημερώσατε και εμάς κυράδες μου για να ξέρουμε...:lol:

λοιπον γυρισα απο γιατρο.....

απο κιλα χαλια!!!!!

πηραμε 200 γραμμ και αισιως φτασαμε τα 8500.... παλι εκτος ειμαστε .... θελουμε μισο κιλακι ακομα να φτασουμε την 3-5...... ελεος!!!!!!!!!!

τουλαχιστον πηρε υψος γιατι αλλιως μαλλον θα ειχα φρικαρει παλιιιιιιιιιι!!!! φτασαμε τα 84!!!!! ειμαστε 90-95 τουλαχιστον υψος!!!!!!

και μην τυχον μας παρει καμια τον τιτλο!!!!

το παιδι μακαρονι.......

αυτα τα ολιγαν.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, εγω κουταλιζω τεραστιες ποσοτητες ταχινι στη δικια μου!!!! και εχω δει και βελτιωση στα κακακια - ηταν δυσκοιλια...

αλλα το κακο ειναι οτι μ αρεσει και μενα -ειδικα αυτο με το κακαο- και το 'χω σκισει, κλαψ..

:lol::lol::lol::lol: κουταλιζω σημαινει χωνω κουταλιες, ενω παιζει, βλεπει μπομπ σφουγγαρακι, κυνηγαει το σκυλο...

οτι να ναι, αρκει να καταπινει... ευτυχως δεν το φτυνει, αρα της αρεσει..

καλησπερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ο γιος της κουμπαρας μου κλεινει τα 2 στις 2σεπτεμβρη και ειναι μολις 10κιλα και 78ποντους...ειναι πολυ χαμηλα στην καμπυλη..ο παιδιατρος που εχει δεν την εχει συμβουλευσει σε τιποτα...ειναι φυσιολογικο σε τετοια ηλικια να εχει τοσο χαμηλο βαρος και υψος???

οι γονεις του παιδιου πως ειναι????γιατι κ ο δικος μου ειναι αδυνατος 10.700 δε ειμαι σιγουρη για το υψος περιπου 90 κ ειναι 26μ,αλλα κ εγω κ ο μπαμπας του ημασταν κ ειμαστε αδυνατοι!παρολο που ειναι αδυνατος ,καλα δε τρωει κ πολυ κ τρεχει οοοοολη μερα,δεν ειναι το αρρωστημενο το αδυνατο απλως ειναι σιαμιαμιδη:D:D

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σου δινω το κιλο, μου δινεις 5 ποντακια?????????????????????????

ερμη μανα κι εσυ......

μακαρι να γινοταν ετσι........

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!!!

Γατουλα ...... καλα τα ακουω ή μαλλον τα διαβαζω τα ιατρικα σας ετσι????

Δοξα το θεο!!!!!!

αστε κοριτσια σημερα πρωι πρωι χαλαστηκα :(:(:(

πηγα κυλικειο για καφε και εμαθα οτι ενα διχρονο εκανε ποδηλατο και ειχε στο στομα αχλαδι.....με αποτελεσμα να του μπει μεσα του απο καποια στραβη κινηση και τωρα το παιδι να κινδυνευει .στην αξονικη δεν το βλεπανε και μαλλον ειχε παει πνευμονα:cry::cry::cry:..... εφυγε απο το νοσοκομειο μας διασωληνομενο και πηγε Ηρακλειο.....ο θεος να βαλει το χερι του.....:cry::cry::cry: ελπιζω το παιδακι να ειναι καλα!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

πηγαμε παιδικο!

αν δεν ηταν ενα περσινο που ουρλιαζε θα εγκλιματιζοντουσαν και πιο γρηγορα

ε με κλαματα εφυγα

να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε με το φαι !!!!

kKZUp2.png

εσυ αλλαξε τικερακι τωρα!

ακου φωτογραφια να περιμενει το σχολικο και να γελαει???

σημερα δεν ειχα διαθεση να παρω φωτο αλλα απλα να μπουμε μεσα χαχαχαχαχαχα

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...