Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

καλες διακοπες νησιωτισσα......

σε ποιο νησι αν επιτρεπεται?????

ευχομαι να φατε λιγακι στο νησι σας και ας μην εχετε καρεκλακι μαζι σας.... μωρε καρεκλακι ξε καρεκλακι αν ειναι να φανε θα το κανουν.....

Η μικρή σου είναι ΜΠΙΜΠΕΛΟ! να σου ζήσει! ποσο είναι και πόσο ζυγίζει? Επίσης θέλω να σε ρωτήσω εσύ και ο άντρας σου είστε αδύνατοι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες....σαβρουλα και εγω περσυ με τον Β να βγαζει 4 κυνοδοντες μαζι ηταν της κολασεως! δεν ηθελε να δει κουταλι και αυτος ηταν ο φαγανος μου!

πρωτη μερα δουλεια σημερα, ιιιιιιιχχχχχχχχχχχχχ

πηγα εχτες παιδοενδοκρινολογο για Α,1,5 ωρα και τα 2 μαζι τα ψιλοεπαιξα, 10 το βραδυ φυγαμε απο εκει

το ρεζουμε

τον πρωτο χρονο τα παιδακια μας γενικα τρωνε και δε τα βαζουμε σε μια συγκεκριμενη καμπυλη ακομα, τα κοιταμε απλα

στο 2ο χρονο σιγα σιγα σταθεροποιουντε σε μια καμπυλη αναπτυξης την οποια ουσιαστικα θελουμε και να ακολουθουν απο τον 3ο χρονο και υστερα

η Α πχ ξεκινησε στο 20% πηγε στο 70% καποια στιγμη στο 1ο χρονο

Στο 2ο αρχισε η καθοδος και εφτασε κοντα στο 3%

το τελευταιο εξαμηνο, που τωρα πλεον ειμαστε στο 3ο χρονο, ακολουθει σταθερα το 5%

Αυτο την ευχαριστει, καλα εκανα και της εκανα εξετασεις

Μου ειπε οτι η σωματομεδινη (σορυ δεν εχω τα αρχικα μαζι μου οτι θυμαμαι θα γραψω) IGF1 ειναι καλο να γινεται σε συνδιασμο με μια αλλη ορμονη, IGFP3 (???) και αυτες τις 2 θα παω να τις κανω στις 13 στο Παιδων (μου ανεφερε και την βιοιατρικη για τη 2η εξεταση)

Τη ρωτησα για την οστικη ηλικια (θα παω να τη κανω και αυτη για να μου φυγει η ιδεα) και μου λεει οτι γενικα δε δειχνει κατι σε αυτη την ηλικια, ειναι καλυτερα μετα τα 4-5. Θα εχει αξια μονο αν δειξει μια μεγαλη αποκλιση που μαλλον σε τοσο συντομη ηλικια δε θα δειξει κατι τετοιο.

Μου ειπε παρακολουθηση οτι ακολουθει αυτη τη καμπυλη συνεχεια και σε 4-6 μηνες να παμε να μας ξαναδει.

Μετα κοιταξαμε το σιδηρο τους, καναμε θεραπεια με σιδηρο μεχρι τον Ιουνη

Η φεριτινη ειναι καλη αλλα ο σιδηρος οριακος

Μαζι με αυτον και τα MCH MCV

Αυτοι ειναι δεικτες για σιδηροπενια

Μου ειπε 3 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον κοκκινο κρεας και μαλλον ξανα σιδηρο (θα ρωτησω παιδιατρο)

Πρεπει να κοιταμε και τη σιδηροπενια γιατι αυτος πολυ συχνα ειναι και ανασταλτικος παραγοντας της αναπτυξης τους!

Τελος οποτε βρουμε χρονο να παμε να κοιταξουμε και τις χολιστερινες τους στο ειδικο τμημα που υπαρχει στο Αγ Σοφια (κα Ραγγαδα? νομιζω)

Τελος, ιατρικου ανακοινωθεν!!!!!:D :D :D

kKZUp2.png

σ ευχαριστω πολυ!!!!!!

κι εμενα πολυ μου αρεσει ο θωδωρης σου.....ματαρες απιστευτες!!!!!

ειμαστε 8500 και 82-83 εκ.... το παιδι μακαρονι!!!!θα εχω νεοτερες μετρησεις σε κανε δυο μερες και σου ξαναλεω διαστασεις.....

λες να τα κανουμε κανενα κονε?????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

πρωτη μερα δουλεια σημερα, ιιιιιιιχχχχχχχχχχχχχ

το τελευταιο εξαμηνο, που τωρα πλεον ειμαστε στο 3ο χρονο, ακολουθει σταθερα το 5%

Αυτο την ευχαριστει, καλα εκανα και της εκανα εξετασεις

Μου ειπε παρακολουθηση οτι ακολουθει αυτη τη καμπυλη συνεχεια και σε 4-6 μηνες να παμε να μας ξαναδει.

Μετα κοιταξαμε το σιδηρο τους, καναμε θεραπεια με σιδηρο μεχρι τον Ιουνη.Η φεριτινη ειναι καλη αλλα ο σιδηρος οριακος

Μαζι με αυτον και τα MCH MCV

Αυτοι ειναι δεικτες για σιδηροπενια

Μου ειπε 3 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον κοκκινο κρεας και μαλλον ξανα σιδηρο (θα ρωτησω παιδιατρο)

Πρεπει να κοιταμε και τη σιδηροπενια γιατι αυτος πολυ συχνα ειναι και ανασταλτικος παραγοντας της αναπτυξης τους!

Τελος οποτε βρουμε χρονο να παμε να κοιταξουμε και τις χολιστερινες τους στο ειδικο τμημα που υπαρχει στο Αγ Σοφια (κα Ραγγαδα? νομιζω)

Τελος, ιατρικου ανακοινωθεν!!!!!:D :D :D

καλη αρχη στην δουλεια.....:shock::shock::shock:

μπραβο σας για το 5%...... μακαρι να μεινετε εκει και να πατε ακομα και πιο ψηλα!!!!! αντε τωρα που αρχισατε να ανεβαινετε συνεχιστε!!!!!

κι αλλες εξετασεις ακουω ρε γμτ.... καλα αποτελεσματα .....

να δεις που αδικα αγχωνεσαι..... μακαρι....;););)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

Γατούλα από ότι κατάλαβα καλά είναι τα πράγματα. Οπότε το συμπέρασμα από την μέχρι τώρα ανάπτυξή τους είναι μάλλον το DNA σας!!

Μόλις πήρα τηλ. στο Πάιδων για τα αποτελέσματα της κοιλιοκάκης. Τίποτα ακόμα!! από τις 20 Ιουλίου έτσι...πάρτε μας τηλ.τέλος της εβδομαδας...

Εμάς για σωματομεδίνη δεν μας έχει πεί τίποτα η παιδίατρός μας.

κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας ο γιάτρος μας έγραψε εξετάσεις για να δούμε γιατί η μικρή είναι κάτω απο την καμπύλη στην πρόσληψη ύψους και βάρους.Πήγα στο Ικα μου της έγραψαν και μου είπαν ότι μπορώ να της κάνω στο Αγ΄.Σοφία τώρα τι κάνω πρέπει να πάρω τηλ.εκεί να κλείσω ραντεβού ?

Είναι γενική αίματος απο ότι κατάλαβα που περιλαμβάνει και κάποιες για σίδηρο ,ζάχαρο κτλ.Sorry αν το είχατε ξαναπεί αλλά είμαι στην δουλεία και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα .

Ευχαριστώ.

κλεινεις ραντεβου για αιματολογικες στο Αγ Σοφια

το θεμα ειναι οτι το ραντεβου μπορει να ειναι και σε τριμηνο

πας με το χαρτι του ταμειου σου (αλλα πρεπει να ειναι και προσφατο σχετικα με το ραντεβου για να ισχυει) και με αυτο το χαρτι πας και τις κανεις και πληρωνεις τις τιμες του ταμειου σου

kKZUp2.png

Ζεν ειναι ανπληρωτρια νομιζω στο Αγ Σοφια, πηγα συστημενη στο ιατρειο της

παρακολουθει ενα παιδακι που γεννηθηκε 560 γρ οποτε ειναι καρατσεκαρισμενη για το ποιον της, πολυ γλυκια παντως σαν ανθρωπος

θα σου στειλω ονομα με πμ

Στοουν εγω 1,68 ειμαι αλλα τα ατιμα τα γονιδια δε τα ξερω ολα χαχαχχαχαχαχαχα

2 εξετασουλες ειναι, αντε να τις κανουμε και αυτες να ξερουμε

για αυτο τα εγραψα και αναλυτικα οο μπορουσα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

πηγαμε παιδιατρο,χασαμε 200 γρ ,φυσικο αφου δεν τρωει χαχαχαχαχαχαχα ,ρε παιδια τις τηγανιτες πατατες κ τα μακαρονια ομως τα τσακιζει,μα δεν γινεται να την ταιζω μονο τετοια...... Γατουλα ολα καλα! τελεια!

NJMAp3.png

Καλημέρα!

Nefelirene μου η διαδικασία είναι αυτή που σου είπε η γατούλα.

Λοιπόν εχτές πρώτη μέρα στο σταθμό πρωινό είχαν γάλα το οποιο ο μικρός δεν άγγιξε φυσικά και έφαγε μόνο μπισκότα και ψωμί. Τίποτα δηλαδή... Καλά όταν λέμε ψωμί εννοούμε γύρω γύρω την κόρα και το υπόλοιπο πέταμα!:shock: με λίγα λόγια το ξεφλουδίζει.:shock:

Μεσημεριανό είχαν γεμιστά το έφαγε όλο και απογευματινό γιαουρτάκι το έφαγε.

Ρε κορίτσια τι θα κάνω με το πρωϊνό στο σταθμό τώρα; της είπα της διευθύντριας αν γίνεται να του δίνουν κάτι άλλο για γάλα η να τον πηγαίνουν στα πιο μικρά να τρώει φρουτόκρεμα για να μην μένει νηστικός. Και μου λέει δεν γίνεται θα μάθει να τρώει. Ανένδοτη κι αυτή...

Το θέμα είναι ότι το γάλα δεν του αρέσει δεν το κάνει δηλ. από καπρίτσιο. Πάντα έπινε λίγο ή καθόλου. Αν δεν τρώει πρωϊνό μισός θα μείνει...:-( θα περιμένω μήπως και αλλάξει γούστο γιατί και την φρουτόκρεμα δεν την έτρωγε σε εμένα πέρυσι και στο σταθμό μετά τις 2 εβδομάδες προσαρμογής άρχισε να την τρώει κανονικά.:shock:

περίμενε μήπως αρχίσει και τρώει και άλλα εκεί...

η δικιά μου στο σπίτι δεν τρώει τίποτα και εκεί τα τρώει όλα...

γάλα με μπισκότα μόνο δίνουν? κανά βουτυράκι με μέλι?? κανά τοστάκι??

και αποθηλασε επιτελους!

κανε λιγο καιρο υπομονη μηπως και "ζηλεψει" απο τα υπολοιπα και αρχισει να πινει γαλατακι......

εχω αρχισει να ζηλευω ( με την καλη εννοια παντα)..... θελω κι εγω να την παω σταθμο μηπως και ξεκολλησει με το κολλημα που εχει με το φαγητο ..... αλλα τα γνωστα..... ο αντρας μου και η μητερα μου εχουν κανει κομμα και δεν θελουν οποτε προς το παρον καθεται σπιτι με την γιαγια της......γκρρρρρρ!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Από ότι μου είχαν πεί τους δίνουν γάλα με ψωμί και βούτυρο και μέλι ή δημητριακά. Αλλά εμένα μου έγραψαν μπισκότα και ψωμί γιατί από αυτά μόνο θα τσίμπησε το καστοράκι. Το ψωμάκι με βούτυρο ούτε που θα το πλησιάσε...

Διαφημίσεις

περίμενε μήπως αρχίσει και τρώει και άλλα εκεί...

η δικιά μου στο σπίτι δεν τρώει τίποτα και εκεί τα τρώει όλα...

γάλα με μπισκότα μόνο δίνουν? κανά βουτυράκι με μέλι?? κανά τοστάκι??

καλε....

οφφ τοπικ

εσεις ειχατε γενεθλιααααα!!!!!

χρονια σας πολλαααααα!!!!!

ζωη δεν λενε την κορακλα σου ή κανω λαθος?????

να ειναι γερη και δυνατη!!!!!

αααα και να τρωει και καμια μπουκιτσα να χαιρεται και η μαμα της λιγακι.....

χαχαχαα!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

δημητριακά??

προχτές είχα πάρει κάτι δημητριακά για μένα (αυτά με την πετρουλάκη για να χάσω βάρος τρομάρα μου) και η Ζωίτσα πήρε το σακουλάκι και το έφαγε όλο στη θάλασσα!

να φανταστείτε ότι ήταν τόσο ήσυχη που έκανα ηλιοθεραπεία!!

μετά βέβαια δεν έφαγε το μεσημέρι...

και αποθηλασε επιτελους!

εμεις και καλα ξεκιναγαμε παιδικο σημερα (1/9 θα ειχε λεει καθαριοτητα)

και σημερα......

Ωραια σηκωθηκαμε, ετοιμες οι τσαντουλες μας απο το βραδυ

η ανακοινωση ελεγε 1/9 καθαριοτητα ανοιγουμε 2/9

Παμε.....βλεπω ολα οξω γενικη καθαριοτητα, ωχ και βωχ απο μεσα μου

Τι εγινε? πατε πανω διευθυντρια να σας πει

Δε θελωωωωωωωωωωωω μεγαλο σχολειοοοοοοοο η Α (ειναι διπατο σπιτι, και τωρα θα ειμαστε στον πανω οροφο)

αγκαλια και τα 2 στη σκαλα

παω διευθυντρια ματσα μουτσα

γιατι δε πηρατε??? ολοι πηρανε

σκατααααααααααααααααααααααααα

δεν ειχαμε προσωπικο εχτες και σημερα τελειωνουν και αυριο ξεκιναμε

θετε μηπως να τα αφησετε?

που να τα αφησω στο μεγαλο σχολειο

Κλαμα και οδυρμος

Θελω μικρο σχολειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αμαξι, γυναικα που τα κραταει τωρα, βογγηξε που μας ειδε

υπολογιζε και αυτη να παει ΣΜ να κανει καμια δουλεια

παρτα και εσυ

η Α ειχε μεινει εκει

οχι ... θελω μικρο σχολειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ΧΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα

kKZUp2.png

ευχαριστούμε!!!!!!!!!!

ποτε ειχατε γενελθια??????

(τελικα η πεθερα ήρθε?????):twisted::twisted::twisted:

κι εμενα μου τρωει δημητριακα..... λες να αρχισω να χωνω?????:P:p

φοβαμαι μηπως της κοβει την ορεξη και την φουσκωνει.....

εγω της δινω μελι με αμυγδαλα.... λετε να πειραζει?????

μου ειχε πει για ξηρους καρπους αργοτερα η παιδιατρος αλλα ειπα να δωσω να δω αν θα εχει αντιδραση.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εχτες τελειο το βραδυ, πεις το ρημαδι το γαλα και πιες και πιες

(αγκαλια ολη την ωρα και πηγαινε ελα)

δε θελω δε κανω

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ γκλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

παμε κουζινα και τη στολισαμε ολη!

τη στολισα και εγω και ηπιαμε μετα αλλο ενα μπουκαλι

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

δημητριακα δε τρωμε

ψωμι με διαφορα δε τρωμε

χαρμαααααααααααααααααααααααααααααα